Cum să fii pregătit pentru că te plimbi pe câine

Plimbarea câinelui dvs. este o sarcină distractivă și relativ simplă. Cu toate acestea, în funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți nevoie să faceți o mică pregătire înainte de a pleca acasă. Înainte de a vă scoate câinele pentru o plimbare, asigurați-vă că ați întâlnit câteva preparate esențiale, cum ar fi aducerea de-a lungul alimentelor și a apei. De asemenea, este important să aveți leșia corectă și gulerul pentru câinele dvs. În cele din urmă, dacă în funcție de locul în care locuiți și la ce oră este, este posibil să fie necesar să luați măsuri de precauție speciale pentru a evita orice vătămare a vremii. Dacă țineți cont de aceste considerații înainte de a pleca acasă, tu și câinele dvs. veți avea o plimbare distractivă și sigură.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea pregătirilor esențiale
  1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinelui dvs. Pasul 1
1. Tren și socializați câinele. Când luați câinele pentru plimbări, asigurați-vă că câinele dvs. este socializat în mod corespunzător. Acest lucru îl va împiedica să scadă și să se mită la alte persoane și câini. De asemenea, ar trebui să-ți antrenezi câinele să meargă lângă tine și să nu tragi pe lesa sau să te tragi. În mod corespunzător leșine de formare câinele dvs. vă va ajuta să vă păstrați câinele în siguranță și sub control în timpul plimbărilor dvs.
  • 2. Așteptați cel puțin o oră după ce câinele dvs. mănâncă să o ia pe o plimbare. Asigurați-vă că câinele dvs. are o mulțime de timp pentru a digera înainte de a-și exercita 60-90 de minute este ideal. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați câinele confortabil în timpul plimbărilor și să împiedicați umflarea, o afecțiune periculoasă care poate apărea atunci când stomacul se răsucește și nu poate lăsa gazul afară.
  • Simptomele de umplutură includ încercarea de a vomita, dar nu aducem nimic, colaps brusc sau un stomac extins.
  • Dacă vedeți vreunul dintre aceste simptome în câinele dvs., aduceți-l la un veterinar imediat.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinii dvs. Pasul 2
    3. Aduceți apă. Tu și câinele tău va trebui să rămână hidratat în timpul plimbărilor tale, mai ales dacă este una lungă. Aduceți o sticlă de apă pentru dvs. și câinele dvs. Puteți purta această apă într-un rucsac sau aveți cainele să o tragă într-o vesta de transport.
  • În funcție de vremea și intensitatea mersului, planificați ca câinele dvs. să bea ½ la 1 uncie (14-28 g) de apă pe lira (1/2 kg) din greutatea corporală. De exemplu, un câine de 60 de kilograme (30 kg) va avea nevoie de 30 până la 60 uncii (850 până la 1700 g) de apă.
  • Dacă câinele dvs. nu bea dintr-o sticlă de apă, asigurați-vă că aduceți un castron.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinelui dvs. Pasul 4
    4. Obțineți câteva pungi de plastic. În timpul mersului pe jos, câinele dvs. va trebui probabil să meargă la baie. Asigurați-vă că aduceți câteva pungi de plastic mici pentru a vă ridica fecalele câinelui. Ridicând mizeria câinelui dvs. nu este doar amabilă, este legea în multe locuri.
  • În multe locații, nu reușiți să ridicați mizeria câinelui, poate duce la o amendă.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru a vă plimba câinele Pasul 5
    5. Apuca o jucărie. În funcție de lungimea plimbării, poate doriți să aduceți unul dintre jucăriile câinilor dvs. De exemplu, dacă ajungeți într-un parc sau în altă zonă deschisă, puteți juca Fetch cu o minge sau alt jucărie de mestecat. Acest lucru vă va ajuta câinele să ardă o parte din energia sa și să obțină un exercițiu suplimentar.
  • Jucăriile cu squeaker pot ajuta, de asemenea, o atenție a catelusului dacă nu ascultă comenzile dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea leșiei corecte și a gulerului
    1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru a vă plimba câinele Pasul 6
    1. Vorbiți cu medicul veterinar. Înainte de a obține câinele dvs., ar trebui să le întrebați ce fel de leșie și guler aveți nevoie. În funcție de tipul de câine, temperamentul și intensitatea plimbărilor dvs. există o varietate de leashes și gulere pe care veți dori să le luați în considerare. Dacă aveți catelus, ei vor recomanda probabil ca tu să le antrenezi.
    • Veterinarul dvs. poate fi capabil să vă furnizeze gulerul corespunzător și lesa. Dacă nu, ar trebui să le găsiți la magazinul local de furnizare a animalelor de companie.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinii dvs. Pasul 7
    2. Ia în considerare o lecție de bază și guler. Dacă câinele dvs. nu are probleme de ascultare, acest guler este o opțiune excelentă. Vă permite câinelui să meargă lângă tine confortabil și cu o cantitate limitată de control. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru câinii bine pregătiți care au puține probleme de comportament.
  • Amintiți-vă să mergeți lângă câinele dvs. pentru a menține controlul.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinii dvs. Pasul 8
    3. Gândiți-vă la un guler de alunecare. Dacă câinele dvs. este tânăr sau are probleme în timpul mersului, încercați un guler de alunecare. Acest lucru vă va oferi un control mai mare asupra câinelui dvs. și vă va ajuta să corectați comportamentul dacă este distras. Cu o remorcă rapidă și fermă spre partea laterală, puteți obține atenția câinelui dvs. și îl reorientați la plimbare.
  • Dacă aveți probleme cu un guler alunecare, luați în considerare împerecherea cu un guler de lider de pachete. Acest lucru vă va oferi un control mai mare și vă va ajuta să evitați rănirea câinelui.
  • Dacă nu sunteți familiarizați cu utilizarea unui guler de alunecare, discutați cu medicul veterinar înainte de a utiliza instrumentul.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mersul pe josul câinii dvs. Pasul 9
    4. Achiziționați un ham. Dacă doriți ca câinele să vă tragă, va trebui să obțineți un ham. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să vă bateți la blade sau să călătoriți cu bicicleta în timp ce vă plimbați câinele. Hamul distribuie greutatea tragerii peste întregul corp al câinelui, în loc de gâtul său.
  • Metoda 3 din 3:
    Mersul câinelui tău în vremea rea
    1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru a vă plimba câinele Pasul 10
    1. Verificați prognoza. Înainte de a vă gândi la mers pe jos câinele dvs., trebuie să verificați întotdeauna prognoza. În timpul vremii calde și reci, va trebui să planificați în consecință, astfel încât plimbarea este una sigură pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, este important să verificați prognoza meteo pentru a evita prins într-o furtună sau alte meteo nefavorabile.
    • Puteți verifica vremea pe un televizor, radio, computer sau o aplicație meteo pe telefonul dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinelui dvs. Pasul 11
    2. Exercițiu în dimineața devreme sau seara târzie. În timpul verii, veți dori să evitați să vă plimbați câinele în mijlocul zilei când temperaturile sunt cele mai înalte. În schimb, ar trebui să vă plimbați pe câinele dvs. în timpul orelor răcoroase ale seara devreme sau în seara târzie. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați și câinele dvs. de la supraîncălziți și deshidrați.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe jos câinele dvs. Pasul 12
    3. Aduceți apă suplimentară. Dacă trebuie să vă plimbați pe câinele dvs. în timpul zilei, asigurați-vă că aduceți apă suplimentară pentru a bea. Veți dori să aduceți cantitatea maximă de apă recomandată pentru câinele dvs. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 65 de lire sterline (30 kg), asigurați-vă că aduceți cel puțin 65 uncii (2 kg) de apă.
  • Luați în considerare faptul că câinele dvs. purta o vesta de apă. Acest lucru vă va ajuta să îl păstrați răcoros în timp ce merge.
  • Împachetați o sticlă de pulverizare. Pentru că câinii nu transpiră, poate doriți să aduceți o sticlă de pulverizare pentru a înmulți câinele cu apă în timp ce mergeți. Acest lucru va ajuta la disiparea căldurii din corpul câinelui vostru. Asigurați-vă că pulverizați partea superioară și inferioară a câinelui dvs. pentru ao menține răcoroasă.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinelui dvs. Pasul 13
    4. Utilizați cizme doggie. În multe locații, trotuar și alte suprafețe pot deveni extrem de fierbinți în lunile de vară. Aceste suprafețe fierbinți pot arde labele câinelui. Pentru a evita acest lucru, luați în considerare instruirea animalului dvs. de companie pentru a purta cizme care sunt făcute doar pentru câini.
  • Câinele dvs. poate purta și cizmele în timpul iernii când se răcește.
  • Ar trebui să puteți găsi cizme de câine la magazinul local de alimentare cu animale de companie.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru a vă plimba câinele Pasul 14
    5. Masați articulațiile câinelui înainte de plimbare dacă are artrită. Mulți câini mai în vârstă suferă de artrită, care este agravată de expunerea la frig. Dacă știți că câinele dvs. este artritic, masați mușchii săi înainte de plimbare, îndoiți ușor și îndoiți articulațiile principale în picioare. Acest lucru ajută la încălzirea articulațiilor și obțineți câinele dvs. gata să se miște.
  • De asemenea, puteți vorbi cu medicul veterinar despre modalități de a-și gestiona durerea. Acestea pot recomanda medicamente sau tehnici care vor ameliora durerea artritei.
  • Deși trebuie să vă plimbați pe câinele dvs., gândiți-vă la limitarea expunerii unui câine artritică la o răceală extremă. Un câine artritic este mai probabil să alunece și să cadă pe gheață.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru mers pe josul câinelui dvs. Pasul 15
    6. Cumpărați câinele dvs. un sacou. O modalitate de a vă proteja câinele de frig este să-l cumpărați o jachetă. O jachetă vă va ajuta să vă mențineți temperatura de bază a câinelui și să o împiedicați să devină prea rece. Acestea sunt deosebit de utile pe câinii scurți care nu au un strat gros de păr pentru a le menține cald. Dacă câinele dvs. este artritic, o jachetă poate ajuta, de asemenea, cu orice durere articulară.
  • Dacă jacheta se udă, asigurați-vă că îl uscați înainte de ao folosi din nou. O jachetă umedă va face ca câinele să piardă căldura corpului rapid.
  • Puteți găsi jachete de câine la majoritatea magazinelor de furnizare a animalelor de companie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar