Cum de a face triunghiul prezintă în yoga

Triunghiul prezintă, sau Trikonasana, este o poză care vizează mobilizarea șoldurilor și întinderea trunchiului. De asemenea, vă puteți deschide pieptul pentru a vă permite să respirați adânc. Acordați o atenție deosebită alinierii dvs. și mergeți încet pe măsură ce poziționați corpul în triunghi. Triunghiul Poze poate întări genunchii, gleznele, brațele și pieptul și poate reduce, de asemenea, stresul și anxietatea. Dacă aveți anumite afecțiuni medicale, cum ar fi tensiunea arterială scăzută, nu încercați triunghiul Pose, în special fără supravegherea unui instructor instruit de yoga.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază în poziția de plecare
  1. Imagine intitulată face triunghiul prezintă în iagul 1
1. Stați cu picioarele de șold de picioare în afară de mat de pornire. Stai drept pe covor. Păstrați picioarele șold-lățimea în afară și brațele voastre de partea voastră.
  • Imaginea intitulată Faceți triunghiul prezintă în iagul 2
    2. Răspândiți-vă picioarele. De aici, fă-ți picioarele afară, așa că există aproximativ 3.5-4 picioare (1.1-1.2 m) de distanță între ele.
  • Imagine intitulată Faceți triunghiul prezintă în iagul 3
    3. Întoarceți-vă picioarele în diferite unghiuri. În triunghiul prezintă, picioarele dvs. trebuie să fie întoarse în diferite unghiuri, astfel încât să puteți manevra corpul corect. Piciorul drept și piciorul stâng trebuie să fie indicate în direcții ușor diferite.
  • Transformați piciorul drept departe de corpul dvs., astfel încât degetele de la picioare să fie îndreptate spre exterior. Păstrați-vă piciorul drept până când este la un unghi de 90 de grade.
  • Acum, pivotați piciorul stâng înapoi, astfel încât degetele de la picioare să formeze un unghi de aproximativ 45 de grade îndreptat spre corpul vostru.
  • Imaginea intitulată face triunghiul prezintă în iagul de yoga 4
    4. Țineți brațele paralele cu podeaua. Ridicați-vă brațele în exterior pe ambele părți. Formați o linie cu brațele, mergând de la vârful degetelor de pe un braț până la vârful degetelor de pe celălalt braț, care rulează aproximativ paralel cu podeaua.
  • Întinde-ți vârful degetelor spre fiecare parte.
  • Asigurați-vă că palmele se confruntă cu podeaua și lamele umărului sunt fixate înapoi la coloana vertebrală. Pentru a verifica alinierea, întoarceți-vă palmele și luați notă de orice schimbare a scapulei sau a umerilor, apoi întoarceți palmele înapoi.
  • Partea 2 din 3:
    A face exercițiul
    1. Imaginea intitulată Faceți triunghiul prezintă în iagul 5
    1. Inspirați și ajungeți la corp în dreapta pe măsură ce expirați. Pe măsură ce expirați, întindeți-vă brațul drept, în măsura în care va merge la dreapta. Opriți când ați ajuns cât de departe puteți și țineți-vă trunchiul în poziție. Rotiți-vă brațele astfel încât brațul stâng să ajungă în sus și brațul drept ajunge în jos. În mod ideal, linia de brațe formează un unghi de aproximativ 90 de grade cu podeaua.
    • Pe măsură ce ajungeți, păstrați-vă corpul cu fața înainte. Pătrați șoldurile și umerii spre partea din față a covorului.
    • Păstrați talia cât mai curând posibil în timp ce vă îndoiți și păstrați-vă brațele într-o linie dreaptă.
  • Imagine intitulată face triunghiul prezintă în iagul de yoga 6
    2. Plasați mâna dreaptă pe șuierul drept. Ajungeți la fel de departe cât puteți confortabil. Încercați să atingeți mâna dreaptă la șuierul drept, glezna sau la podea. Simțiți-vă liber să utilizați un suport, ca un bloc, aici. Atingeți orice loc este confortabil pentru dvs. și vă permite să vă păstrați echilibrul.
  • Imagine intitulată face triunghiul prezintă în iagul 7
    3. Întindeți cât de mult puteți. În timp ce atingeți șuierul, glezna sau podeaua, întindeți cât de mult puteți. Ajungeți la brațul stâng spre tavan și brațul drept spre podea. Întoarceți încet capul spre stânga, privindu-vă degetul mare, deoarece acest lucru poate ajuta la întinderea corpului.
  • Dacă întinderea vă face să simțiți durerea, opriți întinderea și purtați doar poziția ca este. Nu vrei să te antrenezi și poate să ia ceva timp pentru a fi suficient de flexibil pentru a vă întinde în timpul acestei poziții.
  • Imagine intitulată face triunghiul prezintă în yoga pasul 8
    4. Țineți poziția timp de câteva secunde în timp ce respirați și ieșiți. Acum, țineți poziția în timp ce respirați și ieșiți. Luați notă de cât timp puteți deține confortabil poziția. Începeți să părăsiți poziția atunci când sunteți gata.
  • Imagine intitulată Faceți triunghiul prezintă în etapa de yoga 9
    5. Reveniți la poziția inițială pe un inspirație. Odată ce ați terminat deținerea poziției, ridicați-vă prin mâna stângă ridicați corpul în sus. Utilizați oblicii pentru a face munca și pentru a vă stabiliza corpul. Păstrați-vă brațele într-o linie dreaptă, dar vă dezactivați picioarele. Asigurați-vă că veniți într-o inspirație mai degrabă decât o expirare.
  • Odată ce ați făcut o parte, repetați aceeași manevră pe partea opusă a corpului.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele
    1. Imagine intitulată face triunghiul prezintă în iagul de yoga Pasul 10
    1. Evitați triunghiul Poza dacă aveți anumite afecțiuni medicale. Pentru majoritatea oamenilor, triunghiul Poze este în siguranță. Cu toate acestea, anumite condiții de sănătate pot face triunghiul prezintă riscante.
    • Nu trebuie să încercați triunghiul Pose dacă aveți tensiune arterială scăzută, diaree sau dureri de cap. Ar trebui să vă întoarceți capul în jos în loc de sus dacă aveți o tensiune arterială ridicată.
    • Dacă aveți o vătămare a gâtului, ar trebui să vă mențineți pe triunghiul Pose până când se vindecă.
  • Imagine intitulată face triunghiul prezintă în iagul de yoga 11
    2. Luați o clasă de yoga înainte de a încerca triunghiul pus pe cont propriu. Corpul fiecăruia este diferit. Anumite poziții pot fi mai mult sau mai puțin în siguranță pentru dvs. în funcție de abilitățile dvs. personale. Înainte de a încerca triunghiul Poze, ar trebui să luați un curs de yoga cu supravegherea unui antrenor profesionist. Un antrenor vă poate spune dacă triunghiul este sau nu este sigur pentru dvs.
  • Imagine intitulată Faceți triunghiul prezintă în etapa de yoga 12
    3. Începeți încet. Poate dura ceva timp pentru a obține mișcările corpului în spatele triunghiului Poze dreapta. Nu vă întindeți prea mult prea curând. Este posibil să nu fiți în imposibilitatea de a face unele aspecte ale triunghiului Poze, cum ar fi întoarcerea capului sau întinzându-vă brațul, până când vă practicați pentru o vreme. Fiți răbdători și dați corpului dvs. timpul necesar pentru a se adapta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar