Cum să dansezi la muzica de rap

Dansul la muzica rap este o activitate incredibil de plăcută. În timp ce dansul poate fi intimidant pentru unii, este mai ușor să înveți decât crezi! Începeți prin învățarea elementelor de bază și apoi practicați-vă la domiciliu cât de mult puteți. Când vă simțiți că ați atârnat câteva mișcări diferite, ieșiți la un club și încercați-l.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mastering mișcări de dans simplu
  1. Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 1
1. Faceți o atingere de pas cu pași alternând cu picioarele laterale cu picioarele. Stați cu picioarele cu lățimea umărului în afară, mutați piciorul drept un pas spre dreapta, apoi aduceți piciorul stâng lângă el. Apoi, mutați piciorul stâng spre stânga și aduceți piciorul drept lângă el. Păstrați genunchii îndoiți când faceți acest lucru.
  • Când practicați această mișcare, pasul spre dreapta și lăsați de două ori, alternând în timp ce mergeți.

Bacsis: Pentru a vă ajuta să rămâneți în ritm, bateți-vă mâinile, pe măsură ce picioarele vin împreună. Placa este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă menține brațele angajate.

  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 2
    2. Încercați o variație a pas-touch pentru a amesteca lucrurile. Începeți cu picioarele împreună, pasul spre partea stângă cu piciorul stâng, apoi aduceți-vă înapoi la poziția inițială imediat. Faceți același lucru cu piciorul drept. Doar un picior ar trebui să se deplaseze la un moment dat și să vă întoarceți întotdeauna la poziția inițială de a vă îndoi genunchii și picioarele împreună.
  • Nu vă fie frică să vă întoarceți șoldurile în timp ce vă mișcați picioarele. Cu cât ești mai puțin rigid, cu atât mai bine se vor arăta mișcările de dans!
  • Pe măsură ce practicați aceste mișcări, rămâneți întotdeauna pe degetele de la picioare, astfel încât să vă puteți mișca repede.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 3
    3. Faceți un glisare hop prin trecerea laterală cu un picior și alunecați celălalt picior lângă el. Luați un pas mare spre stânga cu piciorul stâng și apoi glisați piciorul drept de-a lungul pământului până când este alături de piciorul stâng. Apoi, faceți un pas mare cu piciorul drept și glisați piciorul stâng până când este lângă piciorul drept. Pas cu ambele picioare de două ori pentru a finaliza mișcarea.
  • În timp ce trageți picioarele, amintiți-vă să rămâneți pe degetele de la picioare. Acest lucru face ca dragul să fie mai ușor de executat.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 4
    4. Loviți-vă piciorul pentru a face o schimbare de bază a mingelor. Stați cu picioarele cu lățimea umărului în afară și loviți-vă piciorul drept. Apoi, aduceți-vă piciorul înapoi și traversați-l peste piciorul stâng. În cele din urmă, pasul piciorului stâng înapoi astfel încât să fie lățimea umărului în afară de piciorul drept, dar ușor în spatele ei. Pentru a repeta mișcarea, luați piciorul din spate și traversați-l în fața piciorului din față. Apoi, pas cu piciorul frontal original din lateral pentru a reveni la poziția lățimii umărului.
  • Când practicăți mai întâi această mișcare, faceți-o încet pentru a obține fiecare mișcare în jos. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu mișcarea, accelerați ritmul.
  • Brațele tale ar trebui să se miște în fața corpului tău ca picioarele încrucișate în fața celuilalt. Ei ar trebui să se întoarcă în părțile dvs. în timp ce vă mutați înapoi la poziția de lățime a umărului.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 5
    5. Traversează brațele și scuturați șoldurile pentru a vă deplasa întregul corp. Începeți cu picioarele dvs. lângă celălalt. Apoi, pas în lateral cu un picior, păstrând în același timp celălalt picior plantat. Pe măsură ce vă mișcați piciorul, vă lărgiți brațele astfel încât să fie în afara corpului vostru. Apoi, aduceți-vă brațele înapoi și le-ați traversat unul pe celălalt pentru a crea o formă "x". Pe măsură ce brațele se mișcă și se mișcă, scuturați șoldurile de la o parte în alta.
  • În timp ce brațele se mișcă și se află, țineți-vă picioarele cu umăr. Singura dată când ar trebui să fie împreună în timpul acestei mișcări este la începutul acestuia.
  • Metoda 2 din 3:
    Înclinarea mișcărilor de dans populare
    1. Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 6
    1. Se amestecă în DAB Pentru o mișcare de dans simplu, rece. Aceasta este una dintre mișcările mai ușoare de învățat și durează doar câteva minute pentru ao face jos. Începeți prin ridicarea brațelor în fața dvs. Apoi, îndoiți un braț și aduceți-l spre corpul dumneavoastră ca și cum v-ați străât. Împingeți-vă capul în jos spre brațul îndoit, păstrând în același timp celălalt braț drept și vă răsuciți capul în cot o dată. Puteți comuta brațele după ce ați terminat într-un singur braț.
    • Pe măsură ce vă dați cu corpul superior, încercați să vă deplasați în jurul corpului inferior în același timp. Poți să glisați înainte și înapoi, să urcați în jur sau să vă răsuciți șoldurile.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 7
    2
    A lovit Quan Prin îndoirea genunchilor și vă mișcați brațele. Începeți prin plasarea picioarelor cu lățimea umărului în afară și îndoiți genunchii. Apoi, aduceți-vă brațele în părțile dvs. și învârtiți un braț înainte, astfel încât să se oprească în fața trunchiului tău. Pe măsură ce acest braț vine înainte, celălalt braț ar trebui să se întoarcă în spatele tău. În cele din urmă, mutați șoldurile înainte și înapoi și, pe măsură ce vă plimbați brațele în jurul valorii, astfel încât întregul corp să se mute la bate.
  • Acest dans vine de la un cântec popular de rap, numit Hit Quan. Când practicați această mișcare de dans, faceți-o în timp ce ascultați acest cântec.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 8
    3. Încercați dansul Shmoney când auziți un cântec mai lent. Dansul Shmoney a provenit cu un cântec de același nume de Rowdy Rebel și Bobby Shmurda. Începeți acest dans simplu, punându-vă picioarele cu lățimea umărului și îndoiți-vă ușor genunchii. Apoi, răsuciți șoldurile înainte și înapoi și că genunchii se mișcă împreună cu șoldurile voastre. În cele din urmă, mișcați-vă brațele în timp cu șoldurile prin mișcarea lor înainte și înapoi peste cap sau răsucirea lor înainte și înapoi în fața dvs.
  • Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu acest dans, încercați să vă îndoiți genunchii, astfel încât să vă apropiați de pământ. Păstrarea acelei baze scăzute și flexibile vă permite să încercați propriile variații ale acestui dans.
  • Alte melodii care merg cu dansul Shmoney:
    "Orice" de SWV
    "Nu puteți vedea" în totalitate
    "Flava în ureche YA" (Remix) de Craig Mack
    "Sunt zbor" cu 213
    "Doin `it" de ll cool j

  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 9
    4. Dansați Cha Chalide Când se aprinde cântecul. Începeți să vă puneți picioarele împreună și să vă bateți mâinile pe offbeat de cântec. Pe măsură ce bateți, săriți corpul cu bataia muzicii. Apoi, urmați instrucțiunile din versuri. Hop înainte când cântecul spune "1 Hop de data asta."Când cântecul spune" Cha-cha reală netedă ", pasi piciorul drept la câțiva centimetri în fața stângă. Apoi, aduceți piciorul drept înapoi și plasați piciorul stâng direct în fața piciorului drept.
  • Cântecul are alte instrucțiuni, cum ar fi "CRISS Cross", unde săriți în sus și în jos și faceți ca picioarele să se miște într-o mișcare de foarfece și "cât de jos puteți merge", unde vă puneți mâinile pe genunchi și vă mișcați corp în jos.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând noile mele mișcări de dans
    1. Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 10
    1. Lucrați la elementele de bază la domiciliu în fața unei oglinzi. Dansul în fața unei oglinzi vă permite să vă analizați mișcările pe măsură ce le faceți pentru a vă asigura că arătați ascuțiți și încrezători. Puneți o muzică de rap și practică fiecare mișcare individuală pentru a unghi cu adevărat elementele de bază. Unii artiști pentru a asculta includ Rhymes Busta, Outkast, T.I., Eva, și Timbaland.
    • În timp ce ar trebui să vă petreceți timp practicând fără muzică pentru a vă concentra pe obținerea corectă a elementelor de bază, dansul la muzică vă permite să vă faceți mai bine și să vă mișcați corpul într-un ritm specific.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 11
    2. Concentrați-vă asupra tranziției de la o mișcare la altul pentru a pune totul împreună. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu elementele de bază, practicați-vă de la mutare pentru a vă deplasa fără a opri. Această abilitate va veni la îndemână când sunteți în club, deoarece veți dansa non-stop pentru o lungă perioadă de timp.
  • Treceți doar la această pas odată ce vă simțiți complet confortabil, cu fiecare mișcare individuală. Nu doriți să construiți obiceiuri proaste, care se pot întâmpla dacă încercați să combinați toate mișcările fără a vă concentra pe fiecare separat.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 12
    3. Luați timp la freestyle pentru a obține mai confortabil cu dansul. Uneori vă ajută să puneți doar o bătaie și să începeți să dansezi în jur. Niciodată nu știți ce mișcări veți veni și ați putea fi surprins cât de bine sunteți la dans! Acesta este, de asemenea, un exercițiu excelent care vă ajută să îmbunătățiți puterea musculară și să faceți față stresului.
  • Alte beneficii pentru dans includ pierderea în greutate, menținerea oaselor puternice și creșterea echilibrului.
  • Imagine intitulată Dansul la Music Music Pasul 13
    4. Mergeți la un club pentru a vă strânge lucrurile. Nu fiecare bar sau club din oraș joacă muzica rap, deci va trebui să faceți o căutare rapidă Google pentru a vedea care locurile au listele potrivite. Aceasta este o mare șansă de a întâlni oameni noi care împărtășesc interese comune, de asemenea!
  • Dacă vă simțiți puțin conștienți de sine, mergeți la cluburi cu un grup mare de prieteni pentru a vă bucura de o noapte distractivă, fără stres!
  • Bacsis: Aduceți bani cu dvs. în cazul în care există o taxă de acoperire.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar