Cum să beți sucul de prune

Sucul de prunere este fabricat din concentrat de prune, apă și zahăr. Dacă aveți probleme de digestie, ați auzit despre beneficiile sucului de prune pentru constipație sau balonare. Încercați să adăugați suc de prune în dieta dvs. pentru a vedea dacă ușurează problemele digestive pe care le aveți. Opriți băutura de prune dacă face problemele digestive mai rău sau aveți diaree sau crampe de stomac.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ameliorarea problemelor de digestie
  1. Imagine cu denumire suc de prune Pasul 1
1. Bea 0.5 cani (120 ml) de suc de prune dimineața pentru a îmbunătăți digestia. Dacă aveți probleme cu constipația sau balonarea, luați în considerare începerea zilei cu sucul de prunere. Încercați să beți 0.5 cani (120 ml) de suc de prune pe zi timp de o săptămână pentru a vedea dacă vă îmbunătățește digestia.
  • Prunele conțin fibre care ajută la digestie și pot ajuta la ameliorarea constipației și balonării.

Avertizare: Dacă aveți vreo durere de stomac, diaree sau crampe, încercați să reduceți aportul la 0.25 cani (59 ml) de suc de prune pe zi.

  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 2
    2. Utilizați 0.5 cani (120 ml) de suc de prune pentru a spăla o masă grea. Dacă întâmpinați adesea probleme legate de mese grele sau dense, încercați să o urmați cu un suc de prune. Fibra adăugată va ajuta la digestie și va face ca masa să fie mai puțin probabil să vă constituie.
  • Mesele care au o mulțime de alimente scăzute în fibre, cum ar fi carne de vită și păsări de curte, sunt adesea mai greu de trecut și pot duce la constipație.
  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 3
    3. Evitați să beți mai mult de 2 cani (470 ml) de suc de prune pe zi. Deoarece sucul de prune este atât de ridicat în fibră, are un efect laxativ ușor. Dacă beți o mulțime de suc de prune, ați putea simți prea mult efectele laxative și să vă întrerupeți digestia și mai mult.
  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 4
    4. Bea suc de prune zilnic timp de o lună pentru a vedea dacă vă ajută simptomele. Dacă utilizați sucul de prune pentru a atenua problemele de digestie și constipația, monitorizați simptomele dvs. pe măsură ce luna trece și va vedea dacă vor obține mai bine. Dacă digestia dvs. încă nu sa îmbunătățit, discutați cu medicul dumneavoastră despre alternative.

    Bacsis: De asemenea, puteți încerca să beți mai multă apă împreună cu sucul de prune pentru a vă ajuta problemele de digestie.

  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 5
    5. Dați copilului dvs. până la 1 cană (240 ml) de suc de prune pe zi pentru constipație. Dacă observați copilul având probleme cu problemele de digestie, dați-le până la 1 cană (240 ml) de suc de prune pe zi. Faceți un raport de 1: 1 de suc de prune și apă dacă copilul dvs. nu-i place gustul prunelor.
  • Dacă copilul dumneavoastră este mai mic de 12 luni și credeți că sunt constipați, discutați cu medicul lor pentru a vedea dacă ar trebui să le oferiți suc de prune.
  • De asemenea, puteți face popsiculele de suc de prune pentru copilul dvs. să mănânce pe tot parcursul zilei.
  • Nu dați niciodată laxativele copilului dvs. pentru constipație dacă medicul lor le recomandă.
  • Dacă copilul dvs. nu prezintă semne de constipație timp de 24 de ore, puteți înceta să le dați suc de prune.
  • Metoda 2 din 2:
    Care se ocupă de efectele secundare
    1. Imagine cu denumire suc de prune Pasul 6
    1. Opriți băutura de prune dacă aveți balonare, crampe sau diaree după o săptămână. Dacă problemele dvs. de digestie sunt severe, intestinele dvs. ar putea dura până la o săptămână pentru a se adapta la fibra adăugată care oferă sucul de prune. Cu toate acestea, dacă încă mai simți efectele secundare ale sucului de prune după o săptămână, opriți potabilitatea sucului de prune și discutați cu medicul despre alternative.
    • Pentru unii oameni, cantitatea de fibre în sucul de prune este prea mult pentru intestinul tău să se ocupe. Acest lucru ar putea însemna că sucul de prune face ca simptomele dvs. să se înrăutățească.
  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 7
    2. Tăiați înapoi aportul de zahăr pentru a ține cont de zahăr în sucul de prune. La fiecare 1 cană (240 ml) de suc de prune conține aproximativ 16 g de zahăr în el. Dacă vă uitați la greutatea dvs. sau încercați să reduceți zahăr, luați în considerare o alternativă la sucul de prune sau să găsiți alte zone din dieta dvs. unde puteți reduce nivelul de zahăr.
  • Prea mult zahăr poate perturba echilibrul natural în corpul dvs. și provoacă probleme de pancreas pe termen lung.
  • Imagine cu denumire suc de prune Pasul 8
    3. Evitați să beți sucul de prune dacă sunteți pe medicamente subțierea sângelui. Prunele conțin niveluri ridicate de vitamina K, care vă pot îngroșa sângele și îl încurajează să se chemească. Dacă luați diluanți de sânge, nu beți suc de prune.
  • Dacă luați diluanți de sânge și aveți probleme de digestie, discutați cu medicul dumneavoastră despre alternative la sucul de prune.
  • sfaturi

    Avertizări

    Reduceți aportul de suc de prune dacă simțiți orice balonare, crampe sau gaz pentru a evita problemele digestive.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar