Cum să găsiți cele mai bune rate de ipotecă

Primirea unei rate scăzute a dobânzii la noua dvs. casă sau proprietate vă poate salva mii de dolari pe durata de viață a împrumutului dvs. la domiciliu. Pentru a vă asigura că veți înscrie cea mai bună rată pe care o puteți compara, ar trebui să comparați ofertele de la mai multe instituții de creditare diferite. Înainte de a începe procesul, știți ce doriți și ce vă puteți permite. Magazin în jurul valorii de diferite companii de creditare pentru a afla ce fel de tarife pe care le calificați pentru. Dacă doriți să înscrieți cea mai mică rată a dobânzii, ar trebui să faceți o plată mare și să blocați o rată scăzută a dobânzii cu termeni care vă beneficiază de tine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluând valoarea împrumutului dvs
  1. Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 1
1. Verificați scorul dvs. de credit. Scorul dvs. de credit reflectă cât de riscant este împrumutul dvs. pentru creditor. Înainte de a începe cumpărăturile pentru ipoteci, Verificați scorul dvs. de credit Prin intermediul unei agenții de raportare a creditelor. Dacă scorul dvs. este scăzut, ați putea încerca să imbunatateste-l Înainte de a începe să căutați o ipotecă.
  • Scorul minim de care aveți nevoie pentru a obține un credit ipotecar variază de către creditor, dar de obicei variază de la 500 la 600. Cele mai bune rate ale dobânzii și ipoteci vor fi oferite persoanelor cu un scor de cel puțin 740.
  • Dacă observați greșeli despre raportul dvs. de scor, trebuie să contactați agenția de raportare a creditului și să le informați. Ele pot remedia greșeala, ceea ce vă poate îmbunătăți creditul.
  • Imagine intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 2
    2. Cercetați-vă opțiunile. Există multe tipuri diferite de ipoteci disponibile, iar fiecare tip va oferi diferite tarife, taxe și opțiuni de plată. Unii pot oferi rate scăzute în primii ani înainte de ajustare. Alții oferă o rată de pornire mai mare, care este neschimbată pentru durata ipotecii. Decideți ce tip de ipotecă va fi mai bine pentru dvs.
  • Rata reglabilă Ipoteca (ARM): o ipotecă cu o rată a dobânzii care se schimbă de la an la an. În mod obișnuit, ratele dobânzilor vor fi scăzute pentru primii câțiva ani înainte de a crește. Acest lucru este ideal pentru persoanele care intenționează să-și vândă proprietatea după câțiva ani sau care consideră că ratele dobânzilor vor reduce în viitor.
  • Rata fixă ​​a ratei: o ipotecă în care ratele dobânzilor sunt decise la început și nu se schimbă în timp. Dacă intenționați să dețineți casa pe termen lung, aceasta poate fi o opțiune mai bună, deoarece ratele pot începe puțin mai mari, dar nu vor crește.
  • Imagine intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 3
    3. Determinați ce vă puteți permite. Atunci când vă imaginați cât de mult vă puteți permite, considerați că va trebui să plătiți o plată în avans, plăți lunare și taxe. Găsiți o gamă de prețuri pe care le puteți permite. Pentru a vă ajuta să vă dați seama, utilizați un calculator online pentru a determina ce vă puteți permite să plătiți venitul curent.
  • Contactați un creditor pentru a obține o rată aproximativă și apoi utilizați acea rată în calculator.
  • De asemenea, puteți să vă dați seama de o rată aproximativă utilizând un site precum Bankrate.COM. Cu toate acestea, rețineți că aceste tipuri de site-uri web oferă uneori rate de teaser scăzut pentru a obține mai multe afaceri.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 4
    4. Decideți cât timp doriți să plătiți. Durata ipotecii dvs. vă va ajuta să vă determinați rata dobânzii. Majoritatea ipotecilor sunt cotate la o rată a dobânzii de 30 de ani. Aceasta înseamnă că veți plăti ipoteca pe o perioadă de 30 de ani. Dacă scoateți un credit ipotecar de 15 ani, veți plăti mai mult pe an, dar interesul dvs. va fi mai mic, economisind mai mulți bani în timp ce vă ajutați să plătiți mai devreme ipoteca.
  • Feriți-vă de anunțurile online, deoarece acestea pot prezenta rate de 15 ani, deoarece acestea sunt mai mici, dar dezvăluie doar că sunt rate de 15 ani, spre deosebire de ratele de 30 de ani, în imprimarea fină.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 5
    5. Dați-vă 2 săptămâni pentru a găsi o ipotecă. De fiecare dată când un împrumut vă oferă o estimare a ipotecii dvs., vă verifică creditul. Prea multe anchete de credit pot reduce scorul dvs. de credit, cu excepția cazului în care se întâmplă în termen de 14 zile unul de celălalt sau în termen de 30 de zile unul de celălalt pentru tragerea ipotecară. În timp ce impactul acestor anchete poate fi minor, ar putea fi o idee bună să vă limitați.
  • Poate doriți să renunțați la o singură zi pentru a contacta toți potențialii creditori. Tarifele se pot schimba zilnic, deci obținerea tuturor estimărilor dvs. în aceeași zi vor asigura că obțineți informații exacte.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărături în jurul valorii de rate ipotecare
    1. Imagine intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 6
    1. Contactați creditorii. Băncile, uniunile de credit, brokerii locali de credite ipotecare, creditorii online și alte instituții financiare pot furniza estimări ale creditelor ipotecare. Acest lucru vă va oferi o idee bună despre ceea ce este în prezent piața și vă va ajuta să aflați ce fel de rate sunteți eligibil.
    • Faceți cunoștință cu băncile și instituțiile financiare cu care ați lucrat anterior. Dacă sunteți un client actual, acestea ar putea fi mai dispuși să vă ofere o mare rată a creditului ipotecar pentru a vă menține ca client.
    • Băncile au rate și taxe mai mari ale dobânzii, dar este posibil să aveți un timp mai ușor de negociat pentru o rată mai mică cu ei. Sindicatele de credit, pe de altă parte, percepute de obicei rate ale dobânzii și taxe, dar pot împrumuta numai persoanelor într-o anumită zonă geografică, industrie sau organizație.
    • Creditorii online tind să aibă rate scăzute și taxe, dar au mai puțin sprijin pentru clienți. Ar trebui să fii foarte atent, deoarece există mai multe escrocheri online. Fiți atenți la creditorii online care sunt înregistrați într-o altă țară sau nu oferă o adresă de poștă electronică. În plus, fiți întotdeauna prudent de creditori care promite că creditul rău nu contează.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 7
    2. Lucrați cu un broker ipotecar. Dacă sunteți frustrat să lucrați direct cu mai mulți creditori, ați putea lua în considerare angajarea unui broker ipotecar. Un broker poate face cumpărături pentru rate de ipotecă bune în numele dvs. În timp ce este posibil să fie să le plătiți pentru acest serviciu, ați putea salva pe termen lung, deoarece brokerii vă pot găsi rate mai mici.
  • Taxele de broker sunt, de obicei, între 1-2% din împrumutul total. Aceste taxe pot fi enumerate ca taxe de origine, taxe de document sau taxe de procesare.
  • În plus față de taxele de broker, este posibil să fie necesar să plătiți taxe terțe și guvernamentale pentru evaluarea proprietății, transferul titlului și alte procese. Un broker de renume vă va informa despre aceste taxe în avans. Dacă un broker nu vă spune despre taxele de terță parte sau de guvern, ei ar putea încerca să vă facă să credeți că serviciul lor este mai puțin costisitor decât este într-adevăr.
  • Acest lucru nu se aplică doar brokerilor, ci tuturor creditorilor și tuturor creditelor ipotecare.
  • Mulți brokeri sunt plătiți de creditorul final în loc de client. Cereți o estimare a împrumutului pentru a vedea exact ce taxe veți plăti la o anumită rată.
  • S-ar putea să vă uitați să vedeți dacă brokerul ipotecar este certificat de Asociația Națională a Brokerilor Ipoteca.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 9
    3. Ai grijă de împrumuturi de pradă. Când căutați rate ipotecare, ați putea întâlni creditori agresivi sau prădători. Dacă o rată a dobânzii pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este. Citiți cu atenție amprenta fină pe orice contract și întrebați un avocat pentru a vă ajuta dacă este necesar.
  • Nu semnați niciodată un contract care are spații necompletate, nefolosite în ea.
  • În unele cazuri, veți observa că există rate extrem de scăzute ale dobânzii, dar după un anumit punct, tarifele balonului. Evitați acest lucru.
  • Dacă observați o clauză în contractul care renunță la dreptul dvs. de a da în judecată creditorului, nu o semnați. Acest lucru se numește uneori "arbitraj obligatoriu" într-un contract.
  • Dacă un creditor încearcă să vă convingă că nu veți putea găsi un împrumut în altă parte, ei ar putea încerca să vă predați să semnați un împrumut rău. În plus, unii ar putea încerca să vă împiedice să semnați ceva la fața locului prin a afirma că rata va expira imediat. Aceasta este o tactică agresivă și nu trebuie să dați înăuntru.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată de ipotecă Pasul 10
    4. Calculați taxele suplimentare. În plus față de rata dobânzii dvs., este posibil să fie necesar să plătiți taxe suplimentare. Dacă aveți o rată bună, dar trebuie să plătiți taxe excesive, nu veți economisi mulți bani.Când faceți cumpărături pentru rate, acordați atenție:
  • Taxe de origine: Acestea sunt taxele pe care le va percepe creditorul sau brokerul pentru a crea împrumutul.
  • Puncte de reducere: Aceste puncte vă ajută să plătiți interesul pentru împrumutul înainte de timp. Prin plata acestor invers, puteți reduce interesul.
  • Costurile de închidere: Acestea sunt toate costurile non-originare sau preplătite asociate împrumutului. Ele sunt, de obicei, 3% din prețul casei.
  • Taxe de avocat: Unii creditori vă pot cere să plătiți taxele de avocat. Ar trebui să le cereți să elimine aceste taxe, deoarece ar putea fi un conflict de interese.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul cu creditorii ipotecari
    1. Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 11
    1. Afirmă ce vrei. Când începeți să lucrați cu un broker sau un creditor, trebuie să le informați exact ce fel de ipotecă doriți. De asemenea, spuneți-i ce vă puteți permite.
    • De exemplu, puteți începe conversația spunând, "Vreau o ipotecă de rată fixă ​​de 15 ani între 200-250.000 de dolari. Ce tipuri de rate ale dobânzilor îmi puteți oferi?"
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 12
    2. Ascultați oferta lor. Odată ce ați dat creditorului dvs. informațiile dvs., acestea vor calcula ce tip de rate sunt dispuse să vă ofere. Ascultați afacerea lor. Dacă nu vă spun în mod direct, întrebați despre rata procentuală anuală (APR). APR este suma totală pe care o veți plăti în fiecare an, inclusiv toate taxele și interesul.
  • 3. Feriți-vă de creditorii care negociază. Biroul de protecție a protecției financiare a consumatorilor (CFPB) a făcut-o ilegală pentru creditorii de a negocia anumite specificații, cum ar fi ratele dobânzilor. Chiar și așa, creditorii încearcă uneori să găsească lacune pentru a scăpa de negociere. Cel mai bine este să evitați sau cel puțin să fiți suspicioși, creditorii care sunt dispuși să negocieze cu dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 15
    4. Face o plată mare în avans. Pentru a obține cele mai bune rate, ar trebui să încercați să reduceți 20% din costul proprietății ca plată în avans. În timp ce puteți efectua plăți mai mici, cu atât este mai mică plata în avans, cu atât este mai mare rata dobânzii. Asigurarea ipotecară este necesară legal pentru toate împrumuturile convenționale cu mai puțin de 20% în jos, iar acest lucru poate fi mai scump pe termen lung.
  • Feriți-vă de creditori care publică "fără asigurare ipotecară", deoarece acest lucru înseamnă că creditorul plătește asigurarea în față și apoi o colectează de la dvs. mai târziu la o rată ridicată a dobânzii.
  • Imaginea intitulată Găsiți cea mai bună rată ipotecară Pasul 16
    5. Blocați în rată. Cereți creditorului cât timp va fi bun rata propusă. Dacă vă place rata, întrebați creditorul pentru o declarație scrisă care promite că rata va rămâne pentru acea perioadă de timp. Rata de blocare sunt disponibile în general pentru 15, 30, 45, 60 sau 90 de zile. Cu cât blocarea ratei este mai lungă, cu atât mai scumpă rata. Ca debitor, ar trebui să vizați cel mai scurt blocare posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poate doriți să porniți procesul de căutare ipotecară înainte de a vă uita la proprietăți, astfel încât să aveți timp să găsiți o rată favorabilă.
  • Asigurați-vă întotdeauna că comparați aceleași împrumuturi între ele. De exemplu, nu comparați o ipotecă de rată reglabilă cu o ipotecă cu rată fixă.
  • Poate doriți să faceți o foaie de calcul sau o diagramă care compară diferite rate ipotecare între diferiți creditori.
  • Acordați atenție știrilor financiare. Acest lucru vă va oferi o idee despre ce sunt ratele actuale ale creditelor ipotecare.
  • Avertizări

    Citiți imprimarea fină. Dacă o rată a creditului ipotecar pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este.
  • Nu vă simțiți niciodată presați să semnați o ipotecă dacă nu sunteți absolut confortabil cu termenii împrumutului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar