Cum să cumpărați o casă cu credit rău

Când doriți să cumpărați o casă, vă ajută să aveți un credit bun. Veți avea mai multe opțiuni de împrumut, se va califica pentru rate mai mici ale dobânzii și vor ajunge la o ipotecă mai puțin costisitoare. Cu toate acestea, în cazul în care scorul dvs. de credit este mai mic decât Stellar există încă opțiuni. Va fi doar nevoie de o mică creativitate, răbdare, puncte de vânzare alternative pentru împrumuturi și, de obicei, un mic bani în plus. Cu toate acestea, rețineți, de asemenea, că consultarea cu un expert, cum ar fi un agent imobiliar și / sau un avocat vă poate salva o mulțime de bani și timp pe termen lung.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind în programe guvernamentale
  1. Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău 1
1. Aplicați pentru un împrumut federal de administrare a locuințelor (FHA). Împrumuturile FHA sunt asigurate de Administrația Federală a locuințelor. Acestea sunt o opțiune populară pentru persoanele cu scoruri de credit slabe, deoarece calificările tind să fie mai relaxate.
  • Scorul dvs. de credit trebuie să fie de 580 sau mai mare pentru a se califica pentru un număr de 3.5%. Dacă scorul dvs. este între 500 și 579, plata dvs. în avans va fi de 10%.
  • Dacă scorul dvs. de credit este sub 500, probabil că sunteți neeligibil. Cu toate acestea, dacă aveți istoric de credit netradițional sau un credit insuficient, este posibil să vă calificați încă pentru un împrumut.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 2
    2. Uită-te la programul de împrumut al Departamentului de Afaceri al Veteranului. Dacă sunteți veteran american, s-ar putea să vă calificați pentru un împrumut prin intermediul Departamentului Afacerilor Veteranului.
  • Împrumuturile VA sunt, în general, furnizate de creditorii privați, dar o parte din împrumut este furnizată de VA. Aceasta înseamnă că creditorul vă va oferi termeni mai favorabili.
  • Pentru a vă califica, trebuie să oferiți dovezi pe care le-ați servit în armată, cum ar fi un DD-214 care reflectă nimic mai puțin decât o descărcare onorabilă. Valoarea împrumutului dvs. și eligibilitatea dvs. depinde de durata serviciului dvs. și de angajamentul dvs. de serviciu.
  • Rețineți că este posibil să fiți eligibil și dacă ați servit cel puțin șase ani în rezerve și / sau gardieni naționali.
  • VA credite nu au standarde precise minime de credit de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 3
    3. Uită-te la programul de creditare al Departamentului Agriculturii din SUA (USDA). Acest program oferă stimulente pentru ca oamenii să se stabilească în anumite părți mai puțin dezvoltate ale țării, deci dacă locuiți într-o zonă rurală ar putea fi o opțiune bună pentru dvs.
  • Utilizați site-ul USDA pentru a căuta adresa dvs. și codul poștal. Acest lucru vă va spune dacă locuiți într-o zonă aprobată.
  • Casa pe care o achiziționați trebuie să fie într-o zonă rurală sau suburbană eligibilă (în general sub 20.000 de locuitori), așa cum este definită de USDA. Puteți căuta adresa pe site-ul USDA pentru a vedea dacă este eligibil sau nu.
  • În timp ce nu există un minim de scor precis de credit, există anumite cerințe de venit în funcție de numărul de persoane din gospodăria dvs. și unde se află casa dvs. În plus, multe împrumuturi USDA merg la oameni cu un scor de credit, care este cel puțin în intervalul de 630-689.
  • Dacă nu sunteți într-o zonă rurală și doriți un program de împrumut similar, Departamentul de Locuințe al SUA și dezvoltarea urbană are o listă de programe de stat pe site și puteți scana această listă pentru a găsi programe de asistență specifice zona dvs. Puteți găsi lista aici: https: // Hud.Gov / state.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 4
    4. Fiți conștienți de cons. Programele guvernamentale vă pot ajuta să finantați o locuință în ciuda unui scor de credit mai mic, dar există anumite dezavantaje pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a se înscrie.
  • Împrumuturile pot purta taxe suplimentare. Citiți cu atenție toate lucrările și, dacă nu înțelegeți nimic, consultați un profesionist juridic. FHA, de exemplu, necesită o primă de asigurare ipotecară în avans de 1.75% din suma împrumutului, precum și o primă anuală mai mare bazată pe o varietate de factori. Împrumuturile USDA au o primă de 1% și o varietate de taxe adăugate.
  • Astfel de împrumuturi sunt, de asemenea, mai bine aplicate pentru că creditul dvs. rău se datorează unei emisiuni unice, cum ar fi pierderea unui loc de muncă sau a facturilor medicale. Dacă aveți probleme perpetue cu bani și plată, este ușor să intrați peste cap. S-ar putea să doriți să reconsiderați proprietatea acasă timp de câțiva ani.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea scorului dvs. de credit
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 5
    1. Cunoașteți scorul dvs. de credit. Mulți oameni nu sunt conștienți de ceea ce este scorul lor de credit. Cunoașterea dvs. este primul pas spre îmbunătățirea unui scor rău. În anul care a dus la realizarea unei achiziții la domiciliu, ar trebui să lucrați la creșterea scorului dvs. de credit cât de mult puteți.
    • Scorurile de credit sunt marcate pe o scară de 300-850. Orice peste 720 este considerat un credit bun. Scorurile între 700 și 620 sunt considerate mediocre. Orice sub 620 de 620 te va face un risc de împrumut.
    • Dacă veți verifica scorul dvs. de credit de către dvs., asigurați-vă că obțineți o copie a scorului dvs. FICO, în mod specific. Acesta este scorul folosit pentru creditarea ipotecară.
    • Multe bănci și companii de carduri de credit vă permit să verificați scorul dvs. de credit FICO gratuit pe site-ul lor. Unii pot chiar să o includă cu declarația dvs. lunară.
    • De asemenea, puteți verifica scorul dvs. de credit gratuit de către site-urile de consultanță, cum ar fi Karma de credit. Puteți verifica scorul dvs. de credit gratuit și puteți obține notificări despre modificările de credit prin consultarea site-urilor gratuite, cum ar fi Credit Karma. Cu toate acestea, Karma de credit utilizează scorul Vantage, care ar putea fi mai mult de 100 de puncte de la scorul dvs. FICO.
    • De asemenea, puteți să comandați o copie a raportului dvs. de credit de la Equifax, Transunion și Experian. Acest lucru vă va oferi o varietate de documente pentru a vă privi și vă va ajuta să prindeți erori care au nevoie de raportare.
    • Văzând scorul dvs. de credit vă va permite să gestionați orice datorii și să faceți un buget pentru a obține toate plățile dvs. actualizate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 6
    2. Verificați istoricul dvs. financiar pentru orice scor de credit roșu steaguri. Nu este doar numerele brute care afectează ce fel de locuință sunteți eligibil pentru a achiziționa. Este motivul pentru acele numere. Dacă oricare dintre următoarele Steaguri Roșii de credit fac parte din istoricul dvs. financiar, este posibil să trebuiască să așteptați să solicitați un împrumut. De asemenea, trebuie să fiți pregătiți să explicați factorii care au cauzat aceste situații unui creditor.
  • Plățile întârziate privind împrumuturile pentru studenți reflectă slab la cererea dvs. de împrumuturi convenționale, precum și împrumuturi FHA. Dacă ați întârziat la plata împrumutului în ultimele 12 luni, fiți pregătiți să explicați situația.
  • O istorie a plăților delincvente poate afecta scorul dvs. de credit, care vă poate descalifica sau crește rata potențială a dobânzii la un împrumut.
  • Orice Foreclosures sau faliment poate afecta serios scorul dvs. de credit. În plus, este posibil să vi se solicite să așteptați o anumită perioadă de timp înainte de a putea aplica pentru un alt împrumut de acasă. Acest lucru poate fi oriunde de la 2-7 ani pe baza circumstanțelor. Discutați cu un creditor pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 7
    3. Eliminați datoria. Atunci când creditorii examinează scorul dvs. de credit, aceștia acordă o atenție deosebită raportului datoriei dvs. la venit. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie sub 43%, iar acest lucru include propriile plăți ipotecare. Eliminarea datoriei existente este importantă pentru îmbunătățirea scorului dvs. de credit, iar șansa dvs. să vă cumpărați propria casă.
  • Uită-te la toate datoriile cărților dvs. de credit și împrumuturile pentru studenți. Încercați să faceți o dent în aceste plăți, chiar dacă înseamnă sacrificarea în alte zone ale bugetului dvs. Cu cât mai multe datorii puteți elimina înainte de a solicita un împrumut, cu atât mai bine.
  • Ridicarea datoriilor cu carduri de credit este o modalitate de îmbunătățire substanțială a scorului dvs. de credit rapid.
  • Multe instrumente sunt disponibile online, cum ar fi instrumentul Readyforzero, care vă pot ajuta să vă gestionați datoria și să aduceți nivelurile globale ale datoriei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 8
    4. Explicați istoricul dvs. financiar. Creditorii înțeleg că circumstanțele atenuante pot afecta situația dvs. financiară sau că uneori creditul rău este un rezultat al unei emisiuni de o singură dată pe care le-ați mutat trecut. Atunci când solicitați un împrumut, fiți pregătiți să explicați orice marcaj rău pe scorul dvs. de credit.
  • Obțineți o mai mare documentație justificativă după cum aveți nevoie, cum ar fi rapoartele medicale, plata, scrisorile de la șefii și declarațiile bancare. Acest lucru poate explica plățile delincvente sau acumularea unei cantități mari de datorii.
  • Când vorbiți cu un creditor, dați-le povestea completă. Adresați-vă în avans despre orice preocupare pe care le pot avea în ceea ce privește istoria dvs. și fiți pregătiți să oferiți specifice cu privire la ceea ce a condus la scorul dvs. actual de credit.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea de opțiuni alternative
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 9
    1. Ia în considerare închirierea de a deține. Dacă aveți un scor de credit slab, ceea ce face ca creditorii să se ocupe de dvs., închirierea de a deține poate fi un plan bun B. Cu toate acestea, această opțiune durează mai multă răbdare, deoarece poate dura ceva timp pentru a se conecta cu profesioniștii potriviți.
    • În majoritatea cazurilor, închirierea de proprietate sunt contracte între cumpărător și vânzător fără utilizarea unei instituții de creditare. Acest lucru face ca aceste tranzacții să fie mai riscante decât să cumpere casa. Este o idee bună să obțineți un avocat să revizuiască contractul până când casa este legală a dvs.
    • Un agent ideal ar trebui să cunoască bine piața locală și să poată naviga pe orice capcane potențiale. Alegeți un agent cu o mulțime de experiență într-o anumită zonă și o bună reputație.
    • Înainte de a semna ceva, practicați due diligence. Adică faceți o apreciere cuprinzătoare a casei și a contractului dvs. cu proprietarul. Au examinat casa pentru orice probleme potențiale pentru a asigura că proprietarul casei nu încearcă să ridice o problemă de proprietate asupra dvs. și să aibă un contract pe care îl semnați verificat de o terță parte.
    • Principalul dezavantaj la închirierea de a deține este că, pe termen lung, procesul este mai scump. Un alt con este că, de multe ori, specificul contractului sunt fuzzy și a adăugat ratele dobânzilor, taxele și plățile înseamnă că mulți proprietari ar fi hrăniți și renunțați la deținerea casei. Lucrați cu proprietarii și agenții imobiliari aveți încredere dacă mergeți pe acest traseu.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 10
    2. Luați în considerare finanțarea proprietarului. Finanțarea proprietarului este finanțarea unei achiziții de proprietăți direct prin intermediul persoanei sau entității care o vândă. Este o posibilă alternativă dacă nu puteți obține finanțare printr-un creditor ipotecar convențional, iar proprietarul casei este deschis pentru finanțarea acestuia pentru dvs. (probabil dacă întâmpinați dificultăți în vânzarea proprietății).
  • Pentru a-și proteja propriile interese, vânzătorul poate solicita o plată mai mare decât un creditor ipotecar ar fi (cu 20% mai mare nu este neobișnuit).
  • Puneți un avocat să analizeze cu atenție contractul pentru dvs. În unele cazuri, vă puteți pierde plata în avans dacă vânzătorul nu își plătește ipoteca și pierde casa. Contractul dvs. ar trebui să precizeze că vânzătorul trebuie să-și plătească ipoteca și orice garanție pentru a vă proteja când cumpărați casa.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 11
    3. Căutați în împrumut subprime. Creditele subprime au avut o reputație proastă în timpul crizei locuințelor, dar cu o planificare financiară responsabilă, acestea pot fi o alternativă bună dacă creditul dvs. înseamnă că nu vă calificați pentru un împrumut convențional. Cu toate acestea, ar trebui să fiți foarte atent cu această opțiune. Cu excepția cazului în care sunteți în prezent sigur din punct de vedere financiar, ați putea dori să încercați alte rute alternative înainte de a vă uita în opțiunea subprime.
  • Creditele subprime au un interes și taxe mai mari decât împrumuturile convenționale, astfel planul în consecință. Deseori nu vi se permite să plătiți mai devreme împrumutul, iar dobânzile ratelor cândva spre sfârșitul unei ipoteci. Oamenii se sfârșesc adesea într-o situație în care dintr-o dată nu își pot plăti împrumutul din cauza dobânzii și a unor taxe sporite, ceea ce duce la excluderi.
  • Casele subprime, totuși, permit oamenilor să cumpere case care altfel nu ar fi calificați pentru proprietatea acasă. Dacă creditul dvs. rău este rezultatul circumstanțelor atenuante - cum ar fi o concediere neașteptată sau o urgență medicală - și sunteți acum într-o situație financiară care este durabilă pe termen lung și știți că veți avea activele să plătească împrumutul în viitor, Acest traseu ar putea funcționa pentru dvs. Cu toate acestea, nu semnați niciodată documentele pe care nu le înțelegeți. Ar trebui să aveți întotdeauna o terță parte prin contracte, dar acest lucru este foarte important atunci când se conectează la un împrumut subprime.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu un credit rău Pasul 12
    4. Cumpărați un fixator-superior. Scorurile de credit afectează cât de mult putem să luăm în împrumuturi, astfel încât să urmăm ceva la un preț scăzut, cu intenția de ao stabili în timp. Cu toate acestea, la fel ca un împrumut subprime, aceasta este doar o bună opțiune alternativă în anumite condiții.
  • Fi onest cu tine insuti. Cât de mult reparații la domiciliu puteți să faceți pe cont propriu? Dacă sunteți deosebit de îndeaproape și puteți întreprinde mai multe reparații, un suport de fixare poate fi o afacere. Dar dacă trebuie să facturați costurile muncii, care pot obține rapid costisitoare, acest lucru ar putea ajunge mult mai scump în față decât cumpărarea unei case pricier.
  • Știți tot ce puteți despre casă. După ce oferta dvs. este acceptată de vânzător, un evaluator și inspector vor evalua casa și vor spune ce reparații pot fi necesare. Odată ce știți ce trebuie să fie fixați, figurați cât de mult vor costa aceste reparații și dacă le puteți permite.
  • Scopul de a cumpăra o casă care este scăzută, deoarece are nevoie de anumite upgrade-uri cosmetice, mai degrabă decât o revizuire majoră.
  • Căutați fețe de fixare în cartiere bune, deoarece le puteți obține până la valoarea de piață cu timpul și munca. O casă într-un cartier rău va fi întotdeauna mai mică decât dacă se îmbunătățește cartierul.
  • Fixer-Dispersurile pot fi mai dificil de finanțat. Discutați cu un creditor care vă va ajuta să finanțezi reparații după închidere. În timp ce este posibil să faceți reparațiile, este de obicei cel mai bine să obțineți un contractor licențiat pentru a le face.
  • sfaturi

    Luați în considerare așteptarea unui an pentru a cumpăra o casă dacă creditul dvs. nu este grozav. Acest lucru vă va oferi timp pentru a vă reconstrui creditul și pentru a vă lărgi opțiunile pentru achiziționarea la domiciliu.
  • Fii sincer cu tine despre de ce ai ajuns cu un credit slab. Dacă au fost greșeli din partea dvs., încercați să fiți mai bine cu privire la finanțele în viitor și în timp ce vă plătiți ipoteca.
  • Dacă luați în considerare opțiunile de închiriere sau subprime, consultați reprezentarea juridică pentru fiecare pas al procesului, deoarece astfel de zone sunt coapte cu fraudă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar