Cum de a alege un creditor ipotecar

După săptămâni sau luni, de căutare, ați găsit proprietatea pe care ați căutat-o. Acum ce? Este timpul să începeți procesul de aplicare a ipotecii. Din fericire, nu este la fel de dificil cum ați putea gândi. Primul pas este alegerea creditorului ipotecar potrivit.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru căutarea dvs. ipotecară
  1. Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 8
1. Puneți împreună portofoliul dvs. financiar. Cu cât mai multe informații puteți oferi despre starea dvs. financiară, cu atât este mai ușor să se manevreze prin procesul de aplicare a ipotecii. Colectați o listă de informații despre datoriile și activele dvs. și imprimați un rezumat pe care îl puteți arăta creditorilor.
  • Obțineți un raport de credit actualizat. Aveți grijă de detalii care nu sunt corecte și să plătească datorii restante cât de mult puteți. Acest lucru vă va crește scorul de credit și vă va permite să obțineți rate mai bune ale dobânzii.
  • Faceți o listă a datoriilor dvs. Includeți soldurile datorate și numerele de cont. Veți avea nevoie de aceste informații când completați o cerere de împrumut.
  • Puneți împreună o listă cu toate activele dvs. Aceasta ar trebui să includă atât conturile de verificare, cât și conturile de economii, conturile de investiții, conturile de pensionare și orice proprietate personală pe care o aveți (cum ar fi mașini sau bărci).
  • Imagine intitulată face studiul de cercetare 11
    2. Reîmprospătați memoria terminologiei împrumutului. Există unii termeni de împrumut de bază, care sunt ușor de înțeles, dar pot fi confuze la început de la debitorul care nu sunt familiarizați cu ei. Aflați câțiva din termeni de bază, astfel încât să înțelegeți ce vorbește creditorul dvs. și să știți ce să căutați. Creditorul dvs. ar trebui, de asemenea, să poată explica acești termeni și orice alte termeni mai complexe care pot apărea. Deocamdată, începeți cu următorii termeni:
  • Rata procentuală anuală (APR). Aceasta este rata anuală a dobânzii la împrumut.
  • Taxele de împrumut. Acestea sunt taxe suplimentare (deasupra interesului) care sunt plătite creditorului la închidere.
  • Program de împrumut. Acesta este tipul general de ipotecă care descrie ratele dobânzilor și durata vieții împrumutului. Unele programe comune de împrumut includ rata ipotecară fixă ​​de 15 ani sau rata de ajustare de 30 de ani (ARM).
  • "Soarta buna" estima. Acesta este setul inițial, de aprobare a termenilor de împrumut care vă sunt acordate de un creditor. Aceasta include rata dobânzii și orice taxe suplimentare care vor fi percepute.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 4
    3. Decideți ce căutați într-o ipotecă. Va fi dificil să găsiți creditorul potrivit dacă nu știți ce fel de ipotecă căutați. De exemplu, gândiți-vă cât de repede doriți să vă plătiți ipoteca. Viața acestor împrumuturi poate varia foarte mult în lungime, așa că asigurați-vă că știți ce este planul dvs. Doar asigurați-vă că luați în considerare faptul că plata împrumutului într-un timp mai scurt va duce la plăți lunare mai mari (dar mai puțin dobânzi globale plătite).
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 3
    4. Faceți o listă de întrebări pe care să le întrebați. Gândiți-vă în mod specific la ceea ce doriți să știți când solicitați un împrumut ipotecar. De exemplu, luați în considerare solicitarea efectuării plăților lunare într-o varietate de condiții de împrumut diferite. Sau, ați putea întreba de ce sunt percepute anumite taxe. Puteți solicita orice număr de lucruri ale creditorului dvs. fără a aplica chiar pentru împrumut, deci întrebați cât mai multe întrebări pe care trebuie să le aveți. Dacă creditorul dvs. nu ia timp pentru a le răspunde sau este dificil de atins, poate doriți să căutați alți creditori.
  • Păstrați întrebările coerente între creditori, astfel încât aveți un standard de comparație.
  • Întrebați-vă despre împrumuturile ipotecare speciale dacă credeți că vă calificați pentru ei. Programele de împrumuturi speciale includ VA împrumuturi (pentru veterani ai forțelor armate), împrumuturi USDA (pentru zonele rurale) și programe oferite de guvernele de stat sau locale. Aceste programe pot oferi debitorilor rata mai mică sau termeni mai bune de rambursare.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea creditorilor și a primei citate
    1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    1. Cereți recomandări pentru brokerii ipotecară de renume. Brokerii ipotecară vă pot oferi mai multe opțiuni, deoarece acestea sunt independente de creditori și bănci. Te vor ajuta să găsești creditorul care are cel mai bun pachet de împrumut. Discutați cu persoanele pe care le cunoașteți, a agentului dvs. imobiliar și a băncii dvs. actuale pentru a cere o recomandare.
    • Aflați cum va fi plătit brokerul ipotecar înainte de a fi de acord să lucrați cu ei. Nu doriți să ajungeți la plata unor taxe neașteptate.
    • Apelați creditorul de credite ipotecare actuale sau banca, dacă ați avut o experiență bună cu ei în trecut. Fiind un client de întoarcere vă poate oferi o anumită pârghie cu negocieri.
    • Căutați secțiunile financiare pe Internet pentru ratele dobânzilor ipotecare.
    • Discutați cu prietenii pentru recomandări.
    • Luați recomandări din partea profesioniștilor din domeniul imobiliar pentru creditorii ipotecari au avut o relație bună de lucru cu.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 13
    2. Solicitați ratele dobânzilor de la fiecare creditor ipotecar prospectiv. Asigurați-vă că obțineți tarifele pentru tipul de împrumut pe care îl doriți. Nu vă fie frică să puneți întrebări dacă nu înțelegeți tipul de împrumuturi pe care le propun.
  • De exemplu, trebuie să cereți întotdeauna rata specifică a dobânzii la fiecare durată de împrumut. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca rata anuală procentuală (APR).
  • În plus, trebuie să întrebați dacă rata dobânzii menționată la fiecare împrumut este fixată (non-schimbarea) sau reglabilă (schimbarea).
  • Imaginea intitulată Faceți propriile dvs. impozite Pasul 23
    3. Strângeți ratele dobânzilor pentru diferiți termeni de împrumut la fiecare creditor ipotecar. Obțineți ratele dobânzilor pentru diferite tipuri de împrumuturi și durate de împrumut de la fiecare creditor, astfel încât să puteți compara aceste tipuri diferite de împrumut între ele. Acest lucru va fi de asemenea util dacă vă schimbați mintea despre durata împrumutului pe care doriți.
  • De exemplu, imaginați-vă că aveți în vedere un împrumut de 15 ani, fie un împrumut de 30 de ani. Solicitați estimările ratei de la doi creditori. PRIMUL vă oferă un împrumut de 15 ani la 3.1% și o estimare de 30 de ani de 3.8%. Al doilea oferă rate de 3.2 și 3.7%, respectiv. Apoi, veți vedea că primul creditor a oferit o rată mai bună pentru împrumutul de 15 ani, dar nu a fost la fel de bun de ales pentru împrumutul de 30 de ani.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    4. Solicitați o explicație scrisă a costurilor de închidere estimate. Acestea vor include orice taxe, costuri și / sau taxe pe care le cere creditorul. Această afirmație este a "Bună credință estimare." Creditorii ipotecari sunt obligați prin lege pentru a vă oferi o "Bună credință estimare" În termen de 3 zile de la trimiterea cererii dvs.
  • Asigurați-vă că estimarea bunei credințe include costurile pentru toate punctele, prelucrarea, taxele legale, taxele de depunere și închidere.
  • De asemenea, puteți avea e-mailul sau faxul creditorului această estimare pentru dvs. ca o copie de rezervă.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui creditor
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    1. Confirmați că creditorii în cauză sunt licențiați. Accesați sistemul național de licențiere a creditelor ipotecare (NML) pentru a determina dacă fiecare dintre creditorii dvs. ipotecați sunt licențiați în statul dvs. Eliminați imediat din listă acei creditori care nu apar pe acest site. NML-urile pot fi accesate la http: // Nmlsconsumraccess.Org.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un interviu de angajare Pasul 4
    2. Gândiți-vă la cât de utilă părea fiecare creditor. Cum a acționat un creditor când ați întâlnit cu ei poate spune multe despre modul în care afacerea cu ei va fi mai târziu. Căutați creditori care au fost de ajutor, profesional și dispuși să răspundă la orice întrebări pe care le-ați avut. Lenditorul a rămas la rata dobânzii pe care l-au citat la telefon sau online? Au prezentat o cronologie pentru a progresa cu cererea dvs. de împrumut (când să blocați ratele etc.)? Eliminați orice creditori care păreau umbrite în vreun fel.
  • De asemenea, treceți pe creditorii ipotecară care nu au furnizat informații scrise clare.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    3. Căutați recenzii ale creditorului. Căutați fiecare creditor online pentru a localiza recenzii ale creditorului. Ar trebui să existe surse ca Zillow.com și recenzii locale Google care apar atunci când căutați creditorul. Căutați scoruri mai mari și urmăriți-vă pentru orice probleme pe care alți debitori le-au întâmplat cu acel creditor.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 6
    4. Încercați să negociați comisioanele cu privire la estimarea bunei credințe. Creditorii pot fi capabili să renunțe sau să scadă unele dintre taxe, chiar și cele pe care le încearcă inițial să argumenteze "necesar." De exemplu, ar trebui să încercați să negociați taxa de aplicare pentru a elibera sau aproape gratuit, dacă este posibil. În plus, taxa de evaluare este o taxă necesară, dar numai dacă se află în limite rezonabile - ar trebui să negociați o taxă de evaluare care este de peste 500 de dolari. Dacă utilizați un broker pentru a obține împrumutul dvs., este posibil să puteți negocia taxe de origine și taxe de subscriere.
  • Unele taxe sunt întotdeauna ne-negociabile. Acestea includ taxe de înregistrare, asigurare de titlu, taxe legate de impozitare, taxe de ștampile de document și taxe de titlu.
  • Creditorul dvs. vă poate permite să plătiți "Puncte" Pentru a obține o rată a dobânzii mai scăzută. Acest lucru poate reduce plata casei dvs., deci vă poate economisi bani dacă intenționați să fiți în casa dvs. de mult timp. Cu toate acestea, s-ar putea să nu merită să plătiți puncte dacă intenționați să fiți în casa dvs. pentru o perioadă mai scurtă de timp.
  • De exemplu, s-ar putea să plătiți 2.000 de dolari pentru a reduce rata dobânzii cu 0.25%. Acest lucru vă va economisi bani prin reducerea plății lunare cu o sumă mică în fiecare lună și ar adăuga peste viața împrumutului dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    5. Comparați toate documentele scrise din fiecare creditor ipotecar. Cea mai mică rată nu este neapărat cea mai bună opțiune dacă există mii de dolari mai mult în taxe și cheltuieli decât un împrumut ușor de rată a dobânzii.
  • De exemplu, veți fi taxat o taxă de origine la împrumutul dvs. Acesta este un procent din valoarea totală a împrumutului și este de obicei de aproximativ un procent. Dacă vi sa oferit două împrumuturi cu aceeași rată a dobânzii de 4.5 la sută, dar primele taxe A 1.Taxă de origine de 5% față de taxa de origine a celei de-a doua procente, ați fi mai bine să alegeți al doilea împrumut.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 10
    6. Restricționați alegerile posibile ale creditorilor ipotecați. Comparați ratele dobânzilor oferite de creditori și structurile de taxe pentru tipul de împrumut pe care îl căutați. Evident, ar trebui să mergeți cu creditorul de renume care vă oferă cea mai ieftină combinație de rate ale dobânzii și taxe.
  • Înțelegeți fiecare tip de împrumut pe care creditorul ipotecar îl oferă. Există o mare diferență într-o rată fixă ​​de 30 de ani și într-un credit ipotecar (ARM) de rată de 30 de ani, în principal că rata dobânzii din braț reprezintă să se schimbe în mod neașteptat. Cunosc diferența și se simt încrezători în explicația oferită de creditorul ipotecar.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 21
    7. Contactați creditorul ipotecar pe care l-ați selectat. Cereți-le să blocheze rata dobânzii și taxele pe care le-ați negociat și să întocmească un contract. Asigurați-vă că întrebați dacă ratele de estimare a bunei credințe și structura taxelor rămâne în continuare.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 18
    8. Citiți amprenta fină a contractului ipotecar înainte de semnare. Asigurați-vă că vă uitați la imprimarea fină pentru a vă asigura că obțineți termenii și taxele de împrumut pe care le-ați negociat. Acordați o atenție deosebită ce se întâmplă dacă împrumutul nu trece prin. Este un steag serios roșu dacă "soarta buna" sau "serios bani" Depunerea pe care o acordați creditorului în avans este păstrată de creditor în cazul în care împrumutul nu trece prin.
  • Din nou, cereți o explicație dacă există taxe neașteptate sau declarații confuzive în contract.
  • Avertizări

    Nu plătiți pentru nicio aplicație sau taxe de procesare înainte de selectarea creditorului dvs. ipotecar. Asigurați-vă că blocați mai întâi rata dobânzii, de asemenea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar