Cum se calculează o plată a împrumutului fha

Un împrumut FHA este un program de împrumut sponsorizat de Administrația Federală de Locuințe (FHA), concepută pentru a ajuta familiile cu venituri scăzute până la moderate să obțină finanțare pentru a achiziționa o casă. Deoarece împrumuturile FHA necesită, în general, o plată relativ scăzută în comparație cu împrumuturile convenționale, ele trebuie să fie susținute de un garant pentru a le aproba creditorii. Ginnie Mae, entitatea responsabilă de garantarea împrumuturilor FHA, determină, de asemenea, termenii de împrumut și sumele de asigurare ipotecare, care sunt incluse în plățile lunare FHA. Prin urmare, calcularea plății privind împrumuturile FHA necesită considerații speciale.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea sumei împrumutului dvs
  1. Imaginea intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 1
1. Determinați prețul de vânzare al casei. Punctul dvs. de plecare pentru a determina plata dvs. lunară de împrumut FHA este prețul de vânzare al noii dvs. case. Acesta va fi prețul de ofertă acceptat de vânzător, presupunând că procesul de evaluare merge fără probleme. Puteți găsi prețul exact de vânzare al casei în documentele dvs. de ofertă sau prin contactarea creditorului.
  • Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 2
    2. Adăugați în cheltuieli suplimentare. Împrumuturile FHA vă permit să vă rotiți în taxa de finanțare FHA, care este 1.75% din suma totală a împrumutului.
  • Dacă ați solicitat și ați fost aprobați pentru un împrumut FHA 203 (K), acest lucru vă permite să finanțezi cheltuieli suplimentare, cum ar fi reparațiile și renovările făcute la o locuință, inclusiv îmbunătățiri eficiente din punct de vedere energetic. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru este mai complicat decât aplicarea pentru împrumutul FHA pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 3
    3. Scaderea plății în avans. Una dintre caracteristicile cheie ale împrumuturilor FHA este plata scăzută. În timp ce majoritatea creditorilor ipotecați necesită aproximativ 5% în jos, împrumuturile FHA necesită 3.5 sau 10%, în funcție de scorul dvs. de credit. Scorul dvs. de credit trebuie, de obicei, să fie mai mare de 580 pentru a se califica pentru cele 3.Plata cu 5%. Cu toate acestea, acest lucru este determinat de la caz la caz. Calculați plata în avans și scăpațiului de la prețul de achiziție pentru a vă finanța suma.
  • De exemplu, pentru o casă de 180.000 de dolari, 3.Plata de 5 în jos ar fi de 6.300 de dolari, lăsându-vă cu o sumă care urmează să fie finanțată de 173.700 USD.
  • Imaginea intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 4
    4. Confirmați suma împrumutului. După aprobarea împrumutului FHA, sunteți șters pentru a vă deplasa înainte de finanțarea dvs. În acest stadiu, creditorul dvs. vă va confirma plata în avans și veți trece prin închidere sau decontare, proces. După plata costurilor de închidere, veți confirma împrumutul și să luați în posesia casei. Verificați documentele de împrumut pentru a confirma suma finanțată.
  • Partea 2 din 3:
    Calculul costurilor de asigurare a creditelor ipotecare FHA
    1. Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 9
    1. Determinați prima de asigurare de o singură dată, în sus. Cu împrumuturi FHA, vi se cere să achiziționați și să păstrați asigurarea ipotecară privată (PMI). Această opțiune necesită să plătiți o primă de o singură dată, în sus în față egală cu 1.75% din suma împrumutului. Această sumă se datorează închiderii. Cu toate acestea, în unele cazuri este posibil să fiți în măsură să finanțeze această taxă adăugând-o la împrumutul dvs. global. Rețineți că acest lucru va crește valoarea împrumutului, plata și dobânzile plătite.
    • Continuând cu exemplul din partea "Determinarea sumei împrumutului dvs," Această plată ar fi 1.75% din suma împrumutului, care este de 173.700 USD.
    • Deci, prima primă din față ar fi 0.0175×$173,700{ displaystyle 0.0175 ori $ 173.700}0.0175 ori $ 173.700, sau 3.039 dolari.75.
  • Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 10
    2. Calculați premiumul anual de asigurări ipotecare FHA (MI). Acest lucru poate varia în funcție de mandatele actuale ale agenției, împrumutul la valoarea ipotecii dvs. și durata împrumutului dvs. De obicei, va fi între 0.45 și 1.05 la sută din suma împrumutului anual. Împrumutul dvs. ipotecar profesionist ar trebui să vă poată oferi un procent exacți.
  • Imaginea intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 11
    3. Împărțiți-vă pentru a găsi prima dvs. lunară. Odată ce aveți Premium anual de asigurare ipotecară, vă puteți împărți cu 12 pentru a găsi prima lunară. De exemplu, o primă anuală de 2.400 de dolari ar fi de 200 USD pe lună.
  • Imaginea intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 12
    4. Calculați plata dvs. totală FHA. Adăugați suma lunară principală și a dobânzii, impozitele de proprietate, asigurarea proprietarului, taxele de asociere ale proprietarului și premium lunar de asigurare ipotecară împreună pentru a obține plata lunară totală a împrumutului FHA. Rețineți că primele dvs. de asigurare a creditului ipotecar sunt doar o estimare și se pot schimba până la confirmarea acoperirii dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Calcularea plății lunare
    1. Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 5
    1. Utilizați un calculator standard de plată pentru împrumut pentru a vă determina valoarea de plată principală și a dobânzii. Aceasta va fi suma ta de bază, pe care adăugați toate celelalte cheltuieli incluse în plata împrumutului dvs. FHA. Realizați o căutare online pentru a găsi un site de calculator de împrumut și introduceți următoarele informații:
    • Sumă împrumutată. Aceasta este suma de bani pe care o veți finanța.
    • Rata dobânzii. Împrumutul dvs. de credite ipotecare ar trebui să vă poată oferi o estimare rezonabilă chiar înainte de a bloca o rată.
    • Termenul de împrumut. Acesta este numărul de ani de finanțare a casei, setați în mod obișnuit la un termen de 30 de ani (sau 360 de luni) pentru un împrumut FHA.
  • Imagine intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 6
    2. Calculați impozitele dvs. de proprietate. Taxele de proprietate sunt plătite lunar și se bazează pe valoarea casei dvs. Găsiți suma impozitelor dvs. anuale de proprietate și împărțiți-o cu 12 pentru a obține suma lunară de plată. Puteți obține informații privind impozitul pe proprietate de la vânzător, agentul imobiliar sau prin intermediul departamentului de înregistrări ale evaluatorului fiscal județean.
  • Imaginea intitulată Calculează o plată a împrumutului FHA Pasul 7
    3. Obțineți o cotație de asigurare a proprietarului casei. Această sumă anuală va trebui, de asemenea, să fie defalcată în 12 plăți egale, care va fi adăugată la plata dvs. lunară FHA. Deși primele de asigurare ale proprietarului pot varia foarte mult, 0.34% este un număr mediu bun pentru a fi utilizat ca suma dvs. anuală premium dacă nu aveți o cotație de asigurare.
  • În zonele relevante, poate fi necesară, de asemenea, asigurarea de inundații.
  • Imaginea intitulată Calculați o plată a împrumutului FHA Pasul 8
    4. Determină cheltuielile de hoa. Determinați dacă aveți taxe de asociere a proprietarului casei (HOA) sau a Asociației Condominium. Fie vânzătorul, fie agentul imobiliar vă va putea oferi aceste informații. Această sumă este evaluată lunar și va trebui plătită pe partea de sus a ipotecii. Veți plăti taxele HOA sau Condo către asociația care le evaluează.
  • sfaturi

    Adresați-vă creditorului dvs. pentru o foaie de lucru care va salva aceste calcule și va ajuta să vă asigurați că primiți numere exacte.

    Avertizări

    Valorile proprietății pot fluctua anul în an, și, prin urmare, pot impozitează impozitele pe proprietate. Să fie pregătită că impozitele de proprietate superioare vor echivala cu o plată mai mare a împrumutului FHA.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar