Cum de a cumpăra o mașină fără bani în jos și credit rău

Indiferent de modul în care sa întâmplat, vă puteți găsi cu un scor de credit scăzut.Un scor de credit scăzut poate face dificilă achiziționarea unei mașini. Lucrând pentru a vă optimiza creditul și pentru a vă îmbunătăți poziția globală, vă puteți pune într-o poziție mai bună pentru a achiziționa o mașină fără bani în jos. În plus, explorând o varietate de opțiuni de finanțare, vă puteți îmbunătăți șansele de a obține împrumutul auto pe care îl căutați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Explorarea opțiunilor de finanțare
  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 1
1. Încercați să obțineți un împrumut prin intermediul unirii dvs. de credit. Dacă aveți deja un cont la o uniune de credit, este o idee bună să întrebați mai întâi împrumuturile. Sindicatele de credit sunt, în general, mai induloase cu cerințele lor de calificare decât alte bănci, în special în ceea ce privește membrii lor. Dacă nu sunteți membru al Uniunii de credit, participați la o uniune de credit și întrebați despre finanțarea automată a creditului problematic.
  • Pentru a deschide un cont de credit din sindicat, veți avea nevoie de un guvern emis i.D. și un depozit minim. Această sumă va varia în funcție de uniunea de credit, dar poate fi la fel de scăzută ca 25 USD.
  • Odată ce contul dvs. este deschis, vorbiți cu un reprezentant de împrumut despre opțiunile de finanțare automată.
  • Probabil vor fi capabili să vă spună în aceeași zi dacă sunteți sau nu aprobați și pentru ce sumă.
  • Adu-ți scrisoarea de aprobare a împrumutului la dealerul de mașini, care se va ocupa direct de Uniunea Credită.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 2
    2. Căutați un împrumut printr-un dealer. Găsiți o distribuție auto care este specializată în mașinile uzate și finanțarea crescătoare de credit. Acestea sunt adesea menționate ca "Cumpărați aici Plătiți aici" multe. Acest tip de dealership poate aproba un împrumut de mașină pentru dvs. cu puțin fără bani în jos, ci să fie pregătit să plătească o rată ridicată a dobânzii.
  • Multe dintre aceste reprezentanțe vă pot aproba prin telefon. De asemenea, pot să se așeze cu dvs. în persoană.
  • Va trebui să vă verificați identitatea prin furnizarea unui număr de securitate socială, data nașterii și alte informații (cum ar fi adresele anterioare).
  • Este o idee bună să sunați și să vedeți dacă sunteți aprobat înainte de a începe cumpărăturile pentru mașini.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău pas 3
    3. Explorați opțiunile de împrumut prin "Sub-primii creditori."" Sub-Prime Leaders "se specializează în împrumuturi pentru cei cu credit deteriorat. O căutare pe internet va returna numeroși creditori subprimi și puteți completa adesea o aplicație online și aveți un răspuns în câteva minute. Încă o dată, fiți pregătiți să plătiți o rată ridicată a dobânzii.
  • Va trebui să furnizați informații de identificare, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială, data nașterii și adresele anterioare.
  • Ar trebui să puteți solicita un împrumut și să fiți aprobat în termen de 20 de minute.
  • Aduceți scrisoarea de aprobare a împrumutului la dealerul de mașini, care se va ocupa direct de creditorul subpror.
  • Rata dobânzii va varia în funcție de creditor și de scorul dvs. de credit, dar există legi de utilizare la nivel de stat care să oprească creditorii să fie prădători.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 4
    4
    Obțineți un cosigner. Dacă nu sunteți aprobat pentru împrumutul auto pe cont propriu, o altă opțiune este să obțineți un membru al familiei sau un prieten să se semneze. Aceasta înseamnă că creditorul (uniunea de credit, reprezentantul sau alte creditori) va considera scorul de credit al persoanei alături de dvs. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a obține un împrumut, iar în timp ce efectuați plăți, îmbunătățiți scorul dvs. de credit.
  • Acest lucru se poate face prin aproape orice creditor (uniune de credit, dealer sau sub-prime).
  • Dacă nu sunteți aprobat pentru un împrumut prin intermediul oricăror sau toate aceste canale, vorbiți cu privire la obținerea unui co-semnatar.
  • Va trebui să discutați acest lucru cu membrul familiei sau cu prietenul dvs.
  • Tu co-signerul va trebui fie să apară în persoană pentru a semna documentele, sau pentru a trimite informații de identificare online și semnături.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 5
    5. Ratele de împrumut auto de cercetare. Cunoașterea celor mai frecvente rate de împrumut vă va ajuta să evitați să vă îmbibați de cineva care dorește să vă perceapă o rată a dobânzii prea mare. Faceți câteva căutări de internet de bază pentru a determina ratele dobânzilor profesionale pentru diferite tipuri de împrumuturi auto și utilizați aceste informații pentru a negocia cu creditorul dvs.
  • Aceste rate variază în funcție de locație și să se schimbe în mod regulat.
  • Efectuați o căutare online "Rata medie a împrumuturilor auto în [ZIPCODE]."
  • În mod tipic, împrumuturile răspândite pe o perioadă mai lungă de timp pot avea rate mai mici ale dobânzii. Cu toate acestea, pe măsură ce veți plăti împrumutul pentru mai mult timp, interesul va fi adăugat în timp.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 6
    6. Magazin pentru împrumutul dvs. înainte de a face cumpărături pentru o mașină. Înainte de a începe să vă uitați la mașini, lucrați la aprobarea pentru un împrumut. Odată ce știți suma pe care ați fost aprobată, magazin pentru mașini care se potrivesc acestui buget. Nu vrei să te îndrăgostești de o mașină pe lot doar pentru a afla că nu-ți poți permite.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea stării dvs. generale
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 7
    1. Rămân la aceeași adresă timp de cel puțin un an. Chiar creditorii specializați în împrumuturile de credit rău doresc să vadă că clienții lor sunt fiabile. O modalitate de a demonstra acest lucru este de a locui la aceeași reședință timp de un an sau mai mult. Dacă raportul dvs. de credit arată un șir de adrese nesfârșite, acest lucru nu se potrivește bine pentru fiabilitatea dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 8
    2. Menținerea unui loc de muncă constant. Având un loc de muncă constant și un venit care poate fi verificat este o componentă crucială pentru primirea unui împrumut de mașină. Pentru unele dealeri și sub-primii creditori, având o sursă de venit constant, verificabilă este singurul factor care decide dacă veți obține un împrumut. Dacă nu sunteți angajat, lucrați pentru a remedia acest lucru înainte de a căuta un împrumut de mașină.
  • Angajarea dvs. verificată poate fi afișată printr-un stub paycheck, W-2 sau 1099.
  • Cunoașteți adresa și numărul de telefon al angajatorului dvs., precum și numele unei persoane pe care un creditor le poate apela pentru a vă verifica angajarea.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 9
    3. Deschideți un cont bancar. Un alt mod de a arăta că este un adult stabilit și responsabil este menținerea unui cont bancar. S-ar putea să vi se solicite să furnizați informații despre contul dvs. bancar către potențialii creditori, fie pentru a vă arăta echilibrul în economii, fie pentru a oferi o locație pentru depunerea banilor împrumutului. Nu numai că absența unui cont bancar vă face să arătați rău, vă poate descalifica pentru un împrumut.
  • Vizitați o bancă locală și discutați cu un reprezentant despre verificarea și / sau conturile de economii.
  • Depozitul minim pentru a deschide un cont va varia în funcție de bancă și de tipul de cont. În unele cazuri, ar putea fi la fel de scăzut ca 20 de dolari.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 10
    4. Obțineți un telefon în numele dvs. Când aplicați pentru un împrumut, creditorul dvs. poate fi necesar să vă contacteze. Acest lucru va fi posibil numai dacă aveți un telefon. Nu a avut un telefon face dificil pentru ei să vă comunice, dar mai mult vă face să arătați iresponsabil. Vizitați un furnizor de telefon în zona dvs. și discutați despre planurile de telefoane (inclusiv opțiunile preplătite) care se potrivesc cu bugetul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Optimizarea creditului dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 11
    1. Aflați scorul dvs. de credit. Du-te online și Cereți rapoarte de credit De la fiecare dintre cele trei birouri de credit (transuniune, echifax și experian). Învățarea scorului dvs. de credit și văzând ce articole pozitive și negative sunt listate pe raportul dvs. de credit vă va ajuta să vedeți unde stați.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 12
    2. Evaluați scorul dvs. de credit. Dacă aveți un scor de credit de 680 sau mai mare, veți obține cel mai probabil cele mai bune împrumuturi ale ratei dobânzii disponibile. Scorurile între 550 și 680 sunt considerate subprime. Dacă aveți un scor sub-prim, puteți plăti rate mai mari ale dobânzii. Dacă aveți un scor de credit de 550 și mai jos, poate fi dificil să obțineți un împrumut de mașină. Dacă scorul dvs. este sub 550, este posibil să doriți să lucrați la îmbunătățirea acestui scor înainte de a încerca să achiziționați o mașină.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 13
    3
    Litigul inexactitates. Verificați dublu raportul dvs. de credit pentru acuratețe. Nu este neobișnuit ca aceste agenții să facă greșeli. Uneori, îmbunătățirea creditului dvs. este la fel de nedureroasă ca inexactitățile de dispută asupra raportului dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fără bani în jos și un credit rău Pasul 14
    4. Plătiți balanțele mici. Dacă există balanțe mici, neplătite în raportul dvs. de credit, plătiți aceste. Plata sumelor mici, astfel încât acestea să nu mai fie enumerate ca "neplătite" în raportul dvs. de credit poate lucra pentru a vă îmbunătăți ratingul de credit și puteți afișa o bună credință creditorilor de mașini potențiali.
  • Adesea, agențiile de colectare vor lua o așezare mai mică decât ceea ce se datorează, așa că încercați să negociați.
  • Imagine intitulată Managementul cardului de credit în cazul șomerului pasul 9
    5. Optimizați-vă "Utilizarea datoriilor." Aproximativ 30% din scorul dvs. de credit este determinat de dvs "Utilizarea datoriilor," adică cât de mult din creditul dvs. disponibil a fost utilizat. De exemplu, dacă aveți un card de credit cu o limită de 15.000 $ și ați folosit doar 3000 de dolari, acest lucru vă va ajuta scorul de credit. Puteți optimiza utilizarea datoriilor dvs. fie prin plata unică a unora dintre soldurile dvs., fie creșterea limitelor dvs. de credit.
  • Dacă ați obținut recent o creștere sau ați plătit anumite datorii, puteți beneficia de o creștere a limitelor dvs. de credit. Contactați compania dvs. de card de credit pentru detalii.
  • Imagine intitulată Construirea creditului corporativ Pasul 4
    6. Obțineți cel puțin un card de credit major. Fiind aprobat pentru un card de credit major (ca o viză sau MasterCard), vă poate ajuta să vă îmbunătățiți scorul de credit. Acest lucru poate fi dificil dacă aveți credit rău, dar puteți lucra spre acesta prin deschiderea unui cont de credit mai puțin prestigios și realizarea tuturor plăților dvs. la timp. După un timp, puteți aplica din nou pentru acea viză sau MasterCard.
  • Avertizări

    Nu vă permiteți să fiți vorbit în semnarea unui împrumut auto cu un plan de plată pe care nu vă puteți permite.
  • Nu continuați să aplicați pentru credit, deoarece acest lucru vă va reduce scorul de credit.
  • Evitați finanțarea garanțiilor extinse cu împrumuturi cu dobândă mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar