Cum să aplicați pentru un împrumut fannie mae

Fannie Mae este o companie privată a fost creată după mareea depresie la împrumuturile de susținere a proprietarilor potențiali de case. Fannie Mae nu împrumută bani consumatorilor, ci cumpără mai degrabă ipoteci calificate de la creditori în ceea ce se numește piața secundară. Nu puteți aplica direct pentru un împrumut Fannie Mae, dar pentru a primi un împrumut bun, veți avea adesea nevoie să dovediți creditorilor dvs. că investiția lor va fi susținută de Fannie Mae.

Pași

Partea 1 din 2:
Colectarea informațiilor
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
1. Verificați scorul dvs. de credit. De obicei, Fannie Mae va califica doar împrumuturi către debitori cu a Scor de credit de cel puțin 620 conform tuturor celor 3 birouri majore de credit. Dacă descoperiți că scorul dvs. de credit este mai mic decât acest prag, lucrați la plata datoriei dvs. și efectuarea plăților la timp la Îmbunătățiți scorul dvs. de credit.
  • Puteți obține scorul dvs. de credit din raportul dvs. de credit. Este important să revizuiți în mod obișnuit raportul dvs. de credit și să verificați pentru a vedea ce evenimente au afectat negativ creditul. Check out site-uri gratuite, cum ar fi Karma de credit pentru a obține un raport.
  • Dacă credeți că oricare dintre elementele din raportul dvs. de credit sunt erori, adunați toate documentele relative și scrieți o scrisoare disputând taxa atât la birourile de credit, cât și la partea care vă implica în eveniment (cum ar fi creditorul sau emitentul cardului de credit ).
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 8
    2. Verificați istoricul dvs. de venit și ocupare a forței de muncă. Venitul este definit ca câștiguri impozabile. Pentru a vă verifica venitul, va trebui să colectați formularele IRS W-2 în ultimii 2 ani. Fannie Mae necesită în mod obișnuit dovada de cel puțin 2 ani de angajare consecventă, deși nu neapărat cu același angajator.
  • Venitul este definit ca venituri impozabile minus deduceri. Acesta poate fi un obstacol pentru persoanele care desfășoară activități independente sau angajații care pot solicita deduceri legate de afaceri. Profiturile care sunt deduse nu vor conta pentru venitul dvs.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere pentru o persoană decedată Pasul 3
    3. Calculați obligațiile dvs. Când aplicați, va trebui să vă dezvăluiți toate obligațiile de credit. Acestea includ ipoteci, conturi de card de credit, împrumuturi co-semnate și sprijin pentru copii. Fannie Mae nu acordă atenție obligațiilor de utilitate, asigurare auto sau îngrijirea copiilor.
  • Partea 2 din 2:
    Calificarea pentru împrumut
    1. Imagine denumită fișierul o extensie pentru impozite Pasul 5
    1. Calculați raportul datoriei la venituri (DTI). Pentru a vă califica pentru un împrumut ipotecar, trebuie să puteți dovedi că venitul dvs. acoperă toate plățile dvs. lunare de datorie, inclusiv noua plată ipotecară propusă, în cadrul orientărilor DTI, așa cum este prezentat de Fannie Mae.
    • Fannie Mae utilizează 2 metrici pentru a calcula raportul datoriilor la venit. Primul este raportul dintre veniturile la costurile lunare de locuințe, inclusiv asigurarea principală, de interes, impozite și proprietari de case, care ar trebui să fie de aproximativ 28% sau mai puțin. Al doilea este raportul dintre venituri la aceleași cheltuieli de locuințe plus alte obligații (carduri de credit, împrumuturi co-semnate și sprijin pentru copii), care ar trebui să fie de aproximativ 45% sau mai puțin. Raporturile acceptabile se schimbă în timp.
  • Imaginea intitulată Pregătiți un buget Pasul 6
    2. Îmbunătățiți raportul datoriei la venituri, dacă este necesar. Dacă constatați că nu îndepliniți raportul datoriilor de venituri, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a repara situația. În esență, puteți reduce obligațiile datoriei sau puteți crește venitul.
  • Dacă faceți o plată mai mare în jos în casă, puteți scădea datoria, permițându-vă să îndepliniți raportul de calificare.
  • Deși este greu să vă măriți instantaneu venitul, este posibil să nu fie atât de greu pentru a vă face ca venitul să pară mai mare. Dacă găsiți un signer pentru împrumut, veniturile lor vor fi luate în considerare și în raport.
  • Dacă constatați că încă nu puteți îndeplini raportul datoriilor de venit, puteți renegocia cu vânzătorul pentru un preț mai mic. Acest lucru ar putea fi dificil, dar dacă proprietarul de case sa străduit să vândă casa, ar putea fi de acord cu un preț mai mic.
  • Imaginea intitulată Ajutați pasul fără adăpost 13
    3. Faceți cunoștință cu obligațiile proprietarului casei. Creditele Fannie Mae sunt proiectate pentru proprietarii de case. Nu puteți aplica ca o corporație. Proprietatea trebuie să fie o singură casă de familie, nu o proprietate de afaceri. De asemenea, casa nu poate costa mai mult de 453.100 de dolari. Limitele se pot schimba, deci verificați actualizările la https: // Fanniemae.COM / SingleFamily / Loan-Limites.
  • Există aproximativ 100 de județe în cazul în care, din cauza cheltuielilor cu locuințe înalte, limita pentru un împrumut calificat a crescut. În astfel de cazuri, limita nu va mai fi încă mai mult de 679.650 de dolari.
  • Un împrumut pentru o casă care este mai mult de 453.100 de dolari (sau 679.650 dolari în județele selectate) este cunoscut ca un împrumut Jumbo. Pentru că nu se califică pentru susținerea lui Fannie Mae, aceste împrumuturi sunt mai riscante pentru creditorul dvs., care va aplica în mod obișnuit cerințe mai stricte. Cumpărătorii trebuie să aibă un raport maxim de 45% și ar putea fi obligați să aibă până la 20% din valoarea împrumutului în rezervă.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    4
    Găsiți un creditor. Când vă simțiți în mod rezonabil sigur că vă calificați, găsiți un creditor. Ar trebui să faceți cumpărături în jurul tuturor instituțiilor locale pentru a vedea ce rate oferă. Multe site-uri web vă permit acum să obțineți o contabilitate completă a tarifelor locale. Găsiți o bancă care are o istorie de împrumuturi cu privire la termenii buni.
  • Doar pentru că nu vă calificați pentru un împrumut Fannie Mae nu înseamnă că nu puteți obține credit, vă va îmbunătăți doar termenii.
  • Imaginea intitulată Ajutați pasul fără adăpost
    5. Completați aplicația uniformă a ipotecii rezidențiale, formularul numărul 1003. Odată ce ați găsit un creditor, vă va cere să completați ce este cunoscut ca "1003."Vi se va cere să furnizați toate informațiile menționate mai sus despre venituri și cheltuieli.
  • 1003 vor include informații despre tipul de proprietate pentru (reședință primară, reședință secundară sau investiții) - informații personale, cum ar fi numele și informațiile financiare sociale, inclusiv o contabilitate cuprinzătoare a veniturilor, a activelor, a datoriilor , și informații despre ocuparea forței de muncă. Puteți previzualiza formularul La site-ul lui Fannie Mae.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 8
    6. Examinați estimarea împrumutului. 1003 dvs. nu va fi suficientă pentru a vă confirma ipoteca, dar va permite creditorului să vă ofere o estimare oficială a termenilor împrumutului. Acest raport, care ar trebui să includă detalii despre rata dobânzii și suma totală autorizată a împrumutului, este cunoscută ca estimarea împrumutului (fosta estimare a bunei credințe sau GFE). Examinați îndeaproape pentru a determina dacă termenii sunt plăcuți.
  • Dacă găsiți termenii dezagreabilă, puteți încerca să vă apropiați de alt creditor.
  • Alternativ, puteți lucra la îmbunătățirea raportului datoriei dvs. cu una dintre strategiile enumerate mai sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar