Cum să-și asume un împrumut de mașină

Atât proprietarii de mașini, cât și potențialii cumpărători pot beneficia de asumarea unui împrumut de mașină. Cumpărătorii care nu pot efectua plăți pot găsi pe altcineva care poate. Cumpărătorii potențiali pot obține o mașină fără a fi nevoie să efectueze o plată în avans sau să plătească alte taxe. Cu toate acestea, creditorul trebuie să fie de acord cu ipoteza unui împrumut. Dacă întâmpinați un împrumut și nu puteți obține pe cineva să-l asumați, apoi luați în considerare alte opțiuni.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicând pentru a-și asuma un împrumut
  1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
1. Adresați-vă creditorului dacă aceasta este o opțiune. Nu toți creditorii vor lăsa pe cineva să-și asume un împrumut de mașină. Din acest motiv, persoana care deține împrumutul auto ar trebui să cheme creditorul și să întrebe.
  • Imagine intitulată echilibru o carte de comandă Pasul 7
    2. Trageți scorurile de credit. În această tranzacție, persoana care încearcă să-și asume împrumutul va trebui să-și verifice creditul. Acest scor de credit va determina în mare măsură dacă își pot asuma împrumutul și la ce rată a dobânzii. Puteți obține scoruri de credit în următoarele moduri:
  • Uită-te pe declarația cărții de credit. Mulți emitenți de carduri de credit oferă scoruri gratuite de credit. De asemenea, uitați-vă la contul dvs. online.
  • Utilizați un serviciu online gratuit, cum ar fi creditul.COM. Unele companii online încarcă, deci asigurați-vă că utilizați doar un serviciu gratuit.
  • Cumpărați scorul dvs. FICO de la Myfico.COM.
  • Faceți cunoștință cu un consilier de credit sau de locuințe. Acestea ar trebui să poată obține scorul dvs. de credit gratuit.
  • Aveți grijă, deoarece există multe versiuni ale scorului dvs. de credit. Asigurați-vă că cereți creditorilor ce model utilizează.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 5
    3. Completați o aplicație. Persoana care caută să-și asume împrumutul va trebui să completeze o cerere cu creditorul. Cererea va solicita informații financiare, deoarece creditorul trebuie să fie încrezător că pot plăti împrumutul.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 13
    4. Obțineți un cosigner. Creditul potențialului cumpărătorului ar putea să nu fie suficient de puternic pentru a obține creditorul să aprobe ipoteza împrumutului. În acest caz, el sau ea ar putea avea nevoie de un cosigner. Aceasta înseamnă că un al doilea partid va fi responsabil pentru împrumut într-un eșec de a efectua plăți.
  • Desigur, ar putea să nu aibă nevoie să-și asume un împrumut dacă au un cosigner. În schimb, ei își pot obține propriul împrumut de mașini direct.
  • Imagine intitulată Fișierul O marcă de marcă Pasul 25
    5. Așteptați spre aprobare. Timpul de aprobare va varia. Aplicația poate fi aprobată imediat sau ar putea avea nevoie de câteva săptămâni pentru o decizie. Solicitantul trebuie să contacteze creditorul dacă nu au auzit nimic după câteva săptămâni.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea ipotezei
    1. Imagine intitulată Obțineți împrumuturi de afaceri Pasul 14
    1. Analizați contractul. Un potențial cumpărător care încearcă să-și asume un împrumut ar trebui să se asigure că a înțeles totul înainte de semnarea acordului. Să acorde o atenție deosebită sumei lunare de plată și la data scadenței. O primă plată ar putea fi plătită foarte curând.
    • Dacă vă asumați un împrumut, întrebați despre orice nu înțelegeți și întâlniți cu un avocat, dacă este necesar.
    • Asigurați-vă, de asemenea, pentru a verifica soldul și termenul împrumutului și că nu mai este sau mai mare decât persoana pe care o presupuneți de la dvs. ți-a spus.
    • Puteți obține o trimitere la un avocat prin contactarea asociației dvs. de bare locale sau de stat.
  • Imagine intitulată a scrie scrisoare pentru dovada venitului Pasul 12
    2. Semnați documentele. Cumpărătorul va semna contractul. Vânzătorul va trebui apoi să semneze documentele pentru a transfera titlul și Lienul băncii noului proprietar. Lienul va rămâne în mașină până când împrumutul auto este plătit în întregime.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea auto pentru o lună Pasul 5
    3. Obține asigurare. Dacă vă asumați un împrumut, nu puteți lua posesia mașinii până când veți obține asigurare. Contactați un agent de asigurări pentru a găsi o politică și pentru a vă aminti să furnizați banca dovada asigurării dvs. Încercați să obțineți cel puțin trei citate, astfel încât să știți că obțineți o rată competitivă.
  • Dacă sunteți fostul proprietar al mașinii, va trebui să vă anulați polița de asigurare. Nu există niciun motiv să continuăm să efectuați plăți.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 20
    4. Înregistrați noua mașină. Cerințele de înregistrare a mașinilor diferă oarecum în funcție de stat. Contactați DMV-ul statului dvs. pentru a afla procesul de transferare a unui titlu și pentru înregistrarea mașinii. De asemenea, va trebui să plătiți impozite și taxe aplicabile în momentul înregistrării.
  • Imagine intitulată Pay lunar pe o vacanță Pasul 7
    5. Începeți să efectuați plăți. Faceți plăți în timp util în fiecare lună dacă ați presupus împrumutul, în caz contrar mașina dvs. ar putea fi repossesă. Dacă aveți probleme financiare, apelați creditorul și întrebați dacă vă pot ajuta.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere alte opțiuni dacă nu vă puteți transfera împrumutul
    1. Imaginea intitulată dispută o pierdere totală de asigurare la o mașină Pasul 8
    1. Vorbiți cu creditorul. Proprietarii de mașini care nu pot efectua plăți au alte opțiuni, în afară de transferul împrumutului acestora. Discutați cu creditorul dvs. Mulți sunt bucuroși să permită debitorilor să rateze o plată și să o adauge la sfârșitul împrumutului. Veți plăti mai mult în interes, dar o scurtă pauză vă poate permite să vă recuperați împrumutul.
    • Găsiți informațiile de contact ale împrumutului dvs. despre declarația dvs. lunară.
    • Aveți un motiv pentru care nu puteți efectua plata. De exemplu, s-ar putea să fi avut o urgență medicală care ți-a folosit banii în plus în acea lună.
  • Imaginea intitulată Obțineți o carte de credit Pasul 2
    2. Atingeți o linie de credit de acționare la domiciliu. O linie de credit de domiciliu (Heloc) este ca un card de credit. Vi se oferă o linie de credit și faceți plăți lunare în timp ce fiți dobânzi la sold. S-ar putea să fiți capabil să mutați echilibrul împrumutului dvs. auto la un heloc. În acest fel, vă puteți păstra mașina.
  • O capcană imensă este că vă puneți acasă la risc dacă nu puteți efectua plăți. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi mai puțin o preocupare dacă nu datorați mulți bani.
  • Rata dobânzii de la Heloc este, de asemenea, variabilă, astfel încât să puteți plăti mai mult mai mult decât ați împrumutat cu împrumutul auto. Ar trebui să discutați cu un creditor pentru a vedea dacă ratele dobânzilor Heloc vă vor aduce beneficii.
  • 3. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei pentru un mic împrumut. Păstrați în partea de sus a plăților de mașini, întrebându-vă pe cineva apropiat de dvs. dacă puteți împrumuta bani. Ei ar putea fi dispuși să vă împrumute cu un interes mic sau deloc, ceea ce vă va ajuta să vă gestionați împrumutul cu mașina în timp ce vă îndreptați finanțele.
  • Imaginea intitulată știu dacă asigurarea dvs. vă acoperă în altcineva
    4. Comerțul cu mașina dvs. Cumpărarea unei mașini noi ar putea fi ultimul lucru pe care doriți să-l faceți. Cu toate acestea, vă poate aduce beneficii dacă tranzacționați pentru o mașină mult mai ieftină. Încercați să obțineți reprezentantul pentru a vă oferi un credit comercial egal cu suma pe care ați lăsat-o pe împrumutul dvs. De exemplu, dacă datoriți 5.000 de dolari în mașină, încercați să obțineți dealer-ul pentru a vă oferi 5.000 de dolari în creditul comercial.
  • Verificați, de asemenea, termenii de împrumut pentru noua dvs. mașină. În mod ideal, veți avea o plată mult mai mică pe care o puteți permite.
  • Imaginea intitulată știu dacă asigurarea dvs. vă acoperă în altcineva
    5. Vindeți-vă mașina. Dacă toate celelalte nu reușește, puteți vinde încă mașina. Veți avea nevoie de permisiunea creditorului de a vinde de când au un lien pe mașină, ceea ce poate limita grupul de oameni care doresc să-l cumpere. Cu toate acestea, dacă găsiți un cumpărător, puteți deține vânzarea la bancă unde aveți un împrumut. Veți plăti restul împrumutului dvs., iar banca poate transfera titlul în același timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar