Cum să aplicați pentru un card de credit în timpul colegiului

Unul dintre cele mai bune momente de a aplica pentru credit este în timpul colegiului, astfel încât să aveți timp să vă construiți creditul înainte de a efectua achiziții mari, cum ar fi o mașină sau o casă. Mulți creditori sunt dornici să obțină adulții tineri să se înscrie pentru carduri și puteți fi copleșită de opțiunile dvs. Citiți cu atenție termenii și condițiile și aflați dacă ratele dobânzilor și taxele sunt competitive înainte de a alege o cartelă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui card de credit
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 1
1. Participați la evenimente plasate de creditorii din campusul dvs. de colegiu. Multe companii majore de cărți de credit au înființat cabine pentru a permite studenților să se înscrie cu ușurință. Ele conțin, de obicei, reprezentanți care pot răspunde la orice întrebări despre cartea lor de credit pentru studenți.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 2
    2. Alegeți o carte destinată studenților. Multe bănci și companii de carduri de credit au carduri special pentru studenți. Acestea oferă de obicei beneficii și au rate competitive și taxe. Unii chiar oferă bani înapoi în fiecare semestru dacă GPA dvs. este deasupra unui 3.0.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 3
    3. Comparați caracteristicile fiecărei cărți înainte de a vă aplica. Unele carduri de credit vă permit să nu construiți doar credit în colegiu, ci și să profitați și alte beneficii. Cash Back, Flyer Flyer Miles, și puncte de recompensă sunt toate ofertele populare. Un bun card de credit pentru studenți ar trebui să aibă cel puțin unul dintre aceste beneficii.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 4
    4. Acordați atenție termenilor și condițiilor. În timp ce cardul tipic de credit pentru studenți are o rată ridicată a dobânzii, nu ar trebui să fie scandaloasă. Cercetați ratele curente și aflați ce sunt taxele (e.G., Pentru plățile întârziate) înainte de a aplica. Poate doriți să întrebați părinții sau un asociat bancar ce este o rată acceptabilă pentru acel an.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 5
    5. Asigurați-vă că cardul nu necesită să aveți un cosigner. Multe companii de cărți de credit solicită oamenilor fără istoric de credit, ca studenții, să aibă un cosigner. Cu excepția cazului în care părinții dvs. sunt dispuși să ia această sarcină, alegeți un card care nu necesită un cosigner.
  • Cu un cosigner, puteți obține o rată a dobânzii mai mică, dar dezavantajul este că creditul cosignerului va fi afectat de orice plăți întârziate pe care le faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea aplicației
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 6
    1. Aplicați în persoană sau online. Reprezentanții din campus oferă de obicei aplicații de hârtie, pe care vă permit să completați personal. De asemenea, puteți vizita un site web al companiei de credit pentru a aplica, care vă poate oferi un răspuns mai rapid decât o aplicație de hârtie.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 7
    2. Fiți pregătiți să răspundeți dacă aveți un cont de verificare sau economii. Cererea tipică de credit pune această întrebare. Nu va trebui să puneți numerele de cont, dar majoritatea companiilor doresc doar să știe că aveți cel puțin un tip de cont bancar, astfel încât să puteți efectua plățile lunare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 8
    3. Strângeți informațiile dvs. personale. Va trebui să oferiți informații standard, cum ar fi numele, adresa, sexul și ziua de naștere, precum și numărul dvs. de securitate socială și numele de fată al mamei dvs. Vi se va cere aceste motive de securitate, deci asigurați-vă că aveți aceste informații disponibile.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 9
    4. Puneți adresa dvs. permanentă asupra cererii de credit. Adresa dvs. permanentă este, în general, adresa părintelui dvs., nu numărul de dormit sau apartamentul în apropierea campusului. Va folosi probabil cardul de ani de zile și dacă puneți adresa dvs. de campus, va trebui să schimbați adresa în timpul verii și pentru semestrele viitoare, pentru a obține declarația trimisă la locația corectă.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind cardul dvs. în mod responsabil
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 10
    1. Urmăriți cartea dvs. Pierderea cardului dvs. poate fi o hassle uriașă. Nu numai că va trebui să solicitați un nou, dar oricine găsește cardul dvs. o poate folosi. Va trebui să dovediți companiei de carduri de credit că nu ați autorizat acuzațiile și poate dura destul de mult timp pentru ca ei să fie inversați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 11
    2. Nu cheltuiți mai mult decât puteți plăti înapoi. Poate fi ușor să rafați tone de taxe pe noul dvs. card, mai ales dacă nu sunteți obișnuit să gestionați propriile bani. Cu toate acestea, ar trebui să aveți cu adevărat banii în contul dvs. bancar pentru a acoperi orice achiziții pe care le faceți. În acest fel, puteți plăti imediat achizițiile și puteți evita taxele de interes ridicat.
  • Utilizați cardul dvs. de credit pentru a cumpăra alimente sau pentru a obține gaze, apoi plătiți soldul. De asemenea, ați putea utiliza cardul pentru a vă împrăștia ocazional, atâta timp cât nu faceți obiceiul.
  • Rezistați tentației de a cumpăra un nou televizor FlatsCreen cu cardul dvs. de credit sau ridicați fila când grupul dvs. de studiu iese la cină. Dacă nu vă puteți permite să plătiți pentru el în numerar, veți ajunge să plătiți mai mult decât ați cheltuit din cauza intereselor și a taxelor.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timpul colegiului Pasul 12
    3. Asigurați-vă plățile la timp. Este esențial să faceți fiecare plată la timp. Dacă nu, nu numai că trebuie să plătiți o taxă, dar va reduce scorul dvs. de credit. Setați un memento pe telefon dacă vă aflați uitați să efectuați plățile.
  • Puteți efectua cu ușurință plățile online sau prin apelarea numărului pe partea din spate a cardului.
  • Este important să vă păstrați scorul de credit cât mai mare posibil, deoarece este folosit pentru a determina dacă vă calificați sau nu să închiriați sau să cumpărați o casă sau o mașină.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit în timp ce în colegiul 13
    4. Plătiți mai mult decât plata minimă. Dacă plătiți doar plata minimă, este posibil să plătiți doar dobânda și să nu faceți niciodată o dentare în balanța principală (suma pe care ați taxat-o în achiziții) pe cardul dvs. Încercați să plătiți mai mult decât plata minimă în fiecare lună pentru a plăti cardul.
  • De exemplu, dacă plata minimă este de 25 USD pe lună, plătiți 35 de dolari în fiecare lună sau 50 de dolari dacă vă puteți permite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar