Cum de a mânca pe cineva atunci când nu există nimic de oferit, cu excepția consolidării

Unul dintre cele mai grave sentimente din lume este cunoașterea faptului că cineva pe care îl iubiți este rănit și nu puteți face nimic. Ce spui când stai acolo neajutorat, uitam-vă pe iubitul tău îngropa capul în brațele ei și lupta cu viața în greutate sa ocupat? Poate că nu poți lua durerea sau frustrarea. Dar vă puteți arăta îngrijorarea și compasiunea. Nu credeți vreodată că nu puteți face nimic - pentru că, uneori, o mică prietenie poate merge mult.

Pași

Partea 1 din 3:
Oferind consolare în persoană
  1. Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 01
1. Dă-ți o îmbrățișare, dacă e bine. Atingerea este un limbaj universal și primul pentru om. Dacă un iubit trece printr-un timp greu, oferiți-vă atingerea și oferiți acestei persoane o îmbrățișare mare. Poate suna simplu, dar pentru cineva care este încurcat, frică sau supărat, atingerea caldă poate fi liniștitoare și chiar calmă stres cardiovascular. Ca urmare a unui răspuns la stres scăzut, cercetările arată că îmbrățișarea prietenului tău poate reduce susceptibilitatea la boală.
  • Cereți mai întâi să fiți sigur că îmbrățișarea este o modalitate adecvată de a vă mângâia prietenul - unii oameni nu-i plac astfel de gesturi fizice.
  • Țineți-vă prietenul aproape și frecați-o înapoi. Dacă strigă, lăsați-o să plângă în tine.
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 02
    2. Încurajați persoana să-și exprime emoția. Dacă observați că iubitul dvs. pare să încerce din greu să se țină înapoi ceea ce simte, spune-i că este bine să arăți emoție. Mulți oameni se simt vinovați de exprimarea emoțiilor negative. Alții se tem că vor fi judecați că nu "păstrați-l împreună". Spune-i prietenului tău că vrei să simtă tot ceea ce simte și că nu o vei judeca pentru asta.
  • Spune ceva de genul "Se pare că ai un timp greu chiar acum și vreau să știi că sunt aici pentru a asculta dacă vrei să aerisi" sau "Dacă trebuie să plângi, te duci înainte".
  • Psihologii insistă că experiența emoțiilor negative este la fel de importantă ca și sentimentul unor stări pozitive. Sentimentele negative ne învață atât de mult despre urcile naturale și coborâșurile vieții. Prin urmare, exprimând sentimente negative, spre deosebire de suprimarea lor, poate contribui la sănătatea mintală generală.
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 03
    3. Oferta de a petrece timpul să faci orice. Prietenul tău poate dori să-l salveze în jurul valorii de toată ziua vizionând TV reality sau Thumbing prin reviste Gossip. Prietenul tău poate dori să vorbească despre ceea ce o deranjează sau poate că vrea să vorbească despre tot, dar asta. Ea poate dori să meargă la cumpărături sau pur și simplu să ia un pui de somn. Prezentați câteva ore de timp fără distracție pentru a vă concentra în întregime pe prietenul tău rănit.
  • Nu veniți cu o agendă specifică - să fiți prezenți. Prietenul tău nu se poate simți în sus să facă ceva sau să se simtă copleșit de luarea unor decizii. Dar este inteligent să ai câteva idei gata în cazul în care vrea să facă ceva.
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 04
    4. Aduceți o preluare. Dacă știți că un anumit lucru tinde să aducă un zâmbet față prietenului tău, adu-l să-l înveselească. Înțelegeți că nu poate simți mai bine din cauza acestui lucru, dar ea va recunoaște că încercați să o faceți mai bine și probabil apreciați gestul.
  • De exemplu, s-ar putea să aduceți o pătură confortabilă pentru ca prietenul dvs. să se ridice sub, o distragere plăcută sub forma unui set de DVD-uri preferate (dacă se simte ca vizionarea) sau o jumătate de galon de înghețată preferată pentru a împărtăși în timp ce vă răsfățește.
  • Imaginea intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 05
    5. Fii de ajutor. Dacă prietenul tău este îndurerat sau supărat, poate că nu a avut energia să-și ordoneze casa, să-și ridice alimentele sau să-și ia câinele la o plimbare. Pasul înainte de a completa treburile sau comisioanele ca acestea, și ați putea elimina stresul suplimentar pentru prietenul dvs. În plus, gândiți-vă practic și aduceți necesități pe care prietenul și / sau familia dvs. le poate avea nevoie în acest timp de nevoie.
  • Sau, puteți apela și cere "Știu cu tot ce se întâmplă, probabil că nu ați avut timp să obțineți alimente sau articole de uz casnic. Ce pot aduce din magazin?"
  • Elementele de listă ar putea include plăci de unică folosință și servetele dacă vor fi vizitatori distractivi, precum și țesuturile faciale și ceaiul pe bază de plante, cum ar fi musetele de suflare.
  • Partea 2 din 3:
    Oferind consolare de la Afar
    1. Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 06
    1. Ajungeți la ieșire. Sunați-vă prietenul și exprimați-vă durerea pentru ceea ce trece. Nu vă supărați dacă prietenul dvs. nu returnează imediat apelul. Ea poate să nu se simtă să vorbească sau poate să-și mângâie propria parte a oamenilor. Ea se va întoarce la tine când poate. Între timp, vă exprimați doar bine dorințele într-un mesaj vocal.
    • Mesageria vocală ar putea să sune "Hei, x, îmi pare foarte rău pentru ce sa întâmplat. Înțeleg că ați putea fi ocupat sau nu doriți să vorbiți chiar acum. Dar am vrut să sun și să-ți spun că mă gândesc la tine și sunt aici dacă ai nevoie de ceva."
    • Mulți oameni nu au adesea nici o idee ce să spună unui prieten care este îndurerat sau supărat, așa că ei aleg să nu spună nimic. Chiar dacă nu aveți toate cuvintele potrivite, prietenul dvs. vă va aprecia că vă gândiți la ea și recunoașteți că ceea ce trece este important.
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic de oferit, cu excepția Solacului Pasul 07
    2. Oferta de check-in. Adesea, când oamenii sunt doliu, toată lumea stă "sună-mă dacă aveți nevoie de mine". Această persoană se poate simți ca ea este o povară dacă te sună și, prin urmare, ea nu sună niciodată. O metodă mai bună trebuie să fie specifică când veți apela astfel încât ea știe că poate conta pe consolarea dvs.
  • Lăsați un mesaj sau confirmați cu prietenul dvs. că veți verifica adesea. De exemplu, spuneți ceva de genul "Voi suna marți după muncă pentru a vă verifica."
  • Imagine intitulată confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 08
    3. Practicați ascultarea reflectorizantă. Uneori, toți oamenii au nevoie să se simtă ca și cum cineva îi ascultă. Dă-ți darul de a asculta prietenul tău. Luați cu adevărat ceea ce spune - tonul vocii, cuvintele și ceea ce nu este spus. Concentrați-vă și nu vă lăsați mintea să se rătăcească. Cereți întrebări clarificatoare în timpul pauzelor pentru a vă arăta că vă urmați.
  • După ce prietenul tău a terminat să vorbească, să rezume ceea ce ai auzit și apoi să faci o declarație care o va asigura că, deși nu poți să-ți faci o baghetă magică și să vindeci totul, tu au fost Ascultarea și voi fi acolo pentru ea. Chiar și o declarație reflectorizantă, cum ar fi "Am auzit că ești trist despre ___. Mă simt îngrozitor că acest lucru se întâmplă cu tine, dar sper că știi că voi fi aici pentru tine," poate face multe pentru cineva.
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 09
    4. Trimiteți un pachet de îngrijire. Deci, poate că nu puteți scăpa de casa prietenului tău, dar puteți încerca în continuare să-și ridice spiritele - sau cel puțin faceți acest timp mai ușor pentru ea - trimițând câteva lucruri pe care ar fi nevoie. Ceea ce trimiteți va depinde de situație și de persoana.
  • De exemplu, dacă prietenul tău trece printr-o despărțire, s-ar putea să trimiteți niște alimente confortabile și reviste trashy pentru a-și lua mintea. Dacă a pierdut un iubit, ați putea trimite o colecție de citate de înălțare sau versete biblice sau o carte despre găsirea speranței după o pierdere.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând să fiți ofensivă
    1. Imagine intitulată confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 10
    1. Nu te preface că înțelegi. Recunoașteți că diferiți oameni reacționează diferit la situațiile de viață. Chiar dacă ați fost într-o situație similară ca prietenul dvs., evitați să spuneți ceva de genul "Oh, nu se va simți atât de rău după un timp. Când am trecut prin asta, i ___ "prietenul tău dorește că sentimentele ei recunoscute nu minimizate. Afișați empatia in schimb.
    • Empatia implică recunoașterea sentimentelor dureroase ale celorlalți prin încercarea de a vă pune în pantofii ei. Chiar dacă credeți că știți cum este, să vă abțineți de la generalizarea a ceea ce este experiența pentru prietenul dvs., acest lucru este nou, crud și dureros. Pentru a oferi sprijin și empatie, spuneți "văd că vă răniți. Aș fi vrut să mai fac ceva."
  • Imagine intitulată de confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 11
    2. Păstrați-vă sfatul pentru dvs. Când vedem oameni pe care îi iubim rănirii, o reacție comună este să vă grăbiți să găsiți o soluție. Cu toate acestea, în unele cazuri, singurii factori care pot diminua durerea sunt timpul sau speranța. Da, vă puteți simți fără putere despre faptul că nu puteți oferi un ajutor practic prietenului dvs., dar ea va aprecia prezența dvs. mult mai mult decât sfatul dvs.
  • Imaginea intitulată confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 12
    3. Înghițiți clișeele goale. În vremurile grele, oamenii recurg la platitudini nefolositoare care nu oferă nici un confort, ci doar fac circumstanțele cel mai rău. Evitați aceste comentarii nesuportabile, direct de la felicitări:
  • Totul se întâmplă cu un motiv
  • Timpul vindecă toate rănile
  • A fost sa fie
  • Ar putea fi mai rău
  • Ce e făcut e făcut
  • Cu cât schimbă mai multe lucruri, cu atât mai mult rămân aceleași
  • Imagine intitulată confort pe cineva atunci când nu există nimic pe care îl puteți oferi, cu excepția Solacului Pasul 13
    4. Întrebare Cum va fi primit consolarea spirituală de prietenul tău. Oferind să vă rugați pentru prietenul dvs. sau să-i spuneți să se roage, poate părea ca un gest inofensiv. Cu toate acestea, dacă prietenul dvs. este un ateu sau agnostic, ea nu poate fi liniștită de practicile religioase. Încercați să vă întâlniți pe prietenul dvs. unde este și să vă oferiți prezența și confortul într-un mod confortabil pentru ea.
  • sfaturi

    Nu vă deprimați. Rămâi puternic pentru această persoană - nu vă va ajuta dacă și tu. Ei au nevoie de sprijin, nu altcineva să plângă.
  • Nu luați prea mult. Dacă nu aveți grijă de voi înșivă, nu puteți avea grijă de altcineva. Nu vă cântăriți în jos sau vă obosiți cu viața altcuiva. Echilibrați-le astfel încât să le ajutați în mod clar, dar, de asemenea, permiteți-i să se recupereze în pașii lor.
  • Fiți atenți cu formularea dvs., deoarece oamenii din aceste situații pot fi foarte sensibili. Lucrurile care trebuie să aibă grijă de periaj asupra sentimentelor sau luptelor oamenilor, fiind prea rigidă sau ciudate sau nu ascultă bine.
  • Liniștiți-le și spuneți-le cât de mult sunt iubiți.
  • Nu judeca persoana. Chiar dacă credeți că este ceva ce poate "ieși din". Fie ca prietenul tău să ia timp să găsească vindecare în felul ei.
  • Avertizări

    Uneori oamenii nu Doriți să îmbrățișați, să vorbiți sau să fiți lângă oricine. Dacă da, lăsați persoana să se răcească și să aibă un timp singur. În timp ce fac acest lucru, vă puteți gândi la cel mai bun mod de a le aborda.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar