Cum să-ți dați frumos prietenul

Dacă vrei să-ți duci iubitul, poți să o faci frumos. Nu este niciodată ușor să vă despărțiți de cineva și nu există foarte mult modalitate de a face acest lucru. Când cineva este dumping, sentimentele lor vor fi răniți. Cu toate acestea, există modalități pe care îi faceți să se simtă mai bine pe măsură ce o faceți. Și asta va ajunge mai bine și pentru tine. De ce să fii rău? A vrut să-ți spună ceva o dată.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui mod mai bun
  1. Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 1
1. Spune-i în fața lui. O să-l rănească mai mult dacă te desparți de prietenul tău de la distanță. Niciodată textul nu depun un iubit dacă nu vrei să-i faci mai multă durere. Acesta este cel mai rău mod posibil de a merge la asta.
  • Dumping prietenul tău prin telefon, Skype, FaceTime, peste social media, sau prin e-mail sunt, de asemenea, abordările reci pe care nu ar trebui să le utilizați. Nu ți-ar plăcea dacă cineva ți-a făcut asta, așa că nu-i face asta.
  • Când vă dați prietenul pe față, puteți arăta compasiune și îngrijire. Dumpingul iubitului dvs. electronic este prea îndepărtat și prezintă lipsă de respect. De asemenea, este ușor să fiți greșit tonul unui e-mail sau text, așa că ar putea citi lucrurile în cuvintele dvs. care nu sunt acolo.
  • Dacă într-adevăr nu-l poți face să-i spui pe față sau nu este posibil, alegeți să-i scrieți o scrisoare inteligentă și detaliată. Nici nu-l tastați. Încercați să arătați compasiune. El se va simți mai puțin durere dacă îl faci să se simtă că a făcut o importanță pentru tine, dar tocmai nu a funcționat.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 2
    2. Nu Du-te. Ghosting este un termen care a devenit popular recent cu unele descoperiri de celebritate. Când oamenii fantomă pe altcineva, le aruncă fără explicații. Doar dispar.
  • Ghostingul este crud. Ea face ca oamenii să se simtă nerespectați și confuzi. Este cea mai garantată metoda de spargere pentru a-i face să-i facă durere, chiar dacă este greu, se confruntă cu temerile și doar cu el.
  • El nu va putea să-și găsească închiderea cât mai repede dacă îl fugați, ceea ce înseamnă că va rămâne mult mai mult, încercând să vă contacteze și să ajungă la a-și da seama ce se întâmplă. Deci, dacă vrei cu adevărat să te desparți de el, Ghosting nu-l va scoate din viața ta cât de repede.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 3
    3. Nu-l conduceți. Uneori oamenii încearcă să lase oamenii în jos atât de ușor încât să ajungă la conducerea lor. Acest lucru nu este foarte frumos. Îl va confunda și îi va da speranță falsă.
  • Nu-l contactați după ce l-ați aruncat și nu lăsați-l să vă atragă discuții nesfârșite despre asta. Fi finală.
  • Fi scurt și ferm. Nu spune lucruri cum ar fi "Am nevoie doar de spațiu" Pentru că îi va da speranță falsă. Dacă nu există cu adevărat niciunul, trebuie să stați ferm și să nu îl confunda.
  • Nu-i spuneți că îl iubești sau îi plătește complimente excesive sau îl ating în vreun fel. Puteți arăta grijă și că sperați că va fi în regulă, dar orice semne de emoție sau atingere (chiar o îmbrățișare) l-ar putea duce să creadă că există încă o șansă. E cam crud.
  • Explicați foarte clar parametrii oricărei relații viitoare. Dacă nu există nici o șansă, spuneți-o.
  • Imaginea intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 4
    4. Tine-o pentru tine. Gossip nu este frumos. Se va simți destul de rău, deci de ce îi rănești mai mult ego-ul prin răspândirea în jur?
  • Să-i spună altor persoane, inclusiv cercurile dvs. de prieteni. Și păstrați motivele pentru dvs. Dacă oamenii întreabă, spuneți că în afara respectului pentru el, nu veți împărtăși.
  • Dacă îi spune oamenilor, nu te supăra prea supărat. Doar dacă nu minte despre tine sau să fie excesiv de mijloc, el va avea nevoie de cineva care să vorbească probabil.
  • Dacă vă confruntați cu cineva despre descompunere, cereți-i să o păstreze un secret. Este de înțeles că ați putea dori sfaturi sau sprijin de la un prieten sau o rudă, dar nu doriți ca prietenul dvs. să afle despre spargerea de la altcineva.
  • Partea 2 din 3:
    Spunând lucrurile potrivite
    1. Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 5
    1. Nu utilizați clichetul. Este tentant să trot un cliche. Știi, ceva de genul ăsta, "Nu esti tu sunt eu" sau "Cred că ar trebui să fim prieteni." Nimeni nu vrea să i se spună că sunt oricum în zona prietenului. Ea e de rahat, deci nu spune-o.
    • Problema cu clișee este că le-am auzit înainte, așa că nu sunt doar credibile. O va face să fie supărată sau defensivă dacă crede că nu sunteți cinstit. Linii cum ar fi "Am nevoie de ceva timp pentru a lucra la mine," sau "Am nevoie de spațiu" instantaneu de primăvară la minte ca infractori de top aici. Nu este faptul că aceste afirmații nu pot fi adevărate, doar că trebuie să fie puțin mai mult decât atât. Merită un răspuns mai specific.
    • O abordare mult mai bună este să vorbești de la inimă și să fii cinstit. Fi foarte clar, dar, de asemenea, fi foarte simplu și direct. Doar spune ce se întâmplă cu adevărat.
    • Poate că puteți să vă forțați o prietenie cu el pe drum, dar dacă încercați să o faceți imediat, lucrurile ar putea fi confuze cu ușurință. Este mai bine să puneți o anumită distanță între relația dvs. și o prietenie oricum. Astfel săriți "Hai sa fim prieteni" clişeu.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 6
    2. Ia o vină. Dacă credeți că nu ați făcut nimic greșit, ar trebui să vă examinați. Ambii oameni sunt de obicei vina în unele moduri în care relațiile nu reușesc. Sau poate că doi oameni nu sunt compatibile și nimeni nu este într-adevăr vina.
  • De exemplu, spune ceva, "Știu că nu am comunica bine" sau "Nu am fost la fel de deschis să încerc lucrurile pe care le place să le faci."
  • Este într-adevăr o mișcare oribilă pentru a acționa putred la el, așa că te ducă, deși. Dacă vrei, dați-l, dar acceptați că nu este singura persoană la vină.
  • Dacă este cu adevărat vina - de exemplu, dacă a fost abuziv sau a înșelat-o - puneți-vă mai întâi siguranța și nu simțiți că trebuie să umezească orice vină. Nimeni nu merită să fie abuzat sau mințit, astfel încât să vă păstrați respectul de sine și să plecați.
  • În cazurile în care nu sunteți atât de interesat, sau infracțiunile sale au fost mai minore, de ce nu umezi un pic de vina pe tine însuți? Acest lucru îi va diminua durerea, permițându-i să-și păstreze mândria. Dacă puneți toată vina pe el, se va transforma într-un argument în loc de o conversație.
  • Îl dau deja, așa că nu este necesar să-i dai o listă lungă de tot ce a făcut greșit. Evitați limbajul excesiv de vina și asigurați-vă că tonul dvs. este moale și blând, nu supărat și acuzator.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 7
    3. Dă-i un motiv. Oamenii merită să știe de ce sunt dumpați. Nu trebuie să continuați și să spuneți lucruri dureroase. Dar îi dați un motiv.
  • Nu stai mult timp. Doar dă-i motivele - Spune-i cu amabilitate, clar și rapid - și exprimă empatia față de el. În același timp, odată ce i-ați spus, nu vă așteptați imediat la un răspuns. Dacă el este îndrăgostit de tine, probabil că va încălca inima. Deci respectați acest lucru și lăsați-l să fie. Nu-l duș cu întrebări. El va avea nevoie de câteva minute să-l lase să se scufunde.Dați-i cele câteva minute și lăsați-l să-și spună cuvântul, să vă întărească mesajul și apoi să plece.
  • Se fierbe raționamentul dvs. la un rezumat de 3-5 fraze. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 8
    4. Spuneți lucruri bune. O bunătate mică merge foarte mult. Va face mai probabil ca el să nu te vadă ca un dușman și că nu va crește defensiv.Dacă începe să se înfurie oricum, nu răspundeți în natură. Nu argumentați sau nu vă strigați.
  • Spune-i că îți pare rău. Îți pare rău că nu a funcționat așa cum spera că ar fi, și îți pare rău că e rănit. Permiteți-i să reacționeze. Dacă el plânge sau cere, să-i spună piesa, dar nu răspundeți la asta. Doar lipiți la mesajul dvs. - cu amabilitate.
  • Multumeste-i. Mulțumesc pentru vremurile bune pe care le-ați împărtășit, dar apoi întăriți faptul că nu va mai lucra. Mulțumesc pentru tot ce ți-a făcut pentru tine sau ți-a dat-o.
  • Explicați-i că sunteți sigur că va fi bine și va fi capabil să găsească pe cineva nou pentru că este o persoană bună, cu multe de oferit, dar voi doi nu trebuie doar unul pentru celălalt și nu va mai lucra.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 9
    5. Nu minți. Nu este frumos și, mai rău, probabil că va afla că ați mințit în cele din urmă - și asta o va face mult, mult mai rău.
  • Asta nu înseamnă că trebuie să-l haideți cu detalii despre noul băiat care vă place (dacă există unul). Înseamnă doar că nu trebuie să-i spui ceva care nu este adevărat.
  • Ce zici de a da ceva timp înainte de a sări într-o relație nouă oricum? Dă-i ceva timp să se vindece înainte ca el să te vadă cu altcineva (sau să audă despre asta).
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea potrivirii corecte
    1. Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 10
    1. Alegeți timpul potrivit. Este doar chiar să spună cineva atunci când trec printr-o criză în viața lor. Deci, ar trebui să alegeți cu adevărat un timp care să funcționeze cel mai bine pentru el, nu tu. Care este graba?
    • Fă-o în timpul zilei. Este mai bine să nu aruncați pe cineva noaptea (și să nu faceți niciodată după ce au băut sau aveți).Doriți ca aceasta să fie o scurtă conversație, iar discuțiile de lungă durată sunt mai susceptibile de a se întâmpla noaptea. Discuțiile mai lungi creează mai mult potențial de durere.
    • Dimineața sau prânzul este mai bine, dar alegeți un weekend sau o zi pe care nu are școală sau muncă. Nu vrei să-l dai dacă trebuie să meargă undeva imediat. Este nedrept să-l puneți în turbulențe emoționale atunci când trebuie să arate cea mai bună parte.
    • Nu-l dați în ocazii speciale, cum ar fi chiar înainte de sărbătorile, în ziua de naștere sau chiar înainte sau la aniversarea dvs. Îl va face să se simtă mai rău.
    • În timp ce alegerea unui moment bun este important, nu petreceți prea mult timp să vă gândiți la asta. Este mai bine să acționați rapid când știți că relația dvs. sa terminat.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 11
    2. Ia-l singur. Probabil că este mai bine să-l eliberezi în privat. În felul acesta, el nu se va simți umilit și dacă arată emoție, nimeni altcineva nu va vedea. Veți putea avea o discuție inimii la inimă în această situație.
  • Niciodată, aruncați-l vreodată când el este cu prietenii săi. Dă-i abilitatea de a spune restul lumii despre despartirea termenilor. Vrei în toate cazurile să-i dai o capacitate de a păstra mândria.
  • Fă-o la locul lui, nu a ta. În acest fel, când ați terminat cu dumpingul, puteți pleca în termenii voștri. Dacă o faci la tine acasă, el poate încerca să prelungească momentul sau chiar ar putea face o mișcare pe tine pentru că ar putea dori să salveze relația. Poate fi ciudat să ceară pe cineva să plece.
  • Excepția de la aceasta este dacă aveți vreun motiv să vă temeți de siguranța dvs. Dacă are o problemă cu mânia, nu-l dați într-un cadru privat. Întâlnește-l într-un loc public ca o cafenea. Aduceți un prieten pentru sprijin.Dacă e abuziv, nu-l întâlnesc deloc. Au altcineva să livreze știrile sau să o facă în scris.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău frumos Pasul 12
    3. Alegeți un loc neutru. Nu doriți să alegeți o setare care are o conotație romantică la ea. Va face mai greu asupra lui și îi va da mesaje mixte.
  • Un bar este o idee teribilă, deoarece alcoolul va combina emoțiile și va face lucrurile mai dramatice.
  • Acel restaurant fantezist unde ai mers la o întâlnire? O să-l facă să se simtă mai rău. În schimb, alegeți ceva neutru, ca o cafenea sau mergeți la o plimbare, astfel încât să aveți intimitate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu-l înșela pe el. Dacă sunteți interesat de altcineva, dați-l mai întâi. Este mult mai frumos. Spargerile nu funcționează bine dacă o persoană a înșelat.
  • Nu este niciodată un moment bun să vă despărțiți. Doar fă-o și o faci cu asta. Cu toate acestea, ați putea dori să practicați ceea ce veți spune mai întâi, mai degrabă decât să-l înapere.
  • Dă-ți timp să treci peste despărțire.
  • Nu stați prieteni cu el dacă nu credeți că vă puteți descurca.
  • Ștergeți-l de pe Facebook, MySpace sau orice altă rețea socială dacă vă decideți să nu mai fiți prieteni cu el. S-ar putea să-l supărați să vadă imagini sau actualizări ale fericirii sau datelor noi.
  • Scapă de orice fotografii sau daruri pe care ți le-a făcut și scapi de ceva care îți va aminti de el.
  • Niciodată nu se laudă sau nu fi crud pentru el că te-ai despărțit.
  • Avertizări

    Spune-i unui prieten unde te duci și ce faci.
  • Din nou, dacă există vreun semn, el ar putea fi abuziv sau violent, puneți-vă siguranța înainte de sentimentele sale și nu vă întâlniți cu el în privat și nu vă despărțiți de el fără a căuta mai întâi ajutor. Căutați ajutor de la un profesionist - un consilier, un părinte, un ofițer de aplicare a legii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar