Cum să vă întrebați

Toată lumea vrea să se simtă dorită. Este natural să vrei ca cineva să te întrebe, pentru că arată un interes deosebit. Chiar dacă vă place foarte mult pe cineva, poate doriți să-l așteptați pentru a face prima mișcare. Deși uneori este recomandat să mergeți mai departe și să luați inițiativa dvs., întrebați-vă că se simte minunat. Obiectul solicitat nu necesită acțiuni directe din partea dvs., dar trebuie să vă deschideți posibilitatea.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind limbajul corpului pentru a vă mări șansele
  1. Imaginea intitulată se întreabă pasul 1
1. Prezentați-vă bine. Îmbrăcarea cel mai bine nu înseamnă că este cât mai plin de farmec posibil. Dacă doriți să fiți abordați, este mai bine să rămâneți cât mai obișnuit posibil. Încercați să potriviți stilul dvs. de îmbrăcăminte pentru personalitatea dvs. Oferiți oamenilor care vă privesc o indicație despre cine sunteți ca o persoană fără să vă cunoașteți chiar și numele. Dacă doriți să fiți abordați, acest lucru ar trebui să vă facă cel puțin mai compatibil cu oamenii pe care îi atrageți.
  • De exemplu, cămășile de bandă sunt un lucru minunat pentru că fac publicitate (în acest caz, muzică) sunteți pasionați. Același lucru este valabil și pentru alte tipuri de mărfuri. Oferă o oportunitate pentru cineva cu gusturi similare să se apropie și să vă complimenteze.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 2
    2. Utilizați limbajul corpului pozitiv. Limbajul corpului poate fi folosit în avantajul dvs. În cazul doririi de a fi întrebat, limba corpului este esențială. El îi permite pe cineva să știe subconștient că ești potențial interesat și că vrei să vină la tine. Limbajul corpului merge adesea în mână cu flirtul în această privință. Dacă sunteți interesat de un tip, poziționați-vă corpul pentru a fi direct. Acest lucru va semnala pentru el că sunteți interesat.
  • Se spune că femeile își răsucesc părul când vorbesc cu un tip care sunt interesați.
  • Poziționarea corpului tău pentru a face față tipului care este interesat este o modalitate bună de a arăta interes.
  • Imaginea intitulată se întreabă pasul 3
    3. Aveți grijă de corpul vostru. În timp ce mulți vor vedea că are grijă de corpul lor ca o modalitate de a arăta mai bine, beneficiul mai important constă în modul în care vă simțiți. O mulțime de modul în care vă simțiți emoțional cu care aveți de-a face cu sănătatea fizică. Dați corpului dvs. respectul pe care îl merită. Viața sănătoasă tinde să ducă la o mulțime de alte lucruri minunate. Așteaptă o dispoziție mai bună. În timp ce sănătatea nu se referă direct la a fi întrebat, poate face o mare diferență în atragerea pe cineva.
  • Exercitarea este o modalitate excelentă de a vă întări corpul și mintea. Exercitarea de cel puțin câteva ori pe săptămână poate atenua stresul și de fapt vă oferă mai multă energie decât ați avea în mod normal.
  • Mănâncă bine are un impact major asupra modului în care vă simțiți în viața de zi cu zi. Chiar dacă nu doriți să mergeți la o dietă conștientă de sănătate, nu doare să taie cele mai grave lucruri și să le înlocuiască cu ceva mai bun. Modul în care vă simțiți ar trebui să meritați să pierdeți mâncarea junk.
  • Mulți oameni primesc mai puțin de 5 ore de somn pe noapte. Acest lucru vă va lăsa iritabil și dependent de cafea pentru energie. Încercați să obțineți între 6-9 ore pentru a vă asigura că sunteți bine odihnit pe parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată a fi întrebată pasul 4
    4. A stabili un contact vizual. Contactul cu ochii este unul dintre căile principale pe care oamenii le pot face cunoscute fără a vorbi. Nu vă fie frică să vă prelungiți contactul cu ochii. Se poate simți incomod, dar este un mod aproape sigur de a vă exprima interesul. În timp ce o scanare normală a feței durează trei secunde, orice mai mult înseamnă că cineva este probabil interesat. Dacă țineți privirea cuiva, îl puteți lăsa să știți că sunteți interesat fără să vă deschideți niciodată gura.
  • Numai contactul cu ochii poate merge mult, dar fetele o pot face și mai invitati prin batjocarea genelor lor in timp ce privesc. Oamenii tind să clipească mai mult când se uită la cineva care sunt atrași.
  • Contactul cu ochii ar trebui să fie menținut cu inima ușoară. Nu vrei să ieși la fel de înfiorător pentru cineva. Amintiți-vă să zâmbiți când căutați calea cuiva. Modul în care este primit contactul cu ochii depinde și de faptul dacă tipul crede că ești atractiv.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 5
    5. Zâmbet. Zâmbind poate spune mai mult decât cuvintele. Dacă nu ați întâlnit pe cineva, un zâmbet îl poate lăsa să știe că sunteți interesat să îl cunoașteți. S-ar putea să fiți timizi să zâmbiți la început, dar există foarte puțini oameni care nu vor aprecia atenția pozitivă a unui zâmbet. Zâmbetele sunt cele mai bune atunci când sunt naturale. Fake Smiles s-ar putea să se întâlnească ca fiind înfiorător, așa că ai cel mai bun pentru a fi relaxat când zâmbești mai întâi la cineva.
  • Zâmbetul este cel mai bine folosit cu contactul cu ochii. În acest fel, nu există nici o îndoială pe care un zâmbet îl vizează.
  • Imaginea intitulată se întreabă pasul 6
    6. Arătați atracția dvs. prin atingerea luminii. Unele fete se vor simți dezvăluite de ideea de a-și arăta mai întâi atracția, dar dacă vrei să-ți aduci un tip să te întrebe, trebuie să-l lași să știi că ești interesat. Atingerea ușoară este o modalitate bună de a vă arăta atracția după ce ați început o conversație. O atingere jucăușă pe braț sau o îmbrățișare prelungită poate exprima atracția la fel de bine și a spune "Îmi placi."
  • Atingerea ușoară trebuie păstrată foarte casual și ar trebui să o faceți numai dacă conversația pe care o aveți este destul de ușoară. Nu va avea același efect dacă conversația este deprimantă.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea unei conversații
    1. Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 7
    1. Faceți-vă accesibil. Unele dintre cele mai frumoase femei din lume au avut un timp greu să fie întrebat. De ce? Deoarece adesea intimidează oamenii și le sperie din greșeală. Cel mai important lucru dacă doriți să vă întrebați că faceți-vă accesibilitatea. Acest lucru se poate face prin a rămâne relaxat și casual.
    • Cea mai bună modalitate de a obține în mod activ în legătură cu problema abordării este de a oferi băieților o invitație deschisă de a vă aborda. Dacă întrebați o întrebare plictisitoare, cum ar fi "Care este cel mai bun lucru de a mânca aici?", Oferă cealaltă persoană posibilitatea de a scoate o conversație cu dvs. în termeni mai prietenoși.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 8
    2. Asigurați-vă că sunteți într-o stare bună. Fie că este evident sau nu, o mulțime de oameni se ocupă de sentimentele de tristețe zilnic. Unii pot chiar să se lupte cu depresia. Depresia nu este nimic de rușine, dar este incontestabilă faptul că o stare de spirit de glum vă poate răni șansele de a fi întrebat. Dacă vă luptați cu sentimente negative sau îndoielii de sine, este un proces provocator (dar nu imposibil) pentru a îmbrăca acele gânduri rele. Faceți obiceiul de a elimina sentimentele rele și de a practica recunoștința pentru lucrurile pe care le aveți deja în viața voastră. Nu ar trebui să încercați să cuceriți ceva de genul depresiei pur și simplu de dragul întrebării, dar este ceva care va deveni mai ușor de gestionat odată ce demonii dvs. interiori sunt tăcuți tăcuți.
  • Confideți în prieteni dacă vă luptați cu orice sentiment de îndoială de sine. Șansele sunt mari prietenii dvs. ar face orice pentru a vă ajuta și o discuție serioasă despre lucrurile vulnerabile poate face o lume a diferenței.
  • Imaginea intitulată se întreabă pasul 9
    3. Începi o conversație. Chiar dacă vorbești doar ca prieteni (la început), este necesară o conversație dacă doriți să fiți întrebați. Nu contează ce este conversația. Tot ce contează este că o bună energie este împărtășită între voi doi. Nu trebuie să vă faceți griji că sunteți cel mai bun convertitorist. Fi un ascultător activ și empatizați cu ceea ce vă spune. Puneți întrebări despre lucrurile care vă interesează auziți și răspundeți la întrebările pe care vi le-ați întrebat. Fii mândru de cine ești. Cealaltă persoană este obligată să se intereseze în timp.
  • Uită-te la împrejurimile dvs. pentru un starter de conversație. De exemplu, dacă vă loviți de conversație la un concert, ați putea întreba: "Ce bandă ești aici? Există cântece cu care sunteți încântați să auziți?"
  • Dacă fiți timizi este chestia ta, puteți face multe pentru a-l interesa să vă apropie de o conversație. Îi bate un zâmbet și ține privirea. Dacă este disponibil, ar trebui să primească mesajul.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 10
    4. Lasă-l să știe că ești interesat. Uneori, motivul pentru care un tip nu te va întreba este că nu este sigur dacă te interesează singur. Modul de a trece peste acest hoop este prin scăderea indicii că vă place. Acest lucru se poate face prin flirtingul jucăuș sau prin intermediul unui rol activ în interacțiunea cu el. Toată lumea îi place să se simtă dorită și îl veți face să se simtă dorit prin păstrarea unei conversații.
  • În conversație, tachinarea jucăușă arată că sunteți interesat fără a fi nevoie să-i spuneți bine.
  • Lumină, atingere jucăușă (cum ar fi atingerea brațului) este un exemplu de flirtare fizică.
  • Complimentele pot fi văzute ca flirturi, mai ales dacă îl complimentezi pe tipul pe ceva în care în mod obișnuit, în mod obișnuit, cum ar fi aspectul sau inteligența lui.
  • Mesajele text și apelurile telefonice pot fi, de asemenea, flirtative.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 11
    5. Obțineți specific în conversațiile dvs. Indiferent dacă vă faceți sau nu vă întrebați, făcând lucrurile specifice într-o conversație înseamnă mai mult de atenția celeilalte persoane vor fi concentrate asupra dvs. Efectuarea lucrurilor specifice oferă, de asemenea, modalități mai naturale pentru cealaltă persoană să vă ceară. Aducerea unor persoane și locuri specifice care se referă cumva la un scenariu de dating îi dă o șansă de a pune întrebarea fără să se simtă ca să sărie arma.
  • De exemplu, dacă doriți să vă întrebați pe o dată de film, nu spuneți doar că doriți să vedeți un film. Specificați ce film doriți să vedeți, mai ales dacă știți deja că vrea să o vadă și. Acest lucru îi dă o ocazie specifică de a pop.
  • Imaginea intitulată a fi întrebată Pasul 12
    6. Acționați jucăuș și coe. Nu stați prea multe șanse să fiți întrebați dacă nu credeți că sunteți distractiv să fiți în jur. Comportamentul cu inima ușoară (cum ar fi flirtul) îi pune pe alții într-o stare mai bună și deschide o invitație care să fie întrebată. Chiar dacă nu sunteți de obicei o persoană veselă, punerea pe o față strălucitoare invită lucruri bune în viața voastră.
  • Acest lucru poate fi uneori făcut la fel de simplu ca și la alegerea conștientă pentru a arăta o parte mai luminoasă a dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 13
    7. Fă-l să creadă că este ideea lui. Există modalități mascate de a conduce o conversație pentru a face să pară ca el a fost cel care te-a întrebat. Puteți face acest lucru prin a lucra o conversație în așa fel încât se pare că vă întreabă indirect în sine. Deși acest lucru este manipulativ din punct de vedere tehnic, dacă există atracție și chimie între voi doi, el nu se va plânge de asta.
  • De exemplu, ați putea întreba ceva de genul: "Sunt toate locurile de sushi mari din apropiere?" Când vă oferă un răspuns, ați putea răspunde la rândul său, spunând "Suna foarte bine. Când ar trebui să mergem?" În acest fel, face ca sugestia să pară ca o propunere învecinată să meargă împreună.
  • Acest lucru este mai ușor de făcut dacă voi doi sunteți deja jucători și aveți chimie. Este, de asemenea, destul de ușor să vă bateți dacă chimia nu este acolo. Dacă nu se simte natural, s-ar putea să fiți interpretat ca fiind nevoiași.
  • Partea 3 din 3:
    Întrebându-l dacă nu primește indicii
    1. Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 14
    1. Cunoașteți diferențele dintre eticheta masculină și cea feminină. Ar putea merge fără să spună că băieții sunt de obicei de așteptat să fie cei care au cerut fata. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, dar este o idee bună să înțelegeți că unii băieți pot fi luați dacă le întrebați. Băieții pot fi opriți dacă un străin total îi întreabă brusc. Dacă o fată întreabă un tip pe care îl știe deja destul de bine, va părea mult mai puțin ciudat.
  • Imaginea intitulată este întrebată Pasul 15
    2. Fii răbdător. Dacă insistați să așteptați ca cineva să vă întrebe mai degrabă decât să faceți asta, trebuie să fiți răbdători. Sunteți de acord să jucați în termenii lor, și nu toată lumea va sări repede în lucruri. Fie că sunteți un băiat sau o fată, dacă vă decideți să puneți mingea în curtea celeilalte persoane, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl jucați.
  • În același timp, acest lucru înseamnă, de asemenea, să nu vă puneți viața în așteptare pentru a aștepta ca persoana să vă întrebe. Faceți lucrurile pe care le iubiți și nu vă fie frică să săriți într-o altă relație dacă credeți că persoana care ia prea mult timp pentru a vă întreba.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 16
    3. Sugerează un plan direct. Fetele ar putea aștepta mult timp pentru un tip să-și facă mișcarea. Dacă nu sunteți gata să vă arătați direct sentimentele, întrebându-vă pe cineva pe o dată casual ca un film sau plaja cel puțin permite tipului să știe că vrei să vezi mai multe despre el. Să fie specific cu planurile. Care o face clar pentru tipul pe care nu îl jucați și nu vă simțiți serios în privința asta. Dacă un tip nu a luat indicii când să te întrebe, să fii direct, este uneori singura modalitate de a ajunge la el.
  • Spuneți ceva ce îl permite să știe că vă bucurați de compania lui și doriți să vedeți mai mult: "Hei, m-am bucurat de voi vorbi cu tine. Ar trebui să mergem la un film cândva."
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 17
    4. Face o mișcare îndrăzneață. Cu câțiva băieți, timiditatea lor îi poate ține departe de a vă întreba. În alte cazuri, un tip nu poate fi sigur dacă sunteți interesat. Sărind în a face o mișcare, probabil, nu este un risc pe care intenționați să îl faceți dacă vă așteptați să fiți întrebat, dar poate ajunge la un moment pasionat pentru amândoi. Băieții nu sunt obișnuiți de obicei pentru o fată care să facă o mișcare pe ele, așa că poate fi foarte măgulitoare pentru ei.
  • Îndrăzneț poate însemna ceva de la un sărut pentru a se apropia direct și a începe o conversație dacă nu ați făcut-o deja. Într-un fel sau altul, va dovedi că sunteți încrezători.
  • Imaginea intitulată Obțineți întrebarea Pasul 18
    5. Acceptați posibilitatea respingerii. Poate fi dureros să ne gândim, dar o relație nu se va întâmpla întotdeauna de la fiecare persoană care te interesează. În timp ce ar trebui să vă faceți cunoscuți sentimentele și niciodată să presupunem că nu este interesat, respingerea este întotdeauna o posibilitate. Dacă aflați că nu este interesat de dvs., cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă concentrați mai bine. Amintiți-vă că este perfect bine să vă simțiți răniți. Durerea este temporară. Înainte de prea mult, veți intra în altcineva care vă prinde ochiul.
  • Nu luați durerea la valoarea nominală. Uita-te în ea și descompune durerea. Talk-ul de sine pozitiv nu va face ca durerea să plece complet, dar va face multe.
  • sfaturi

    Păstrați-vă propriile sentimente în minte înainte de altcineva. La sfârșitul zilei, căutați propria fericire și asta nu se poate întâmpla dacă vă concentrați exclusiv pe ceea ce vrea altcineva.
  • Vă poate economisi sarcini de stres dacă vă întrebați. Există o stigmă inutilă împotriva fetelor care cer băieților, și nu trebuie să fie așa.
  • Încercați să vă gândiți de ce ați prefera să așteptați să fiți întrebați. Este perfect bine să faceți acest lucru, dar vă poate salva stresul dacă vă faceți mișcarea. Examinați normele culturale "Cine ar trebui să întrebe cine", și decideți dacă sunteți de acord cu ei.
  • Avertizări

    Nu o luați personal dacă nu vă întreabă. Poate răni foarte mult, dar trebuie să rețineți că nu contează ca o respingere dacă nu l-ai întrebat pe tine însuți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar