Cum să mânzi un bărbat

Dacă un om din viața ta are un timp greu, poate fi greu să știi cum să-l mângâie fără a fi răsturnat. Indiferent de ceea ce simte, respectând limitele sale și ascultând când vorbește că sunt modalități minunate de a-l face să se deschidă. Cu aceste sfaturi și trucuri, puteți ajuta un om să se simtă mai bine prin sprijinirea lui în modul în care funcționează cel mai bine pentru el.

Pași

Metoda 1 din 12:
Să aibă un spațiu dacă are nevoie de ea.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat pasul 2
1. Mulți bărbați simt că trebuie să-și proceseze emoțiile pe cont propriu. Încercați să nu faceți o ofensă dacă cere un timp singur și să fie acolo când este gata să vorbească din nou. El ar putea dori să iasă din casă, să se răcească și să se uite la televizor sau să facă una dintre hobby-urile sale ca o distragere a atenției.
  • Încercați să nu-l criticați pentru că aveți nevoie singură, deoarece acest lucru ar putea să-l facă să se retragă și mai departe. În schimb, spune-i că înțelegi nevoia lui să fii singur și că vei fi aici dacă vrea să vorbească.
Metoda 2 din 12:
Spune-i că e bine să nu te simți bine.
  1. Imaginea intitulată de confort un bărbat pasul 4
1. Lasă-l să știe că sentimentele lui sunt valabile. Să-l ajutați că are voie să experimenteze orice emoții, chiar dacă este tristețe sau furie. Nu există sentimente bune sau rele, așa că nu ar trebui să se simtă rușine.
  • Spune ceva de genul ", a fi concediat este foarte dur, și nu vă învinovățesc că vă simțiți speriați și supărați. Sunt aici pentru tine, indiferent de ce."
  • Sau, "pierderea unui părinte este cu adevărat dificilă. Sper că vă simțiți că vă puteți lăsa emoțiile în jurul meu."
Metoda 3 din 12:
Oferiți-vă sprijinul.
  1. Imagine intitulată confort un bărbat pasul 1
1. Lasă-l să știe că ești aici pentru el dacă are nevoie de tine. Poți pur și simplu să spui că ești aici dacă trebuie să vorbească, așa că știe că ești disponibil, fără să-l presezi în nimic. Acest lucru îl va asigura, de asemenea, că poate conta pe tine ca o sursă de ușurare, chiar dacă nu este gata să-ți spună ce sa întâmplat încă.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Am observat că pari puțin preocupați în ultima vreme. Sunt aici dacă vrei să vorbești despre ceva."
  • Sau, "Pari puțin distras în seara asta. Există ceva despre care vrei să vorbești?"
Metoda 4 din 12:
Ascultați cu atenție când vorbește.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat pasul 3
1. El poate sau nu poate alege să-ți spună ce este în mintea lui. Dacă o face, totuși, asigurați-vă că ascultați în mod activ prin contactul cu ochii, dădu-vă capul și întrebați întrebări ulterioare. Încercați să evitați să oferiți soluții sau să oferiți sfaturi, dacă nu vă cere.
  • Poți spune ceva de genul: "Îmi pare rău că fratele tău ți-a spus asta. Cum te-a făcut să te simți?"Sau, ai vorbit cu șeful tău despre ce sa întâmplat?"
  • Încercați să nu spuneți lucruri precum "veți trece peste el" sau "Nu vă faceți griji despre asta", deoarece acestea îl pot face să se simtă ca și cum ai scăpa de sentimentele lui.
  • Dacă nu vrea să vorbească, stai cu el liniștit. O întrebare blândă sau două ar putea ajuta, dar nu-l împingeți să vorbească dacă nu vrea.
Metoda 5 din 12:
Dă-i o îmbrățișare.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat pasul 5
1. Afecțiunea fizică este o modalitate excelentă de a mânca pe cineva dacă voi doi sunteți aproape. Dacă prietenul tău, soțul sau prietenul apropiat plânge, ajungeți și îmbrățișați-le strâns. Dacă nu cunoașteți foarte bine persoana (ca un coleg sau o cunoștință), puteți să vă atingeți și să atingeți brațul sau să întrebați dacă ar dori o îmbrățișare.
  • Nu toată lumea este super în îmbrățișări, și asta e în regulă. Dacă știi că nu este un fan al afecțiunii fizice, întreabă-l dacă ar fi confortabil cu o îmbrățișare.
Metoda 6 din 12:
Subliniază punctele sale forte.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat pasul 6
1. Să-i amintească de valoarea lui prin aducerea lucrurilor pe care le este bună. Oferindu-i o privință pozitivă necondiționată, îl va liniști pe faptul că poate conta pe tine chiar și atunci când nu simte cel mai bine. Lasă-l să știe că îl admirați și apreciați tot ce este bun în el.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Știu că nu te simți minunat acum, așa că am vrut doar să-ți amintesc cât de mult apreciez și abilitățile tale de mână. Ești întotdeauna atât de mare la fixarea lucrurilor în jurul casei."
  • Sau, "Ești un soț de susținere și un mare tată pentru copiii noștri. Chiar și atunci când nu vă simțiți cel mai bine, știu că pot conta pe tine."
  • Sau, "Am fost prieteni timp de 10 ani și am apreciat cu adevărat că vă aflați în viața mea. M-ai ajutat atât de mult, așa că sper că pot să fac același lucru pentru tine."
Metoda 7 din 12:
Trimiteți-i un text frumos.
  1. Imagine intitulată confortul unui pas cu pasul 7
1. Dacă nu puteți fi acolo în persoană, ajungeți la telefon. Trimiteți-i un text care spune "Gândirea la tine" sau "Sper că te descurci bine."Chiar dacă nu răspunde, probabil că va fi recunoscător că ați ajuns.
  • De asemenea, ați putea spune ceva de genul: "Știu că aveți un timp greu chiar acum și vreau doar să știți că sunt aici pentru dvs. Text sau sunați-mă dacă aveți nevoie de ceva."
  • Sau, am auzit despre ceea ce se întâmpla la lucru, care chiar suge omul. Dați-mi voie să știu dacă vrei să vorbești."
Metoda 8 din 12:
Faceți o chorală suplimentară în jurul casei.
  1. Imaginea intitulată de confort un bărbat pasul 8
1. Arătați-i că vă pasă de îngrijirea responsabilităților sale. Dacă este rândul său să facă feluri de mâncare, oferiți-le să le faceți, așa că nu trebuie. Dacă are nevoie să ruleze comisioane după muncă, vezi dacă poți avea grijă de ei. Lucrurile mici, cum ar fi acest lucru îl vor arăta că se poate sprijini pe tine pentru sprijin.
  • Lăsându-i să se relaxeze pe cont propriu să-i dea timp să lucreze prin emoțiile sale dacă are nevoie.
Metoda 9 din 12:
Fă-i masa preferată.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat pasul 9
1. Oferiți relieful de stres cu unele alimente confortabile. Ridicați ingredientele pentru cina sau desertul său preferat și luați-vă mintea de la stresul său. Dacă nu sunteți un mare fan al gătitului, oferiți-vă să ridicați prelevarea preferată dintr-un restaurant din apropiere.
  • Dacă se simte bolnav, fă-l supărat sau o cană de ceai fierbinte.
  • În timp ce acest lucru nu va fi un tratament - toate pentru tot ceea ce se simte chiar acum, alimentele pot fi o mare distragere.
Metoda 10 din 12:
Invită-l să devină activ cu tine.
  1. Imagine intitulată de confort un bărbat Pasul 10
1. Mulți bărbați le place să facă față stresului, rămânând activi. Fără a ignora problema, sugerează că mergeți la o plimbare, un joc sau orice altă activitate socială. Dacă nu o simte, e în regulă, dar ar putea saluta distragerea.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă el se izolează sau rămâne în interior prea mult.
Metoda 11 din 12:
Păstrați legătura cu el zilnic.
  1. Imagine intitulată de confort un om Pasul 11
1. Mulți bărbați se izoleză când se ocupă de stres. Dacă voi doi nu trăiți împreună, încercați să îl sunați sau să-l scrieți cel puțin o dată pe zi. Puteți verifica pentru a vedea cum se simte, dacă ar vrea să se întâlnească sau dacă vrea pur și simplu să vorbească prin telefon.
  • Având cineva care a cerut-o asupra lui îl poate ajuta să se simtă mai puțin singur, ceea ce ar putea ridica spiritele.
Metoda 12 din 12:
Sugerează ajutor profesional dacă are nevoie de ea.
  1. Imagine intitulată confort un bărbat pasul 12
1. Acest lucru este important dacă el a fost în jos sau deprimat pentru o vreme. Oferiți-l să-l ajute să facă o întâlnire cu medicul sau un profesionist de sănătate mintală, astfel încât să poată vorbi prin sentimentele sale într-un mod sănătos și nejudministrator.
  • Mulți bărbați se opun foarte mult să caute ajutor de sănătate mintală, chiar dacă au nevoie de ea. Încercați să o sugerați cu amabilitate și fără judecată, astfel încât să nu-l faceți să se simtă presați.
  • Spune ceva de genul ", am observat că starea ta de spirit a fost destul de scăzută pentru o vreme acum. Credeți că ar fi de ajutor să discutați cu un profesionist despre modul în care vă simțiți?"

sfaturi

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă oferiți sprijinul și să fiți un umăr pentru a plânge.

Avertizări

Dacă amenință sau încearcă sinuciderea sau abuza de alcool sau droguri, sugerează că el caută imediat ajutor psihiatric.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar