Cum să mânzi o femeie plâns

Majoritatea oamenilor plâng, dar femeile tind să plângă mai des decât bărbații.Dacă vă aflați confruntat de o femeie care plânge, există pași pe care îi puteți lua pentru a face să se simtă mai bine, indiferent dacă este altcineva dvs. semnificativă, un prieten sau un coleg. Mângâierea unei persoane plângând vă poate întări legătura și faceți-o pe ei cât și vă simțiți mai bine.

Pași

Metoda 1 din 2:
Mângâierea dvs. semnificativă sau prietenul apropiat
  1. Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 1
1. Evaluați situația. Poate fi un număr infinit de motive pentru care o femeie ar putea să plângă. Poate că este îndurerată, stresată, bolnavă sau copleșită de bucurie.Înainte de a continua continuarea, încercați să obțineți un mâner cu privire la ceea ce ar putea fi situația și dacă este potrivit să încercați să o mângâiați. Unele motive pentru care nu ar putea fi persoana potrivită de ao mângâia ar fi:
  • Dacă sunteți afectat de aceeași situație care îi supără. Dacă vă zguduiți, deranjați sau răniți de situația care a făcut-o să plângă, este posibil să nu fiți într-o poziție bună să o ajutați. Dacă este cazul, ați putea dori să căutați o rețea de asistență care vă poate ajuta atât pe voi, cât și să faceți față cu ceea ce se întâmplă.
  • Dacă plânge de bucurie. Oamenii de știință nu sunt siguri de ce, dar cineva care este depășit cu fericirea ar putea plânge necontrolat, la fel ca cineva care este speriat sau trist.În cazuri precum acestea, felicitarea prietenului sau a iubitului dvs. ar putea fi mai potrivită decât încercarea de ao mângâia!
  • Dacă plângea pentru că voi doi ați avut o luptă. Înainte de a intra în confortație, ați putea dori să vă liniștiți de către dvs. pentru o vreme pentru a vă asigura că argumentul nu pornește din nou.
  • Imagine intitulată de confort o femeie plâns pasul 2
    2. Decideți să o mângâie. Dacă nu există un motiv foarte bun pentru ca tu să nu o mângâi, ar trebui să faci un efort pentru a ajuta femeia plâns. Ignorând pe cineva care plânge poate fi destul de dăunător pentru bunăstarea ei emoțională.Alegerea de a mângâia pe cineva îi va permite să se recupereze mai repede de la lacrimile ei și va face, de asemenea, relația dvs. mai puternică.
  • Imagine intitulată de confort o femeie plâns pasul 3
    3. Fii un bun ascultator. Acest lucru nu poate fi suficient de stresat. Lacrimile sunt o formă importantă de comunicare și ar trebui să vă acordați atenție la ceea ce încearcă să spună.Utilizați tehnici de ascultare activă, cum ar fi afirmarea verbală ceea ce spune persoana plâns și evitarea întreruprii lor. Pentru a fi cel mai bun ascultător, puteți fi, permiteți-i să simtă ceea ce simțea - să fiți acolo pentru ea.
  • Rețineți că mângâierea nu este vorba despre schimbarea sentimentelor celeilalte persoane.
  • Fiți deosebit de atenți să nu întoarceți conversația înapoi la tine: E vorba de ea. Nu face asta despre tine. Chiar dacă nu se comportă în felul în care ați vrea, asta nu înseamnă că nu merită confort sau că merită să fie tristă.
  • Evitați frazele precum, "Dacă aș fi în pantofii tăi," "Ai încercat . . .," sau "Când mi sa întâmplat asta, nu am făcut o astfel de afacere atât de mare din ea."
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 4
    4. Nu minimizați durerea ei sau spuneți-i să nu plângă. Lacrimile pot fi adesea o acțiune bună sau pozitivă, chiar dacă au fost cauzați de ceva dureros. Plânsul poate aduce o ușurare fizică și emoțională pentru cineva care este trist sau stresat. Îmbutelarea emoțiilor pot împiedica să aibă loc vindecarea. Chiar dacă te face inconfortabil, lăsați-o să plângă la fel de mult cum are nevoie. Ea se va simți probabil mai bine pentru a face acest lucru.
  • În general, evitați orice comenzi, limbaj negativ sau imperative. Stați departe de fraze precum, "Nu plânge," "Nu ar trebui să fii trist," sau "Asta nu sună prea rău."
  • Nu o va ajuta să pretindă că cunoaște toate răspunsurile. Rezistă la grăbimarea chiar în ceea ce credeți că ar trebui sau nu ar trebui să facă pentru a-și rezolva problemele. Nu pretindeți că știți că cunoașteți tot ce trece și cum să o rezolvi. Acest lucru poate face ca ea să se simtă invalidată.
  • Oamenii care plâng din cauza unei boli mintale, cum ar fi anxietatea sau depresia severă, s-ar putea simți mai rău, nu mai bine, după ce plângând. Dacă credeți că ar putea să plângă din cauza unei boli mintale, ar trebui să oferiți în continuare confort și sprijin, dar ar trebui să sugerați, de asemenea, că ea va vedea un medic astfel încât să poată obține tratamentul necesar.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 5
    5. Afișează tristețea ei. Arătați-i că înțelegeți durerea ei, recunoscând că durerea ei este legitimă și că simpatizați cu durerea ei.Utilizați fraze precum:
  • "Care e de rahat... Îmi pare foarte rău că sa întâmplat!"
  • "Înțeleg că acest lucru trebuie să fie foarte dureros."
  • "Sună foarte frustrant. Îmi pare rău."
  • "Nu e de mirare că ești supărat. Acest lucru pare a fi o situație foarte dificilă."
  • "Îmi pare rău că ți sa întâmplat."
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 6
    6. Utilizați tehnici de confort nonverbal. O persoană plâns ar putea recunoaște confortul mai ușor de la indiciile confortabile nonverbale decât de la comunicarea verbală. Dogding, folosind expresii faciale adecvate, făcând contactul cu ochii, și înclinarea înainte poate să o ajute să știe că sunteți îngrijorat și că vă pasă.
  • În timp ce oferind un țesut poate fi uneori interpretat ca un gest de îngrijire, ar putea trimite și semnalul pe care doriți să-l opriți.Furnizați doar un țesut dacă persoana plânsului cere una sau pare să se uite în jur pentru unul.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 7
    7. Evaluați dacă contactul fizic este adecvat. Unii oameni sunt mângâiați de atingere, iar alții sunt făcuți mai îngrijorați de ea.Puteți oferi o îmbrățișare dacă știți că ea răspunde bine la îmbrățișare. Îmbrățișările pot chiar ajuta la ameliorarea stresului în timp.Alte tipuri de atingere corespunzătoare ar putea să-și țină mâna, atingând umărul, mângâind părul, sau sărută fruntea. Utilizați cea mai bună judecată pe baza a ceea ce știți despre preferințele ei și despre limitele relației dvs. și urmați întotdeauna conducerea ei. Asigurați-vă că vă retrageți dacă vă cere.
  • De asemenea, puteți observa limbajul corpului pentru a determina dacă ar putea fi deschisă pentru a atrage atingerea. Limbajul corpului defensiv, cum ar fi pumnii înclinați, brațele și picioarele încrucișate sau evitarea contactului cu ochii ar putea însemna că ea ar prefera să vă sprijini puțin.
  • Imaginea denumită este singura singură din grupul Grupului 2
    8. Rezistați nevoii de a evita situația. Mulți sunt incomod că sunt în jurul unei persoane care plâng. Dacă asta ești tu, s-ar putea să te grăbești să spui ceva ce crezi că va ajuta în timp ce nu știi ce să spună. Sau puteți găsi o modalitate de a scăpa de situație. Acest lucru va face doar lucrurile mai rău pentru ea. Dacă nu știți ce să faceți, încercați să spuneți ceva de genul: "Îmi pare rău că ești supărat. Există ceva ce pot face pentru tine să faci mai bine?"Aceasta va arăta cel puțin că vă interesează, ceea ce poate fi mângâiat pentru ea.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 8
    9. Oferă ajutorul ei în loc de rezolvarea problemelor. Este ușor să fii prins în încercarea de a rezolva lucrurile așa cum credeți că este cel mai bun. Cu toate acestea, ea poate să nu vrea să ajute sau poate avea nevoie de altceva decât ceea ce credeți că are nevoie. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să faceți o situație mai rău. Rezista nevoii de a rezolva problema atunci când ceea ce ar trebui să faci este să-i ajute să-și proceseze durerea și durerea.
  • Lasă-i să știe că ești aici să o ajuți, dar nu-l forțezi. Ideea ei de ajutor poate fi pur și simplu cu cineva să vorbească. Adesea, ascultarea este cea mai bună modalitate de a ajuta la confortul cuiva.
  • Cereți întrebări deschise despre dacă vă puteți ajuta. De exemplu, "Există ceva ce pot face pentru a vă ajuta?" sau "Mi-ar plăcea cu adevărat să vă ajut - vă puteți gândi la ceva care ar putea face situația mai bună?" ar putea fi modalități bune de a începe o conversație despre cum puteți împrumuta o mână.
  • Uneori, cineva care este supărat este prea copleșit să sugereze modalități de ao ajuta. Dacă este cazul, încercați să furnizați o listă cu câteva lucruri specifice pe care le puteți face pentru ao confrunta. De exemplu, ați putea întreba dacă ar putea dori să iasă pentru înghețată, sau dacă ar dori să vă opriți mai târziu cu un film pe care l-ați putea urmări împreună. A se vedea dacă ea răspunde pozitiv la oricare dintre acele sugestii reconfortante.
  • Imagine intitulată de confort o femeie plâns pasul 9
    10. Pasul pentru a ajuta dacă este potrivit. În timp ce încercați să rezolvați problema, nu ar trebui să fie primul dvs. instinct, este posibil ca să existe niște lucruri tangibile, specifice pe care le puteți face pentru a-și ajuta durerea. Dacă este posibil să vă eliminați necazurile ei - și dacă ea pare să vă vrea - atunci puteți oferi să intrați într-un fel.
  • De exemplu, dacă plânge că este stresată de la locul de muncă, ați putea oferi să faceți niște treburi suplimentare în jurul casei pentru a-i acorda mai mult timp să se concentreze asupra slujbei ei. Dacă plângea pentru că a avut o luptă cu un prieten, ați putea discuta modalități pentru a repara relația.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 10
    11. Verificați-o. În următoarele câteva zile sau săptămâni după incidentul plâns, verificați ocazional pentru ea pentru a vă asigura că încă mai face bine. Nu fi prea invaziv în legătură cu asta, dar o întrebați pentru cafea, întrebându-i cum face ea sau chemarea unui pic mai des ar putea fi foarte utilă. Este posibil ca ea să se recupereze repede, dar ar putea avea nevoie de timp suplimentar pentru a-și depăși tristețea. Afișarea sprijinului dvs. în acel moment va ajuta foarte mult.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 11
    12. Ai grijă de tine. Empatia este importantă, dar ar putea să vă facă să fiți supărați sau deprimați. Amintiți-vă să aveți grijă și de tine și să ajungeți la alții dacă aveți nevoie de ajutor!.
  • Metoda 2 din 2:
    Mângâierea unei cunoștințe sau colegii
    1. Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 12
    1. Afișați empatia. În general, oamenii preferă să plângă în fața oamenilor pe care îi sunt aproape de - nu în fața străinilor, colegilor sau cunoștințelor. Dacă nu sunteți aproape de ea, dar ea încă mai plâng în fața dvs., este probabil destul de încurcată într-adevăr și are nevoie de o simpatie. Este deosebit de important să reacționați cu empatia și nu cu supărare, panică sau frică.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 13
    2. Lăsați-o să plângă. Dacă o vrea, de fapt, vă va lăsa să plângi. Nu încercați să o forțați să nu mai plângă sau să sugereze că ea "încuraja." Plânsul este natural și sănătos și poate ajuta la ameliorarea stresului și a durerii.
  • Amintiți-vă că nu există nimic neprofesional despre lacrimi la locul de muncă. Majoritatea oamenilor plâng uneori, astfel încât plânsul la locul de muncă este obligat să se întâmple la un moment dat sau altul.
  • Spune-i lucruri liniștitoare dacă pare jenată, cum ar fi "Este bine să plângi," sau "Nu este nimic jenant în legătură cu plânsul - suntem toți umani!"
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns Pasul 14
    3. Demonstrați că sunteți disponibil pentru a vorbi. Pentru că nu te cunoaște bine, ea ar putea să nu vrea să intre în detaliu cu tine. Dar poate că ați putea fi o ureche de ascultare utilă. Puneți întrebări și utilizați limba corpului deschis pentru a arăta că sunteți dispus să ascultați dacă îi place.De exemplu, ați putea spune:
  • "Știu că sunt colegul tău, dar sunt, de asemenea, fericit să fiu prietenul tău dacă ai nevoie de cineva cu care să vorbești. Vrei să vorbești?"
  • "Ușa mea este întotdeauna deschisă dacă trebuie să vorbești despre ceva dificil."
  • "Există ceva ce vă pot ajuta? Chiar dacă nu este vorba despre muncă, sunt fericit să ascult."
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns pasul 15
    4. Angajează abilități active de ascultare. Dacă ea decide să vă vorbească despre necazurile sale, utilizați tehnici de ascultare activă pentru a arăta că acordați atenție. Acestea includ: să nu întrerupă sau să furnizeze sugestii, punând întrebări numai pentru a afirma că înțelegi ceea ce spune, făcând contactul vizual și evitarea distragerilor.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns cu pas 16
    5. Fi empatic, dar profesional. Ar trebui să acționați ca o ființă umană și să arătați că vă pasă, dar nu doriți să depășiți nici o limită cu un coleg. La urma urmei, relația dvs. de lucru va trebui să continue chiar și după acest incident.
  • De exemplu, este posibil să nu doriți să oferiți o îmbrățișare dacă nu cere una. Dacă vrei să o suni în afara muncii pentru a verifica pe ea, ar trebui să întrebi dacă ar fi confortabilă cu asta.
  • Imagine intitulată confort o femeie plâns cu pas 17
    6. Oferiți asistență cu probleme legate de muncă. Poate că colegii tăi plâng din cauza stresului de muncă sau poate că există o chestiune personală care afectează capacitatea ei de a se concentra asupra muncii. În ambele cazuri, dacă sunteți în poziția de a ajuta profesional, ați putea ajuta să găsească soluții.
  • De exemplu, ar putea fi nevoie să dureze ceva timp sau să o ajuți să facă un plan pentru a trece printr-o sarcină profesională dificilă.
  • Luați măsuri numai dacă dorește totuși acțiunea dvs. Este ușor să fii prins în încercarea de a rezolva lucrurile așa cum credeți că este cel mai bun. Cu toate acestea, ea poate să nu vrea să ajute sau poate avea nevoie de altceva decât ceea ce credeți că are nevoie. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să faceți o situație mai rău.
  • Nu încercați să faceți prea mult în privința chestiunilor personale. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să rezolvați problemele personale ale unui co-lucrător. De asemenea, dacă nu o cunoașteți foarte bine, nu presupuneți că știți cum să vă rezolvați problemele. Să fie acolo pentru ao mângâia și a asculta și concentra pe problemele la locul de muncă.
  • Dacă nu vedeți nici o modalitate de a vă ajuta să rezolvați problema, apoi să vă cereți scuze și să îi spuneți că nu o puteți ajuta să remedieze problema. Dacă știți pe cineva pe care îl credeți că îl poate ajuta să remedieze problema, recomandă să vorbească cu ei și să-și înscrie ajutorul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Indiferent de ce, cel mai important lucru pe care îl puteți da unei femei plâns este urechea dvs. de ascultare și empatia voastră. Alte gesturi ar putea fi frumos - fixarea cină, tratarea ei la o cafea, ducându-i într-un film - dar prezența și atenția dvs. sunt cele mai bune daruri pe care le-ați putea da.
  • Plânsul poate face ca alții să se simtă incomod, dar încercați să lucrați prin acel disconfort pentru a oferi dragoste și îngrijire cuiva care are nevoie de ea.
  • Amintiți-vă că plânsul nu este o problemă pentru a repara, ci mai degrabă o formă de comunicare pentru a asculta.
  • Avertizări

    Plânsul este, de obicei, foarte sănătos, dar ar putea fi un semn al unei afecțiuni mai grave, cum ar fi o tulburare de anxietate, fobie sau depresie. Dacă ea plânge în mod constant fără a simți ușurarea, ați putea dori să sugerați că vorbește cu un profesionist.
  • Confortabil o persoană plâns este, de asemenea, un act sănătos, de îngrijire și pozitiv. Uneori poate lua o taxă, totuși. Dacă vă simțiți ca și cum ați fi încurcat prin mângâierea cuiva, aveți grijă de voi înșivă, căutând alții care vă pot ajuta să vă sprijiniți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar