Cum să faci un dans de cerc într-o nuntă

Principalele două tipuri de dansuri de cercuri efectuate la nunți sunt horale evreiești și dansurile grecești, cum ar fi kalamatațiale. Toate aceste dansuri încep cu oaspeții de nuntă care se alătură într-un cerc în timp ce țineți mâinile. Cele mai multe dintre dansuri au mișcări foarte simple, implicând lucruri cum ar fi trecând peste sau în spatele unui picior sau lovind piciorul în fața dvs. Decideți ce fel de dans doriți să învățați și să practicați pașii din nou și din nou, folosind un videoclip online pentru a vă ajuta dacă este necesar.

Pași

Metoda 1 din 4:
Învățați pașii Hora
  1. Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o nuntă Pasul 1
1. Stați într-un cerc și să vă alăturați mâinilor cu ceilalți dansatori. Dacă practici cu alte persoane, minunate! Toți formează un cerc și țineți mâinile. Dacă practicați singur, țineți-vă brațele în fiecare parte și pretindeți că țineți mâna cuiva pentru a face practica cât mai autentică posibil.
  • Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o etapă de nuntă 2
    2. Pasul spre stânga și aduceți piciorul drept înapoi. Pornind într-o poziție regulată, utilizați piciorul stâng pentru a trece la stânga. După ce ați pășit spre stânga, veți merge cu piciorul drept, aducându-l înapoi în spatele stângii.
  • Din moment ce veți ține mâinile altor oameni, dimensiunea pașilor dvs. poate depinde de ceilalți dansatori de lângă dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți un dans în cerc într-o etapă de nuntă 3
    3. Deplasați-vă spre stânga folosind piciorul stâng din nou. Cu piciorul drept în spatele piciorului stâng, pas spre stânga din nou folosind piciorul stâng. Acum corpul tău ar trebui să fie într-o poziție normală în picioare din nou.
  • Încercați să utilizați același pas de dimensiune pentru fiecare mișcare.
  • Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o etapă de nuntă 4
    4. Loviți-vă cu piciorul drept și apoi stânga. Lovit ușor cu piciorul drept ieșind în fața dvs. înainte de a vă pune piciorul drept în jos și loviți ușor cu piciorul stâng. Aceste lovituri vor fi îndreptate în centrul cercului.
  • Cât de mare vă duceți la tine, dar este necesar doar să vă ridicați piciorul la câțiva centimetri de pe pământ.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 5
    5. Repetați din nou secvența. După ce ați terminat lovirea cu piciorul stâng, ați învățat întregul dans! Repetați pașii, îndreptați spre stânga, puneți-vă piciorul drept în spatele dvs., trecând din nou stânga și faceți loviturile. Practică de mai multe ori până când vă simțiți încrezători că puteți face dansul.
  • Începeți prin practicarea într-un ritm mai lent, apoi faceți dansul mai repede pe măsură ce deveniți mai bine la pași.
  • Imagine intitulată Faceți un dans de cerc într-o etapă de nuntă 6
    6. Căutați tutoriale video online dacă aveți nevoie de instruire ghidată. Dacă doriți să vedeți pe alții să facă dansul pentru o reprezentare mai vizuală, vizualizați videoclipuri YouTube ca aceasta: https: // YouTube.com / ceas?v = pgtho2a9t9k. Prin tastând "Hora Dance Tutorial în barul de căutare, veți găsi o mulțime de videoclipuri care vă vor ajuta să învățați pașii.
  • Redați videoclipurile de câte ori este necesar, urmărind cu atenție picioarele dansatorilor pentru a vă asigura că învățați pașii potriviți.
  • Metoda 2 din 4:
    Efectuarea de Hora la o nuntă
    1. Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o etapă de nuntă 7
    1. Ascultați muzica Klezmer. Aceasta este muzica tradițională care se joacă în timpul dansului Hora. Dacă planificați nunta, adresați-vă trupei să joace muzica Klezmer pentru dvs. și oaspeții dvs. să danseze sau să facă o playlist de cântece pentru a vă da DJ-ului. Dacă sunteți un oaspete, așteptați ca nou-născutul să înceapă să danseze și apoi să se alăture.
    • Pentru exemple de opțiuni de cântec populare, mergeți la YouTube și introduceți "KLEZMER Cântece de nunta" în bara de căutare.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o nuntă Pasul 8
    2. Uită-te la liderul de dans Hora dacă există unul. Uneori există un lider de dans Hora, care este angajat pentru a obține oaspeții în sus și în mișcare și de a le arăta ce să facă dacă este necesar. Dacă cineva nu a fost angajat, un membru al familiei sau un prieten ar putea fi liderul. Dacă nu sunteți sigur exact când să începeți sau ce să faceți, uitați-vă la cei din jurul dvs. pentru îndrumare.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 9
    3. Stați într-un cerc și să vă alăturați mâinilor cu oaspeții. Odată ce observi muzica KLEZMER pornind și posibilele lider de dans Hora, obținându-i pe toți încântați să danseze, vino la ringul de dans. Formează un cerc cu ceilalți oaspeți și dețin mâinile altor două dansatoare.
  • Dacă etajul de dans este mic, poate fi necesar să se formeze mai multe inele de cercuri, astfel încât toată lumea să ajungă la dans.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 10
    4. Efectuați pașii practicați Hora. Faceți pașii la fel cum ați practicat, treciți stânga, pe jos înapoi, treci stânga și loviți ambele picioare. Continuați mișcările din nou și din nou, mutați la bate. Dacă vă pierdeți sau blocați, uitați-vă la persoana de lângă dvs. pentru îndrumare.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 11
    5. Ridicați cuplul în aer pe scaune. Una dintre cele mai interesante părți ale lui Hora are cuplul să stea pe scaune și să-i ridice în aer. Dacă vă simțiți puternici, vă alăturați cu ceilalți oaspeți care ridică scaunul. Deplasați ușor scaunul în sus și în jos într-o mișcare de bobbing, asigurându-vă că păstrați cuplul echilibrat.
  • Uneori, cuplul va fi aruncat în aer pe foi în loc de scaune, conform tradiției.
  • Cuplul se află adesea la fiecare capăt al unei batiste, pe măsură ce acestea sunt ridicate în aer.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 12
    6. Evitați îngrijorarea de a face greșeli. Nu vă faceți griji dacă faceți o mișcare greșită sau două. O mare parte a Hora, și recepția de nuntă în general, este de a avea un timp minunat. Dacă faceți o greșeală, continuați să vă mișcați, puneți un zâmbet și să vă distrați.
  • Dacă vă aruncați, uitați-vă la persoana de lângă dvs. pentru a vă întoarce la tempo.
  • Metoda 3 din 4:
    Învățarea unor dansuri simple grecești grecești
    1. Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o etapă de nuntă 13
    1. Formează un cerc cu oaspeții în timp ce țineți mâinile. Când este timpul să cerc dans, apuca mâinile cu persoana de lângă tine să te alături în cercul făcut pe ringul de dans. Dacă există o mulțime de oaspeți, ar putea exista mai multe inele de cercuri, astfel încât toată lumea să poată dansa.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 14
    2. Dans Sirtaki pentru un dans simplu. În acest dans, folosiți piciorul stâng pentru a trece mai întâi pe piciorul drept, apoi pas cu piciorul drept, astfel încât să stați din nou uniform. Dați o lovitură de lumină cu piciorul stâng, o lovitură cu piciorul drept, apoi începeți treptele din nou.
  • Treceți la tempo-ul muzicii, urmând viteza celorlalți de lângă dvs.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o nuntă Pasul 15
    3. Încercați să adăugați propriul dvs. fler la pașii ZIEIREKIKO. În timp ce ZIEIBEKIKO permite o mulțime de interpretare, există un pas de bază care vă va începe. Începând cu piciorul drept, traversați piciorul stâng în fața dreptului. Pas spre dreapta, apoi traversați piciorul stâng în față din nou. Pasul dreapta, apoi pasi înapoi cu piciorul stâng, alegeți piciorul drept de pe pământ și repetați procesul din nou.
  • ZEIBEKIKO este un dans grec care nu are pași concreți pe care toți dansatorii trebuie să o urmeze și, în schimb, încurajează dansatorii să lase cântecul să le vorbească.
  • Adăugați propriul stil personal la această mișcare, improvizând dacă doriți.
  • În acest dans, este obișnuit ca o persoană să fie în mijlocul cercului, făcând propria mișcare în timp ce dansatorii din cercul bate.
  • Imagine intitulată Faceți un dans de cerc într-o pasă de nuntă 16
    4. Arătați-vă mișcările de dans, făcând Tsamiko. Pasul spre dreapta cu piciorul drept, pasi peste partea stângă, pas cu partea dreaptă, treci peste partea stângă, pas cu partea dreaptă, pas peste partea stângă, pas cu dreapta, și apoi ridicați piciorul stâng sol. Acum pasul spre stânga cu piciorul stâng, treceți cu partea dreaptă, pas cu stânga și ridicați piciorul drept spre centrul cercului.
  • Uneori oamenii adaugă propriile lor squaturi sau salturi în dans în funcție de ritm.
  • Pentru ajutor vizual pentru a învăța acest dans, mergeți online și introduceți "Tsamiko Dance Tutorial" într-un motor de căutare.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o etapă de nuntă 17
    5. Practicați fiecare dans până când vă simțiți încrezători că îl cunoașteți. În timp ce fiecare dans are pași similari, toți vor lua practica pentru a învăța și a deveni minunați la. Nu vă faceți griji dacă vă duce mai multe încercări de a atrage atârnărea dansului și amintiți-vă să vă distrați în timp ce le faceți!
  • Metoda 4 din 4:
    Efectuarea kalmamatianilor grecești
    1. Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o pasă de nuntă 18
    1. Veniți împreună într-un cerc în timp ce vă alăturați mâinilor. Kalmamatianosul este un dans cu 12 pași care se desfășoară într-un grup. Alăturați-vă mâinilor cu alți dansatori și formați un cerc, astfel încât sunteți gata să începeți dansul.
    • Cercul se va mișca în sens invers acelor de ceasornic.
    • Cele 12 pași vor fi repetate din nou și din nou pe tot parcursul dansului.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o nuntă Pasul 19
    2. Pas cu piciorul drept înainte de a pune piciorul stâng în spatele dreptului. Pornind într-o poziție normală în picioare, pas spre dreapta cu piciorul drept. Acum, pasi folosind piciorul stâng, plasându-l în spatele piciorului drept.
  • Cel mai bine este să luați pași mici în loc de cele mari când ați învățat mai întâi dansul.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o nuntă Pasul 20
    3. Mutați din nou în dreapta și puneți piciorul stâng în fața dreptului. Cu piciorul stâng acum în spatele piciorului drept, pasi spre dreapta cu piciorul drept, astfel încât să vă aflați într-o poziție în picioare din nou. Acum pas cu piciorul stâng, aducându-l peste piciorul drept în loc de data de acest timp.
  • Nu vă faceți griji că faceți pași mari atunci când puneți un picior în spatele sau în fața celuilalt.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o nuntă Pasul 21
    4. Pătrați umerii în timp ce treceți cu piciorul drept. Pas spre dreapta cu piciorul drept. Încercați să vă așezați corpul astfel încât să vă confruntați cu mijlocul cercului. Picioarele tale ar trebui să fie într-o poziție normală în picioare acum.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o etapă de nuntă 22
    5. Traversați în spatele piciorului drept înainte de a intra în dreapta pe dreapta. Utilizați piciorul stâng pentru a trece în spatele piciorului drept cu un singur pas. Acum, mergeți mai departe pe piciorul drept.
  • Pasul înainte pe piciorul drept va fi mai mult de o schimbare de greutate de la piciorul stâng la dreapta.
  • Imaginea intitulată Faceți un dans de cerc într-o etapă de nuntă 23
    6. Pasul spre stânga înainte de a trece piciorul drept în spatele piciorului stâng. Utilizați piciorul stâng pentru a ieși la stânga. Adu-ți piciorul drept în spatele tău, trecând în spatele piciorului stâng cu un pas.
  • Nu vă faceți griji dacă nu vă confruntați cu centrul cercului în acest moment.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o etapă de nuntă 24
    7. Deplasați-vă mai departe pe piciorul stâng și repetați pașii. Pas înainte folosind piciorul stâng și ați terminat cei 12 pași! Repetați fiecare pas, mergeți încet până când învățați fiecare mișcare și vă simțiți încrezători că merge mai repede.
  • Imaginea intitulată face un dans de cerc într-o pasă de nuntă 25
    8. Urmăriți un tutorial online pentru Kalamațieni pentru ajutor suplimentar. Vizionarea unui videoclip despre cineva care face dansul vă va ajuta să perfecționați mișcările, deoarece este mai ușor să învățați vizual. Du-te online la un site ca YouTube și tip "Kalamatianos Dance Tutorial" în bara de căutare pentru a găsi un videoclip util.
  • Poate doriți să vizionați mai multe tutoriale diferite pentru a găsi una care vă ajută cel mai mult.
  • sfaturi

    În timpul dansurilor grecești, este obișnuit ca oamenii să pună bani pe mireasă și mirele sau să arunce bani pe ringul de dans, la nunți. Acest lucru simbolizează prosperitatea viitoare pentru cuplu.
  • La nunți evreiești mai tradiționali, pot exista cercuri separate de dans pentru bărbați și femei, uneori împărțite de un divizor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar