Cum să faci un dezastru pe un skateboard

Un deget dezosat este un truc de stradă în care apucați mijlocul plăcii cu mâna, plantați un picior pe pământ pentru a popa bordul și apoi aterizați înapoi pe pământ cu ambele picioare pe tablă. Pentru a face un dezastru, trebuie să obțineți un impuls și să cunoașteți câteva trucuri ale comerțului. Dacă doriți să știți cum să faceți una, vedeți doar pasul 1 pentru a începe.

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard 1
1. Puneți picioarele pe tablă. Puneți piciorul din față în fața camioanelor din față și puneți-vă piciorul din spate un pic mai mult decât în ​​mod normal, mai aproape de șuruburi. În mod ideal, ar trebui să aveți un impuls înainte de a încerca dezosare, deci este mai ușor să ridicați bordul în aer și să aterizați înapoi. Va fi mai complicabil să luați bordul să vă pop dacă stați în poziție.
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard 2
    2. Apucați placa chiar în spatele camioanelor din față. Îndoiți puțin și folosiți mâna din spate, care va fi mâna pe aceeași parte ca piciorul de pe coadă, pentru a apuca pe placă chiar în spatele camioanelor din față și un pic în spatele piciorului din față. Asigurați-vă că obțineți o aderență puternică frumoasă pe tablă, care este ceea ce va trebui să-l ridicați în mod activ.
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard 3
    3. Glisați piciorul din față. Așezați piciorul pe pământ și folosiți piciorul și mâna dvs. pentru a popa coada plăcii, așa cum ați fi într-un Ollie, Asigurați-vă că o prinde cu mâna. Consiliul ar trebui să ajungă la dispoziție înainte de a vă ridica piciorul din față de pe sol. Va trebui să faceți ceva lucru, folosind puterea din piciorul din față și ridicând în mod activ bordul cu mâna pentru a obține panoul să pop. Va trebui să practicați să învățați cum să glisați rapid piciorul din față.
  • Imaginea intitulată face un dezosat pe o etapă de skateboard 4
    4. Săriți cu bordul. Mișcați corpul împreună cu bordul, folosind mâna liberă pentru a vă ridica și a vă ajuta să obțineți o înălțime bună. Țineți-vă cealaltă mână în mijlocul plăcii, păstrând o strângere fermă pe ea, păstrând, de asemenea, piciorul din spate ferm plantat pe spatele tabloului în timp ce navigați prin aer. Dacă începeți, în mod realist, ar putea fi un pic cam greu să vă păstrați întregul picior înapoi pe tablă, dar ar trebui să încercați să păstrați cel puțin degetele de la picioare și mingea piciorului dvs. acolo dacă puteți.
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard
    5. Utilizați mâna din spate pentru a ieși din bord. Țineți mâna pe bord și folosiți-vă mâna pentru a vă îndrepta dacă începe să vă îndepărtați de direcția piciorului din față. Va trebui să o poziționați destul de drept, astfel încât să puteți pune ușor piciorul din față pe el.
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard
    6. Plasați piciorul din față înapoi pe tablă odată cu nivelul. Odată ce obțineți nivelul consiliului și este încă la câțiva metri de la sol, puneți acel picior din față pe bord, la fel cum eliberați acea mână în spate, astfel încât să puteți lovi curat solul. Când plantați acel picior pe tablă, veți fi în continuare înclinat, cu genunchii îndoiți, ceea ce vă va ajuta să absorbiți unii dintre impact atunci când placa lovește solul.
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard
    7. Rulați curat. Odată ce ați aterizat pe pământ, îndreptați-vă că ieșiți din acea poziție înclinată și mutați-vă brațele, ceea ce ar trebui să fie îndepărtat de partea dvs., pentru a le apropia de părțile dvs. în timp ce stați echilibrat. Odată ce vă simțiți stabili pe bord, puteți încerca chiar și altui dezastru!
  • Imaginea intitulată Faceți un dezosat pe o etapă de skateboard 8
    8. Încercați câteva trucuri dezosate. Odată ce ați luat-o fără oase, puteți încerca câteva alte trucuri cu ea. Puteți încerca să o faceți de pe o rampă sau adăugând alte variații la regulat dezosat. Iată câteva mișcări pe care le puteți încerca:
  • 180 dezosat
  • 360 dezosat
  • Flipul dezosat
  • Finistul de 180 dezosat la Indie
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Îndoirea genunchilor va face ca dezosaturarea.
  • Nu trageți cu mâna. Aduceți-vă și piciorul din spate pentru a vă ajuta să obțineți mai mult aer.
  • Încercați să plasați piciorul din față și să sari repede. Acest lucru pare mai răcoros și mai neted.
  • Încercați acest staționar la început. Ca în iarbă sau pietriș
  • Teren pe camioane, altfel bordul dvs. se va prinde.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna unelte de protecție.
  • Aterizarea greșită vă va face să cădeți și să vă rupeți consiliul
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar