Cum să se ocupe de copiii necredincioși

Când copiii sunt în mod nemulțumiți, poate fi stresantă pentru părinții și îngrijitorii lor - și o indicație că copilul este supărat, înfricoșător sau confuz. Manipularea unui copil nesoluționat ia o anumită abilitate și strategizare, dar puteți lucra împreună cu copilul astfel încât să poată învăța mai bine controlul de sine și puteți să vă simțiți mai calm mai des. Amintiți-vă că este comportamentul copilului care este problema - nu copilul. Asigurați-vă că copiii necredincioși se simt conștienți de faptul că îi iubești și că le vedeți într-o lumină pozitivă, în ciuda comportamentului lor perturbat. Nu ar trebui să lovești niciodată sau să spui un copil și nu ar trebui să scutură niciodată sau să lovești un copil în nici un fel.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea de ordine din comportamentul haotic
  1. Imagine intitulată Reguli de televiziune pentru copiii dvs. Pasul 4
1. Creați un set de reguli de familie. Prima dvs. prioritate ar trebui să fie de a crea reguli în jurul comportamentelor care cauzează cele mai multe perturbări sau să aibă riscul potențial de rău. Dacă sunteți principalul îngrijitor pentru copil, puteți dezvolta regulile pe cont propriu. Dacă copilul dvs. își petrece mult timp cu un alt îngrijitor (un alt părinte, bunic sau îngrijitor plătit), apoi lucrați cu acea persoană cu privire la reguli.
  • Asigurați-vă că regulile pe care le dezvoltați sunt clare și simple. De exemplu, pentru un copil care are probleme cu agresiunea fizică, regula ar putea fi pur și simplu formulată "nu loviți."
  • Imaginea intitulată Fii o familie fericită și spirituală Pasul 6
    2. Dă-ți alternativele copilului la un comportament rău. Copiii au nevoie de ajutor înlocuirea unui comportament nedorit cu ceva nou care îi va ajuta să învețe să se controleze. În funcție de comportamentele pe care le lucrați, puteți încerca una sau mai multe alternative diferite.
  • Opriți, gândiți-vă, alegeți. Opriți activitatea curentă, reflectați asupra a ceea ce vă gândiți și apoi luați în considerare consecințele pentru dvs. și pentru alții înainte de a vă alege următoarea acțiune.
  • Time-out personal. Lăsați camera și luați câteva minute să vă liniștiți înainte de a vă întoarce la situație.
  • Vorbește despre cum te simți. Spuneți unei persoane în care aveți încredere în modul în care vă simțiți prin numirea sentimentelor pe care le aveți și cum vă afectează sentimentele.
  • Respiratie adanca. Luați mai multe respirații adânci pentru a vă ajuta dacă sunteți copleșită de sentimente.
  • Imagine intitulată Disciplina Un copil cu autism Pasul 15
    3. Definiți recompense semnificative și consecințe. Pune recompense semnificative în loc atunci când copilul urmărește regulile. Consecințele pe care le alegeți ar trebui să fie minore și nu ar trebui să implice spanking sau lovește copilul. Consecințele ar trebui, de asemenea, să fie adecvate vârstei.
  • Consolidarea pozitivă a unui comportament bun este foarte puternică. Recompense semnificative nu trebuie să fie jucării sau excursii scumpe. Petrecerea timpului cu un copil care joacă un joc pe care se bucură ar putea fi o recompensă foarte inspirată pentru un copil. Și lauda de la tine este o recompensă foarte semnificativă pentru fiecare copil.
  • Când vine vorba de consecințe, păstrați-le minore. Pentru copiii mai mari, alocația de andocare sau atribuirea unei plăci suplimentare ar putea fi eficiente. Pentru copiii mai mici, o scurtă perioadă de timp (nu mai mult de un minut pentru fiecare an al vârstei copilului) ar fi mai potrivită.
  • Imaginea intitulată pedepsi un copil Pasul 4
    4. Luați timpul și copilul dumneavoastră trebuie să discutați împreună regulile. Nu doriți ca copilul să aibă nici o confuzie cu privire la ceea ce înseamnă regulile sau ce "contează" ca ruperea regulilor. Concentrați-vă asupra a ceea ce doriți ca copilul să facă în loc de comportamentul rău.
  • De exemplu, spuneți copilului dvs. că în loc să loviți pe cineva, ați vrea să vină să vă vadă și să vă spuneți despre sentimentul furios.
  • Încercați să jucați de rol cu ​​copilul dvs. folosind situații "Real-viață" pe care le aveți copilul devin supărat și expuneți comportamentul rău.
  • Imaginea intitulată Fii o familie fericită, familială spirituală 7
    5. Model comportamentele pe care doriți să le vedeți în copilul dvs. O modalitate de a ajuta copiii să înțeleagă cum să se comporte este să le arate prin exemplu. Dacă tu și copilul tău ați fost de acord că cel mai bun mod de a evita lovirea este să luați câteva minute singur pentru a vă liniști, atunci puteți încerca să faceți acest lucru în fața copilului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Unspa un copil Pasul 14
    6. Aplicați în mod consecvent regulile imediat. Dacă copilul dvs. sparge o regulă, folosiți întotdeauna consecința și treceți la consecință imediat. Dacă așteptați până mai târziu sau numai aplicarea regulii uneori, este mult mai puțin probabil să vedeți o schimbare comportamentală a copilului dumneavoastră. În mod similar, atunci când copiii urmează regulile prin utilizarea comportamentului de înlocuire, ați lucrat împreună, ar trebui să vă asigurați că vă recompensați și să le lăudați imediat.
  • Părinții care nu impune regulile în mod consecvent și rapid tind să nu vadă schimbarea copilului lor.
  • Imagine intitulată închiriază o agenție de nanny Pasul 3
    7. Comunicați cu toți îngrijitorii cu privire la reguli. Dacă copilul dvs. petrece weekend-uri cu un alt părinte sau post-școlar cu un îngrijitor, comunică cu acea persoană despre sistemul pe care l-ați creat împreună cu copilul. Coerența între setări vă va ajuta copilul să fie mai de succes.
  • Partea 2 din 3:
    Trecând printr-un tantrum de temperament
    1. Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 5
    1. Cunoașteți faptele. Tantrumurile de temperament sunt normale, în special la copiii mici. Ele pot dura câteva minute sau ore întregi și pot fi stresante pentru copil și îngrijitor. Un copil care are un tantrum ar putea să strige, să strige și să plângă, dar ar putea să se rotească și pe podea, să alerge în jurul casei, sau să lira pe perete cu pumnii.
    • Tantrumurile de temperament pot fi cauzate de tot felul de lucruri, de la a fi obosit sau foame pentru a nu ști ce cuvinte să folosească sau de a avea probleme cu ceva dificil.
  • Imagine intitulată fără unsprezece ani Pasul 1
    2. Rămâneți calm când începe un tantrum. Când copilul tău intră într-un tantrum, este important să rămâi calm. Dacă vă deranjați, asta va face situația mai rău pentru amândoi. Știți că tantrumurile sunt comune în rândul copiilor și că acest lucru va trece.
  • Imaginea intitulată pedepsi un copil pentru că a fost obraznic Pasul 1
    3. Nu dați și nu argumentați sau nu vă strigați. Nu dați la ceea ce vrea copilul. A face acest lucru vă va învăța copilul că tantrumurile funcționează, când ceea ce are nevoie copilul este de a învăța este cum să recunoaștem și să exprimați sentimentele pe care le are. Argumentând și strigând nici nu va funcționa. Chiar dacă poate fi frustrant să fie în jurul unui tantrum al unui copil, argumentând și strigând doar să creeze o luptă de putere. Fiind calm este cel mai bun.
  • Imaginea intitulată Manipulați copilul
    4. Asigurați-vă că copilul dvs. nu este rănit. Când copiii, în special copiii mici, au un tantrum, uneori se pot pune în pericol. Asigurați-vă că copilul dvs. nu se va răni în timpul tantrului. Păstrați un ochi apropiat asupra copilului.
  • Asigurați-vă că nimeni altcineva nu este rănit de comportamentul tantrului, cum ar fi un alt copil din apropiere.
  • Imaginea intitulată Calmul unui copil supărat sau furios Pasul 3
    5. Încercați să vorbiți calm copilului. Dacă copilul este suficient de bătrân pentru a înțelege, apoi treceți peste aproape de copil și explicați calm ceea ce doriți ca copilul să nu mai facă și cum doriți ca copilul să înlocuiască comportamentul negativ.
  • Imagine intitulată Calm Un copil supărat sau furios Pasul 10
    6. Mutați copilul într-un loc liniștit sigur. Dacă copilul dvs. nu pare să se oprească, atunci puteți muta copilul într-un spațiu liniștit liniștit și spuneți copilului să fie liniștit pentru un minut. Odată ce copilul a atins un minut de tăcere, terminați perioada de timp.
  • Imagine intitulată Calm un copil supărat sau furios Pasul 13
    7. Arătați-vă dragostea când tantrul sa terminat. Este important ca copiii să se simtă iubiți după ce au avut un tantrum. Rămâi liniștit și exprimați-vă dragostea pentru copil, în timp ce lăudați, de asemenea, copilul pentru oprirea tantrului.
  • Eliminați tot ceea ce provoca tantrul și dați copilului ceva ușor de făcut. De exemplu, dacă tantrul a venit după ce copilul a încercat să coloreze o imagine dificilă, eliminați acea imagine și alegeți ceva mai ușor pentru copilul să lucreze.
  • Imagine intitulată Calm un copil supărat sau furios Pasul 4
    8. Împiedicați tantrumurile acasă. Aflați despre ce situații determină copilul dvs. să aibă un tantrum și să petreacă timpul cu copilul dvs. vorbind despre cum să recunoască emoțiile. Asigurați-vă că copilul dvs. are jucării care sunt adecvate vârstei și păstrați mesele și somnul în fiecare zi.
  • De asemenea, puteți vorbi cu copilul dvs. despre exprimarea sentimentelor prin cuvinte sau prin lăsarea de energie supărată într-un mod mai pozitiv.
  • Imaginea intitulată Manipulați copilul
    9. Împiedica tantrumurile departe de casă. Dacă copilul dvs. este predispus la un tantrum când sunteți afară, atunci nu ieșiți dacă copilul dvs. este obosit. Asigurați-vă că aveți și gustări cu dvs. Includeți copilul în ceea ce faceți prin a vorbi cu copilul despre ceea ce se întâmplă. Ajuta copilul să simtă că participă activ în ceea ce faci - chiar dacă stă într-o linie lungă la bancă.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de copiii necunoscuți ai altcuiva
    1. Imagine intitulată Calm un copil supărat sau furios Pasul 18
    1. Fiți pregătiți prin a vorbi cu îngrijitorii primari ai copilului. Copiii, în special copiii de cinci ani și sub, nu sunt întotdeauna capabili să-și controleze sentimentele sau comportamentele. Fiți pregătiți pentru dezmembrarea greșită și de topire și discutați cu îngrijitorii primari ai copilului (de exemplu, un părinte) despre ceea ce trebuie evitat, ce reguli sunt obișnuiți să fie obișnuiți și cum ar trebui să impuneți regulile atunci când îngrijitorii obișnuiți nu sunt acolo.
    • Este important ca copiii să aibă reguli aplicate în mod constant de către toți cei care se ocupă de ei, inclusiv de tine. Aflați ce reguli este de așteptat ca copilul să urmeze și cum părinții ar dori să se ocupe de ruperea oricăror reguli.
  • Imagine intitulată Calmul unui copil supărat sau furios Pasul 1
    2. Nu încercați să fiți "părinte."Chiar dacă ați putea prefera să faceți lucrurile puțin diferit decât părinții unui copil, trebuie să urmați oricum regulile lor. Copiii trebuie să audă mesaje consecvente despre ceea ce se așteaptă de la ei și trebuie să vadă rezultate consecvente atunci când încalcă regulile. În caz contrar, ei devin confuzi și vor avea de fapt rău mai des.
  • "Acordarea" cerințelor copilului, inclusiv a lucrurilor cum ar fi mâncarea prea multă bomboane sau nu merg la culcare la timp, pot supăra părinții și confunda copiii. Copiii ar putea părea să răspundă pozitiv la permisivitatea voastră la început, dar comportamentul lor va merge în jos rapid dacă nu utilizați granițe bune bazate pe liniile directoare ale părinților.
  • Imaginea intitulată calmul unui copil supărat sau furios Pasul 14
    3. Păstrați copiii ocupați cu activități angajatoare. Plictiseala este o cauză comună a comportamentului greșit, deci dacă aveți grijă de copii pentru altcineva, asigurați-vă că petreceți timp cu ei făcând ceva distractiv și interesant. Păstrați copiii ocupați și sunt mai puțin probabil să devină nesupuși.
  • Dacă puteți, aflați în prealabil ceea ce se bucură copilul. Arte și meșteșuguri proiecte, jocuri sau joc cu jucării preferate pot fi activități angajate pentru copii.
  • Imaginea intitulată subțire ca un copil 3
    4. Păstrați copiii să fie foame și obosiți. Foamea și oboseala pot fi, de asemenea, cauza principală a comportamentului nesurly. Asigurați-vă că aveți gustări și mese adecvate la îndemână și că știți programele de nap pentru copiii mai mici. Copiii se comportă mai bine când au avut suficient să mănânce și să meargă la culcare la timp.
  • Imagine intitulată Calm un copil supărat sau furios Pasul 9
    5. Rămâneți calm și folosiți disciplina pozitivă. Dacă un copil este greșit, este foarte important să rămâi calm, apoi să vă îndoiți, astfel încât să vă aflați pe nivelul copilului. Spuneți copilului - calm - ceea ce este în neregulă cu comportamentul lor. Apoi spuneți copilului ceea ce ați dori să faceți în schimb. Nu uitați să utilizați regulile și consecințele pe care le-ați discutat cu părintele (părinților) copilului.
  • Nu ridicați niciodată vocea sau loviți un copil. Nu agitați niciodată sau loviți un copil în vreun fel.
  • Imaginea intitulată calm un copil supărat sau furios pasul 7
    6. Distrage atenția și conforta un copil care este foarte supărat. Dacă copilul este dincolo de a fi motivat, atunci distragerea și confortul sunt următoarele opțiuni. Îmbrățișări, jucării preferate, urși de pluș, gustări sau activități noi sunt toate lucrurile pe care le puteți încerca să ajutați copilul să se simtă mai bine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Dacă sunteți babysitting, nu loviți niciodată sau spank un copil. Cereți îngrijitorii primari ai copilului (părinți sau alți gardieni) cum ar dori să vă ajutați cu metodele lor de a-și disciplina copilul.
  • Nu loviți niciodată sau spank un copil. Există un mare număr de dovezi care sugerează că metodele de disciplină fizică au efecte negative și sunt ineficiente. Lovirea sau spanking un copil poate provoca daune fizice și psihologice grave.
  • Nu încercați niciodată să disciplinați un copil. Nu agitați niciodată sau loviți un copil. Când un copil strigă, este un semnal că copilul are nevoie de atenția dvs., așa că du-te la copil și vezi ce poți face pentru a oferi confort.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar