Cum să se ocupe de părinții neplăcuți la un eveniment sportiv al copilului

Redarea sportului este o modalitate excelentă pentru ca copiii să se facă prieteni, să se distreze și să învețe să câștige și să piardă grațios. Din păcate, unii părinți au dor de punctul de sport al copiilor. De la tatăl care lansează instrucțiunile la întreaga echipă de la margine la mama care se concentrează doar pe câștig, unii părinți nu prezintă o sportivă bună la jocurile copilului lor. Acești părinți pot face lucrurile mai puțin distractive pentru toată lumea, de la propriul lor copil la ceilalți părinți de pe margine. Indiferent dacă sunteți un părinte singur sau un antrenor, puteți învăța cele mai bune modalități de a vă ocupa de părinții sportivi nepotriviți și de a stabili un bun exemplu cu propriul dvs. comportament.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de părinții nepoliticoși ca părinte
  1. Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
1. Evitați confruntarea părinților licitați. Dacă un adult nu-și poate gestiona propriile emoții la jocul copilului lor, probabil că nu vor reacționa într-un mod rezonabil dacă abordează-le. Încercând să vorbească cu cineva care este prelucrat sau furios ar putea duce la o scenă neplăcută sau o luptă.
  • Dacă un părinte pe margine face remarci medii spirite sau criticând în mod deschis copiii pe teren, este natural să se simtă supărat. Amintiți-vă că răcirea este cea mai matură și cea mai potrivită pentru a gestiona situația.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    2. Politicy întreabă un părinte prea încântat să-l toneze. În funcție de situație, ar putea fi bine să întrebați un alt părinte să se calmeze puțin. Dacă cineva blochează viziunea altora asupra câmpului sau este prea tare, dar nu pare agresivă sau supărată, încercați să vă apropiați și să le cereți politicos să o ia în jos.
  • Dacă cineva devine prea prelucrat peste rezultatul meciului, puneți lucrurile în perspectivă prin amintindu-le: "Hei, este doar un joc."
  • Dacă cineva îți blochează viziunea asupra câmpului, spune politicos: "Scuzați-mă, vă deranjează să vă mișcați? Încerc să mă uit și pe fiul meu, de asemenea."
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    3. Trupa împreună cu alți părinți de echipă. Un părinte de echipă care se comportă prost poate ruina lucrurile pentru toți ceilalți. Discutați cu alți părinți și vedeți dacă sunt, de asemenea, deranjați de anticurile persoanei suprasoactive. Dacă sunteți în acord că un părinte își ia entuziasmul prea departe, restul poate contrabalansa mediul de echipă oferind feedback mai pozitiv și încurajator pentru jucători.
  • În calitate de grup, luați în considerare aducerea problemei cu autocarul dacă comportamentul părinților nu se îmbunătățește.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    4. Găsiți un funcționar care să se ocupe de comportamentul out-of-control. Dacă un părinte de pe margine este înjurător, alegerea luptelor cu alți părinți sau altfel acționând într-un mod foarte inadecvat, găsiți o cifră de autoritate pentru a face față lor. Este mai probabil să asculte un ofițer oficial sau de poliție decât un alt părinte.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    5. Rămâneți pozitivi, chiar și atunci când alți părinți arată sportivi săraci. Uneori, cel mai bun mod de a face față unui părinte de echipă rău este de a oferi un bun exemplu singur. Înveselește-te la echipa copilului tău, laudă jucătorii pentru a-și face tot posibilul și a sublinia că te distrezi. Evitați să faceți comentarii critice sau să argumentați cu antrenori și arbitri.
  • Metoda 2 din 3:
    Care se ocupă de părinții neplăcuți ca antrenor
    1. Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    1. Head off problemele cu o întâlnire preseason. Puteți evita o mulțime de probleme prin aranjarea unei întâlniri cu părinții la începutul sezonului. Explicați-vă filosofia de coaching, modul de a decide care jucători petrec cel mai mult timp în joc și orice alte politici pe care le aveți. Dacă părinții știu ce să se aștepte de la început, ei vor fi mai puțin probabil să se supună mai târziu cu dvs.
    • Introduceți un rezumat al politicilor de coaching pentru părinți pentru a lua acasă după întâlnire.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    2. Subliniați importanța de a vă distra și învăța sportivitatea bună. În calitate de antrenor, atitudinea ta are o mare influență asupra modului în care părinții se simt despre sport și de echipa copilului lor. Face clar părinților echipei că obiectivul dvs. este de a ajuta copiii lor să-și îmbunătățească abilitățile sportive și să se dezvolte ca oameni, nu doar câștiga fiecare joc.
  • Când părinții vor să vorbească cu tine în termeni prea competitivi, redirecționați conversația cu ceva mai pozitiv. Spune ceva de genul: "Da, este prea rău că am pierdut, dar sunt foarte mândru de modul în care Ava a jucat la apărare în ultima vreme. Ea sa îmbunătățit într-adevăr de la începutul sezonului."
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    3. Încurajați părinții să vă vorbească dacă au întrebări sau preocupări. Părinții sunt mai puțin probabil să se supără cu dvs. dacă faceți un punct de comunicare cu ei în timpul sezonului. Asigurați-vă că toată lumea are informațiile dvs. de contact și subliniază faptul că membrii echipei și părinții lor nu ar trebui să ezite să intre în legătură cu dvs.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    4. Evitați să vorbiți cu părinții furioși în căldura momentului. Dacă un părinte își ridică vocea, vă amenință sau nu reușiți altfel să se comporte ca un adult, nu vă angajați cu ei. Este imposibil să aveți o conversație productivă cu cineva care este nerezonabil.
  • Tăiați un părinte furios dacă trebuie să. Spune ceva de genul: "Nu voi vorbi cu dvs. dacă continuați să strigați la mine. Te rog, calmeaza-te."
  • Dacă părintele refuză să se calmeze, spune-le: "Cred că ar trebui să avem această conversație încă o dată când emoțiile dvs. sunt sub control."
  • Metoda 3 din 3:
    Stabilind un bun exemplu
    1. Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    1. Țineți un ochi pe propriul dvs. comportament. Vizionarea unui joc sportiv este interesant și poate fi ușor să vă îndepărtați și să acționați ca un părinte neplăcut. Concentrați-vă pe stabilirea unui exemplu bun în timp ce vă înveselești în echipa copilului dvs. Evitați critica jucătorilor, argumentând cu oficialii sau spuneți copilului dvs. ce să facă pe teren.
    • Nu încercați să direcționați jocul de la margine, chiar dacă credeți că știți ce ar trebui să facă echipa. Este treaba antrenorului să vină cu strategii și jucători direcți.
    • Nu încercați să trăiți în mod viceatru prin copilul dvs. Amintiți-vă că o mulțime de copii joacă doar sport pentru distracția lui și nu sunt prea preocupați de câștig.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    2. Accentuați importanța muncii din greu și de distracție. Un părinte care se concentrează prea mult pe câștig poate suge bucuria din sport pentru copilul lor. În schimb, încurajați copiii să-și îmbunătățească abilitățile, să facă tot posibilul și să se bucure de provocarea jocului.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    3. Înveselește pe întreaga echipă. Nu vă faceți copilul propriu singurul obiectiv al atenției dvs. Aplauze pentru întreaga echipă subliniază importanța muncii în echipă.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    4. Recunoașteți piesele bune de către cealaltă echipă. Respectarea adversarului este o parte esențială a bunului sportiv. Dacă un copil din cealaltă echipă înregistrează un scop spectaculos sau lovește o alergare la domiciliu, nu ezitați să le aplaudă.
  • Imagine intitulată face față părinților neplătiți la un copil
    5. Încurajați copiii ale căror părinți sunt prea competitivi sau critici. Nu țineți un comportament nepoliticos împotriva copilului lor - probabil că copilul nu se bucură de ea. Un părinte sport rău poate ucide dragostea copilului lor pentru joc. Dacă există un părinte excesiv pe margine, faceți tot posibilul pentru a vă încuraja coechipierul copilului. Înveseliți-le în timpul jocului, dați-le un vârf de cinci ani, sau îi invităm să obțină înghețată cu copilul după meci. Felicitați-le cu privire la cât de greu au jucat, indiferent dacă au câștigat sau au pierdut.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar