Cum să adoptăm un copil pe gemul de animale

Jocul de joc online poate fi distractiv, iar un mod interesant de joc de rol ar fi de a pretinde că are o familie virtuală. Dacă doriți să fiți un părinte bun și să adoptați un copil pe gemul de animale, apoi începeți la pasul unu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru adopție
  1. Imaginea intitulată Adoptați un copil pe gemul de animale Pasul 1
1. Gândi. Ce copil doriți? Va fi un copil, un copil sau un adolescent? Ce fel de animal este cel mai preferat de tine? Dacă preferați mai mulți jucători maturi, alegeți un copil sau adolescent, deoarece oamenii care se joacă roluri ca bebeluși sau copii mici pot să nu se potrivească cu abilitățile dvs. stabilite ca părinte. Cu toate acestea, dacă vă place să vă îngrijiți un copil cuddly în loc de un copil suficient de mare pentru a vorbi înapoi, alegeți un copil!
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe gemul de animale Pasul 2
    2. Ia-ți casa gata pentru adopție. Dacă veți alege un copil, obțineți un pat sau o canapea și puneți-o pe perete. Apoi asigurați-l prin închiderea cu orice fel de gard. Apoi, faceți o cameră de joacă cu pluse, cărți și jucării plasate strategic în jurul camerei. Asigurați-vă că ați eliminat sau, dacă este posibil, să ascundeți toate articolele periculoase din Den. Dacă veți alege un copil, puneți o canapea sau un pat, dar nu puneți garduri. Faceți-o pe sală de joacă veselă și colorată, dar un pic mai crescut. Includeți o bicicletă sau un telescop dacă doriți. Dacă ați ales un adolescent, faceți o canapea sau un pat de la sine și decorați cu mai multe elemente crescute. În loc de o cameră de joacă, încercați să faceți o sală de joc sau un salon. Decorează-o astfel încât are o temă de culoare matură, cum ar fi Grays, Purples, Blues și Negrii. Evitați pastelurile sau culorile excesive.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe geamul animalelor Pasul 3
    3. Mergeți la camera de pernă. O veți găsi în localitatea Jamaa lângă nava de rachete.
  • Metoda 2 din 3:
    Adoptarea unui copil
    1. Imaginea intitulată Adoptați un copil pe geamul animalelor Pasul 4
    1. Faceți publicitate în mod clar ceea ce căutați. Faceți acest lucru în centrul de adopție. Dacă doriți ca un tânăr băiat Bunny, de exemplu, lăsați-i să știe că este cine căutați.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe geamul animalelor Pasul 5
    2. Spuneți animalului pe care doriți să-l adoptați. Fii rapid. Alți jammers ar putea dori să adopte și copilul!
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe gemul de animale Pasul 6
    3. Buddy copilul tău, așa că știi întotdeauna unde sunt. O mulțime de jammers uită să-și adauge noul copil, pierzându-și ușor reciproc.
  • Metoda 3 din 3:
    Ridicarea
    1. Imaginea intitulată Adoptați un copil pe Jam Animal Pasul 7
    1. Ia-i în zi. Dacă aveți un copil, lăsați-i să exploreze pe cont propriu. Dacă sunt copii, arătați-i în jur sau le dați un mic tur al lui Den. Dacă un adolescent, dați-le un tur scurt al Denului, dar evitați să acordați reguli stricte în timpul acestuia. Dacă vreunul dintre acești jammers face acest joc plictisitor sau iritant deja, fără să le dai înapoi în camera de pernă. Acest joc este menit să fie distractiv și nu trebuie să vă puneți cu un jucător rude.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe Jam Animal Pasul 8
    2. Fi un părinte bun. Dacă ai supărat Jammer, pot fugi. Nu alcătuiți reguli aleatorii pe măsură ce mergeți, acest lucru vă face să arătați capricios și imatur. Pregătiți-vă și îngrijiți copilul. Lăsați-i să se bucure de ei înșiși, dar, de asemenea, lăsați-i să crească. Poate părea greu să lași copilul să crească și să-și ia propriile copii. Dar dacă încercați să le forțați să rămână tineri, ei vă pot părăsi.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil pe geamul animalelor Pasul 9
    3. Alegeți unde să vă bătuți copilul. Dacă aveți o piscină, pregătiți o baie acolo. Dacă nu, luați-le în nisipuri de cristal sau a pierdut templul lui Zios și scăldați-le în apă.
  • Dacă aveți un copil sau un adolescent, lăsați-i să se scalde pe cont propriu. Ei pot fugi dacă o faci atunci când sunt copil sau adolescent și pot face ei înșiși. Dar, dacă sunt un copil, ajutați-i cu această sarcină.Imaginea intitulată Adoptați un copil pe Jam Animal Pasul 10
  • sfaturi

    Dacă te-au supărat, asta nu înseamnă că trebuie să le păstrezi. Fără să se întoarcă și să o întoarcă înapoi în camera de pernă.
  • Tratați-le cu iubire și aveți grijă de nevoile lor. Cu toate acestea, dacă se simte împovărătoare pentru a face acest lucru, puteți vorbi cu ei despre el din caracter. Nu lăsați această activitate să devină o povară.
  • Uneori, copiii vor cere articole, gândindu-le că le veți da elementul respectiv. Oamenii folosesc acest lucru ca o metodă de înșelătorie. Asigurați-vă că dacă doresc un element, îl puteți înlocui sau obțineți altul.
  • Avertizări

    Chiar dacă este doar jocul de rol, nu mergeți departe cu jocul dvs. de rol. De exemplu, nu încercați să cereți jammerului pe care l-ați adoptat pentru Rares sau să le trădezi.
  • Nu abuzați niciodată un copil, chiar și în lumea jocurilor. Ei vor fugi imediat! De asemenea, ați putea fi raportat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar