Cum să babysit copii care sunt greu de rezolvat

Babysitting poate fi un loc de muncă dificil. Nici doi copii nu sunt la fel, și mulți se comportă diferit pentru Sitter decât ei pentru mama și tata. Dacă sunteți însărcinat cu babysittingul unui copil dificil, există mai multe tehnici disponibile pentru a ajuta la controlul situației. Lucrând cu părinții pentru a stabili reguli consistente de bază pe care le respectați, dezaprobând tantrumurile și stați calm, veți fi complet echipat pentru a gestiona orice copil dificil pe lista dvs. de babysitting.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea regulilor de la sol
  1. Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 1
1. Explicați regulile și raționamentul lor. Toată lumea are diferite stiluri de părinți și, uneori, veți întâlni copii care sunt obișnuiți cu un mediu cu mai puține reguli decât vă simțiți confortabil. Pentru a ajuta copilul dificil să se adapteze la regulile din mediul dvs. de babysitting, este înțelept să vă explicați cu atenție regulile, vârsta permițând.
  • Este o idee bună să stați atât de părinți, cât și cu copilul atunci când explicați regulile, astfel încât copilul știe că sunteți pe aceeași pagină.
  • În funcție de vârsta copilului, încercați să le așezați în jos și să spuneți ceva de genul "o regulă este că vă păstrați mâinile în orice moment pentru că nu vreau să răniți pe nimeni, sau să vă răniți de oricine."Acest lucru funcționează bine dacă copilul este suficient de mare pentru a înțelege cauza și efectul, de obicei adecvat pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. Un exemplu de 2 ani, de exemplu, nu poate înțelege De ce ei nu li se permite să facă ceva, dar pot înțelege cuvântul "Nu" și să fie redirecționat către o altă activitate.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 2
    2. Face o diagramă de regulă. După ce v-ați explicat regulile și raționamentul din spatele lor, copilul vă ajută să faceți o diagramă de regulă la care vă puteți referi când încep să acționeze. Dacă copilul este suficient de mare pentru a citi, le recită regula pe care o rupeau ori de câte ori au greșit.
  • Prindeți niște hârtie de construcție și markeri și să le ajute să scrieți o listă numerotată a regulilor. Le puteți lăsa chiar să decoreze graficul. Aduceți graficul cu dvs. ori de câte ori vă faceți copii și puneți-l undeva vizibil pentru copil.
  • Când încalcă una dintre reguli, opriți-le și spuneți "Tommy, amintiți-vă numărul de regulă 3? Ce spune?"Indicați regula despre diagrama dvs. și să le recitați de ce este în afara limitelor.
  • Ați putea oferi o recompensă dacă copilul urmărește regulile și se comportă bine.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 3
    3. Explicați consecințele regulilor întrerupte. După ce ați explicat ceea ce se așteaptă de la ei și de ce se așteaptă, spuneți copilului ce fel de repercusiune va avea loc dacă unul dintre regulile dvs. este rupt.
  • Puteți spune ceva de genul "Dacă vă puneți mâinile pe altcineva, veți fi trimis la timp."Sau "Dacă arunci un tantrum, nu vi se va permite să vizionați televiziunea."
  • Unele pedepse de probă sunt îndepărtate deserturi, luând un privilegiu particular (timpul cu electronică), oprirea oricăror activități pe care le fac (nu le permite să-și termine meșteșugul) sau să îndepărteze timpul TV sau timpul de joc în afara.
  • Dacă copilul este mai în vârstă, spuneți 11-13, pedepsele mai eficiente ar putea include ceva ca și cum ați scoate telefonul mobil, tableta sau jocul video preferat.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 4
    4. Urmați cu consecințele. Prima dată când permiteți o regulă care să fie spartă fără consecința pe care ați promis-o să o urmeze, copilul învață că pot scăpa de a acționa. Manipularea copiilor dificili este vorba despre consistență.
  • Dacă graficul de regulă spune că vorbind înapoi la adulți, va avea ca rezultat că nu este capabil să vizioneze televizorul - trebuie să opriți televizorul. Chiar dacă ați fi fost în mijlocul unui spectacol pe care le-ați plăcut, consecința trebuie urmată, sau copilul dificil nu va lua nici o regulă în serios.
  • Imagine intitulată Copiii pentru copii care sunt greu de rezolvat pasul 5
    5. Veniți cadouri. Nu doriți ca copilul să vă asocieze numai cu reguli și consecințe sau ar putea începe să vă resentimenteze prezența. Încercați să aduceți o jucărie, să tratați sau o activitate nouă cu dvs. pentru fiecare sesiune de babysitting. Acest lucru va crea emoție pentru timpul dvs. împreună și poate fi folosit ca un alt instrument pentru menținerea regulilor.
  • Explicați copilului că nu sunteți obligat să aduceți cadouri sau lucruri distractive de făcut și dacă s-au răsturnat, vă veți opri. De exemplu, coaceți niște cookie-uri pentru a aduce cu dvs. Înainte de a lăsa Tommy să aibă una, să-l privească în ochi și să spună: "Îmi place să aduc bunuri pentru tine, dar nu trebuie să. Aceste cookie-uri sunt doar atunci când vă comportați frumos. Dacă spargeți o regulă, nu veți obține niciunul și nu voi aduce nimic data viitoare. Intelegi?"
  • Partea 2 din 3:
    Comunicând cu părinții
    1. Imagine intitulată Copiii pentru copii care sunt greu de rezolvat pasul 6
    1. Raportați problemele. Dacă vă luptați cu un copil, prima persoană pe care ar trebui să o spuneți este părintele. Este posibil să nu fie ușor ca toată lumea să audă că copilul lor este considerat dificil de abordat, dar păstrarea comunicării deschise este esențială atunci când babysitting-ul. Unii copii acționează complet diferit pentru babysitterul lor decât pentru părinții lor. Dacă părinții nu știu că aveți probleme, nu pot face nimic pentru a ajuta la rezolvarea problemei.
    • Dacă Tommy a avut un tantrum peste mănâncă prânzul și a aruncat farfuria lui, încercați să spuneți părintelui ceva de genul "Tommy a avut o zi destul de bună astăzi, dar trebuie să fiu sincer cu tine, sa comportat foarte prost la prânz la prânz. Ca răspuns la acel comportament, a trebuit să stea în timp timp de 5 minute."
    • Dacă copilul este mai în vârstă - ați putea fi surprins de ce "versiune" din evenimentele zilei le spun părinților lor mai târziu. Pentru a combate sentimentul ca și cum este cuvântul dvs. împotriva lor, încercați să le spuneți părinților oricăror probleme de îndată ce se întâmplă. Un apel rapid sau un text imediat după aceea vă asigură că nu veți uita, iar părinții sunt actualizați cu o relatare corectă a situației.
    • De asemenea, ați putea cere părinților permisiunea lor de a-și înregistra misbehaviorul copiilor pe telefonul dvs., astfel încât să le puteți trimite sau le puteți arăta videoclipul.
  • Imagine intitulată Copiii pentru copii care sunt greu de rezolvat pasul 7
    2. Obțineți niște îndrumări. Sfaturi bune de la părinții copilului dificil poate fi cel mai bun activ al dvs. în combaterea comportamentului nesupra. Explică politicos părinților că vă confruntați cu dificultăți severe de babysitting copilul lor și întrebați-le cum se ocupă de situații similare la domiciliu. Coerența între dvs. și părinți va crea un mediu stabil pentru copil și va ajuta comportamentele negative.
  • Încercați să începeți conversația cu ceva de genul "Îmi place absolut Babysitting Tommy, dar am dificultăți cu câteva lucruri pe care speram să mă ajuți. El pare să arunce tantrums frecvente, cum te descurci la domiciliu?"
  • Puteți încerca, de asemenea, să spuneți: "Cred că ar fi într-adevăr să-l ajute pe Tommy dacă am fi fost pe aceeași pagină. Când acționează, ce consecință îi dai?"
  • În cazul în care părinții copilului necorespunzător nu au sfaturi, adresați-vă prietenilor care au copii cum se ocupă de tantrums și orice alte comportamente pe care încercați să le faceți față. Șansele nu sunteți singuri, cineva pe care îl cunoașteți că a tratat probleme similare și vă va putea oferi câteva idei care au lucrat pentru ei.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 8
    3. Creați coerența. Acum că părinții sunt conștienți de probleme și v-au spus cum se ocupă de comportamentul rău la domiciliu încercați să combinați regulile și consecințele cu regulile dvs. de bază. Scopul dvs. este de a crea cât mai multă coerență posibilă, chiar dacă au o regulă pe care nu ați considerat-o.
  • De exemplu, nu vă puteți îngriji dacă copilul se desfășoară în casă în loc de mers pe jos. Dar dacă părinții vă spun că este o regulă implementată la casa lor, ar trebui să o adăugați la graficul de regulă.
  • Dacă copilul este mai în vârstă - este posibil să nu credeți că nu le-a lăsat să urmărească rețeaua de desene animate, doar pentru a afla părinții lor au interzis anumite programe. Întotdeauna adaptați ce este și nu este permis în timp ce sunteți babysitting la ceea ce fac părinții acasă.
  • Partea 3 din 3:
    Defuzând tantrums
    1. Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat cu pasul 9
    1. Rămân calm. S-ar putea să fiți foarte frustrat, dar este esențial să nu vă luați niciodată frustrările pe copil. Amintiți-vă întotdeauna să rămâneți calm. Când vă simțiți supărați, opriți și respirați adânc. Amintește-ți că sunt copilul și tu ești adultul care are controlul asupra situației.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 10
    2. Dați-le un spațiu.Presupunând probleme de siguranță, mergeți departe timp de câteva minute, astfel încât să puteți continua calmarea, în timp ce copilul își dezamăgește furia. Odată ce învață că tantrumurile nu duc la felul de atenție pe care le doresc, ei vor înceta să folosească acest lucru ca o tactică.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat cu pasul 11
    3. Distrage atenția. Spune-le că tantrumurile nu duc la ceea ce doresc și încearcă să le distragă cu altceva. Poate că există o melodie pe care o puteți cânta care îi ajută să-i calmeze. Poate un obiect familiar individual, cum ar fi pătură preferată, îi ajută să le liniștească. Indiferent de distragerea pe care o folosiți, nu dați în orice a declanșat tantrul în primul rând.
  • Dacă babysitting copilul și frații lor, ar putea fi capabili să calmeze și copilul delicat.
  • Imagine intitulată Copiii Babysit, care sunt greu de rezolvat pasul 12
    4. Aplicați timpul de executare. Pentru copiii mai mici, dacă tantrumul devine doar sub control, timp este Necesar. Desemnează un loc în casă, fie că este un colț, hol sau un scaun special, să fie "timp de timp." Regula generală pentru termenul de expirare este de a implementa 1 minut pe vârsta de 1 an. Deci, dacă Tommy are cinci ani, el stă în timp timp de 5 minute.
  • Dacă nu vor rămâne singuri, stați cu ei și faceți-i să rămână pentru tot timpul.
  • Copiii mai în vârstă pot arunca și tantrums, dar scaunul de timp poate fi prea mult minor pentru ei. Pentru un copil mai vechi, care iese din control, este mai bine să încercați să le trimiteți în camera lor sau o cameră separată a casei până când se calmează. Spune-le că trebuie să stea în acea cameră până când se vor așeza și sunt gata să se întoarcă și să asculte. Acest lucru vă oferă atât șansa de a se răcească înainte de a se întoarce.
  • sfaturi

    Amintiți-vă, deși mama lor este șeful în timp ce este acolo, tu ești șeful când ești acolo. Amintește-i copiilor asta. Tu esti responsabil.
  • Ultima soluție este de a face ca copiii să se calmeze este să amenințe să-i cheme pe mama și să o numească.
  • Deși sunteți responsabil, faceți tot ce vrea mama.Clarificați ce politică a mamei este cu televizor / video și deserturi, astfel încât copiii să nu vă minți.
  • Este bine să luați o clasă în primul ajutor și CPR pentru babysitters.Consultați grupurile locale ale orașului sau mamelor pentru programele de clasă.
  • Dacă au animale de companie, implicați copiii, ajutându-vă cu animalul de companie și îngrijiți-vă. Acest lucru îi păstrează fericiți și le împarte ore întregi.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aveți numerele de telefon mobil ale părinților în caz de urgență.
  • Păstrați siguranța primară în mintea voastră.Nu permiteți violenței, cum ar fi doi copii care l-au lovit sau se lovi în mod constant, pentru a ieși din mână.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar