Cum să ai grijă de un copil de pe sims 2

Din moment ce Toddler Sims nu poate avea grijă de ei înșiși, este de până la sims mai vechi în sims 2 pentru a ajuta la ridicarea lor, astfel încât să nu se ia de către asistentul social. Asigurându-vă că copilul are o aspirație ridicată va duce la crescând bine, ceea ce le dă o durată mai lungă de viață și îi ajută să crească într-un Sim înfloritor!

Pași

1. Obțineți elementele de care aveți nevoie. Sunt șanse, simsurile dvs. au deja un pătuț, dar copiii mici trebuie să fie scăldați și hrăniți, precum și distrați-vă. Obiecte cum ar fi o cada, jucării, și așa mai departe, pot ajuta la ocuparea copilului ocupat și fericit.
  • Tabelul în schimbare este necesar numai dacă doriți să planificați îmbrăcămintea copilului sau să vă schimbați hainele fără a fi nevoie să le scăldați - scutecele murdare pot fi modificate făcând clic pe copilul (deși scutecul va ajunge pe podea și trebuie să fie curățate ).
  • Elementele specifice pentru copii includ anumite jucării (cum ar fi xilofonul, caseta de forme și capul Wobbly Wabbit), pottia de antrenament din plastic și scaunul înalt.
  • 2. Aveți grijă de părintele (părinților). Dacă părinții copilului au în mod constant nevoile lor în roșu, ei nu vor putea să aibă grijă foarte bună de copilul lor. Dacă există doi părinți, luați în considerare faptul că le-ați oprit atunci când copilul are nevoie de ceva, astfel încât toți să obțină o șansă de a-și îndeplini nevoile - un singur părinte va avea un timp mai dificil, dar poate profita de lucruri precum scaunul înalt și de critică Aveți grijă de nevoile lor.
  • Alte sims din familie pot ajuta la îngrijirea copilului. De exemplu, Sims pentru copii pot interacționa cu copilul să-și ridice nevoile sociale, iar adolescenții pot ajuta copiii să învețe abilitățile, să le dea sticle de la frigider sau să le pună în pătuț sau pe scaunul înalt.
  • Animalele de companie pot ridica, de asemenea, nevoile sociale ale copilului dacă aveți animale de companie instalate.
  • 3. Păstrați nevoile copilului. Dacă vreunul dintre nevoile copilului tău scade prea scăzut, ei vor deveni agitat și plâng, și refuză să facă ceva până când este nevoie de nevoie. Asigurați-vă că există sims disponibile care pot participa la nevoile copilului sau că copilul poate îndeplini aceste nevoi.
  • Nevoile de foame și sociale trebuie să fie ridicate - dacă ar scădea în roșu, asistentul social va lua copilul (precum și orice alți copii, copii mici sau copii din familie). Dacă aveți anotimpuri, temperatura copilului trebuie, de asemenea, să fie monitorizată atunci când există un copil supraîncălzit sau înghețat va fi, de asemenea, luat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un copil de pe Sims 2 Pasul 4
    4. Sims au învață abilitățile copilului. Adolescenții sau mai în vârstă pot ajuta copilul să devină mai autosuficient prin învățarea abilităților specifice pentru copii. Aceste abilități includ mersul pe jos, vorbire și antrenament quety. După ce aceste abilități sunt învățate, copiii mici sunt capabili să facă lucruri cum ar fi comunica cu alte simsuri sau să folosească cotletul copilului pe cont propriu. Copiii tind să vrea să învețe aceste abilități, așa că le dă un impuls la aspirația lor, de asemenea.
  • Jucătorii cu freetime pot învăța, de asemenea, copilul rima de pepinieră dacă doresc.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un copil de pe Sims 2 Pasul 5
    5. Lăsați copilul să folosească jucării de consolidare a abilităților. Jucăriile sunt bune la păstrarea copiilor mici, iar unele dintre ele au beneficii educaționale, astfel încât copilul va dobândi abilități pe care le pot îmbunătăți mai târziu în viața lor. Xylofonul ridică abilitatea de creativitate, caseta de forme ridică abilitatea logică, iar capul Wobbly Wabbit ridică abilitatea de carisma, astfel încât să achiziționați jucăria potrivită și să direcționați copilul să-l folosească (sau să așteptați ca copilul să o folosească în mod autonom, dacă aveți voință liberă pe).
  • Adulții se pot alătura copilului când folosesc aceste jucării.
  • Dacă aveți instalat gratuit, tabelul de activitate păstrează copiii ocupați și îi ajută să câștige abilități mecanice și de creativitate. Tabelul poate fi folosit mai târziu când copilul devine și copilul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un copil mic pe sims 2 Pasul 6
    6. Să îndeplinească dorințele și să evite temerile. Copiii trebuie să aibă un nivel ridicat de aspirație pentru a crește bine, iar nivelul poate fi ridicat prin îndeplinirea dorințelor lor. Copiii mici vor dori, de obicei, să învețe abilitățile specifice pentru copii (de exemplu, învățarea de a merge) sau de a interacționa cu membrii familiei lor. Multe dintre acestea sunt simple și destul de ușor de îndeplinit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un copil mic pe sims 2 Pasul 7
    7. Păstrați copilul ocupat dacă aveți libertatea liberă. Copiii în Sims 2 au obiceiul de a intra în lucruri pe care nu le doriți să le, ​​cum ar fi încercarea de a juca în toaletă (ceea ce face bastoane pe podea), bea din sticle rasfatate sau mănâncă din castronul alimentar pentru animale de companie (dacă aveți animale de companie). Deoarece copiii mici vor arunca un tantrum dacă vor pune în paturi atunci când nu sunt obosiți, ocupați-le cu alte activități, cum ar fi învățarea abilităților sau le-a oferit jucării.
  • Dacă există mai mulți copii mici în casă și voința liberă este activată, ei pot lua o sticlă de la un alt copil. Pentru a evita acest lucru, păstrați copiii ocupați și alimentați-le în același timp, dacă este posibil.
  • 8. Utilizați recompense de aspirație. Dacă simsurile dvs. au o mulțime de puncte de aspirație, luați în considerare utilizarea lor pentru a cumpăra laptele inteligent (sau chiar poziția de gândire). Aceste recompense ajută copilul să câștige abilități mai rapide, cu condiția ca SIM-ul folosind producătorul inteligent de lapte sau capacul de gândire să aibă un nivel de aspirație de aur sau platină atunci când o folosesc. (Orice mai mic, iar copilul poate pierde de fapt abilitățile.)
  • Puteți combina efectele de gândire și efectele de lapte inteligente, având bea copilului lapte inteligent, și apoi au un sim cu capacul de gândire învață abilități.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ajută în cazul în care cel puțin unul dintre părinți are aspirația familială, deoarece aspirația va duce adesea la ei, rularea dorește să interacționeze cu copilul lor.
  • Dacă aveți sezoane, căderea este un sezon minunat pentru a învăța abilitățile copilului (dacă este posibil), deoarece abilitățile sunt învățate mult mai repede în toamnă.
  • Copiii cu nevoi extrem de mici se pot strecura din paturile lor pe cont propriu. Cu toate acestea, dacă nu este cazul, ei vor plânge și vor lovi pe patul lor (care se vor trezi alte sims în cameră) până când nu se va lăsa altceva. Jucătorii cu viața de apartament pot lăsa copilul să doarmă într-un pat de companie, iar conținutul personalizat poate permite copilului să doarmă într-un pat sau să se lase din patul lor pe cont propriu.
  • Avertizări

    Dacă nevoile copilului se încadrează prea scăzute (de exemplu, dacă nu le hrăniți sau lăsați motiva socială să scadă prea scăzută) sau dacă vor fi lăsați pe cont propriu fără ca un SIM să se uite la ele, asistentul social va veni și va veni Luați toți bebelușii, copiii și copiii din gospodărie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar