Cum să adoptați un copil în sims 3

Pe Sims 3, uneori este mai ușor să adopți un copil, mai degrabă decât să vă concepeți unul la fel ca spre deosebire de încercarea unui copil, nu există o perioadă de așteptare de trei zile. Acest lucru poate fi din cauza problemelor de angajament din simsurile dvs., o lipsă de relație, deoarece SIM-urile dvs. se află într-o relație de același sex sau doar pentru că sunteți nerăbdători pentru SIM-ul dvs. pentru a rămâne însărcinată și pentru a da naștere. Adoptarea este ușoară și simplă și veți ști cum să citiți acest articol!

Pași

  1. Imaginea intitulată Adoptați un copil în Sims 3 Pasul 1
1. Localizați telefonul mobil Sims. Fiecare SIM pe care îl aveți / creați de la vârsta unui copil și în sus va avea propriul telefon mobil, gratuit. Acest lucru poate fi localizat când faceți clic pe Sims și pe Telefon mobil butonul sau mergi la inventarul dvs. Sims și făcând clic pe imaginea unui telefon mobil.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil în Sims 3 Pasul 2
    2. Apel pentru servicii. Aceasta este o opțiune care vă este dată pe telefonul dvs. mobil. Când faceți clic pe opțiune, așteptați până când SIM finalizează să vorbească și apoi să apară o filă. Fila ar trebui să aibă diverse opțiuni de la comanda unei pizza pentru a apela poliția. Pentru acest articol veți dori să alegeți Adoptă un copil care este simplu și gratuit.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil în Sims 3 Pasul 3
    3. Completați forma simplă. Iată unde va trebui să selectați o vârstă și sex. Puteți alege dintr-un copil, un copil și un copil. Bebelușii au nevoie de mai multă grijă și atenție în timp ce copiii mici mai multă independență, dar încă necesită hrănire și schimbări de scutec ca și bebelușii. Copiii sunt complet independenți.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil în Sims 3 Pasul 4
    4. Configurați o cameră. Va trebui să configurați un dormitor pentru noul copil, copilul sau copilul. Dormitorul ar trebui să fie destul de mare, astfel încât să puteți potrivi toate mobilierul necesar în interior. Pentru un copil și un copil, veți avea nevoie de un pătuț pentru ca ei să doarmă, niște jucării pentru distracția lor, un scaun înalt pentru a le hrăni și, eventual, un scaun cot. Copiii au nevoie doar de un pat pentru a dormi și jucării pentru distracție.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil în Sims 3 Pasul 5
    5. Decide cu privire la un nume. Când copilul sosește, un SIM vă va da într-un coș, în timp ce un copil este ținut și un copil va intra în casă pe cont propriu. De acolo va trebui să decideți cu privire la un nume pentru noul membru al familiei. După numirea copilului dvs., ați terminat. Asigurați-vă că noul membru se potrivește bine!
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți suficiente fonduri de uz casnic pentru a avea grijă de noul membru al familiei în mod corespunzător.
  • Aveți grijă de noul membru al familiei sau va câștiga grade rele, trăsături rele și chiar eventual luate de la dvs. de către un asistent social.
  • Familia dvs. poate avea doar maxim 8 sims. Dacă ați ajuns deja la maxim, va trebui să mutați unele sims din casă.
  • Avertizări

    Dacă nu aveți grijă de copilul, acesta va fi luat de serviciile sociale și nu veți putea să adoptați mult timp.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jocul de bază Sims 3
    • PC sau Mac
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar