Cum să disciplineze un copil mai mare

Metodele de disciplinare pentru copiii mai mari sunt destul de diferite. Nu puteți trata copiii mai mari ca copiii mici, bebelușii, copiii și / sau preșcolari, dar asta nu înseamnă că copiii mai mari nu pot fi disciplinați. Există încă modalități în care puteți pedepsi comportamentul rău, recompensa comportamentul bun și stabiliți limite și / sau așteptări pentru copiii mai mari.

Pași

  1. Imagine intitulată Discutați teen Sarcina cu copii Pasul 2
1. După ce apare comportamentul nedorit, discutați calm cu copilul dvs. despre comportamentul său greșit și introduceți reguli simple și clare. Ascultați punctul de vedere al copilului dvs. și negociați cu copilul dvs. cu privire la unele detalii despre noile reguli, dar ar trebui, de asemenea, să clarificați că viitoarea sau repetarea greșită va vedea consecințele.
  • Imaginea intitulată Spuneți unui copil despre un pas părintesc absent 7
    2. Previzualizați emisiunile TV și filmele înainte de a lăsa copilul să le vadă. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți emisiuni TV adecvate și filme și elimină riscul de a lăsa copilul dvs. să vadă un emisiune de televiziune inadecvată sau un film.
  • Imaginea intitulată pedepsi un copil în sensul drept Pasul 13
    3. Dacă comportamentul continuă încă, cum ar fi copilul dvs. continuă să lovească oamenii după ce a fost avertizat, ar trebui luate măsuri suplimentare. Pentru a maximiza șansele următoarei dvs. acțiuni care lucrează, potriviți pedeapsa la crimă dacă este posibil. Iată câteva acțiuni de probă care au pedepse care sunt legate de crimă
  • Sean, vă rugăm să nu ascultați muzică explicită. Dacă continuați să faceți acest lucru, veți avea telefonul luat de la dvs.
  • Timmy, vă rugăm să nu mai lăsați bicicleta afară. Dacă o găsesc din nou, o voi pune și nu veți putea să o plimbați timp de 2 zile.
  • Richard, vă rugăm să nu urmăriți Futurama fără supravegherea adulților. Este evaluat TV-MA și dacă continuați să faceți acest lucru, privilegiile TV vor fi luate.
  • Courtney, vă rugăm să mergeți și să studiați. Dacă nu reușiți testul de astăzi, veți pierde petrecerea de săptămâni viitoare, astfel încât să puteți studia
  • Imaginea intitulată pedepsi un copil în sensul potrivit Pasul 9
    4. Dacă neascultarea lor continuă, trebuie să fiți în consecință și să vă pedepsiți copilul. Ar trebui să începeți cu o formă ușoară de pedeapsă și să mergeți la pedepse mai stricte dacă mai devreme și mai puțin stricte nu reușesc. De exemplu, dacă eliminarea privilegiilor TV ale copilului dvs. nu reușește, la sol pentru copilul dvs. data viitoare când fac ceva împotriva regulilor dvs. (Dacă doriți o imagine, imaginați-vă a "pedeapsa-scara", pe care ar trebui să te ridici.).
  • Imaginea intitulată spune dacă un copil este dotat cu pasul 5
    5. Lăsați copilul să aleagă responsabilitatea. De exemplu, dați copilului dvs. 10 opțiuni pentru treburi și lăsați-le să aleagă cel puțin 5, dar să-i las mai mult dacă doresc. O altă modalitate bună de a face copilul dvs. pentru a face treburi este de a oferi o recompensă. Acest lucru poate merge de la autocolante și înghețată pentru copii mici până la alocație ușoară sau un nou telefon pentru un copil mai mare.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone
    6. Dacă comportamentul continuă și se potrivește pedepsirii criminalității, utilizați aceste sugestii:
  • Confiscați consola de joc, telefonul sau tableta
  • De asemenea, vă puteți mări copilul pentru infracțiuni mai grave
  • Imagine intitulată Aflați dacă copilul dvs. ascunde ceva pasul 10
    7. Păstrați-vă copiii în mentalitate că este o pedeapsă / consecință nedorită.
  • Exemplu: Dacă bunicul / bunicul este mai probabil să fie simpatic și să lăsați copilul să se uite la televizor toată ziua, chiar dacă ați eliminat privilegiile TV, nu luați privilegii TV. În schimb, împământați copilul să-și vadă prietenii.
  • Dacă vă lăsați singur copilul mai în vârstă, luați toate lucrurile care au fost confiscate dacă este posibil. De exemplu, dacă ați confiscat telefonul pentru copii, luați telefonul cu dvs., astfel încât ei să nu o poată folosi când ați plecat. Dacă este ceva mare ca un televizor pe care l-ați confiscat, poate că trebuie să sperăm că el / ea nu se strecoară ceva timp pe el.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 12
    8. Dacă copilul tău oprește greșit sau nu face treburi suplimentare pentru a face acest lucru, ia în considerare ridicarea oricăror pedepse pe care le-ai pus cu câteva zile mai devreme. Dacă doriți, puteți da copilului dvs. recompense dacă completează o piatră de hotar în educația lor. Luați în considerare exemple precum:
  • Dale, de când ai făcut-o în școala secundară, îți voi cumpăra un iPad, dar voi stabili câteva restricții înainte de ao putea folosi.
  • Max, pentru că ai un test de matematică, îți voi primi un telefon nou cu un plan modernizat.
  • Orice restricții pe care le-ați stabilit înainte de a putea folosi recompensa poate fi că trebuie să urmeze toate regulile timp de o săptămână, pe care trebuie să le completeze treburile sau că trebuie să-și păstreze camera curată. Folosind această metodă poate fi o modalitate bună de a vă încuraja copilul să facă bine în școală și este, de asemenea, o modalitate bună de a oferi copilului dumneavoastră ceva ce v-au cerut
  • sfaturi

    Învățați și ele consecințe naturale ale copilului.
  • În cazurile de îngrijorare gravă, cum ar fi violența sau vandalismul, puteți sări peste pașii "Scăderea pedepsei" și împământați copilul imediat.
  • Dacă descoperiți că o formă specială de pedeapsă funcționează cel mai bine, este o idee bună să utilizați doar acest tip de pedeapsă.
  • Încercați să potriviți pedeapsa la "crimă", dacă este posibil. De exemplu, dacă un copil își mănâncă camera, în loc să ia ceva, să le informeze că nu veți ajuta și că trebuie să o facă. Doar fi sigur, dacă spui asta, urmați de fapt cu el. În caz contrar, copilul tău va vedea, cel mai bine, ca un părinte inconsistent și la cel mai rău, un mincinos.
  • Avertizări

    Niciodată, indiferent de vârsta copilului tău, vreodată, sparge-le. Le învață că lovirea este ok și spanking poate fi ilegală în cazul în care locuiți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar