Cum să fii un mare părinte la un copil

Anii copilului copilului dvs. poate fi un moment de mare bucurie și o frustrare ocazională.Persoana ta mică devine doar că - o mică persoană, cu propriile lor nevoi, dorește și opinii.Construirea unei relații puternice în această etapă importantă în viața copilului dvs. vă va oferi atât o fundație fermă pentru următorii pași interesanți în dezvoltarea lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea relației dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un pas copil 1
1. Arătați-vă dragostea.Pur și simplu nu poți fi prea iubitor față de copilul tău.Copiii nu sunt "răsfățat" printr-o supraabundență de afecțiune."Răsturnarea" este rezultatul înlocuirii lucrurilor pentru afecțiune.Copiii, în special, au nevoie de timp când pot "fi," Snuggling pe poala ta sau bucurându-se de o îmbrățișare lungă.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 2
    2. Acceptați copilul dvs. ca individ.Copilul tău începe să-și dezvolte propria personalitate.Unele dintre aceste comportamente sunt învățate, în timp ce altele sunt genetice.Veți găsi că devin un individ, cu o combinație unică de trăsături împărtășite cu dvs. și trăsături care pot fi distinct diferite.
  • Găsiți modalități de a cultiva personalitatea crescândă a copilului prin armare pozitivă.Un copil puternic, de exemplu, are darul de perseverență.Încurajați această voință puternică într-o direcție pozitivă - oferind un jucărie provocator, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Fii un părinte grozav la un pas de copil 3
    3. Joacă cu copilul tău.Puneți deoparte un moment special în fiecare zi pentru a juca cu copilul dvs.Jocul vă oferă o oportunitate de a încuraja comportamentul bun al copilului dvs. și de a construi o relație pozitivă.
  • Prioritizează activitățile creative.Încurajați imaginația crescândă a copilului dvs. cu jocul Dress-up, distracție de bucătărie, arte și meșteșuguri (cu atât mai deschise, cu atât mai bine) sau să-ți inventezi propriile lumi.
  • Oferiți jucării adecvate în vârstă pentru a păstra timpul de joc în siguranță și distractiv.
  • Afișați entuziasmul pentru interesele copilului dumneavoastră.Copiii adesea dezvoltă obsesii în timp ce caută să înțeleagă lumea mare și complicată din jurul lor.Obsessing peste camioane de incendiu, spălări auto, roci fantezie sau uși glisante îi ajută să se concentreze și să înțeleagă o singură felie din lumea lor.Puteți găsi focalizarea obsesivă a copilului dvs fiecare echipamente de construcție pe care le treceți plictisitoare, dar interesul de îngrijire îi va ajuta să învețe interesele lor merită.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 4
    4. Comunicați bine.Fiți atenți la copilul dvs. când vă vorbesc.În timp ce puteți seta regulile de bază despre momentul în care și modul în care copilul dvs. ar trebui să întrerupă conversațiile cu alte persoane, asigurați-vă că urmați și dați-le atenția completă la rândul său.
  • Să aibă în vedere faptul că "interpret" face parte din descrierea postului părintelui copilului.Abilitățile lingvistice ale copilului dvs. sunt în creștere prin salturi și limite, dar așa cum sunteți foarte conștienți, ei sunt încă o lucrare în desfășurare.Exercitați răbdarea în discuție ceea ce vă spune copilul.Păstrați frazele scurte, repetați-vă și fiți conștienți de contextul pe care copilul dvs. îl comunică prin gesturi și ton de voce.
  • Înregistrați-vă timp în fiecare zi pentru a vorbi cu copilul dvs.Vă veți dezvolta abilitățile de comunicare și relația dvs. pe măsură ce practicați vorbind unul cu celălalt.
  • Lăudați-vă copilul.Armarea pozitivă este esențială pentru a încuraja un comportament bun și dezvoltă sentimentul copilului tău de valoare de sine.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil mic 5
    5. Amintiți-vă că sunteți un model de rol.Copilul dvs. vă privește pentru îndrumare.Asigurați-vă că predați abilități bune, având grijă de propriul dvs. corp și tratați-vă bine pe alții.Toddlers va parrot acțiunile dvs. - gândiți-vă de două ori înainte de a se comporta sau vorbiți într-un mod în care nu ați dori să vedeți oglindire de 2 ani.
  • Metoda 2 din 3:
    Încurajarea independenței crescânde a copilului dvs
    1. Imagine intitulată Fiți un mare părinte la un copil copil 6
    1. Dați structura lumii copilului dvs.Ritualul și predictibilitatea Ajutați copiii mici să se simtă în siguranță, deoarece simțul lor al lumii lor se extinde.Este posibil să trebuiască să recitați evenimentele zilei în fiecare dimineață.Stabilirea rutinelor de masă și a timpului de culcare va oferi repere importante pentru Ziua Copilului dvs.Un sentiment de securitate în viața de zi cu zi va oferi copilului tău o bază puternică pentru dezvoltarea propriului sentiment de independență.
    • Aveți nevoie de o pătură specială sau un animal umplute la somn și la culcare nu este doar o agresiune - aceste instrumente oferă un sentiment important de securitate.Respectați nevoia copilului pentru această structură.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 7
    2. Practicați abilitățile de independență.Toddlers uneori experimentează anxietatea de separare.Chiar și un copil care a fost fericit să fie deținut de alții ca un copil poate deveni aglomerat în timpul anilor lor copii.Încurajați independența copilului dvs. folosind pași incrementali:
  • Păstrați-vă copilul postat.Dacă vă îndreptați în camera următoare, spuneți-le.Dacă tatăl va lucra, tati ar trebui să fie sigur de a-și spune la revedere și să menționeze unde merge.
  • Înlocuitor de contact vocal.Când o voce mică începe să vă ceară atenția prin ușa dușului, răspundeți - dar păstrați dușul.
  • Furnizare "distanta lunga" Ajutor.Dacă copilul dvs. se luptă cu o jucărie, de exemplu, oferă o încurajare verbală din întreaga cameră, dar nu intervine imediat.Dați-le ocazia de a-și rezolva problema pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 8
    3. Încurajați relațiile cu alți adulți iubitor.Bunicii, mătușii, unchii și prietenii de familie pot oferi toate influențe minunate și pot ajuta copilul să crească în independență.Invitați-i pe alții în viața copilului dvs., astfel încât ei să învețe că și ceilalți oferă ajutor și îngrijire.Un copil care înțelege "sigur" Relațiile se vor simți iubite și sigure și vor fi capabile să discerneze când se simte o persoană sau o situație "nesigur."
  • Imaginea intitulată Fiți un mare părinte la un copil copilul 9
    4. Concentrați-vă pe realizarea interdependenței.Un copil este, desigur, dependent.Un copil care cere să facă ceva "de unul singur!" afirmă independența.Scopul de a ajuta copilul dvs. să câștige un al treilea pas spre maturitate: interdependență.Un copil interdependent are motorul de a realiza sarcini de la sine, dar înțelepciunea de a cere ajutor pentru a face mai bine.Interdependența înseamnă că tu și copilul tău se bazează unul pe altul pentru a scoate cele mai bune unul în celălalt.La urma urmei, nu veți putea să vă îngrijiți copilul dacă nu sunt capabili să vă provoace să le ajutați în timp ce cresc.
  • Monitorizați piesa copilului.Dați-le ocazia de a juca singur, dar fiți dispuși să vă alăturați atunci când întreabă.
  • Rămâneți alertă pentru semne Copilul dvs. încearcă să facă spațiu între dvs.Aceasta este o parte normală și sănătoasă a dezvoltării copilului, deoarece imaginația lor crește și dezvoltă.
  • Metoda 3 din 3:
    Angajând o disciplină adecvată
    1. Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil mic 10
    1. Să stabilească reguli și așteptări consecvente.Din nou, copiii mici se dezvoltă pe predictibilitate.Răspundeți la comportamentul copilului dvs. în același mod de fiecare dată.Regulile familiei ar trebui să se concentreze asupra comportamentelor clar definite, care nu sunt niciodată în regulă.
    • Minimizați lista de reguli.Prioritizați siguranța, apoi concentrați-vă pe modificarea câtorva comportamente la un moment mai degrabă decât copleșitorul dvs. cu prea multe detalii.
    • Vă puteți recompensa copilul pentru un comportament bun, dar accentuați recompensele sociale, cum ar fi afecțiunea, lauda și activitățile.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 11
    2. Explicați regulile și deciziile dvs.Chiar și copiii mici trebuie să înțeleagă de ce doriți să urmeze regulile.
  • Explicați, de exemplu, că nu mergem în casă, deoarece parchetele din lemn de esență tare sunt cu adevărat slick.
  • Dacă instituiți o practică ca să atingeți genunchiul mamei și apoi să așteptați să vorbiți când este într-o conversație, explicați că este important să vă oferiți oamenilor.Prietenul mamei merită o atenție maximă atunci când vorbește - odată terminată, se va întoarce la tine și va da tu și atenția ei.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil mic 12
    3. Faceți bine cu tantrums.Copiii mici sunt ușor de copleșit și, deoarece lipsesc abilitățile de coping ale copiilor sau adulților mai mari, sentimentele lor tind să erupe în izbucnirile pe care le numim "istericale."Minimizați impactul tantrumurilor urmând câteva practici înțelepte:
  • Cunoaște limitele copilului tău.Copilul dvs. ar putea să nu înțeleagă ce îi cereți să facă.Alternativ, dacă sunt deja obosiți, foame sau subliniate altfel, capacitatea lor de a înțelege poate fi compromisă.
  • Dați-vă orientarea copilului în modul de a urmări regulile.Oferiți sugestii - mai degrabă decât să le spuneți pur și simplu "Opriți lovirea," sugerează că se întorc.
  • Răspunde la "Nu" calm prin repetarea cererii dvs.
  • Alegeți bătăliile.
  • Când este posibil, oferiți alegeri.Limitați opțiunile la două sau trei opțiuni pentru a evita copleșirea copilului dumneavoastră.
  • Evitați situațiile care ar putea declanșa izbucniri.O jucărie este prea dificilă, este sigur că va provoca frustrare, iar ieșirile lungi vă pot epuiza copilul.Amintiți-vă că copilul dvs. este mai probabil să arunce un tantrum când sunt foame, obosiți, bolnavi sau într-o situație nefamiliară.
  • Păstrați-vă rutina zilnică.
  • Încurajați-vă copilul să-și folosească cuvintele pentru a-și exprima sentimentele.
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 13
    4. Aduceți alți îngrijitori la bord.Păstrați calmul copilului copilului dumneavoastră și previzibil prin lucrul cu îngrijitori și rude pentru a vă asigura că toți respectați aceleași reguli și așteptări.Uneori, bunicii și alte rude vor căuta să urmeze practicile pe care le-au folosit atunci când se ridică copiii și să reziste solicitărilor dvs.Dacă totul eșuează, dau vina pediatriatului -- "Îmi pare rău, dar medicul nostru ne-a spus că Robert nu ar trebui să aibă suc."
  • Imaginea intitulată Fii un mare părinte la un copil copil 14
    5. Tratați copilul cu respect.Tratați copilul dvs. cum doriți să le tratați pe alții.Vorbiți politicos, respectați opinia lor, acordați atenție atunci când vorbesc și le tratează cu amabilitate.Ei vor reflecta acest comportament.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar