Cum să babysit un vârstnic de 1 an

Babysitting poate fi o modalitate distractivă de a petrece timp cu copiii și chiar a face niște bani în plus. Îngrijirea unui copil de o vârstă de 1 an poate fi intimidantă, dar nu trebuie să vă faceți griji. O bună comunicare cu părinții și cu atent la nevoile copilului este o bază bună. Atâta timp cât păstrați copilul în siguranță, bine hrănit și fericit, veți fi un mare babysitter.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui mediu sigur
  1. Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an 1
1. Ajung devreme. Du-te la casa copilului 15 - 30 de minute înainte de a pleca părinții să plece.Utilizați acest timp pentru a obține instrucțiuni de la părinți, pentru a discuta responsabilitățile dvs. și faceți un tur al casei.Întreabă, de asemenea, părinții despre orice reguli de casă și despre rutina copilului.
  • Întrebați despre programul de alimentație al copilului, timpul de culcare și activități preferate.
  • Localizați primele consumabile de ajutor și întrebați despre orice zone ale casei care sunt în afara limitelor pentru copil.
  • Întrebați dacă vi se permite să aveți vizitatori, să utilizați telefonul mobil sau să utilizați televizorul și computerul.
  • Asigurați-vă că scrieți orice informații importante, cum ar fi numerele de telefon, timpul de culcare al copilului și când și ce să hrănească copilul.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an 2
    2. Obțineți informațiile de urgență. Orice se poate întâmpla în timp ce sunteți babysitting.Este important să vă puteți contacta cu ușurință pe cineva dacă ceva nu merge bine. Obțineți numele și numărul de telefon pentru părinți și un alt adult în cazul în care părinții nu sunt disponibili.De asemenea, scrieți adresa în care aveți babysitting în cazul în care aveți nevoie pentru a apela servicii de urgență.
  • În cazul în care copilul înghite ceva otrăvitor, numărul la centrul de control al otrăvurilor este 1-800-222-1222.Acesta este un număr de 24/7.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an 3
    3. Asigurați casa.Odată ce părinții pleacă, asigurați-vă că blocați toate ușile și ferestrele.De asemenea, ar trebui să închideți toate blind-urile, mai ales dacă sunteți babysitting pe timp de noapte.Închideți ușile în orice zone pe care copilul nu ar trebui să o meargă, de asemenea.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    4. Joacă în zone sigure. Copiii mici sunt foarte activi și se poate întâmpla ceva când vă întoarceți spatele. Nu permiteți copilului să joace lângă dulapuri, dulapuri, dulapuri de medicamente sau locații de depozitare. Verificați cu părinții înainte de a lua copilul afară pentru a juca.Dacă copilul i se permite să joace afară, să-l țină departe de trafic și în zonele sigure desemnate.
  • De asemenea, păstrați copilul departe de scări și de prizele electrice.
  • Asigurați-vă că totul din punctul de vedere al copilului este ancorat în jos, astfel încât ei nu trag nimic deasupra ei înșiși.
  • Fiți conștienți de orice piese de jucării mici sau particule pe podea pe care copilul le poate ridica și le poate pune în gură.
  • Nu vă lăsați niciodată ochii de pe copil.
  • Partea 2 din 3:
    Având grijă de copil
    1. Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    1. Știți cum să schimbați un scutec. Un copil de 1 an va avea nevoie probabil de o schimbare de scutece în timp ce sunteți babysitting. Este important să schimbați copilul în mod regulat, așa că nu primește o erupție cutanată.Verificați scutecele înainte și după un pui de somn sau când copilul mănâncă. Un scutec umed se va simți probabil greu, și cu siguranță veți fi capabili să miroși un scutec poopy.Adunați toate consumabilele dvs. (e.G. Curățați scutece, șervețele pentru copii, prosopul umed, spălarea uscată, unguentul scutecului, schimbarea tamponului) înainte de a începe.
    • Așezați copilul pe masa de schimbare și scoateți scutecul murdar.Ștergeți copilul din față în spate cu spălarea umedă sau ștergerea copilului.
    • Pat copilul uscat cu o cârpă curată și uscată și puneți un strat subțire de unguent scutec dacă părinții v-au cerut.
    • Deschideți noul scutec, ridicați picioarele copilului și glisați scutecul sub el sau ea. Așezați partea din față a scutecului între picioarele copilului și pe burtă.Apoi fixați benzile adezive din partea din spate a scutecului în partea din față a scutecului.
    • Spălați-vă mâinile și bebelușul după ce ați terminat schimbarea scutecului.
    • Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat pe masa de schimbare. O regulă bună este să păstrați întotdeauna o mână pe copil în timp ce se află pe masa de schimbare.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    2. Hrăniți copilul. Cereți părinților ce fel de mâncare îi place copilul să mănânce și cât de bine copilul poate să-l mestece și să-l hrănească.Cei mai mulți copii mici, cum ar fi alimentele cu degetele care pot fi ușor preluate și nu sunt foarte bune la utilizarea ustensilelor încă.Tăiați mâncarea în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii înainte de a le oferi copilului.Asigurați-vă că copilul stă în timpul mesei. Nu vrei ca copilul să se sufle.
  • Cei mai mulți copii mici mănâncă 3 mese pe zi și câteva gustări între ele.Verificați cu părinții pentru a determina programul de hrănire al copilului.
  • De asemenea, asigurați-vă că întrebați dacă copilul are alergii. Dacă copilul are o alergie severă, aflați unde părinții păstrează EPI-Pen și le cere să demonstreze cum să o folosească în caz de urgență.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    3. Angajați în activități distractive. Activități bune pentru o vârstă de 1 an includ: construirea cu și bateți blocuri, jucând cu animale moi umplute, jucând ascunderea și căutarea și jucând cu orice jucării care pot fi împinse sau trase (e.G. Seturi de instrumente, telefoane, seturi de mâncare).Copiii care variază această epocă pot, de asemenea, cu creioane mari. Este posibil să trebuiască să țineți hârtia în timp ce copilul atrage.
  • Cereți părinților ce sunt jucăriile și activitățile preferate ale copilului.
  • Orice ai juca cu copilul, nu-ți iei niciodată ochii de la el sau de ea.
  • Copiii se plictisesc cu ușurință, așa că probabil va trebui să faceți mai multe activități în timp ce sunteți babysitting.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    4. Pune-i la culcare.Cereți părinților copilul copilului și rutina obișnuită de noapte. Copilul poate să nu vrea să meargă la culcare, dar este mai bine să-și păstreze programul tipic.. Puteți da copilului un lapte cald sau citiți o poveste înainte de a pune copilul la culcare. Verificați periodic copilul în timp ce el sau ea dormește.Nu ascultați televizorul prea tare sau discutați la telefon doar pentru că copilul dormește.Trebuie să puteți auzi dacă copilul face un zgomot sau începe să plângă.
  • Dacă copilul începe să plângă, așteptați un minut și să vedeți dacă el sau ea se oprește.Dacă plânsul nu se oprește, verificați copilul.Este posibil să trebuiască să vă confruntați și / sau să țineți copilul până când se întoarce la culcare.
  • Verificați copilul la fiecare 30 de minute.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    5. Scăldați copilul.Unii părinți nu pot fi confortabili cu bătuirea copilului.Verificați cu părinții înainte de a pleca să se asigure că este în regulă.Umpleți cada de baie cu aproximativ patru sau cinci centimetri de apă călduță. Aplicați o cantitate mică de săpun al copilului la corpul copilului și apoi clătiți copilul.Utilizați un prosop pentru a curăța fața copilului.Nu primiți săpun în fața sau ochii copilului.Odată ce ați terminat, uscați copilul, puneți un scutec proaspăt și îmbrăcați copilul.
  • Asigurați-vă că cereți părintelui mai întâi dacă este bine să vă scoți copilul.
  • Utilizați numai produse care sunt destinate copilului.
  • Nu lăsați niciodată copilul în cadă. Nu vă lăsați niciodată ochii de pe ei!
  • Dacă copilul are jucării de baie, permiteți-i să se joace cu ei în timpul băii.
  • Zâmbiți și discutați cu copilul pe măsură ce îl băteați.
  • Partea 3 din 3:
    Manipularea problemelor comune
    1. Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    1. Se ocupă de un tantrum de temperament. Păstrarea copilului ocupat și fericit poate ajuta la prevenirea tantrumurilor temperamentului, dar copilul poate avea unul oricum.În cazul în care bătrânul de 1 an aruncă un tantrum de temperament rămâne calm și nu argumentați niciodată cu copilul. Copiii care vârste au o atenție destul de scurtă, atât de distragătoare cu o jucărie sau o activitate ar putea opri tantrul. Dacă el sau ea se află pe pământ lovind și se rostogolește în jur, încercați să păstrați copilul în siguranță și să deteriorați ceva.Deși poate fi tentant, nu lăsați copilul singur într-o cameră în timpul tantrului.
    • Odată ce tantrul sa terminat, confort și țineți copilul și încercați să angajați copilul cu o activitate distractivă.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    2. Consola un copil plâns. Un copil de 1 an poate plânge când părinții lui pleacă.Acest lucru este normal, iar copilul va opri probabil odată ce se simte confortabil.Amintește-i copilului că ei sau părinții lui se vor întoarce mai târziu și vor încerca să distragă copilul cu o jucărie sau o gustare.Continuați să rămâneți liniștiți și să mângâiați copilul. Demeanorul dvs. va ajuta copilul să se simtă în siguranță și confortabil.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    3. Opriți un copil să vă atingă.Copiii mici, uneori, le place să lovească alți oameni.În cazul în care vă lovește în vârstă de 1 an, spuneți ferm copilului să se oprească.Cereți părinților copilului dacă folosesc timpuri. Dacă nu, și dacă copilul te lovește, spune copilului: "Nu este bine să mă lovești."Apoi, sugerează altceva ca ei să facă cu mâinile, cum ar fi colorarea sau jocul cu niște blocuri de construcție.Dacă copilul nu se oprește, lăsați părinții să știe despre comportament atunci când se întorc.
  • Niciodată nu a lovit sau pedepsi fizic pe copil.
  • Imagine intitulată Babysit un pas de 1 an
    4. Discutați cu părinții.Odată ce părinții se întorc, dați-i un raport despre modul în care a mers babysittingul.Spuneți-le despre timpul de masă, modificările scutecului și timpul de culcare.Lăsați-i să cunoască activitățile pe care le-ați făcut cu copilul și reacția copilului la diferitele activități.Este important să fii detaliat deoarece copilul nu poate lăsa părinții să știe cum lucrurile cu.
  • Fiți mereu cinstiți cu părinții despre cum a mers totul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În caz de urgență, sunați la 911.
  • Nu vă lăsați niciodată ochii de pe copil.Numărul unu numărul unu este de a păstra copilul în siguranță.
  • Nu uitați să vă distrați în timp ce sunteți babysitting.Nu trebuie să fiți stresați tot timpul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar