Cum se obligă cu copilul dvs. Adoptat

Legarea cu dvs copil adoptat poate fi mai ușor decât credeți. Nivelul de dificultate va varia în funcție de vârsta copilului și de experiențele pe care le-au dus în îngrijirea favorabilă sau cu părinții biologici, dar acest articol presupune că sunt în treapta copilului și a copilului.Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că copilul dorește să fie iubit și să găsească o casă stabilă și de susținere, indiferent cât de îndepărtată sau supărată pot părea.

Pași

  1. Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 1
1. Iubesc copilul.Lăsați-i să știe că sunteți acolo pentru ei și că doriți să vă petreceți timp cu ei.
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 2
    2. Găsiți activități pe care copilul le va interesa, care le va aduce beneficii intelectual și emoțional. Petreceți timp cu ei, astfel încât să puteți afla mai multe despre ele și legătura.
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 3
    3. Dacă locuiți într-o cultură care valorizează confidențialitatea și spațiul personal (e.G., culturile occidentale moderne), le dau un spațiu personal pentru a petrece timp și pentru a respecta acel spațiu ca a lor. Bate pe ușă înainte de a intra și, indiferent cât de mult nu vă place, permiteți-i să decoreze și a picta (sau să-i ajute să picteze) camera astfel încât să fie propriul lor spațiu. Ei trebuie să simtă că noua casă este a lor și că se pot simți confortabil să rămână acolo. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi practic dacă trebuie să împărtășească camerele cu alții, deoarece nu fiecare familie își poate permite fiecare membru al familiei lor, în special în țările în curs de dezvoltare. Este mai important să subliniem dragostea și respectul reciproc pentru toți membrii gospodăriei.
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 4
    4. Dacă copilul dvs. are o religie sau naționalitate diferită decât o respectați. Întrebați copilul dacă ar dori să sărbătorească anumite sărbători sau părți ale patrimoniului lor și, dacă este cazul, încercați învățând despre ei.Întrebați copilul dacă vă pot ajuta să aflați despre religie sau patrimoniu / sărbătoare.Mergeți la bibliotecă sau căutați online despre ceea ce este implicat și că copilul vă arată ceea ce știu despre asta. Poate că nu face parte din ceea ce considerați "vacanțele" Dar va trebui să fie de acum încolo.Chiar dacă copilul nu vorbește despre asta, trebuie încă să întrebi dacă ar dori să sărbătorească sau să învețe despre asta. În caz contrar, resentimentul poate construi în liniște. Nu vă faceți griji prea mult despre sărbători. Concentrați-vă pe iubirea fără rezerve pentru copil și să aveți grijă de nevoile lor.
  • Imagine intitulată Bond cu copilul dvs. adoptat Pasul 5
    5. Puneți întrebări, dar nu vă opriți.Vorbește despre trecutul lor într-un mod deschis.Nu încercați niciodată să ascundeți faptul sau să uitați faptul că au fost adoptați.Stau deschis și sincer le va face să aibă încredere în tine și te vor transforma "Mamă sau tată" mai repede decât minciuna sau falsă.
  • Imagine intitulată Bond cu copilul adoptat Pasul 6
    6. Fie ca copilul să aibă un control asupra alegerilor familiale.Lăsați-i să aleagă o cină de familie în fiecare noapte, o activitate de familie în fiecare săptămână, un joc pe care îl jucați sau un film pe care îl vedeți.Ei trebuie să aibă un pic de control într-o viață care anterior a fost așa de sub controlul lor.
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 7
    7. Nu a pus niciodată jos sau ataca caracterul părintelui biologic. Chiar dacă au dat copilului pentru adopție pentru motive oribile și chiar dacă nu sunteți de acord cu stilul lor de viață, nu spuneți copilului că părinții biologici au fost "rău" sau "fără valoare". Nici un bun nu poate veni de la asta, va reflecta doar rău asupra ta pe termen lung. Amintiți-vă, dacă nu aveți nimic bun de spus despre cineva, atunci nu spune nimic. Benjamin Franklin a spus odată despre succesul său în relațiile interpersonale: vorbesc despre toate lucrurile bune ale oamenilor și nici unul dintre cei răi.
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 8
    8
    Relaxa. Relația se va construi cu timpul.Pe măsură ce copilul începe să vadă că respectați și aveți grijă de ei, dragostea va crește. Fii răbdător. Ei vor începe încet să vă vadă ca "Mamă sau tată" iar viața lor timpurie va deveni mai puțin importantă pe măsură ce se implică în școală, sport etc.Încercați doar să fiți un părinte deschis și cinstit și totul va funcționa bine!
  • Imagine denumită legătura cu copilul dvs. adoptat pasul 9
    9. Știți când să solicitați ajutor profesional. Mulți copii sunt adoptați de la casele abuzive, casele de dealer de droguri, casele nefuncționale și ar fi putut fi văzute și implicate în situații de acasă dure. Destul de des, copilul adoptat poate avea probleme emoționale și dizabilități de învățare care pot necesita ajutor profesional pentru a depăși.
  • sfaturi

    Împreună cu stabilirea regulilor, încercați a Joc de familie noapte, O noapte specială de cină de familie, excursii speciale. Încercați ceva nou pe care îl puteți face împreună.Lăsați copilul să facă parte din alegeri.
  • Asigurați-vă că, în fața unui copil pași piciorul în casa dvs., pentru a avea tot istoria acelui copil (de multe ori județul adoptiv nu dezvăluie tot ceea ce sa întâmplat cu acel copil), inclusiv toate medicale, psihologice, psihiatrice, comportamentale și cognitive Teste / tratamente.Câte case foster sau de câte ori a fost un copil "reunificat" cu părinții biologici doar pentru a fi scos din acea casă din nou.
  • Să vă angajați în bunăstarea copilului din ziua în care copilul intră în casa dvs. Avocați și găsiți serviciile disponibile pentru acel copil atunci când au nevoie. Acest lucru poate include consiliere individuală și de familie, clase de părinți, agenții intruzive implicate viața dvs. și mai mult. Creați o echipă de asistență pentru copil și implicați profesorii, miniștrii și alți adulți cu copilul dvs. Abordarea echipei este deosebit de importantă pentru copiii tulburi.
  • Amintiți-vă, luați copilul pentru a-și îmbunătăți viața, nu-i controlați. Nu încercați să schimbați copilul - iubiți-le și ajutați copilul să devină cine au fost pus pe acest pământ să fie. Cine va deveni copilul este modelat și influențat de părinte - copilul este cel mai probabil să-și dea seama de potențialul lor complet într-un mediu în care sunt susținuți și prețuiți de familia adoptivă.
  • Fii răbdător și gata pentru orice.Întotdeauna amintiți-vă că sunteți părintele.Este nevoie de o persoană foarte răbdătoare și la nivel de nivel pentru a adopta. Amintiți-vă acest lucru indiferent cât de greu sunteți testat. Și întotdeauna să vă amintiți că va dura cât mai mult timp ca copilul decide.
  • Avertizări

    Copilul poate avea unele comportamente, în special în lunile de început, cum ar fi coșmarurile în care trezesc întreaga gospodărie.Fi pregătit pentru asta.Copilul are multe sentimente de a sorta.Niciodată, niciodată, nu se înfurie cu ei pentru ceva, cum ar fi acest lucru, care este în totalitate din controlul lor.Fiți pregătiți să le iubiți oricum și să oferiți confort și reasigurare.
  • Copilul poate dori să vorbească, să găsească sau să-și cerceteze familia biologică în viitor.Fi gata pentru asta.Nu presupuneți niciodată că sunteți acum mama sau tata și copilul va uita de trecutul lor.Când vine timpul și copilul întreabă părinții biologici, fiți gata și deschis la întrebări și lăsați copilul să știe ce știi.Dacă părinții biologici sunt încă în viață și au existat probleme în viața lor, cum ar fi drogurile sau activitățile ilegale, lăsați copilul să știe puțin despre informație (numai dacă sunt suficient de bătrâni pentru a înțelege și a face față acestui lucru), dar nu intră în asta Prea multe detalii.Doar spune că părinții au avut unele probleme cu o anumită problemă și nu au putut să-i pasă în mod corespunzător și că nu sunteți sigur că sunt acum sentimentele lor. Pregătiți copilul pentru faptul că părinții lor biologici nu doresc să fie găsiți, dar nu descurajați să le căutați nici. Fi de susținere.
  • Copilul / copiii pe care îl adoptați pot avea o afecțiune numită tulburare de atașament reactivă și împreună cu faptul că, în general, PTSD.Aceste adopții nu sunt pentru cei slabi de inimă.Pașii simpli nu vor ajuta acești copii. Asigurați-vă că acești copii vin cu asigurare pentru a include tratamentul în setările rezidențiale.
  • Copilul se poate lupta înapoi, rebel sau vă poate spune "Nu ești mama sau tata mea!"Fii calm.Lăsați-i să știe că nu încercați să înlocuiți părinții lor biologici.Ești doar ca să le dai o casă și că ai grijă de ei foarte mult.Aceste lucruri au nevoie de timp. Amintiți-vă că sunteți adultul și că au fost prin multe.Niciodată nu o forțează.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar