Cum să se ocupe de personalul spitalului nepoliticos

O mulțime de oameni știu cum sunt lucrurile când vine vorba de un personal spitalier nepoliticos. Personalul este de obicei suprasolicitat și, de când ajung în jur pentru a vă întreține, nervii sunt împușcați și răbdarea lor a dispărut. În cele din urmă, când cineva te sună, ei au nervul pentru a copia o atitudine. Dacă ați petrecut vreo perioadă de timp într-un spital, ați intrat în contact cu câțiva muncitori destul de nepoliticoși. Vestea bună este că există modalități de a face față lor.

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 1
1. Pastreaza-ti calmul. În timp ce fiți bolnavi și calm nu este un lucru ușor, doriți să fiți înțeles în mod clar pentru a fi tratat cu respect. Asigurați-vă că persoana nepoliticoasă nu este dacă adresați această problemă particulară. Rudeness nu înseamnă că sunt o persoană rea - ar putea să nu mai lipsească abilități sociale.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 2
    2. Încercați să înțelegeți punctul de vedere al persoanei nepoliticoase. Camerele de urgență sunt ocupate. Pacienții mai severi sunt tratați mai întâi. Personalul face tot posibilul pentru a prioritiza și poate lipsi un zâmbet pe fața lor atunci când atât de mulți oameni au probleme grave pe care trebuie să le facă față. Camerele de urgență sunt medii extrem de stresante, iar personalul ar putea fi de rezolvat cu probleme personale deasupra. Care nu ar trebui să-i scuzați comportamentul, dar ar putea să vă ajute să înțelegeți că atitudinea lor nu este personală.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 3
    3. Faceți cercetarea înainte de a merge la spital ori de câte ori este posibil.
  • În Statele Unite, Medicare pune acum datele acolo pentru a vedea și a compara. Conectați-vă la Medicare.gov, comparați spitalele din zona dvs. Acordați o atenție deosebită ratelor de readmisie. Aceasta urmărește câte pacienți au trebuit să fie redactați pentru aceeași condiție.De asemenea, puteți cerceta cât de mulțumiți pacienții au fost cu grija pe care au primit-o. Vă va ajuta să determinați unde puteți obține cea mai bună grijă pentru boala dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 4
    4. Să fie compatibilă. În timp ce asistentele medicale și furnizorii ar dori ca lucrurile să fie rapide și rapide, care nu este întotdeauna cazul în spital sau în departamentul de urgență.Înțelegeți că este nevoie de timp pentru testarea și pentru ca medicul să se întoarcă la asistente medicale.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 5
    5. Cereți să discutați cu persoana responsabilă. Dacă sunteți nemulțumit de un membru al personalului spitalului, există modalități de a aborda acest lucru. Dacă nu vă place cum vă tratează asistentul sau furnizorul, aveți dreptul să cereți să fiți tratați de altcineva. Cereți să discutați cu asistenta de triaj, perceperea asistentei medicale sau a managerului de asistență medicală și dacă nu sunt disponibile, puteți cere să vorbiți cu supraveghetorul de îngrijire medicală.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 6
    6. Utilizați comunicarea non-violentă. Explicați situația în mod clar cu fapte și într-o voce calmă la persoana responsabilă. Evitați strigătul sau insultarea personalului. Persoana responsabilă va aborda situația și va vorbi cu personalul.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalului Rude Pasul 7
    7. Notificați spitalul. Depune o plângere. Personalul spitalului ar trebui să se îngrijească, iar sănătatea pacienților lor trebuie să fie o prioritate.
  • Imagine intitulată Deal cu personalul spitalicesc Rude Pasul 8
    8. Obțineți un avocat. Ajută la pacientul acut bolnav să aibă un avocat pentru a se asigura că nevoile lor sunt îndeplinite și sunt confortabile. Au un membru al familiei acolo în timpul zilei și altul seara. Ei pot apoi să se susțină, comunicând cu medicii și asistentele medicale și punând întrebări. Avocatul poate păstra o notificare de jurnal sau prin e-mail, informând membrii familiei de testare efectuată, îngrijirea primită, planurile medicului și orice întrebări de întrebat. Cu legile HIPAA veți putea afla mai multe informații dacă sunteți acolo susținând pacientul și sunteți la noptieră.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar