Cum să facem față cu plăcerea unei persoane care vă lipsește

LIKING pe cineva care nu respectă că prezintă ceva pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când vă evaluați caracterul, conducând-vă să vă relaxați în mod corespunzător - pe de altă parte, indiferent dacă suntem sau nu de faptul că cineva nu este în controlul nostru și din anumite motive , inima continuă să insiste. Într-adevăr, în unele cazuri, rudeness și atitudinea respectoasă pot fi atractive într-un mod pervers, pentru că suntem în modul de salvator sau plăcut, gândim că putem răscumpăra sau schimba această persoană pentru mai bine.

Dacă sunteți în această situație, poate fi confuz și rănit, mai ales dacă te-au pus în mod continuu în ciuda progreselor tale și atent. Dacă da, este timpul să ținem cont de atitudinea lor și să dați tu mai mult respect în loc să le oferim orice altă libertate pentru a fi nepoliticos pentru tine. Acest articol vă va oferi sfaturi despre cum să treceți peste această persoană prin descoperirea respectului față de dvs.

Pași

  1. Imaginea intitulată face față unei persoane care ne respectă pasul 1
1. Feriți-vă efectul glamour. Uneori este ușor să cădeți pentru rolul, poziția sau starea pe care o persoană o reprezintă, mai degrabă decât persoana actuală și adevăratul lor caracter. Această confuzie de identitate poate fi greu de dezlegat dacă ești lovit de strălucirea a ceea ce ei "do", Dar dacă nu încercați să separați persoana din poziție, atunci ați putea cădea pentru ceva care nu este chiar real. Pentru a elabora, dacă această persoană se află într-o poziție de autoritate, putere sau respect în ceva care vă interesează sau contează mult pentru dvs., indiferent dacă este vorba despre o lucrare, un hobby, un club sau un rol sportiv, s-ar putea să fi confundat rolul sau poziția lui persoana cu cine sunt cu adevărat. Aceasta este o neînțelegere comună într-o lume în care vom depăși ceea ce oamenii "do" în loc de cine sunt oamenii prin intermediul lor "caracter".
  • De exemplu, Jenna are o pasiune pe Gary. El este cel mai mare dezbatere pentru anul și are un mod incredibil cu cuvintele, care este ceva ce dorește că a avut curajul să se ridice și să facă prea - într-adevăr, auzind livrarea lui doar o face să se topească înăuntru. El este, de asemenea, președintele societății de dezbateri și are o mare influență în cadrul facultății engleze. Pare că are oameni nesfârșiți care îi înconjoară care dorește o bucată din timpul său. Jenna vrea mai ales să fie un dezubactare și să fie observat și pentru abilitățile sale de cuvinte. Ea știe că Gary nu este foarte drăguță cu ea și a insultat-o ​​chiar în mai multe rânduri, dar crede că este aproape fermecător, pentru că este un semn că este inteligent, plin de spirit și într-o zi, poate să-și dea seama că este bună cu cuvintele. Jenna este înfricoșătoare - ea iubește ce înseamnă Gary, nu Prigul pe care Gary este de fapt.
  • George se încadrează adânc pentru șeful său. Ea este inteligentă, inteligentă, Sassy și există o discuție constantă că managementul este atât de impresionat de ea că a făcut-o pentru promovare la un rol de top în curând. Totuși, ea este întotdeauna curată și tăiată în remarci pe care o face lui George și insistă că își returnează activitatea în mod constant, chiar dacă George a fost întotdeauna un interpret de top și alte persoane recunosc că are rezultate excelente de lucru. Cu toate acestea, George este gata să-și pună propria muncă pentru că el crede că șeful său este mai deștept decât el și că, dacă o face așa cum o întreabă, va veni să-și dea seama că este special și va fi de acord să iasă cu el. Ca și în cazul lui Jenna, George este greșit greșit - el este lovit de strălucirea rolului șefului său și de accelerații pe care o primește și își înlăturău ruda ei în speranța că se va schimba. Ea nu se va schimba și el va continua să se pună în jos.
  • Imaginea intitulată face față cu plăcerea unei persoane care vă lipsesc pasul 2
    2. Găsiți-vă propriul loc de respect de sine. Continuând să-i placă pe cineva care ne respectă, veți fi adesea întemeiați în propriile dvs. nesiguranță și lipsa de respect față de sine. În unele privințe, puteți vedea această insultă și nepoliticoasă ca cineva care ar putea umple ceea ce percepeți ca spațiile goale din interiorul vostru. În realitate, totuși, nimeni nu vă poate completa - numai că vă puteți completa și dacă aveți o stima de sine scăzută, respectul de sine scăzut și o tona de nesiguranță, atunci va trebui să vă concentrați asupra dvs. și asupra nevoilor voastre mai degrabă decât să continuați Chase după cineva care știe cum să zicească pe slăbiciunile tale și să transforme cuțitul. Fiți pregătiți să vă opriți să vă puneți prin acest lucru și să începeți să vă îmbunătățiți propriul sentiment de auto-valoare în schimb. Să vă amintiți că nici o persoană care vă insultă sau vă pune jos merită să formați o parte din viața voastră.
  • Imaginea intitulată face față unei persoane care ne respectă pasul 3
    3. Nu analiza supra-analiza al lor comportament. Probabil că sunt modul în care sunt din cauza a 1001 de motive, de la propriile lor nesiguranță până la căutarea atenției. Cu toate acestea, în cele din urmă ar trebui să ajungeți la un punct de a vă spune singur "cui ii pasa"? Nu sunteți îngerul lor gardian, nu sunteți profesioniștii lor de sănătate și nu sunteți antrenorul lor personal. Dacă au probleme, nu sunteți acolo pentru a le salva sau a le schimba și riscați să faceți motive pentru a vă scuza comportamentul dacă analiza supra-analizați ceea ce îi îndeamnă să se comporte într-un anumit mod. În cazul în care modul în care se comportă spre tine se îndreaptă în jos și este rău, ar trebui să fie suficient de alertă pentru tine de a începe să vă îndepărtați de pasiunea ta unilaterală asupra lor.
  • Dacă suferiți de încercarea de a fi un popor plăcut, vedeți Cum să nu mai fie un popor plăcut Pentru sfaturi privind depășirea acestui comportament de auto-respect.
  • Imagine intitulată face față cu placerea unei persoane care ne respectă pasul 4
    4. Realizați că va trebui să aveți trece peste această persoană. O relație sănătoasă între două persoane nu este posibilă dacă cineva nu are respect pentru celălalt. În timp ce aceasta este cea mai grea parte a procesului, este cea mai esențială parte. Dacă nu sunteți dispus să vă puneți sentimentele pentru această persoană din spatele dvs., veți continua să vă bucurați de această persoană și să nu vă puneți mai întâi nevoile și respectul.
  • Imagine intitulată face față cu plăcerea unei persoane care ne respectă pasul 5
    5. Concentrați-vă de ce ar trebui dispreț Atitudinea acestei persoane față de dvs., mai degrabă decât de ce le place. Odată ce au arătat o atitudine lipsă de respect față de dvs. în mai multe rânduri, acest lucru ar trebui să vă avertizați suficient pentru dvs. că nu se vor opri și că viziunea lor asupra dvs. va fi întotdeauna neprietenoasă și necuviinței. Dacă continuați să vă scuzați comportamentul sau să tratați atitudinea lor ca altceva decât ceea ce este, veți continua să lăsați rudele și lipsa lor de respect și să le permită să scape cu un comportament atrocic față de dvs. Întrebați-vă cum vă pun în jos sau vă insultă. De exemplu: această persoană vă deranjează în public? Şicana tu nelenicit? Te deranjează fără sfârșit? Aruncă-ți barele, mai ales când alții sunt acolo să-i audă? Te bateți? Știind de ce nu ar trebui să fii legat de această persoană romantic sau altfel este o parte esențială a trecerii peste o pasiune greșită.
  • Imaginea intitulată face față cu plăcerea unei persoane care ne respectă pasul 6
    6. Protejați-vă prin dezangajare. Probabil că te-ai pus într-o poziție de a fi în prezența lor cât mai des, de a-și îndeplini rudatatea și insultele lor de dragul petrecerii timpului, doar pentru a fi în prezența lor. Indiferent de comportamentul dvs. actual față de ei, trebuie să se încheie - pentru ta dragul. Se sugerează că vă îndepărtați complet de această persoană și începeți să vă trageți împreună. Iată ce să faceți în continuare:
  • Nu vorbiți cu această persoană. Ei în mod clar nu merită atenția dvs.Imagine intitulată face față cu placerea unei persoane care vă lipsește pasul 6bullet1
  • Dacă aveți numărul de telefon în contactele dvs., e-mail-ul lor în lista de adrese sau profilul lor pe un site de socializare, ștergeți fiecare sursă de contact și conexiune. (Puteți merge chiar la fel de departe ca blocarea lor.) Acest lucru va lăsa persoana să știe că nu veți accepta acțiunile lor anterioare și nu veți fi supuși unei rude viitoare.Imagine intitulată face față cu placerea unei persoane care vă lipsesc pasul 6bullet2
  • Dacă persoana încearcă să vă vorbească, nu răspundeți. Pur și simplu mergeți departe. Dacă spuneți nimic nu se simte prea nepoliticos pentru dvs. (la urma urmei, nu doriți să faceți la nivelul lor), pur și simplu spuneți un lucru politicos să vă scuzați și apoi să plecați.Imagine intitulată face față cu plăcerea unei persoane care ne respectă pasul 6Bullet3
  • Dacă nu aveți de ales decât să discutați cu ei (cum ar fi la locul de muncă), să fiți superficială și să spuneți doar ceea ce trebuie spus, toate într-un ton profesional și mod. Luați în considerare păstrarea unei înregistrări a oricăror insulte referitoare la dvs. personal sau performanța dvs. de lucru, pentru a vă ridica cu șeful dvs. sau cu altcineva. Întoarceți acest tip de situație chiar în mintea voastră de a fi o pasiune tolerabilă pentru a fi un hărțuitor intolerabil.Imagine intitulată face față cu plăcerea unei persoane care vă lipsesc pasul 6bullet4
  • Imagine intitulată face față cu placerea unei persoane care ne respectă pasul 7
    7. Nu mai vorbi despre această persoană altora. Nu bârfeți sau nu le insultați în spatele lor. Care pur și simplu se joacă jocul și nu reușesc să vă întărească propriul respect și caracterul propriu. Când cineva vă întreabă ce sa întâmplat între voi, spuneți ceva de-a lungul liniilor "M-am săturat să mă ocup de el / ea." Sau pur și simplu spune că amândoi ați fost de acord să nu fiți de acord și că nu interacționați prea multe zile. În cele din urmă, într-adevăr nu este afacerea altcuiva, deci ești liber să spui "De ce vrei să știi? Nu este ceva ce îmi pasă să discut."
  • Imaginea intitulată face față unei persoane care ne respectă pasul 8
    8. Obțineți sprijin din partea familiei și a prietenilor autentici sau chiar de la colegii sau membrii echipei știți că puteți avea încredere. Tăierea pe cineva din doare, mai ales dacă ați fost fantasizând cu privire la potențialul lor rol viitor în viața voastră și ați cheltuit energiile nesfârșite încercând să le aducă să vină să vă vadă într-o lumină mai bună. S-ar putea să aveți mai multe sentimente pentru ei după aceea și este natural, dar nu este un motiv să se întoarcă în modele vechi de comportament. Aranjați o adunare pentru câțiva prieteni pentru a vă aduce mintea de pe această persoană, petreceți timpul să stea cu oameni care văd și recunosc binele în voi și să fiți cu oameni care vă susțin, indiferent dacă sunteți un succes sau nu Orice efort. Lasă-te să simțiți cum este să fii în jurul oamenilor care te respectă și nu-ți dau durere.
  • Imaginea intitulată face față cu plăcerea unei persoane care ne respectă pasul 9
    9. Continuați cu viața dvs. într-o manieră mai pozitivă și mai bună. Fiți atenți în viitor despre modul în care veți interacționa cu oamenii care vă traversează calea și nu vă permiteți inimii să fugă cu idei nebunești de salvare sau răscumpărare pe oricine. Oamenii vor schimba doar cine sunt de voința lor. Mai mult decât atât, fantezându-se că cineva va veni și va vedea "adevărat" înseamnă că "adevărat" nu strălucește suficient pentru a începe și petrece timpul de lustruire "adevărat" ar trebui să fie acum atenția dvs. actuală. Atragem și suntem atrași ca oamenii, așa că uneori suntem atrași de o persoană care dezvăluie ceva ce ne-am dezamăgit în interiorul nostru. Este important să învățați din faptul că ați fost atras de cineva profund negativ, deoarece spune multe despre modul în care vă simțiți în legătură cu dvs. Tu do merită mai mult și trebuie să vă reamintiți în mod constant până când devine a doua natură, precum și de a lucra la acele aspecte ale dvs. pe care trebuie să le îngrijiți cu o bunătate mai mare.
  • Stați în picioare și aveți încredere în dvs. Veți atrage oameni asemănători care împărtășesc pozitivitatea și care vă apreciază punctele forte și personalitatea atunci când alegeți această cale. Poate părea greu acum, dar acesta este singurul mod real de a atrage o persoană care vede "adevărat"- Fiind o persoană care nu este tacăd să vă exprime și să vă așteptați la respect de la alții.
  • Citit Cum să te ridici singur Pentru mai multe idei.
  • sfaturi

    O persoană care nu respectă nu o face "nevoie" în orice formă sau formă. Ei pot să-și întărească atenția pe care o continuați să le oferiți, dar nu le va schimba atitudinea. Dacă ceva, atenția constantă, în ciuda insultelor și a lipsei de respect, întărește pur și simplu pentru cealaltă persoană că vă poate trata ca un zgomot, indiferent de sentimentele și umanitatea voastră. Se face cu o astfel de persoană, indiferent de ce vă spune inima voastră.
  • Acționează ca și cum nu ați știut niciodată această persoană. Viața voastră va continua și venirea lor se va întâmpla undeva de-a lungul liniei. Chiar dacă nu primesc nici o reverberație Karma, nu contează pentru că accentul este pe a fi cea mai bună persoană tu poate fi, nu pe ceea ce se întâmplă cu ei.
  • Ca parte a procesului dvs. de concediu, încercați să apelați această persoană pentru comentariul sau comportamentul lor și să vedeți ce se întâmplă. Chemați-i pe atitudinea lor proastă pentru o schimbare. Probabil că vor fi surprinși că ați făcut și foarte defensiv despre comentariile. Ei vă pot confrunta chiar despre propriul dvs. comportament, oferindu-vă o oportunitate de a vă exprima că regreți că nu se ridică mai devreme la insulte și atitudine proastă, dar că ți-ai găsit coloana vertebrală și că o faci acum. Evitați să le atacați ca pe o persoană, subliniați doar ocazii factuale pe care au spus lucrurile dureroase.
  • Când o persoană este medie pentru dvs., aceasta nu este o invitație de a fi rău înapoi la ei.La fel de minunat s-ar putea simți să se întoarcă în cele din urmă, este contraproductiv și nu face oricine Simțiți-vă bine (după cum ați putea ști, după ce ați trecut printr-o experiență similară din punct de vedere emoțional).Ei sunt încă oameni, la fel de crud ca ei pot fi.
  • Avertizări

    Nu continuați niciun contact cu această persoană, chiar dacă vă sună spunând cum "Îmi pare rău" ei sunt și cum este "nu se va mai întâmpla niciodată." Aceasta este aproape întotdeauna o metodă de a vă suge înapoi.
  • Dacă această persoană amenință sau te împiedică, raportați-l imediat autorităților locale.
  • Rețineți că majoritatea oamenilor sunt Wimps când vine vorba de a-și admite eșecurile și greșelile.Ei vor încerca să o acopere mai degrabă decât să se ocupe de ea matur.
  • Dacă își cer scuze deloc, este în întregime scopuri egoiste: să nu intrăm în necazuri.Ei sunt jenat de o situație care își subliniază eșecurile.Dacă ei îmi pare rău, ei vor trebui să realizeze întreaga dimensiune a acțiunilor lor.Ei vor detalia acțiunile și demonstra prin dovadă a acțiunilor lor și spuneți cât de specific au afectat.Ei nu vor oferi ceva specific pentru a face acest lucru ("Te duc la o excursie la Hawaii!").Probabil că este doar o încercare de a "şterge" Ce sa întâmplat și din nou, își acopere greșeala.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar