Cum să se ocupe de lipsa de respect față de frați

Frații lipsiți de respect sunt, din păcate, o problemă comună. În timp ce ați putea dori să vă răzbuneți, cel mai bun mod de a închide este să clarificați că nu vă vor atrage atenția. Stonewalling un frate când sunt în cel mai rău comportament este adesea suficient pentru a trimite un mesaj clar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea problemei
  1. Imagine intitulată Domnul furios și supărat Cry.jpg
1. Recunoașteți că lipsa de respect este adesea un strigăt pentru atenție. Oamenii, în special copiii, nu știu întotdeauna cum să-și exprime dorințele și sentimentele într-un mod matur. Astfel, ei pot spune lucruri pe care nu le spun sau nu acționează în moduri pe care le cunosc că nu ar trebui.
  • Ei sunt plictisiți și vor să vadă ceva interesant
  • Vor atenția
  • Se simt nemaiauzite și se aprind
  • Ei au o nevoie nesimțită fără legătură cu tine (e.G. fiind foame sau obosit) și acționează
  • Imagine intitulată Confuz adolescent 1.jpg
    2. Luați în considerare dacă ați contribuit la această problemă. Este posibil ca comportamentul tău să-ți provoace fratele? În timp ce uneori, înnebunerea lui Sibling nu are nimic de-a face cu ceea ce ați făcut, este important să vă gândiți la interacțiunea și întrebarea dacă ați escaladat situația.
  • Le respectați sau traversați o limită?
  • Stăpânește peste ceea ce trebuie să spună în loc să asculte?
  • Ați ales o luptă?
  • Bacsis: Încearcă să fii cinstit cu tine, chiar dacă te face inconfortabil. Uneori, schimbarea comportamentului dvs. vă ajută să se comporte mai bine.

  • Imagine intitulată Persoana tânără cântărește pro și cons.jpg
    3. Amintiți-vă că comportamentul rău al lui Sibling spune mai multe despre ele decât despre tine. Starea lor proastă nu reflectă nimic negativ despre tine: ești bine.
  • Ei nu înseamnă neapărat lucrurile pe care le spun. Și aceste lucruri sunt probabil neadevărate.
  • O parte din învățarea de a fi puternică este învață să nu lase să lase imaturitatea altor oameni să te ducă jos. Atitudinea lor nu este problema ta.
  • Imagine intitulată Adult se află pe podea cu copilul plâns.jpg
    4. Nu luați personal tantrum sau izbucniri personal. Uneori oamenii aruncă tantrum, mai ales dacă abilitățile lor de comunicare sau de reglementare emoțională sunt limitate. De obicei, acest lucru nu este despre tine deloc. Asigurați-vă că puteți spune diferența dintre lipsă de respect care este îndreptată spre dvs. și o izbucnire care se întâmplă deoarece fratele dvs. este supărat.
  • Cel mai adesea, izbucnirile mari se întâmplă deoarece fratele tău nu știe cum să facă față emoțiilor lor mari. Tot ce poți face este să-l aștepți și apoi să-i ierți că sunt imperfecte.
  • Bacsis: În timp ce nu puteți face prea mult pentru a controla izbucnirile, uneori acestea sunt mai puțin susceptibile de a se întâmpla dacă copilul se simte ca cineva le ascultă. Încercați să fiți un ascultător suplimentar bun dacă doriți ca fratele dvs. să acționeze mai calm.

    Metoda 2 din 3:
    Care se ocupă de lipsă de respect în acest moment
    1. Imagine intitulată Persoana pașnică în Blue.jpg
    1. Refuză să arate o reacție puternică. Uneori, frații acționează pentru că sunt plictisiți și doresc ceva interesant să se întâmple. Dacă refuzi să le dați o reacție emoțională, ei ar putea să-și dea seama că acest lucru nu este o modalitate bună de a obține divertisment. Practicați respirația profundă dacă doriți să ajutați controlul modului în care reacționați.
    • Dacă vă simțiți ca plângând, spuneți "La revedere" și plecați.
    • Refuză să se răzbune. Acest lucru recompensează comportamentul, oferindu-le atenție (chiar dacă este atenția negativă).
  • Imagine intitulată man.jpg dezinteresat
    2. Încercați să prefaceți că nu auziți nimic. Ignorarea lipsei de respect vă oferă puterea în această situație. Ignorarea acestora le spune că nu doriți să vorbiți sau să vă certați cu ei. Când vă prefaceți că nu le auziți, îi concediați. Poate fi dificil, dar întotdeauna funcționează.
  • Imaginea intitulată Rămâi calm într-un argument Pasul 3
    3. Nu fiți fizici și nu vă strigați la ei. Acest pas este esențial, deoarece vă poate ajuta să vă dați seama că nu doriți să luptați. În schimb, rămâneți liniștiți și nu vă întoarceți pe ele, chiar dacă vă deranjează. Au respect pentru ei și vor avea respect față de dvs.
    1. Imagine intitulată Preteen Rolls Ochii la Adult.jpg
      1. Invitați-i să se comporte mai bine dacă credeți că puteți spune ce doresc. Uneori oamenii acționează atunci când abilitățile lor sociale nu sunt suficient de bune pentru a le ajuta să se comporte mai bine. Uneori, un memento blând poate fi suficient pentru a le seta pe calea cea bună. Puteți spune ceva de genul:
    2. "Nu-mi place să stau cu oameni care mă numesc nume, dar dacă încerci să te întrebați frumos, aș putea să vă dau un răspuns diferit."
    3. "Nu-mi place să ascult limba nepoliticoasă. Dar puteți încerca din nou politicos."
    4. "Dacă vrei atenția mea, poți încerca să mă suni după numele meu."
    5. Imaginea numită persoană spune că nu 1.jpg
      2. Ia în considerare acordarea unei declarații ferme și clare că comportamentul lor nu este în regulă. Aceasta nu este o invitație la o discuție: le spuneți că nu sunteți interesați să jucați jocul lor. Luați în considerare oferirea unui aspect pietriș și spunând ceva de genul:
    6. "Nu sunt bine cu tine vorbind cu mine așa."
    7. "Dacă o faci din nou, plec."
    8. "Nu mă interesează să-ți pun la numelire. La revedere."
    9. "Nu voi mai tolera insultele voastre. La revedere."
    10. Imaginea intitulată ușă închisă.jpg
      3. Închideți-le dacă puteți face acest lucru. Dacă fratele tău continuă să testească, pleci. Acest lucru trimite un semnal că nu vă veți angaja cu ei dacă vă respect. Încercați să părăsiți camera. Dacă ușa dormitorului are o încuietoare, puteți închide ușa și le puteți bloca.
    11. Imagine intitulată Dad zâmbește la fiica adoptată.jpg
      4. Mergeți spre un adult sau un loc public dacă sunteți hărțuit. Siblingul dvs. s-ar putea gândi de două ori să acționeze atunci când își dau seama că sunteți aproape de un părinte sau un alt adult. Gândul unui public poate uneori să se comporte.
    Metoda 3 din 3:
    Inainta
    1. Imaginea numită Fata Nerdy are respirația profundă.jpg
    1. Să vă confruntați cu emoțiile dvs. odată ce nu sunt în jur. Uneori s-ar putea să vă răsturnați ochii și să vă gândiți "Wow, fratele meu trebuie să aibă o zi proastă dacă recurg la acest tip de comportament." Dar alteori, s-ar putea simți rănit dacă ar fi nemulțumiți pentru tine. Ia o clipă pentru a face față oricăror sentimente nefericite, fie pe cont propriu, fie în timp ce vorbești cu cineva în care ai încredere.
    • Confideți într-un iubit
    • Scrie într-un jurnal
    • Ascultați muzica moody
    • Scoate-ți frustrările într-o manieră inofensivă (exerciții, ruperea hârtiei din coșul de reciclare, zdrobind cuburile de gheață într-o cadă)
  • Imaginea intitulată a vizat tânărul discuții cu man.jpg
    2. Discutați cu un părinte sau un adult dacă fratele dvs. continuă să vă respect. În timp ce îl puteți lăsa să alunece o dată sau de două ori, un model de lipsă de respect sau agresiune verbală merită abordată. Descrieți faptele comportamentului lor și cum ați încercat să o gestionați, apoi să cereți ajutor. Iată câteva exemple:
  • "Mamă, m-am săturat să pun la numelui lui Meg. Am încercat să o ignorz și să părăsesc camera, dar ea continuă. Mă puteți ajuta?"
  • "Când îl rog lui Tony să-și curăță mesele în camera noastră, a început să se întoarcă verbal agresiv. Astăzi a jurat la mine când l-am rugat să-și elibereze jocurile de pe podea. Ce trebuie să fac?"
  • "Am observat că Archie a început să țipă la mine mult în ultima vreme ori de câte ori fac ceva ce nu-i place. Nu știu de ce devine atât de supărat."
  • Imagine intitulată Siturile cu autism stați pe podea.jpg
    3. Tratați fratele cu respect. Dacă vă lipsiți de frații, ei pot crede că este bine să acționezi în același mod spre tine. În schimb, le arătați întotdeauna un nivel de bază de respect, chiar și atunci când sunteți supărat cu ei.
  • Nu le numiți nume sau nu vă distrați de ei. (Tachinarea prietenoasă este în regulă, dar evitați tachinarea despre nesiguranța lor și vă cereți scuze dacă vă răniți sentimentele.)
  • Imagine intitulată Teen Boy încurajează fratelui mic.jpg
    4. Ia în considerare să le arătați o mică iertare. Uneori oamenii acționează necredincios când se luptă emoțional sau nu folosesc cea mai bună judecată. O atitudine de iertare îi poate ajuta să-și amintească că îți pasă. Acceptați orice scuze și faceți tot ce este mai bun pentru a fi milostiv.
  • Bineînțeles, asta nu înseamnă a fi o pasăre. Este bine să plecați sau să obțineți un adult dacă fratele tău este maltrată.
  • sfaturi

    Dacă le respectați, vor învăța să vă respecte, de asemenea.
  • Rămâi calm când ajungi la un punct de furie extremă. Respirați adânc și discutați cu fratele dvs.
  • Avertizări

    Să recunoască diferența dintre lipsă de respect și abuz. Fratele dvs. poate fi abuziv dacă încearcă să vă controleze comportamentul în moduri majore, dacă vă este frică de ei, dacă v-ați rătăciți până la faptul că stima dvs. de sine este rănită sau dacă vă terorizează altfel. Nimeni nu merită să fie tratat în acest fel. Dacă părintele dvs. nu vă ajută cu această situație, discutați cu un adult de încredere în afara familiei, cum ar fi un profesor sau un consilier de îndrumare.
  • Nu vă respectați fratele sau vor crede că este bine ca frații să se trateze reciproc în acest fel.
  • Nu vă întoarceți la ei, chiar dacă vă fac să vă infuriați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar