Cum să te înțelegi cu mama iubitului tău

Relațiile vin pre-ambalate cu alte angajamente dincolo de iubire și îngrijire pentru partenerul dvs. De asemenea, trebuie să înveți să vă apropiați de părinții săi. Poate că tu și mama iubitului tău a coborât pe piciorul greșit și ești disperată să faci o impresie mai bună. Sau ai putea fi nervos cu privire la o întâlnire iminentă. Afișând respectul, construirea unei relații fundamentale și gestionarea conflictelor în mod corespunzător, voi doi veți obține de-a lungul înainte de ao cunoaște.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arătând respect
  1. Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
1. Salută-o de un titlu acceptabil. Unele mame sunt perfecte cu tine, chemați-le prin numele lor - unii nu sunt. Aflați preferința mamei iubitului dvs. și rămâneți la asta. Veți trimite mesajul greșit salutând-o cu "Este atât de frumos să vă cunosc, Pam."Stick la" doamna. Wilder "dacă nu sugerează altceva.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    2. Imbraca-te potrivit. Ceea ce purtați nu ar trebui să conteze, dar, din păcate, o face. Dacă mama iubitului tău este cu adevărat conservatoare, s-ar putea să o ofensezi de îmbrăcăminte dezvăluitoare sau de vârfuri cu imagini grafice sau cuvinte. Nu trebuie să ieșiți și să cumpărați un dulap nou, dar purtați ceva modest când vă întâlniți cu ea - cel puțin până când veți deveni mai bine familiarizați.
  • Dressing în mod corespunzător în jurul părinților iubitului tău este un semn de respect. Dacă nu sunteți sigur ce este potrivit, verificați-l cu el.
  • O alegere bună ar putea fi o rochie simplă, modestă sau blugi și o cămașă frumoasă.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    3. Afișați maniere bune. O altă modalitate de a arăta respectul cu mama iubitului tău este folosirea manierelor tale. Răspundeți cu "Te rog," Da, doamnă "sau" Nu, doamnă."Spuneți" mulțumiri "pentru o invitație la cină. Transformați telefonul în timpul mesei și oferiți-vă să vă ajutați cu mâncărurile după aceea. Aceste curtoazele mici fac într-adevăr o impresie pozitivă.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    4. Ascultați regulile casei. Veți avea probleme cu câștigarea mamei iubitului tău dacă ieși din calea ta să o respect. Dacă ea a comunicat (sau ați auzit de la iubitul dvs.) despre orice orientări pe care le aplică în gospodăria ei, asigurați-vă că le urmați.
  • De exemplu, dacă ea afirmă că "nici o companie după ora 11:00, nu-i forța să trebuiască să te ducă la 11:02. Spune-ți la revedere înainte ca curfew să sosească.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    5. Respectați timpul sau tradițiile familiale. Multe familii au nopți speciale doar pentru familie. Dacă familia prietenului tău are o anumită tradiție, ei urmează, asigurați-vă că nu-i intruzi. Nu vă așteptați ca doar pentru că vă întâlniți cu faptul că sunteți binevenit să vă alăturați în tradițiile familiale. Dacă serile de vineri sunt nopțile familiei sale, faceți planuri cu prietenii dvs. sau petreceți timp cu propria dvs. familie.
  • Mama lui va aprecia că îi permiteți să aibă timp special doar cu familia sa.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei relații
    1. Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    1. Fii tu însuți. Când vine vorba de construirea unei relații cu mama iubitului tău, cel mai bun mod de acțiune este să-l păstrezi real. Acest lucru nu înseamnă a trata ca tine acasă sau cu propriul tău prieten sau familie. Dar, nu te preface că ești cineva pe care nu-l faci. În plus, ea va observa în cele din urmă neconcordanțe și credeți că ascundeți ceva.
    • Majoritatea oamenilor apreciază foarte mult autenticitatea. Arătați-vă personalitatea reală, chiar dacă faceți glume teribile sau faceți cu ușurință. Cel mai bine este ca ei să cunoască persoana reală, fiul lor se întâlnește.
    • Evitați să fiți în mod neautentic, de asemenea. Dați câteva complimente cinstite dacă sunt adecvate, cum ar fi complimentarea mesei dacă mama iubitului tău gătit, dar evitați lingușire sau o lingușire deasupra.
    • Există o diferență între a fi singur și a fi nepoliticos, inadecvat din punct de vedere cultural sau o partenestradă. Dacă aveți o personalitate naturală necorespunzătoare sau supra-the-top, poate doriți să o tonați puțin în prezența lor. Să se abțină de la a vorbi rău despre ceilalți sau bârfe.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    2. Întrebați despre interesele ei. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși și despre interesele lor. O întrebare sau compliment bine temporală poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți legătura pe care o aveți cu mama iubitului tău. Utilizați interesele sale ca o modalitate de a începe conversațiile și de ao cunoaște mai bine.
  • De exemplu, dacă a petrecut cumpărăturile de weekend în oraș, ați putea întreba: "Deci, spune-mi, doamnă. Charles, ce vânzări ați prins?"Dacă ea este un grădinar avid, ați putea spune:" Oh, Azaleele arată minunat, doamnă. Peterson."
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    3. Încercați să vă petreceți timp cu o singură dată. Mama iubitului tău va aprecia că încerci să dezvolți o relație cu ea, așa că încercați să vă conectați cu pasiunile ei. Asta nu înseamnă că trebuie să deveniți cei mai buni prieteni cu mama lui - relația dvs. cu ea ar trebui să fie doar aproape dacă tu și prietenul tău sunt serioase. Discutați cu prietenul dvs. și decideți dacă petreceți o singură dată cu mama lui este potrivită și ceva ce vă doriți.
  • De exemplu, dacă vă place același emisiune TV, ați putea spune: "Doriți să vă întâlniți vineri pentru a viziona spectacolul?"S-ar putea să vă oferiți chiar să o luați la prânz la o după-amiază sau să vedeți un film împreună.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    4. Împărtășiți cât de mult îți pasă de fiul ei. Chiar dacă vă pare că bateți capul cu mama iubitului dvs. pe aproape fiecare subiect, voi doi aveți cel puțin un lucru în comun: sunteți atât de nebună în privința fiului ei, dreapta? Asigurați-vă că știe cât de mult vă pasă de el, dar, de asemenea, o liniștește că nu încercați să concurați pentru atenția sa.
  • Ai putea ceva de-a lungul liniilor "doamnei. Jones, știu cât de aproape ești tu și Todd. Aveți o relație minunată și nu încerc să vin între asta. Vreau doar să știi că îmi pasă foarte mult de Todd."
  • De asemenea, arătați-vă că vă pasă de el prin acțiunile dvs. Vorbiți bine de el în fața familiei sale, țineți mâna și râdeți la glumele lui. Păstrați PDA la un minim, totuși.
  • Dacă vă petreceți timp cu mama prietenului tău, în timp ce nu este acolo, evitați să vă plângeți de el sau să vorbiți despre detalii intime ale relației dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Manipularea conflictului
    1. Imaginea intitulată comunică cu adolescentul dvs. despre sexul 1
    1. Uită-te la conflictul din punctul ei de vedere. Aceasta este o mare șansă de a arăta mama iubitului tău maturitate și empatie. Gândiți-vă la cauza dezacordului și a muncii pentru a înțelege de ce mama iubitului tău simte cum face ea. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai calm și să vă puneți împreună în timp ce adresați problema.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    2. Adresați-vă prietenului dvs. să intre în numele dvs. Dacă tu și mama iubitului tău intră într-un dezacord, este mai bine să-l lași să vorbească cu ea în numele tău. Îl cunoaște pe mama cea mai bună și o poate raliza să vadă lucrurile pe drum. Lasă-l să știe ce este problema și să vadă dacă poate vorbi cu mama lui în numele tău.
  • Ai putea spune, "Nu cred că mama ta îi place. Poți să încerci să vorbești cu ea pentru mine? Poate aranja pentru noi toți să ieșim, așa că poate să mă cunoască mai bine?"
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    3. Fi politicos, dar direct. Dacă se întâmplă să bată capul cu mama iubitului tău, vino chiar și abordează capul de problemă. Acest lucru vă va proteja de a fi în jurul lui Tiptoe în jurul încercării de a evita problema mai târziu. Utilizați cea mai bună judecată, dar încercați să fiți drept și respectuos.
  • De exemplu, mama lui face un comentariu nepoliticos. S-ar putea să spuneți: "Nu puteam să vă simt tensiune de la dvs. mai devreme. Am spus sau am făcut ceva greșit?"
  • Dacă este clar că nu vă place, ați putea spune: "Am simțul că nu-mi place foarte mult, ceea ce doare pentru că îmi pasă de fiul tău. Pentru beneficiul său, există o modalitate de a face lucruri și să fie civile?"
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    4
    Ascultați activ. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să acționați ca și cum știți mai mult decât mama lui. Dacă vorbește, dă-i toată atenția, chiar dacă ceea ce spune ea este rău sau greu de auzit. Încercați să nu întrerupeți până când nu și-a primit mesajul.
  • O mulțime de oameni au neînțelegeri pentru că ascultă să răspundă în loc să asculte să înțeleagă. Într-adevăr se gândește la ceea ce spune mama iubitului tău. Ea încearcă cu adevărat să te rănească, sau că se uită doar după bunăstarea fiului ei?
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    5. Cereți sfatul ei din când în când. Dacă sunteți uimiți de ce să-i aduceți prietenul pentru ziua lui de naștere sau să aveți probleme cu planificarea unei surprize pentru el, cereți-i mama pentru recomandări. Ea va fi fericită să ajute și se va bucura de sentimentul de a fi inclus în relația dvs.
  • Evitați să vă cereți mamei iubitului dvs. pentru sfaturi despre problemele legate de relații. O veți pune într-o poziție ciudată și probabil că nu vă va putea da o opinie obiectivă.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău
    6. Se ridică pentru tine, dacă este necesar. Dacă mama datei dvs. este extrem de controlată sau lipsită de respect față de dvs., este posibil să aveți doar să vă ridicați. Acest lucru poate însemna stabilirea unei limite despre modul în care vă așteptați să fiți tratați sau să o apelați pentru un comportament nepoliticos.
  • De exemplu, ați putea spune, "Nu pot să-mi ajut să nu mă placi, doamnă. Rhodes, dar mă aștept să fiu tratat cu respect, așa cum o fac. Te rog, nu-mi mai sună numele. Numele meu este Bretania."
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru un copil în timp ce participă la colegiu Pasul 8
    7. Aflați cum să faceți probleme cu probleme majore dacă căsătoria poate fi în viitorul dvs. Este deosebit de important să rezolvăm conflictele pe termen lung dacă credeți că tu și prietenul tău se poate căsători, de când veți deveni parte a familiei sale și probabil că va trebui să-i vadă încă mai des mama. Dacă nu există nici o modalitate de a rezolva problema, luați în considerare cu atenție relația dvs. cu prietenul dvs.
  • Asigurați-vă că vă va sprijini chiar dacă înseamnă să nu vă dezacordați sau să cheltuiți mai puțin timp cu mama lui. Dacă el nu poate fi de acord cu asta, luați în considerare relația dvs. ca întreg și ce lucruri veți putea să vă sacrificați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar