Cum să fii drăguț cu oamenii care sunt nepoliticoși

Va trebui să vă ocupați de multe tipuri diferite de oameni în toată viața voastră. Din păcate, nu toți acei oameni vor fi politicoși. De fapt, nimeni (nici tu) nu va fi politicos tot timpul. Încercați să vă amintiți că viața fiecăruia este mult mai complicată decât apare pe suprafață. Pe măsură ce treceți prin ziua dvs. înfundând în diferite persoane, vă veți găsi adesea în situația în care trebuie să fiți drăguți cu cineva care este nepoliticos. Într-o astfel de situație, trebuie să vă amintiți să rămâneți liniștiți, iertați comportamentul lor nepoliticos și să aveți o conversație civilă cu ei dacă traversează o linie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Calmul rămas
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 1
1. Evaluați-vă opțiunile. Când cineva este nepoliticos pentru tine, ai doar câteva opțiuni. Puteți ignora rudeness, confruntați cu persoana calm sau vă pierdeți temperamentul. În funcție de situație, cu vedere la rudezia sau confruntarea persoanei într-un mod calm pot fi gesturi amabile. Pierderea temperamentului nu este niciodată bună sau benefică.
  • În timp ce se poate simți împuternicirea de a striga la cineva, de fapt, pierdeți controlul asupra dvs. și a situației când răspundeți emoțional. Ar trebui să rămâi mereu calm și să cântăriți opțiunile înainte de a răspunde.
  • De exemplu, dacă cineva spune ceva nepoliticos despre cum ți-ai tăiat părul, s-ar putea să vrei să bată înapoi cu insulte. Acest lucru va alimenta doar comportamentul nepoliticos. În schimb, rămâneți calm și spuneți ceva de genul "pot spune că nu este stilul tău, dar îmi place foarte mult aspectul nou."
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 2
    2. Respiră adânc. Tehnici de respirație profundă ajuta la calmarea mintii si a corpului. Când simți că cineva este nepoliticos pentru tine, este natural să o iei personal și să fii ofensat. Aceasta provoacă o reacție emoțională în interiorul vostru. A face un efort de a lua mai multe respirații profunde înainte de a răspunde vă va permite să vă liniștiți și să decideți cum doriți să răspundeți în loc să reacționați emoțional.
  • De exemplu, dacă fratele tău face o glumă familiei la cheltuielile dvs., luați câteva respirații adânci înainte de a vă afla. Chiar dacă acest lucru vă poate supăra puțin, probabil că nu merită să transformați cina de familie într-un meci de strigăt.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 3
    3. Evitați vina pe tine însuți. Oamenii adesea cred că sunt oarecum responsabili pentru acțiunile și comportamentele altora. Acest tip de gândire este distructivă și ar trebui evitată. Acest gen de gândire pune vina pentru comportamentul nepoliticos al celorlalți pe tine. În schimb, trebuie să vă dați seama că comportamentul celeilalte persoane este o culminare a personalității și experiențelor lor de viață.
  • Dacă sunteți nepoliticos față de cealaltă persoană, poate provoca un răspuns nepoliticos. În acest caz, fiind mai politicos ar putea ajuta situația.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 4
    4. Practicați compasiunea. Evitați să judecați cealaltă persoană. Dacă îi atribuiți rudeness la o personalitate defectuoasă sau le vedeți într-o lumină nemaipomenită, va fi greu să le arătați compasiune. În schimb, amintiți-vă că această persoană este o persoană și dezarmează rudatatea lor cu bunătate. Unele idei sunt:
  • Întrebați-i cum merge ziua lor.
  • Dați-le mâncare, cafea sau gumă.
  • Să le ajute să finalizeze o sarcină sau să rezolve o problemă.
  • Metoda 2 din 3:
    Iertarea rudeness
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 5
    1. Au o empatie. Înțelegeți că cealaltă persoană ar putea trece printr-un timp dificil sau a avut o zi proastă. De asemenea, trebuie să recunoașteți că, la fel ca această persoană, probabil că ați fost nepoliticos pentru cineva din trecut. Recunoscând că cealaltă persoană ar putea avea un timp dificil și că ați putea face și ceva similar, vă va ajuta să fiți bun cu ei.
    • De exemplu, spuneți că veniți în birou și observați că co-lucrătorul dvs. pare un pic neplăcut. Le spui ei "Hei, cum merge?"Pentru surprinderea ta, colegul tău împușcă sarcastic" doar fabulos, nu poți spune?"În timp ce acest lucru este un pic nepoliticos, este clar că colegul tău are o dimineață dură și ar putea folosi o mică empatie în loc de o revenire sarcastică despre modul în care au pierdut un buton pe cămașa lor.
  • Imaginea intitulată Fiți drăguți cu oamenii care sunt Rude Pasul 6
    2. Realizați riscurile de confruntare. În afară de confruntare, adesea fiind necuvenită, ar putea provoca mai multe probleme pentru dvs. și / sau cealaltă persoană. Înainte de a se confrunta cu cineva pentru a fi nepoliticos, evaluați riscul de a escalada situația. De asemenea, ar trebui să luați în considerare poziția relativă a dvs. și a acelei persoane. Este o relație de șef / angajat? Unul dintre voi vă va pierde probabilitatea sau va avea o altă problemă similară din conflict? Dacă da, cel mai frumos lucru pe care îl puteți face este să treceți cu vederea rudeness.
  • De exemplu, dacă cineva se prăbușește pe ea pe stradă și spune "Hei, urmăriți-l", în loc să spuneți "Îmi pare rău, este probabil cel mai bine să continuați. Transformându-se pentru a explica modul în care situația a fost de fapt vina lor este probabil să escaladeze o situație care nu este de fapt importantă.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 7
    3. Extinde iertarea. Cea mai evidentă modul în care puteți fi frumos cu o persoană nepoliticoasă este să ierți rudeness. Acest lucru merge mai departe decât doar cu vedere la rudeness. Trebuie să vă angajați să nu aveți sentimente grele față de cealaltă persoană. Acest lucru permite persoanei o ardezie curată data viitoare când le vedeți.
  • Dacă intri în următoarea interacțiune care așteaptă rudeness sau încă amar în ceea ce privește ultima oară, puteți seta un ton negativ pentru întreaga interacțiune.
  • De exemplu, dacă vă mutați într-o casă nouă și obțineți un salut neplăcut de la vecinul dvs. în prima zi, dați-le o altă șansă. Ar putea fi că au avut o zi proastă sau că le ia timp să se încălzească până la străini. Oricum, dacă sunteți nepoliticos înapoi în următoarea întâlnire, lucrurile nu sunt probabil să se îmbunătățească.
  • Metoda 3 din 3:
    Având o conversație civilă cu o persoană nepoliticoasă
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 8
    1. Evaluați severitatea. Determină dacă ruda trebuie să fie confruntată sau ignorată. Dacă este iritant, dar altfel inofensiv, este adesea cel mai bine să ignori comportamentul. În cazul în care rudeness traversează o linie gravă sau este extrem de personală, este posibil să aveți nevoie să vă confruntați cu cealaltă persoană despre asta.
    • Asigurați-vă că confruntarea dvs. se face cât mai bine posibil. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că interacțiunea are un rezultat pozitiv.
    • De exemplu, dacă cineva spune ceva foarte negativ despre tine, confruntarea cu ei ar trebui să se facă cu un cap de nivel. Dacă vă veți striga la ele sau vă insultați înapoi, veți face doar situația mai slabă. În schimb, explicați-le de ce comentariile lor erau nepoliticoase și cer ca ei să se abțină de la a spune lucruri similare în viitor.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 9
    2. Cântărește costurile. Confruntarea cu cineva despre comportamentul lor nepoliticos poate fi frumos în unele cazuri. În alte cazuri, poate fi mai puțin bună. Oricum, ar trebui să consideri că ar putea exista consecințe asupra confruntării. Acestea pot varia oriunde de la escaladarea situației actuale pentru a provoca probleme grave în viitor.
  • O confruntare este bună dacă îi ajută pe cealaltă persoană să învețe sau să-și modereze mai bine comportamentul. De exemplu, dacă persoana spune ceva care este insensibil pentru dvs. fără a înțelege pe deplin că este nepoliticos, le puteți lăsa să știe că astfel de lucruri sunt neapreciate. Dacă a fost neintenționat, este probabil ca ei să nu spună din nou lucruri similare.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu oamenii care sunt Rude Pasul 10
    3. Utilizați declarațiile "I". Cea mai frumoasă modalitate de a se confrunta cu cineva este prin utilizarea declarațiilor "I". Acest lucru ia vina pe cealaltă persoană și le permite să vă asculte fără a deveni defensivă. De asemenea, vă permite să evitați vina pe cealaltă persoană pentru orice vină pe care o aveți în interacțiune.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul "când am venit în dimineața asta pentru a vă spune o dimineață bună, am fost supărat că nu te-ai uitat la munca ta să mă recunoști."Dacă observați, persoana care vorbește nu pune vina pe persoana care era nepoliticoasă, în schimb, ei declară pur și simplu cum acțiunea le-a făcut să se simtă.
  • Imaginea intitulată Fiți drăguți cu oamenii care sunt Rude Pasul 11
    4. Ajunge la o rezoluție împreună. Spunându-i pe cineva că sunt nepoliticos, le poate lăsa să se simtă rănit și vinovat. Cel mai frumos lucru pe care trebuie să-l faci este să abordeze rudeness, venind cu un plan acționabil care să-ți ajute pe voi doi să vă întâlniți în viitor. Acest lucru permite cealaltă persoană să știe că vă pasă și încercați să îmbunătățiți relația dintre voi doi. Unele lucruri pe care le puteți sugera sunt:
  • Salut reciproc cu amabilitate.
  • Evitați orice nume de apel.
  • Dați reciproc spațiul dacă cineva are o zi proastă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uneori, este mai bine să evitați doar oamenii nepoliticoși dacă poți.

    Avertizări

    Dacă rudezia traversează linia și devine hărțuire, trebuie să o abordăm imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar