Cum să se comporte într-un teatru de film

Mergând la filme pentru prima dată? Nu sunteți sigur de ceea ce va fi sau cum ar trebui să vă comportați? Efectuarea cea mai mare parte a experienței dvs. de film este la fel de simplă ca fiind amabilă, urmând regulile de teatru și îmbrățișând un spirit generos față de familia și prietenii dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Fiind pregatit
  1. Imaginea intitulată se comportă într-un cinematograf de film Pasul 1
1. Ajungeți mai devreme pentru a evita intrarea în teatru după ce filmul a început. Asigurați-vă că ați ajuns la cinematograful cu suficient timp pentru a vă parca mașina, cumpărați gustări, utilizați baie, găsiți ecranul, alegeți locurile și să vă stabiliți. Ajustați timpul de sosire dacă vă vedeți un film recent eliberat sau dacă participați la orele de vârf. Aceasta înseamnă linii mai lungi și un teatru aglomerat.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 2
    2. Utilizați baia înainte de a intra în teatru. Obținerea de a folosi baia în mijlocul filmului este disruptivă. Asigurați-vă că localizați baia cea mai apropiată de teatrul de film înainte de a intra. Chiar dacă utilizați baie în prealabil, este posibil să trebuiască să mergeți din nou în timpul filmului. Cunoașterea cea mai rapidă cale vă va duce repede în scaunul dvs. și vă va întoarce în scaun.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un cinematograf de film Pasul 3
    3. Ca prietenii și familia să știe unde ești. Notificarea prietenilor și a familiei dvs. că telefonul dvs. va fi oprit pentru următoarele câteva ore, arată respect și maturitate. De asemenea, ajută la evitarea întreruperilor în timpul filmului.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 4
    4. Efectuați apeluri și discuții de mesaje text înainte de a intra în teatrul de film. Plasați orice apeluri de ultim moment și încheierea conversațiilor mesajelor text neterminate în afara teatrului de film. Vorbind sau trimiterea textului pe telefonul dvs. mobil în timpul filmului este iritant și nepoliticos. Acest lucru este valabil mai ales în filmele 3D care necesită utilizarea ochelarilor speciale care reacționează la anumite lumini luminoase.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 5
    5. Oferta de a sta în linie pentru gustări și băuturi. Dacă vedeți un film cu un grup de prieteni sau membri ai familiei, oferiți-vă să stați în linia de concesiune. Acest lucru vă arată generozitatea și ajută la menținerea grupului organizat. În timp ce stați în linie, tovarășii dvs. pot folosi baia, salvează locurile în teatru și pot fi soluționate. De asemenea, face experiența lor mai plăcută și vor fi mai probabil să vă invite pentru un alt film.
  • Asigurați-vă că luați comanda grupului și cereți bani înainte de a intra în linie. Încercarea de a organiza în timp ce în linia de concesiune va încetini alți gori de film care știu deja ce vor.
  • Metoda 2 din 2:
    După eticheta de teatru de film
    1. Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 6
    1. Tratați personalul de teatru de film cu respect. Acest lucru se aplică tuturor interacțiunilor, inclusiv a biletelor de cumpărare, cumpărarea de gustări și băuturi la standul de concesiune și recunoașterea personalului de curățare pe măsură ce ieșiți din teatru la sfârșitul filmului. Cum tratați personalul este o reflectare a propriului maturitate.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de cinema Pasul 7
    2. Introduceți liniștit teatrul de film și alegeți un loc rapid. Veți intra în teatru în partea de jos sau chiar în partea de sus a zonei de ședere. Găsiți-vă scaunul fără a împinge, alerga, sărituri sau vorbind cu voce tare. Dacă stați lângă un alt patron, întrebați întotdeauna dacă scaunul deschis este de fapt disponibil. Ei pot salva-o pentru cineva.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 8
    3. Opriți orice dispozitiv electronic. Acesta este unul dintre cele mai mari comportamente Faux Pas pe care le puteți face în timpul unui film. Asigurați-vă că telefonul dvs. mobil este complet dezactivat. Lumina de pe ecranul dvs. poate fi incredibil de iritant pentru ceilalți jucători de film.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un cinematograf de film Pasul 9
    4. Eliberați scaunele salvate atunci când luminile se diminuează. Dacă salvați un loc pentru un prieten sau un membru al familiei, eliberați scaunul ca lumini slabe și înainte de începerea remorcilor. Scaunele sunt în general disponibile pe o primă venit, mai întâi servi. Este nepoliticos să dețină un loc pentru cineva care întârzie trecerea de filme care au sosit la timp.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un teatru de film Pasul 10
    5. Nu vorbi în timpul filmului. Sunetul vocii dvs. poate deranja pe alți patroni care încearcă să asculte filmul. Dacă trebuie absolut să faceți un comentariu, asigurați-vă că ați vorbit într-o șoaptă liniștită.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 11
    6. Ieșiți în toaletă în tăcere și respectuos în timpul filmului. Dacă trebuie să părăsiți teatrul în timp ce filmul se afișează, încercați cel mai bine să se prăbușească pentru a evita blocarea viziunii altora. Fi cât de repede puteți, de asemenea, păstrând în același timp siguranța. Nu vorbiți în timp ce părăsiți teatrul și încercați cel mai bun pentru a vă petrece plecarea cu o parte corespunzătoare a filmului.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un teatru de film Pasul 12
    7. Împărtășiți spațiul cu respect cu străini. Fiți conștienți de cotierele împărtășite și nu lăsați elementele personale să se rătăcească într-un alt loc. Aveți grijă să nu loviți scaunul în fața dvs. Dacă întâmpinați întreruperi, cum ar fi un film de film care lovește spatele scaunului, adresați-vă calm și politicos.
  • De asemenea, puteți găsi un scaun diferit. Țineți minte, toată lumea are dreptul să stea acolo unde doresc, așa că încercați să faceți tot ce este mai bun din situația fără a perturba filmul.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un film de film Pasul 13
    8. Ridica orice gunoi. Lăsând cutii de bomboane goale, pungi de popcorn gras și containerele de sodiu golite este lipsit de respect și imatur. Prin curățarea zonei de relaxare, tratați personalul de teatru de film cu respect. Amintiți-vă, trebuie să curețe teatrul după fiecare film pentru întreaga schimbare.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un cinematograf de film Pasul 14
    9. Așteptați ca luminile să se întoarcă înainte de a ieși din cinematograful. Dacă nu este o urgență, așteptați până când luminile s-au aprins înainte de a se ridica în sus. Acest lucru arată respectul altor filme de film care urmăresc încă ecranul. Este, de asemenea, mai sigur cum puteți vedea cu ușurință unde vă plimbați.
  • sfaturi

    Așteptați până când părăsiți teatrul pentru a comenta despre film ca unii oameni care sosesc doar pentru a vedea același film.
  • Nu stați în scaunele premium decât dacă biletul nu spune așa, ați putea verifica biletul și apoi ați cerut să plecați.
  • Dacă trebuie să fiți pe telefonul dvs. în timpul filmului, ieșiți în afara teatrului de film și verificați telefonul.
  • Încercați întotdeauna să utilizați baie înainte și după terminarea filmului.
  • Dacă cineva din filme vă deranjează, le spuneți liniștit, "Scuzați-mă, (domnule / doamnă), încerc să vizionez filmul. Te rog opreștete."Dacă nu se opresc, ieșiți la lobby și întrebați un angajat pentru ajutor.
  • Avertizări

    Dacă suferiți de boală de mișcare, evitați imaginile IMAX și 3D.
  • Nu începeți niciun argument sau probleme cu clienții și cu personalul, acest lucru vă va aduce doar probleme și ați putea fi rugați să plecați.
  • Dacă vi se spune să părăsiți teatrul pentru a provoca întreruperi, faceți acest lucru cu respect și fără să vă certați.
  • Nu filmezi filmul. Este ilegal și ați putea să vă aduceți o fină frumoasă sau chiar de închisoare.
  • Dacă ați văzut deja un film, evitați să-l răsfoiți. Chiar dacă nu intenționați să încercați să strici lucrurile. Acest lucru se aplică în special pentru continuările și blocurile de blocuri importante.
  • Nu vă strecurați niciun gustări externe sau chiar gustări proprii în teatrul de film. Cel mai probabil va fi rugat să scape de ei sau ai putea să fii escortat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar