Cum să faceți față când echipa dvs. Preferată de sport pierde

Vizionarea echipei tale preferate poate fi dificilă de a se ocupa, aproape la fel de mult ca și cum le urmărește câștigul vă poate da o mare emoție și bucurie. Pierderea face parte din sport, totuși, veți vedea că echipa dvs. pierde o mulțime de jocuri. Învățând cum să se ocupe de pierderi este o parte importantă a factorului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Reacționând la o pierdere
  1. Imaginea intitulată face ca echipa dvs. de sport preferată să poată pierde pasul 1
1. Recunoașteți sentimentele. Uneori oamenii permit lucruri precum performanța echipei lor preferate să-și afecteze emoțiile. Este în regulă. Dacă sunteți supărat sau supărat de pierderea echipei dvs., nu vă prefaceți altfel. Dați-vă o șansă de a vă evacua puțin, sau cel puțin să fiți dezamăgiți.
  • A pastra controlul. Pentru că este doar un joc, nu există niciun motiv pentru furia sau tristețea dvs. să conducă la un comportament personal distructiv. Dacă sunteți la joc, mergeți mai departe și țipă un pic, dar evitați strigând la alți fani (în special fanii cealaltă echipă). Evitați agitarea luptelor sau aruncarea de lucruri.
  • Imaginea intitulată face ca echipa de sport preferată să poată pierde pasul 2
    2. Discutați cu alți fani. Sporturile sunt o mare experiență comunală și chiar dacă vă uitați singuri acasă, există și alți oameni care se bucură de joc și de joc. Sunați-vă prietenii care sunt, de asemenea, fanii să renunțe la aburi și să facă față dezamăgirii unei echipe pierdute. Luați în considerare aderarea la un fan club sau la forumuri online pentru a vorbi mai mult despre dezamăgirea dvs. și chiar brainstorming modalități de a repara ceea ce a mers prost. Dacă veți suferi, este mai bine să faceți acest lucru cu alți fani.
  • Imagine intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 3
    3. Mănâncă ceva. Alimentele pot fi un mare confort atunci când se confruntă cu dezamăgire, inclusiv vizionarea echipei dvs. pierde. Doar asigurați-vă că mâncați sănătoși dacă puteți. Oamenii tind să ajungă la dulciuri și alte alimente nesănătoase atunci când se ocupă de o pierdere. În schimb, asigurați-vă că sunteți înconjurați de alimente mai sănătoase, astfel încât să nu fiți tentați să împachetați pe kilograme după înfrângere.
  • Mâncarea de confort, un termen pentru alimente bogate care tind să facă oamenii să se simtă bine după ce o mănâncă, sunt alegeri populare după o pierdere. Ei se umple și pot reaminti oamenilor de amintiri plăcute cum ar fi copilăria și alte lucruri de a lua mintea de a pierde. Căutați alimente consistente cum ar fi macaroanele și brânza, tocană, plăcinte, carnea și dulciurile, care sunt cele mai populare alegeri "confort". Pentru a face aceste opțiuni un pic mai sănătos, luați în considerare utilizarea cremelor și a brânzeturilor de grăsimi mai mici, schimbând carnea de vită pentru curcan în carnea sau chili sau adăugarea de legume. Dacă căutați ceva mai dulce, mâncați ciocolată mai întunecată.
  • Evitați supraalimentarea. În timp ce este bine să vă bucurați de o mică gustare pentru a vă simți mai bine după o pierdere, amintiți-vă să vă controlați dimensiunea porțiunii. Utilizați plăci mai mici atunci când mâncați pentru a vă împiedica să o suprasolicitați și să lăsați gustările după ce ați pus câteva pe farfurie.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. de sport preferată să poată pierde pasul 4
    4. Oprește televizorul. Dacă vizionați jocul, iar echipa dvs. pierde, nu trebuie să vă deranjați dezamăgirea. Opriți televizorul și faceți altceva. Găsiți o altă activitate pentru a vă lua mintea de la rezultat.
  • Veți dori să găsiți ceva care nu are nimic de-a face cu echipa sau jocul pe care tocmai l-ați urmărit. Citiți o carte, gătiți ceva sau vizionați un film care are loc într-o locație exotică. Asigurați-vă că faceți ceva complet diferit.
  • Imagine intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 5
    5. Obțineți un exercițiu mic. Unele activități fizice pot fi o modalitate bună de a lucra de la frustrarea vizionării echipei dvs. să coboare în înfrângere. Chiar și câteva puțuri sau mufă de sărituri sau o jogging rapidă, vă pot ajuta să lucrați la stresul și dezamăgirea. De asemenea, vă poate oferi o creștere a energiei și vă poate dezactiva anxietatea față de performanța echipei dvs.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierzând pasul 6
    6. Amintiți-vă că este doar un joc. Viața ta este plină de lucruri mai importante decât cine câștigă și pierde un joc pe care nici măcar nu îl jucați. În timp ce oamenii pot pierde din vedere acest lucru în entuziasmul unui joc, este întotdeauna un memento bun după o pierdere. Acest lucru nu vă face dezamăgirea la pierderea mai puțin reală, dar vă poate ajuta să vă mutați repede.
  • Metoda 2 din 2:
    Manipularea dezamăgirii mergând înainte
    1. Imaginea intitulată face ca echipa dvs. de sport preferată să poată pierde pasul 7
    1. Acceptați-vă impotența. Nu puteți face nimic pentru a afecta rezultatul unui joc, inclusiv purtarea acelor șosete norocoase. Echipa dvs. nu a pierdut pentru că nu ați înveselit destul de tare sau sa așezat pe scaunul greșit. Eșecul lor nu este eșecul dvs.
    • O modalitate de a vă oferi un control mai puțin este să jucați ca echipa dvs. într-un joc video. Configurați jocul pe care tocmai l-au pierdut și obține rezultatul pe care doriți să-l vedeți. Dacă vă simțiți puțin în jos, mergeți mai departe și puneți dificultatea pe ușor să vă dați adversarilor dvs. lovirea pe care o simțiți că merită.
    • Jucând sporturi fantezie este o modalitate de a fi mai activă cu sportul. Redactarea propriei dvs. gama și a jucătorilor de tranzacționare vă poate oferi un mic simț al controlului asupra evenimentelor. În plus, utilizatorii sportivi fantezie sunt mai probabil să simtă emoțiile pozitive după ce au câștigat meciul decât sentimentele negative care vin cu echipele lor preferate care pierd.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. de sport preferată să poată pierde pasul 8
    2. Rămâi loial echipei tale. O pierdere nu ar trebui să fie suficientă pentru a vă conduce să vă sprijiniți echipa. Rămânând loial după o pierdere sau chiar și atunci când vă deplasați într-un alt oraș, vă poate oferi un mare amplu psihologic. În plus, lipind-o prin vremurile rele, o va face să se simtă chiar mai bine atunci când echipa dvs. câștigă cea mare.
  • Imaginea intitulată face ca echipa de sport preferată să poată pierde pasul 9
    3. Amintiți-vă de vremurile bune. În timp ce pierderile rănesc, nici o echipă nu pierde tot timpul. Pentru a trece peste o înfrângere mare, gândiți-vă la vremurile bune ale echipei dvs. Amintiți-vă mari reveniri, campionate sau chiar doar momente bune cu prietenii și familia care vă urmăresc echipa. Dacă v-ați urmărit echipa înainte de acest joc, vor exista câteva momente pe care le puteți privi înapoi cu blândețe.
  • Imagine intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 10
    4. Fi pregătit să se ocupe de tauning de la alți fani. Tauntarea, insultele și banterul sunt părți ale experienței fanilor sportivi și aproape sigur că veți fi țintă după pierderea. Mai degrabă decât să fie surprins când se întâmplă, fiți pregătiți să o ocupați în mod corespunzător.
  • Ignora. Ca și alte forme de teasing sau agresiune, tauntele de la fanii opuși pot fi ignorate. Râdeți-l sau plecați. Nu le dați satisfacția de a ști că au ajuns la tine. Acei fani nu au jucat în joc, deci care îi pasă de ceea ce cred?
  • Dă-i înapoi înapoi. Nu vă fie frică să răspundeți cu câteva taunturi ale dvs. Probabil că vă puteți gândi la câteva insulte bune pentru echipa adversă și fanii lor. Nu va schimba rezultatul jocului, dar poate fi un alt mod bun pentru a vă evacua frustrările.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 11
    5. Fi optimist. Marele lucru despre sport este că va fi întotdeauna un alt joc. Un alt joc înseamnă o altă șansă de a câștiga. În loc să locuiască pe jocul dvs. a pierdut astăzi, gândiți-vă la joc pe care ar putea câștiga data viitoare.
  • În funcție de locul în care vă aflați în sezon, o pierdere poate fi chiar utilă la performanța viitoare a echipei dvs. Finalizarea mai mică în clasament ar putea însemna o pasăre mai bună sau o șansă de a vedea jucătorii subperformanți înlocuiți.
  • Imaginea intitulată face ca echipa dvs. preferată de sport pierdu pasul 12
    6. Vorbiți cu un terapeut. În timp ce este trist după ce ați vizionat că pierderea echipei dvs. nu este neobișnuită, nu ar trebui să aibă efecte pe termen lung asupra sănătății dvs. emoționale. Dacă constatați că o pierdere afectează capacitatea dvs. de a trăi în lumea reală, căutați ajutor profesional. Doar pentru că depresia dvs. pare să vină din rezultatul unui eveniment sportiv, nu înseamnă că nu este o preocupare reală.
  • sfaturi

    Avertizări

    În timp ce este bine să vă deschideți sentimentele după o pierdere, evitați să faceți lucruri care vă pot dăunează și celor din jurul vostru. Aceasta înseamnă că nu luptă, violență sau altceva care te-ar putea pune în rău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar