Cum să cumpărați piei pentru schiuri

Dacă faceți o mulțime de schi fond, probabil ați auzit de pielea de schi înainte. Aceste tampoane grippy care atașează la fundul schiurilor vă pot ajuta să urcați dealuri și un teren accidentat fără a aluneca înapoi. Am răspuns la întrebările dvs. despre piei de schi, astfel încât să puteți alege cea mai bună dimensiune și brand pentru a se potrivi nevoilor dvs. de schi înainte de a lovi pantele.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cât de largă ar trebui să fie piei de schi?
  1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schiuri Pasul 1
1. Du-te cu piei largi dacă vei urca pe teren abrupt. Mai larg skin-uri pe schiuri, cu atât mai multă aderență veți avea. Căutați piei care sunt la fel de largi ca cea mai largă parte a schiurilor dvs. pentru cea mai mare aderență. Acest tip de acoperire este mare pentru un teren super abrupt, unde veți urca o mulțime de dealuri.
  • 2. Obțineți piei înguste dacă doriți o încărcătură mai ușoară și nu veți urca pe teren abrupt. Cea mai îngustă pielea de pe schiuri, cu atât mai ușor va fi schiurile tale. Căutați piei care sunt la aceeași lățime ca cea mai îngustă parte a schiurilor dvs. Skinii înguste sunt o alegere bună dacă nu intenționați să faceți orice alpinism abrupt, deoarece nu este nevoie de greutatea adăugată a skin-urilor mai largi dacă nu aveți nevoie de aderența suplimentară.
  • 3. Du-te cu o lățime internă pentru un teren moderat. Dacă ați putea întâlni niște dealuri abrupte, dar doriți, de asemenea, să vă păstrați schiurile cât mai ușor posibil, piei care se încadrează undeva între piei largi și înguste sunt o opțiune bună. Căutați piei care sunt la aceeași lățime ca cea mai mare parte a schiurilor.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cât timp ar trebui să fie?
    1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schiuri Pasul 4
    1. Obțineți piei apropiate de aceeași lungime ca și schiurile dvs. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura lungimea schiurilor dvs., apoi alegeți o piele care se potrivește îndeaproape a acestor măsurători. Skinii sunt uneori separați în dimensiuni mici, medii și mari, astfel încât să alegeți dimensiunea cel mai bine pentru schiuri.
    • Nu vă faceți griji dacă lungimile nu se potrivesc exact. Puteți tăia pielea până la dimensiunea potrivită cu un tăietor cu cutie.
    Întrebarea 3 din 6:
    Cum atașați schiurile la schiuri?
    1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schiuri Pasul 5
    1. Apăsați partea superioară a pielii pe vârful schiurilor. Ștergeți partea de jos a schiului dvs. pentru a vă asigura că nu există zăpadă sau gheață pe ea. Luați pielea și apăsați partea superioară a pielii pe vârful schiurilor, îndepărtați înapoi stratul de lipici doar puțin.
  • 2. Îndepărtați stratul de lipici de pe partea din spate a pielii. Apăsați încet pielea pe schi, peeling de pe banda de lipici de pe spate. Mergeți încet și lucrați în secțiuni mici pentru a vă asigura că nu există lacune sau bule sub piele.
  • 3. Răsuciți clema din partea inferioară a pielii. Trageți clema de plastic prin crestătură din schi și rotiți-o pentru ao fixa în poziție. Clipul vă va ajuta să vă păstrați pielea dacă adezivul nu reușește, deci este foarte important!
  • 4. Lipiți pielea pe schi. Folosind o mână de mănușă, apăsați pe piele și lăsați-o pe tot parcursul. Luați banda de lipici și păstrați-o mai târziu pentru a vă păstra pielea când o luați din nou.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cât durează ultima ski de schi?
    1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schiuri Pasul 9
    1. Ei vor dura aproximativ 3 până la 5 ani cu îngrijire adecvată.Când vă stocați schiurile, asigurați-vă că vă spălați orice gheață sau zăpadă, astfel încât să nu colecteze umiditate. Puteți chiar să le puneți în interiorul jachetei pentru a le încălzi și a le dezgheța înainte de a le pune departe. Având în vedere pielea dvs., probabil că nu va trebui să le înlocuiți pentru câțiva ani la un moment dat.
    • Când ați terminat schiurile pentru această zi, atârnați pielea în sus, astfel încât să se usuce tot drumul. Skin-urile uscate sunt piei fericite și vor dura mult mai mult dacă nu sunt în mod constant umed.
    Întrebarea 5 din 6:
    Care sunt cele mai bune piei de schi?
    1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schi Pasul 10
    1. Căutați branduri cum ar fi Black Diamond, G3 și Dynafit. Aceste branduri sunt cunoscute în cadrul comunității de schi pentru a dura mult timp. În general, pielea costă între 160 și 220 de dolari pe pereche, dar din moment ce durează atât de mult, merită prețul.
    • Piesele pre-tăiate sunt puțin mai ieftine, în timp ce cele spectate de specialitate vor rula la capătul superior.
    • Ski-urile de schi au fost făcute din piei de animale (prin urmare numele). În zilele noastre, sunt de obicei făcute din Nylon sau Mohair.
    Întrebarea 6 din 6:
    Poți pune piei pe schiuri waxable?
    1. Imagine intitulată Cumpărați piei pentru schiuri Pasul 11
    1. Nu, probabil nu. Schiul cerable sunt menite să alunece, ceea ce înseamnă că lipiciul piei nu va rămâne foarte bine. Dacă căutați o soluție grippy pentru schiuri waxable, încercați să utilizați în schimb banda de prindere.
    • Dacă puneți piei pe schiuri waxable, fiți pregătiți să adăugați mai mult lipici mult mai devreme decât ați fi cu schiuri non-waxable.

    sfaturi

    Dacă observați că pielea începe să se descompună, luați-le într-un magazin de reparații pentru un nou strat de adeziv.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar