Cum să transportați încărcătura pe o bicicletă

Indiferent dacă doriți să efectuați o schimbare de haine pentru navetele de biciclete, uneltele de camping pentru turnee sau o încărcătură întreagă de alimente din magazinul de depozit, îl puteți face pe o bicicletă. Există o gamă largă de opțiuni pentru a alege de la transportul de marfă pe o bicicletă. De la rafturi de marfă cu panniers la coșuri și diferite tipuri de pungi, sunteți sigur că veți găsi o metodă care funcționează pentru dvs. Există, de asemenea, o varietate de biciclete de marfă special construite pe care le puteți achiziționa pentru a se potrivi nevoilor dvs. de transport de marfă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instalarea unui suport de marfă
  1. Imagine intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 1
1. Selectați un suport de marfă montat în spate pe bicicletă pentru o capacitate mare de marfă. Un raft de marfă din spate este un suport pe care îl instalați pe bicicleta deasupra roții din spate. Veți putea să vă împrăștiați direct la ea, să atașați pannierele (pungi special făcute pentru rafturi de marfă) sau puneți o cutie pe suport pentru a ține încărcătura.
  • Dacă mergeți doar să montați un raft, atunci un raft montat în spate este opțiunea cea mai versatilă cu cea mai mare capacitate de încărcare.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 2
    2. Adăugați un suport de marfă montat pe bicicletă pentru o capacitate suplimentară de încărcare. Ramele montate pe față merg deasupra roții din față și sunt mai mici decât rack-urile montate în spate. Cureaua pentru ele direct, puneți pannierii mai mici pe ele sau le folosiți ca suport pentru coșuri sau sacoșe de ghidare.
  • Dacă nu aveți nevoie de o mulțime de capacitate de încărcare, puteți utiliza și un suport montat pe cont propriu, în loc să în plus față de un suport montat din spate.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 3
    3. Utilizați o rețea de marfă, curele de rafturi sau cabluri Bungee pentru a asigura obiecte la rack. O plasă de marfă este o plasă specială cu cârlige pe colțuri proiectate să dețină elemente în loc pe un rack de marfă de biciclete. Curelele de rack sunt similare, dar sunt doar curele individuale în loc de o plasă. Cablurile bungee funcționează, de asemenea, când le înfășurați în jurul elementelor strâns și cârlig capetele la rack.
  • Acesta este cel mai ieftin mod de a transporta încărcături pe un rack de marfă. O curea de cargo net sau raft vă va costa aproximativ 5 USD, iar cablurile Bungee pot fi chiar mai ieftine.
  • Imagine intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 4
    4. Montați pannierele pe părțile laterale ale rack-ului de biciclete pentru o opțiune modernă și versatilă. Paneners sunt pungi proiectate special pentru a monta pe părțile laterale ale unui rack de încărcătură de biciclete. Ele sunt ușor de atașat și detașați de rack cu cleme, curele sau cârlige, astfel încât să le puteți aduce oriunde cu tine.
  • Panniers sunt de obicei vândute în perechi (una pentru fiecare parte a rack-ului) și pot varia în preț de la aproximativ 50- $ 300 + USD.
  • Bacsis: Pannierele vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Puteți obține pannieri eleganți care îmbunătățesc aspectul bicicletei dvs. pentru a călători cu unele încărcături zilnice sau panniers care sunt impermeabile și foarte funcționale pentru a merge la bicicleta de turnee cu.

    Metoda 2 din 3:
    Folosind saci, coșuri, curele sau o remorcă
    1. Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 5
    1. Purtați un rucsac sau o pungă de mesagerie pentru a transporta încărcături mici. Un rucsac de bază este suficient pentru a transporta încărcături ușoare de articole pe bicicletă. O pungă de mesagerie atârnă într-o parte și vă lasă spatele descoperit, ceea ce vă poate ajuta să rămâneți mai răciți dacă călătoriți într-o zi fierbinte.
    • Magazinele de alimentare cu bicicleta și în aer liber vinde adesea rucsacuri și pungi de mesager care sunt proiectate cu motocicliști în minte pentru o plimbare mai confortabilă.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 6
    2. Atașați un coș, cutie sau cutie la bicicletă pentru un aspect funcțional de epocă. Există o varietate de coșuri disponibile care atașează partea din față a ghidonului dvs. sau părțile laterale ale unui suport de marfă atunci când doriți doar să aruncați câteva lucruri în. O altă opțiune este înșurubată sau fixată în alt mod o cutie sau o cutie la un suport de marfă pentru încărcături mai mari.
  • Coșurile sunt ușor de îndepărtat când nu aveți nevoie de ele, în timp ce o cutie sau o cutie care este fixată pe rack-ul dvs. de marfă va fi puțin mai dificilă.
  • Rețineți că purtarea articolelor într-un recipient deschis vor însemna că nu sunt protejate de ploaie. O pungă impermeabilă sau un capac va rezolva această problemă.
  • Bacsis: Puteți folosi orice fel de cutie sau cutie pentru a crea estetica și funcționalitatea dorită. De exemplu, puteți obține o cutie de lemn dintr-un centru de îmbunătățire a casei sau chiar să reproiectați o veche cutie de lapte din plastic pentru a crea un aspect DIY funcțional.

  • Imagine intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 7
    3. Utilizați pungi de ghidare sau sac de șa pentru a transporta obiecte esențiale mici. Există o mare varietate de pungi mai mici, proiectate să se atașeze cu bicicleta în fața ghidonului, pe cadru sau sub scaun. Aceste pungi sunt bune pentru a ține lucrurile pe care doriți să le purtați cu dvs. în timpul ciclului, cum ar fi kiturile de reparații, uneltele sau obiectele personale cum ar fi telefonul și portofelul dvs.
  • Puteți găsi tot felul de pungi de accesorii mai mici la un magazin de biciclete sau un magazin de aprovizionare în aer liber pentru a personaliza bicicleta pentru transportul diferitelor încărcături.
  • Imagine intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 8
    4. Asigurați lucrurile la cadrul bicicletei cu curele sau cu cabluri bungee. Utilizați curele de cadru, curele de cauciuc sau cabluri Bungee pentru a asigura încărcătura în cadrul bicicletei dvs. Asigurați-vă că curelele nu se înfășoară și interferează cu nici o mecanică a bicicletei, cum ar fi liniile de frână.
  • Curelele de cadru sunt curelele Velcro, fabricate special pentru asigurarea lucrurilor în cadrul bicicletei. Curele de cauciuc, cum ar fi tipul folosit pentru schiurile de legare, precum și cauciucul sau cablurile obișnuite de bungee funcționează, de asemenea.
  • Locul în care tubul scaunului îndeplinește tubul în jos și locul dintre tubul în jos și tubul superior (lângă tubul capului) funcționează bine pentru asigurarea obiectelor la bicicletă cu această metodă.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 9
    5. Obțineți o remorcă de biciclete pentru a transporta cantități mari de încărcătură. Există remorci de toate formele și dimensiunile care sunt proiectate să se atașeze la partea din spate a bicicletelor pentru a transporta încărcături mai mari. Obțineți o remorcă care clipează fie pe postul scaunului, fie la abandonul din spate.
  • Remorcile sunt o opțiune bună dacă doriți să vă păstrați lumina bicicletei și fără încărcătură de cele mai multe ori, dar doriți să puteți transporta încărcături grele o dată într-o vreme.
  • Remorcile de biciclete pot transporta adesea 100 lb (45 kg) sau mai mult și pot veni în modele impermeabile sau chiar modele concepute pentru a transporta mărfuri specifice.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei biciclete speciale de marfă
    1. Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 10
    1. Obțineți o bicicletă de marfă lungă pentru a avea o mulțime de opțiuni de modificare. Bicicletele longtail au un suport din spate extins, care pot fi modificate cu panniere mari, cutii, cutii sau chiar locuri suplimentare. Alegeți o bicicletă de marfă Longtail dacă doriți să o puteți adapta la o varietate de nevoi de transport de marfă.
    • Bicicletele de marfă de mărfuri au adesea cu panniers, plase de siguranță pentru a asigura încărcătura în partea de sus și mânere opționale sau spătar.
    • O bicicletă de marfă lungă vă va costa oriunde de la $ 1000- $ 2000 + USD.
    • Țineți minte că aceste tipuri de biciclete de marfă sunt mai mari și mai grele de manevră decât bicicletele obișnuite sau alte tipuri de biciclete de marfă.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 11
    2. Achiziționați o bicicletă utilă pentru o bicicletă de marfă robustă, ușor de zbor. O bicicletă utilă este o bicicletă standard, dar construită cu un cadru mai greu, astfel încât este capabil să susțină mai multă greutate. Ele sunt mai ușor de mers pe jos și de manevră decât bicicletele de marfă mai mari, în timp ce încă mai pot purta încărcături mari.
  • Bicicletele de utilități au, de asemenea, coșuri metalice sau rafturi construite pe cadrele lor pentru capacitatea de transport de marfă în afara casetei.
  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 12
    3. Alegeți un camion de ciclu pentru a transporta o cutie de încărcătură în fața ghidonului. Camioanele ciclului sunt de aproximativ aceeași dimensiune și formă ca o bicicletă normală, dar cu o roată din față mai mică. Au o cutie încorporată sau o platformă în fața ghidonului pentru transportul încărcăturii.
  • Acestea sunt o opțiune bună atunci când doriți o bicicletă de marfă care nu este prea mare sau grea, dar are încă loc pentru a transporta încărcături în față când trebuie să aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 13
    4. Cumpărați o bicicletă cutie pentru a transporta încărcături mari în fața bicicletei. Bicicletele cu box au o bază lungă a roților în față și o roată din față mai mică. Există o zonă de încărcare de boxă sau plată între ghidon și roata din față care stă jos la sol.
  • Bikes Box sunt o alegere bună pentru a transporta livrări în jurul unui oraș, cum ar fi livrările de bacanie. Ele pot fi chiar folosite pentru a crea căruțe alimentare cu biciclete.
  • Bikes Box pot obține destul de scumpe și costă de la aproximativ 2500- $ 6000 USD.
  • Bacsis: Aceste tipuri de biciclete de marfă sunt, de asemenea, cunoscute ca Johns lungi sau Bakfiets.

  • Imaginea intitulată Carry Cargo pe o bicicletă Pasul 14
    5. Obțineți un triciclu de marfă sau un ciclu de ricșă pentru stabilitate suplimentară. Acestea sunt similare cu bicicletele cu box, dar cu o a treia roată la partea din față, fie în spate. Acestea oferă mai multă stabilitate și echilibru pentru transportul încărcăturilor grele în fața bicicletei, dar sunt mai greu de manevrat în jurul colțurilor.
  • Puteți obține triciclete de marfă de la Fancier care se înclină când mergeți în jurul colțurilor, astfel încât acestea să se apropie de aceeași manevrabilitate ca o bicicletă normală.
  • sfaturi

    Aduceți o pungă izolată sau mai rece pentru a menține alimentele reci la rece dacă vă faceți cumpărături de bacanie. Poate merge într-un pannier sau un coș.
  • Orice încărcătură mărește greutatea totală. Dacă încercați să călătoriți departe sau rapid sau intenționați să faceți o mulțime de alpinism, atunci păstrați încărcătura cât mai ușoară posibil.
  • Consultați angajații de la un magazin de biciclete pentru a vă ajuta să selectați echipamentul potrivit și să îl instalați corect dacă nu sunteți sigur cum să faceți singur.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu există curele, colțurile de pungi sau alte capete libere vor interfera cu roata, pedalele, uneltele sau cu frânele.
  • Întotdeauna fixați încărcătura în siguranță. Utilizați cabluri de bungee sau curele pentru a asigura lucrurile în loc.
  • Verificați dacă puteți echilibra și controla bicicleta cu orice încărcătură pe care o transportați sau atașați înainte de a călători în trafic. Swinging sau Schimbarea încărcăturilor pot dezechilibra o bicicletă, iar încărcăturile grele care se extind în spatele scaunului sau axului spate pot provoca bicicleta la pescuit.
  • Dacă călătoriți noaptea, asigurați-vă că nici una dintre luminile dvs. nu este ascunsă de încărcătura dvs. Puteți obține lumini care atașează rafturile dvs. de marfă pentru a le face mai vizibile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar