Cum să babysit mai mulți copii

Babysitting este o slujbă populară atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți, deoarece poate fi o modalitate excelentă de a face un mic bani în plus. În timp ce poate părea puțin intimidantă la început, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o niciodată, este simplu să-mi faci o practică. Fiecare copil este diferit și dacă vă uitați la o mulțime de ele sau doar una, poate fi o experiență plină de satisfacții.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificând înainte
  1. Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 1
1. Aflați elementele de bază despre copii. Cel puțin, învățați vârstele și pronumele. O fetiță de 12 ani, de 7 ani și o fată de 3 ani, de exemplu, vor avea interese diferite, diferite nevoi dietetice, lucruri diferite pe care le au voie să le facă acasă și de culegeri diferite. Cunoașterea acestor lucruri vă va ajuta să planificați activitățile potrivite pentru toată lumea.
  • Ați putea cere părinților ceva de genul ", deci aveți 2 băieți mici care sunt 4 și 10. Au aceeași perioadă de timp sau este bine pentru băiatul mai în vârstă să rămână puțin mai târziu?"Sau" împărtășesc interese similare? Ce le place să facă cea mai mare parte a timpului?"
  • În timpul primei conversații cu părinții, nu vă îngrijorați cum să puneți întrebări pentru a obține informațiile de care aveți nevoie. Părinții vor aștepta cel mai probabil să adresați aceste întrebări și să oferiți chiar și informații fără a solicita.
  • Dacă vă simțiți ciudat să întrebați în acest moment, pur și simplu examinați informațiile pe care părinții ți le-au dat și apoi să-ți adresezi întrebările după aceea.
  • Luați notă în timpul conversației și scrieți informații importante, cum ar fi dacă copiii au alergii sau probleme medicale, unde medicamentele și un kit de prim ajutor sunt păstrate și orice numere de telefon relevante.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 2
    2. Întâlniți copiii. Copiii sunt mult mai probabil să fie confortabil și să se comporte în mod corespunzător dacă sunt deja familiarizați cu dvs. Dacă puteți, încercați să vizitați cu ei timp de o oră sau două sau cam așa ceva înainte de babysitting. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți pentru personalitățile lor individuale și cum vă răspund reciproc și reciproc.
  • Dacă nu vă puteți întâlni cu ei cu câteva zile în prealabil, vedeți dacă este posibil să veniți peste o oră înainte de a fi setați la Babysit. În acest fel, copiii pot petrece ceva timp cu dvs. cu tamponul părinților lor pentru a le face să se simtă mai sigure.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 3
    3. Discutați despre ceea ce vă așteaptă părinții din partea dvs. Mulți părinți vor trece peste coarne, obiceiuri dietetice, alergii, medicamente și DOS și nu pentru copiii lor atunci când ajungeți. De exemplu, mulți copii au un fel de culcare și o rutină în prealabil, sau anumite idiosincraziile ca trebuie să aibă un castron special pentru cină. Cunoașterea acestor lucruri nu numai că îi va ajuta pe copil să se simtă mai confortabil, dar vă ajută să vă simțiți mai beton în direcționarea acestora dacă încearcă să vă pună întrebări sau să începeți să vă întrebați.
  • Asigurați-vă că puneți întrebări dacă vă simțiți încă nesigură atunci când discutați aceste lucruri cu un părinte.
  • De asemenea, puteți face o listă pentru a vă întoarce mai târziu în cazul în care uitați ceva.
  • Amintiți-vă, dacă simțiți că un părinte solicită mai mult decât vă simțiți, puteți întotdeauna să vă întoarceți postul.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 4
    4. Discutați disciplina. Deși este posibil să aveți propriile dvs. idei și modalități de a gestiona problemele comportamentale, este întotdeauna cel mai bine să întrebi un părinte ce să facă dacă copilul lor acționează. Șansele sunt vă vor spune înainte de a ajunge la această întrebare. Cu toate acestea, rețineți că copiii acționează în moduri diferite pentru diferite persoane și orice probleme pe care le au atunci când părinții lor sunt în jur pot fi diferiți de ceea ce fac cu dvs. Deci, asigurați-vă că sunteți clar în regulile și așteptările pentru a-și disciplina copiii.
  • Întrebându-se despre disciplină se poate simți ciudat, aproape ca și cum vă asumați că copiii vor face ceva greșit, dar nu vă faceți griji! O simplă: "Care este abordarea dvs. față de disciplină?"Sau "Doar în caz, există vreun mod special pe care mi-ar plăcea să mă ocup de problemele comportamentale?" evită ipotezele și îi oferă părinților o șansă de a-și explica abordarea.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 5
    5. Obțineți informații de urgență. Ar trebui să obțineți informațiile de contact de urgență de la părinți. De exemplu, dacă nu puteți ajunge la părinți pe telefoanele mobile, puteți să sunați la locul pe care îl duc sau pe altcineva care să vă ajute? Părinții ar trebui să aibă o listă de numere pentru tine înainte de a pleca.
  • Înainte de a începe babysitting, este de asemenea bun să știți elementele de bază de prim ajutor ca Cum să faci CPR sau Manevratul Heimlich Doar asigurați-vă că sunteți familiarizați cu procedurile potrivite pentru grupul de vârstă pe care îl vizionați.
  • Cel mai bine este să luați un curs de babysitting de la crucea roșie americană sau de la o altă organizație de renume, astfel încât să fiți pregătiți pentru diferite scenarii.
  • Partea 2 din 4:
    A face activități de grup
    1. Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 6
    1. Du-te afara. Acest lucru este deosebit de bun pentru copiii mai tineri care ar putea avea nevoie să lucreze la excesul de energie. Fie că mergeți într-un parc sau doar în curte, există o mulțime de activități în aer liber pe care le puteți face împreună. Încercați să vizitați un loc de joacă, faceți o plimbare sau chiar loviți o minge de fotbal în jurul valorii de. Doar asigurați-vă că ați verificat părinții înainte de a lua copiii într-un parc sau oriunde altundeva.
    • Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită copiilor când sunteți afară! Poate fi ușor să se rătăcească, mai ales într-un parc cu o mulțime de alți copii. Încercați să vă asigurați că le păstrați în vedere în orice moment și faceți un număr regulat.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 7
    2. Joacă un joc fizic. Acestea se pot face în afara sau în interior și sunt o altă modalitate excelentă de a arde energia. Încearcă ceva de genul Lumină roșie / lumină verde,Simon spune, Etichetă, sau V-ați ascunselea pentru a obține pe toți cei implicați. Lăsarea copiilor să ia plumbul în Simon spune sau lumina roșie / lumina verde este, de asemenea, o modalitate excelentă de a le menține interesați.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 8
    3
    Construi un fortă de forță. Lăsați copiii să o planifică cu o anumită direcție. De asemenea, le puteți direcționa în timp ce obțineți materiale împreună și începeți să construiți. Aceasta este o modalitate excelentă de a angaja pe toată lumea și de a lăsa copiii să fie creativi. Nu va trebui să achiziționați materiale suplimentare, tot ce aveți nevoie este pernele și păturile. Desigur, sunteți liber să utilizați orice alt material de construcție, cum ar fi cutii de carton, prosoape, canapele și mese. Doar asigurați-vă că știți ce vă este permis să utilizați și că vă curățați totul după aceea.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 9
    4. Creați un curs de obstacole. Cum ar fi construirea unui fort, crearea unui curs de obstacole este o modalitate excelentă de a face pe toți să lucreze împreună. Copiii mici, de asemenea, cum ar fi concurența, astfel încât să le concureze unul împotriva celuilalt sau împotriva dvs. îi veți ajuta să se angajeze și să fie interesați de activitate. Tot ce aveți nevoie pentru acest lucru este același material de care aveți nevoie pentru o forță - perne, canapele și pături. Asigurați-vă că aveți spațiul suplimentar și orice altceva pe care copiii îl pot răni cu el este mutat departe.
  • Încercați să puneți o bandă pentru un "fascicul de echilibru" sau să marcați petele în care trebuie să sară de la o zonă la alta. De asemenea, le puteți avea cu crawlere sub mese sau prin cutii, aruncați hârtie zdrobită în coșuri de spălat sau chiar încercați să mergeți înapoi. Obțineți creativi!
  • Pentru mai mult spațiu, încercați să faceți acest lucru afară.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 10
    5. Face o vânătoare de scârțâit. Acest lucru poate fi ușor sau dificil, în funcție de cât de vechi sunt copiii și cât de mult timp doriți să puneți. Puteți folosi orice în gospodărie sau puteți aduce propriul dvs. material pentru copii. În mod ideal, doriți să fie suficient de ușor pentru ei să înțeleagă, dar suficient de provocatoare pentru a le menține interesați. Pentru copiii mai tineri, puteți folosi imagini în loc de indicii scrise, iar pentru copiii mai mari, puteți încerca ghicitori simple.
  • Scrieți lucruri precum "Găsiți o șosete gri și albe" sau "aduceți-mi două pixuri roșii."
  • Pentru ghicitori, încercați ceva de genul "Sunt înalt când sunt tânăr și scurt când sunt bătrân", pentru o lumânare / creion.
  • Asigurați-vă că includeți câteva premii la sfârșitul motivației. Acestea pot fi orice de la autocolante la bomboane.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 11
    6. Încercați pictura, desenul sau colorarea. Dacă nu doriți ca copiii să alerge peste tot și să viorii, să încerce o activitate mai calmă ca artele și meșteșugurile. Cei mai mulți copii iubesc să atragă și să coloreze, astfel încât să aducă un sortiment de pixuri, creioane colorate, creioane și hârtie de stoc pot merge mult. De asemenea, puteți aduce câteva cărți de colorat.
  • Dacă cunoașteți interesele copiilor, puteți aduce cărți de colorat despre lucrurile pe care le le plac. De exemplu, o carte de colorare pe Disney congelată sau una de mașini.
  • De asemenea, puteți căuta online pentru materialul de colorat. Site-ul Disney, de exemplu, are o serie de meșteșuguri și proiecte de colorat bazate pe filmele lor. Cele mai multe dintre acestea sunt gratuite pentru imprimare, totuși, unele site-uri web vă vor cere să plătiți sau să vă alăturați pentru a obține materialul.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 12
    7. Au o petrecere de dans. Majoritatea copiilor iubesc cântarea de-a lungul lor, iar dacă te ridici și dans, sunt susceptibile de a se mișca drept împreună cu tine. Puteți chiar să le lăsați să vă ajute să decideți asupra unui playlist, așa că sunteți sigur că aveți muzica pe care o doresc.
  • Dacă aveți destui oameni, puteți chiar să transformați petrecerea de dans într-un joc de scaune muzicale.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 13
    8. Joacă jocuri, cărți sau construi un puzzle. Acestea sunt minunate pentru diferite grupe de vârstă. Dacă aveți un amestec de vremuri, copiii mai mari pot ajuta cei mai tineri să se joace sau puteți să vă împărțiți în echipe. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a păstra pe toată lumea la o masă sau o zonă, astfel încât să le puteți urmări.
  • Jocuri simple de masă cum ar fi foame, hipopotați foame, îmi pare rău, uno sau conectați patru sunt minunate pentru toate vârstele. Jocuri cum ar fi indiciu, picătură, monopol sau nava de luptă funcționează bine pentru copiii mai mari.
  • Partea 3 din 4:
    A face activități individuale
    1. Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 14
    1. Încercați colorarea sau desenul. Acest lucru funcționează atât ca o activitate și o activitate individuală. Câțiva markeri sau creioane și niște foi de hârtie sunt tot ce aveți nevoie. De asemenea, puteți cumpăra cărți de colorat ieftin de undeva ca jucăriile R `SUA sau țintă. Aceasta este o modalitate bună de a păstra încă unii dintre copii, astfel încât să le puteți monitoriza în timp ce faceți altceva cu celălalt copil.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 15
    2. Aduceți cărți de puzzle. Există o varietate de cărți puzzle pentru copii de toate vârstele. Puteți avea maazuri simple pentru copii sau ceva mai greu ca Sudoku pentru copiii mai mari. Dacă niciunul dintre aceste lucrări, există și cărți dot-la-punct, cărți de trivia și chiar cărți de origami. Acestea sunt minunate pentru copii să lucreze singur sau unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 16
    3. Lăsați copilul să aleagă o carte. Chiar dacă nu pot citi încă, unii copii sunt fericiți să stea în căutarea unei cărți de imagine. Pentru copiii mai mari, lăsându-i să citească o carte, o revistă sau o carte comică este o modalitate bună de a vă asigura că sunt fericiți în timp ce faceți altceva. De asemenea, în funcție de variația vârstelor, puteți avea copiii mai mari să citească celor mai tineri.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 17
    4. Încercați să construiți jocuri. Nu numai că copiii pot construi ceea ce vor cu construirea de jocuri cum ar fi Legos, Există, de asemenea, instrucțiuni specifice pentru a face lucrurile cum ar fi clădirile, mașinile sau meșteșugurile de zbor. Dacă nu doriți să utilizați LegoS, puteți încerca, de asemenea, construirea cu busteni K`Nex sau Lincoln.
  • Dacă nu există niciunul dintre aceste materiale în casă, încercați să căutați undeva ca eBay sau un magazin secundar pentru a le obține mai ieftin.
  • Dacă nu puteți cumpăra singuri materiale și vizionați în mod regulat un copil sau copii care credeți că se vor bucura de ei, încercați să discutați despre cumpărarea acestora cu părinții. Ei pot fi dispuși să plătească pentru ei.
  • Partea 4 din 4:
    Gestionarea problemelor
    1. Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 18
    1. Tratați copiii în mod egal. Dacă ați adus o jucărie sau o gustare pentru unul dintre copii, ar trebui să aveți același (sau un echivalent mai adecvat) pentru toate acestea. Dacă nu, puteți intra în probleme de disciplină.
    • Dacă un copil insistă asupra faptului că unul dintre ceilalți copii a obținut mai mult sau ceva mai bun, aveți acel copil împărțiți elementele și apoi lăsați celălalt copil să aleagă mai întâi. Acest lucru va liniști, de obicei, atât copii, cât și să se asigure că este încă corect în jur.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 19
    2. Separați copiii dacă nu se pot înțelege. Nu vrei ca conflictele să escaladeze. Având activități pentru fiecare dintre copiii să facă vor face mai ușor să le păstreze ocupați în acest caz. Dacă disciplina este necesară, revizuiți instrucțiunile părinților sau utilizați cea mai bună judecată.
  • Încercați să plasați copiii la capetele opuse ale camerei sau în diferite încăperi unde puteți monitoriza ambele. Puteți să le dați o activitate liniștită, cum ar fi desenul pentru a face singur sau pur și simplu să le așezați liniștit timp de 5-10 minute. Puteți chiar să le scrieți o scuză pentru ceea ce au făcut greșit.
  • Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că ați explicat unui copil calm ceea ce au făcut greșit și de ce sunt pedepsiți.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 20
    3. Fiți răbdători și stabiliți un bun exemplu. Deoarece nevoile copiilor pot varia foarte mult de la vârstă la vârstă, vă puteți găsi adesea să fiți trași în direcții diferite deodată. Pastreaza-ti calmul. Copiii mai mari pot fi frustrați cu copiii mai tineri datorită diferențelor lor în capacitatea cognitivă și trebuie să setați exemplul pentru calea cea bună de a le trata.
  • Întotdeauna răspundeți la orice întrebare care apar la cele mai bune abilități - copiii mai tineri întreabă foarte mult.
  • De asemenea, nu ar trebui să vă grăbiți prin activități dacă copiii mai tineri iau ceva timp. Dacă copiii mai mari devin frustrați, fie că le veți mișca pe altceva, fie cereți-i să vă ajute cu copiii mai tineri în schimb.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 21
    4. Puneți-vă undeva puteți vedea totul. Dacă fiecare dintre copii face o activitate diferită, încercați să vă mutați undeva unde le puteți urmări pe amândouă. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să le mutați cel puțin în aceeași cameră. De exemplu, dacă un copil dorește să joace un joc video în sala de joc și un alt copil dorește să coloreze, vezi dacă poți avea culoarea copilului în camera de joc.
  • Ar trebui să mențineți întotdeauna vederea și supravegherea solidă a fiecărui copil din îngrijirea voastră.
  • Imagine intitulată Babysit multiple Copii Pasul 22
    5. Au copiii mai mari să vă ajute să monitorizați cei mai tineri. Dați-le anumite responsabilități prin clarificarea faptului că sunt mai în vârstă și, astfel, mai capabili și responsabili. Este posibil ca ei să fie obișnuiți să facă acest lucru, deoarece pot fi niște frați mai mari sau obișnuiți să fie cu copii mai tineri. De asemenea, cei mai mici copii se uită la frații lor sau mai în vârstă și vor dori să facă ceea ce fac.
  • Încercați să le cereți pentru ajutor, mai degrabă decât să le spuneți să vă ajute. Pur și simplu spune: "Hei, ai putea să-l ajuți pe Jade cu desenul ei?"Sau" Poți să mă ajuți să conduc copiii prin această activitate?"
  • sfaturi

    Fii flexibil! Temperamentele și dorințele copiilor se pot schimba rapid, deci aveți răbdare și dispuși să schimbe cursul dacă aveți nevoie.
  • Puneți întrebări, nu vă faceți griji că întrebați prea mult când vorbiți cu părinții, este mai bine să obțineți toate informațiile pe care le puteți.
  • Nu mergeți nebuni sau nu sunteți trist dacă copilul nu-i plac jocurile.
  • Copii mai tineri, în special băieții, cum ar fi să fie lăudați și încurajați. Nu uitați acest lucru atunci când comunicați cu ei.
  • Uita-te la ce îi spui copiilor. Dacă auziți un copil, un nume amuzant, chicotiți și spuneți,"Tu gâscă prostie!" orwhatever. Dacă spui ceva atât de prost, nepoliticos, Brat, etc., ei pot alege asta (în special copiii mai tineri) și pot folosi acele cuvinte în jurul fraților sau părinților lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar