Cum să babysit un copil

Dacă sunteți babysitting un copil în primul său an de viață și care nu a învățat să meargă încă, nu este același lucru ca și îngrijirea unui copil sau un copil mai în vârstă. Copiii sunt foarte fragili și necesită o atenție deosebită și îngrijire. Acest articol vă va învăța pe tot ce trebuie să știți despre urmărirea sugarilor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Babysitting înainte de culcare
  1. Imagine intitulată Babysit un copil copil 1
1. Au un formular de umplere pregătit pentru părinți. Ar trebui să includă informații de contact de urgență părinte, ce să hrănească copilul, alergiile copilului și alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți în caz de urgență. Puteți găsi unul online sau puteți face propriul dvs. dacă preferați.
  • Imagine intitulată babysit un copil copil 2
    2. Asigurați-vă că copilul este confortabil în orice moment. Disconfortul va duce la plâns care va face munca mult mai stresantă pentru dvs. Dacă încep să plângă, urmați pașii de mai jos.
  • Dacă copilul începe să plângă, să-și verifice scutecul. Dacă există poop, sau dacă scutecul este umed, scutecul trebuie schimbat. Obțineți un scutec proaspăt înainte de a anula cea veche. Pentru a schimba un scutec, scoateți șervețele pentru copii, un scutec proaspăt și ceva pentru a menține copilul ocupat în timp ce îl schimbați. Spălați-vă mâinile pentru a evita răspândirea germenilor, a murdăriei și a bacteriilor, la fundul fragil al copilului. În primul rând, anulați scutecul. În al doilea rând, dacă copilul este bărbat, puneți un scutec curat peste zona privată. Dacă bebelușul este de sex feminin, asigurați-vă că ștergeți față în spate, astfel încât să nu răspândiți bacteriile. În al treilea rând, ștergeți copilul cu cât mai multe șervețe, așa cum aveți nevoie, asigurându-vă că ați intrat în toate creșterile. Ultimul, ridicați picioarele copilului, scoateți scutecul murdare și glisați pe unul curat. Blocați scutecul, partea de model pe față. Spălați-vă mâinile din nou, pentru a spăla orice pipi sau poop și pentru a ucide germeni și bacterii, astfel încât să nu se răspândească în alte locuri din casă. Asigurați-vă că mâinile și picioarele bebelușului sunt curate și libere de orice pipi sau poop după schimbarea scutecului.
  • Dacă copilul încă mai plâng sau nu are un scutece murdare, care înseamnă adesea că copilul este foame. Deci, va trebui să găsiți sticla și să încălziți laptele pe care mama ți-a spus să o utilizați. Amintiți-vă, utilizați o scoică cu formula pentru fiecare două uncii și agitați bine. Apoi se încălzește. Nu încălziți o sticlă într-un cuptor cu microunde - microundele pot provoca buzunare de lapte fierbinte și lăsați unele părți neîncălzite. Așezați sticla într-o oală pe aragaz și încălziți apa. După încălzirea sticlei, asigurați-vă că capacul sticlei este fixat în siguranță și se agită bine flaconul. Apoi squirt unele dintre laptele pe carnea încheieturii mâinii și dacă laptele este prea fierbinte, continuă să scuture sticla până când laptele nu mai este prea fierbinte. Odată ce laptele este pregătit ca bebelușul să bea, susține copilul în sus și lipiți ușor mamelul de cauciuc în gura copilului. Nu îndreptați niplul direct, deoarece copilul ar putea sufla. Ia pauze între sipuri. În timpul pauzelor, așezați-vă copilul și strângeți ușor dreptul de spate între lamele lor de umăr. Copilul va burp.
  • Imagine intitulată Babysit un pas al copilului 3
    3. Hraneste bebelusul. Dacă vi sa cerut să hrăniți mâncarea solidă pentru copii, de obicei, va trebui să-l hrăniți cu cerealele sau alimentele pentru copii. Dacă mâncarea pentru copii este prea apoasă, se amestecă într-o lingură de orez pentru copii, dacă a fost aprobată de părinte. Apoi, puneți un bib pe copil și plasați-le în scaunul lor înalt. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat pe scaun. Umpleți o lingură mică la jumătatea drumului cu alimentele pentru copii și puneți ușor lingura în gură. Nu forțați în lingură. În cazul în care se gag pe mâncare sau să-i dau linguri, este probabil plin.
  • Imagine intitulată babysit un copil copil 4
    4. Joacă cu copilul. Nu contează când tu babysit, va fi întotdeauna un pic de timp pentru a juca decât dacă este doar în noapte. Acest lucru ar trebui să fie blând și la ritmul copilului. Păstrați obiecte mici departe de copil și asigurați-vă că urmăriți ceea ce pune în gură. Picioarele sunt în regulă!
  • Încercați să cântați cântece. Încerca "Twinkle, Twinkle, Little Star" sau "Un păianjen bitsy." Uită-te la ochii copilului pe măsură ce cânți.
  • Țineți o jucărie pentru copii la câțiva centimetri distanță de acolo. Încercați să mutați jucăria înainte și înapoi. Copiii mai tineri vor urmări jucăria cu ochii, sugarii în vârstă vor ajunge și vor lua jucăria.
  • Dans! Leagăn copilul în brațe și mișcați ușor de la o parte la alta și influențați la muzică. Orice muzică va face atâta timp cât nu este tare sau inadecvată. Evitați acest lucru imediat după masă, așteptați aproximativ o jumătate de oră după ce ați mâncat înainte de a încerca această activitate.
  • Rimul de acțiune și jocurile sunt distractive. Încerca "Hickory Dickory Dock." Mișcați-vă degetele în corpul bebelușului în timp ce spuneți rima.
  • Pinwheels sunt frumos. Țineți pinul de 6 centimetri distanță de fața copilului. Suflați-vă și urmăriți culorile frumoase!
  • Dacă copilul are o clipă de activitate pe care o pot afla, o sală de gimnastică de activitate, un bouncer pentru copii sau un leagăn pentru copii, le pune sau stau într-unul din acestea. Încercați să arătați jucăriile și activitățile și încurajarea interacțiunii. Ușor săriți sau leagăn un copil dacă se află într-o leagăn sau un bouncer, acest lucru îi calmează și îi ajută să învețe diferența dintre cauza și efectul, încrederea și conștientizarea corpului.
  • Fă o plimbare. Evitați o plimbare dacă este de peste 85 de grade sau dacă este sub 30 de grade. De asemenea, evitați o plimbare dacă este în jurul valorii de momentul în care țânțarii sunt ridicați. Plasați copilul într-un cărucior și cureați-le în siguranță. Mergeți încet și împingeți căruciorul. Indicați elementele în natură, cum ar fi: "Uite! E o rață!" Lăsați copilul să simtă obiecte în afara, cum ar fi zăpada rece sau iarba de gâscă pe burtă sau picioarele lor.
  • Citește cărți. Cărțile pentru sugari ar trebui să fie cărți de pânză sau de bord pentru a evita ca sugarii să mesteze paginile sau să le rupă. Multe, imagini luminoase, cu scriptul mic sunt cele mai bune. Când copilul începe să piardă interesul, opriți citirea, chiar dacă vă aflați în mijlocul cărții și treceți la altceva. Cărțile cu texturi diferite în ele sunt, de asemenea, minunate pentru copii.
  • Încercați oglinzi! Utilizați oglinzi nelegate făcute pentru copii. Țineți oglinda în fața copilului și lăsați-i să se vadă pentru o vreme. Apoi, așezați-i în poală și țineți oglinda în fața amândoi. Face fețe cum ar fi prostie, o încruntare, un zâmbet și să-ți spargă nasul.
  • Imagine intitulată Babysit Un copil Pasul 5
    5. Pentru a scăpa copilul, umpleți cada 1/4 mod cu apă călduță. Apoi, ridicați ușor copilul sub brațe și fund și puneți-l în cadă. Nu puneți copilul în jos! Apoi, cu un prosop, Pat pe Spălați corpul pentru sugari. Totuși, asigurați-vă că intrați în fiecare rolă și cresc. Clătiți, dar nu vărsați apă peste fața lui. Apoi, pentru a spăla capul bebelușului, faceți același lucru, dar foarte, FOARTE ușor. Clătiți cu un prosop. Când ați terminat, uscați copilul cu un prosop moale și aplicați loțiune.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 6
    6. Puneți un scutec nou așa cum ați făcut înainte și apoi puneți pijamalele bebelușului. Lăsați copilul să bea mai mult lapte. Apoi bate bebelușul pentru ao face Burp.
  • Metoda 2 din 2:
    Care se confruntă cu o luptă de somn dacă este evidentă
    1. Imagine intitulată Babysit un copil copil 7
    1. Rock bebelușul ușor. Toți bebelușii sunt diferiți și nu toți doresc să meargă la felul în același mod, dar cel mai mult vrea să fie ușor de zguduit. Încercați să țineți copilul în brațe și să vă învârtiți încet copilul înainte și înapoi sau țineți copilul în timp ce mergeți în jurul valorii de un pas de bouncy sau balansați într-un scaun balansor. Dacă copilul nu va dormi, ridicați ușor copilul și puneți copilul în pat.
    • Nu lăsați niciodată un copil în patul său pe spate cu sticla în mâini, deoarece copilul ar putea sufla. După ce copilul este adormit, stai în camera copilului cu ea și așteptați să vă asigurați că copilul va rămâne adormit și că mediul de somn al copilului este sigur --
    • Asigurați-vă că nu există nimic pe care copilul îl poate juca în interiorul patului. Ar putea distrage copilul și nu va dori să meargă la culcare. De asemenea, jucăriile moi nu ar trebui să fie niciodată într-un pat, pentru că un copil ar putea sufoca. Păstrați pături mari, pufoase sau perne din pat. Bebelușii nu au nevoie de ele și sunt de fapt periculoși. Păstrați paturile acoperite de fața copilului.
    • Nu minți un copil pe burtă, vreodată, chiar dacă părintele vă spune și dumneavoastră. Întotdeauna puneți-o pe spate. Plasarea pe burtă este foarte periculoasă și potențial fatală. (Dacă copilul este suficient de bătrân pentru a se întoarce pe burtica de la sine, totuși, este în regulă dacă se răsucește).
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 8
    2. Verificați copilul. Continuați să verificați copilul în timp ce doarme. Acest lucru este foarte important deoarece este datoria dvs. de babysitting să vă asigurați că bebelușul este sigur, nu este agresiv, nu este prea fierbinte sau rece și nu are un scutece murdare. Monitorizarea bebelușului este bine dacă părinții sunt bine cu ea, dacă nu au un monitor de bebeluși sau nu vă acordă permisiunea de a le folosi, verificați la fiecare 15 minute.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ușor săriți copilul pentru ao relaxa dacă nu va înceta să plângă. Asigurați-vă că nu vă agitați niciodată copilul!
  • Când hrăniți copilul, nu vă grăbiți, luați întotdeauna timpul cu un copil. Deseori durează un timp pentru a hrăni un copil. Sunteți plătiți la Babysit, ceea ce înseamnă că sunteți plătit pentru a fi răbdători și pentru a ajuta copilul să-și ia timpul.
  • Când rogi bebelușul nu-l forțezi, dar încercați să lăsați copiii să se odihnească în apropierea inimii, o bătăi de inimă poate calma un copil
  • Educă-te! Citiți un articol despre SIDS și știți ce alimente pot provoca daune sugarilor.
  • Negociați o rată corectă pentru serviciile dvs. de babysitting înainte de a fi de acord cu babysit.
  • Când un copil este supărat, nu vă faceți griji, păstrați calm. Verificați dacă are nevoie de ceva, ca o sticlă sau o jucărie.
  • Asigurați-vă că le lăsați să doarmă suficient, astfel încât să nu fie rătăciți.
  • Asigurați-vă că ați curățat după tine și copilul! Părinții urăsc să vină acasă într-o casă murdară și să aprecieze cu adevărat să ajungă la unul curat.
  • Asigurați-vă că păstrați copilul fericit. Dacă copilul devine agitat sau supărat, ia-i un jucărie sau alt obiect de confort ca un suzetă.
  • Păstrați volumul scăzut al televizorului sau muzica, acest lucru poate trezi copilul în scurt timp.
  • Când încercați să vă liniștiți un copil, încercați să o distrageți cu alte obiecte.
  • Dacă vă simțiți copleșiți, nu ezitați să sunați la părinții copilului. Nu vă simțiți ca și cum sunteți în totalitate pe cont propriu sau că sunteți un flop al unui babysitter dacă aveți nevoie de sfaturi.
  • Uneori un copil va plânge Chiar dacă ați făcut totul corect. Nu vă învinuiți dacă copilul strigă. Ar putea fi că el sau ea doar îi lipsește părinții.
  • Dacă știți că părinții sugarii încearcă să urmărească modul în care calmează copilul în jos sau se ocupă de copilul.
  • Citirea unei cărți de imagine copilului este o modalitate excelentă de a le menține distrați în timp ce le expun și la diverse idei, cum ar fi culturi diferite.
  • Nu subestima probabilitatea ca un copil să-și urineze când îți schimbi scutecul. Țineți scutecele vechi ca un scut timp de un minut înainte de ao muți și pune rapid pe cel nou.
  • Pentru a calma un copil furios pentru a-l ajuta pe el sau ei, încercați să puneți niște zgomote roz sau sunete naturale în fundal.
  • Hrăniți copilul numai ce formulă / alimente pe care părinții le-au clarificat. Nu ați vrea să faceți copilul suplimentar.
  • Avertizări

    Dacă te-ai găsit vreodată foarte supărat sau frustrat la un copil, vă rugăm să puneți copilul în jos într-un loc sigur, să vă retrageți înapoi câteva minute, și poate solicitați ajutor - cineva în care aveți încredere să vă calmeze sau pe părinții copilului.
  • Fii foarte blând și atent cu copilul. Când o luați, țineți-o ușor sub brațe și țineți un braț sub fund și un braț ușor în spatele ei. Nu țineți copilul sub brațe prea mult pentru că acest lucru le poate răni. Când ardeți copilul să fie foarte blând. Dacă vă întoarceți prea mult, va răni sau provoca vătămări grave! Un copil este foarte fragil, în special noua lor coloană crescândă.
  • Amintiți-vă, Do nu Lăsați un copil într-o cameră singură. Niciodată nu știi, el sau ea ar putea deveni răniți. Copilul este o persoană reală a cărei părinți îi îngrijesc mai mult despre el sau altceva în lume. Este tragic atunci când un copil devine rănit pentru că babysitterul a fost neglijent.
  • A își aminti să nu scuturați un copil în orice situație. Acest lucru poate provoca moartea sau accidentele, debilitante leziuni cerebrale din care copilul nu se va recupera niciodată. Agitare este un act violent care se poate întâmpla când cineva devine foarte frustrat, ca atunci când un copil nu va înceta să plângă.
  • Când puneți copilul în pat, puneți-l pe spate, nu stomacul. Acest lucru este deosebit de important dacă copilul este congestionat. Dacă bebelușul este congestionat și tinde să se rotească pe stomac, puneți copilul într-un scaun sau cărucior care nu permite un copil să se rostogolească.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar