Cum să babysit când urăști copiii

Poate că v-ați înscris pentru o slujbă de babysitting înainte de a vă realiza cât de mult nu vă placi copiii, poate că mama voastră te-a înfruntat în îngrijirea unei relații mai tinere, fie că sunteți aici din același motiv. Chiar nu-ți plac copiii - îi urăște, de fapt. Și totuși trebuie să aveți grijă de ei. Acest articol vă va pune pe drumul spre îngrijirea tinerilor cu demnitatea și sanitatea dvs. intactă.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea unor modalități tolerabile de a le distra
  1. Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 1
1. Setați-le cu o colorare. A pus vocea încurajatoare - "De ce nu desenezi ceva pentru mine?" și să le dați hârtie și creioane. Ar trebui să fie capabili să facă acest lucru fără prea multă asistență necesare din partea dvs., astfel încât să puteți în timp ce vă aflați un pic de timp pe telefon sau să citiți până când se obosesc acest lucru.
  • Alegeți cu atenție consumabilele. Este probabil cel mai bine să evitați să le dați sclipici sau vopsea, cu excepția cazului în care doriți o curățare masivă pe mâini.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 2
    2. Ieșiți din lego sau păpuși sau mașini de jucărie - orice iau fantezia lor. Nu trebuie să vă alăturați cu ei dacă credeți că acest lucru va fi prea plictisitor. "Pun pariu că nu poți construi un turn la fel de mare ca mine cu lego," Ai putea spune cu un zâmbet. Dacă există mai mult de un copil, le-ați putea provoca într-o cursă sau o competiție, ceea ce îi va permite să concureze unul cu celălalt și să vă părăsească.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii pasul 3
    3. Întrebați-le despre filme și cărți. Dacă sunt interesați, ați putea pune pe un film, presupunând că părinții copiilor permit acest lucru. Alternativ, le-ați putea așeza în jos pentru citirea liniștită înainte de culcare sau dacă puteți face față, oferiți-le să le citiți o scurtă poveste. Ai putea chiar să faci unul, dacă ai răbdarea de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 4
    4. Coaceți cu ei. Acest pas este pentru că dacă vrei cu adevărat să mergi la extra mile. Dacă vă bucurați de coacere în timpul liber, atunci ar putea fi ceva ce puteți tolera cu copiii și vă vor iubi pentru că ei o mănâncă după aceea.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 5
    5. Joacă dress-up. Copiii adesea iubesc să joace dress-up și pentru că hainele lor sunt mici, aveți deja o scuză de a se alătura. Lăsați-i să paradă în prințesă sau costume de pirat, să facă fotografii, să-și facă machiajul pentru ei. Acest lucru vă va cumpăra probabil puncte de popularitate cu ei, dar nu trebuie să faceți nimic!
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 6
    6. Ajutați-i cu temele lor. S-ar putea să urăști școala la fel de mult ca ei, dar munca lor va fi ușoară în comparație cu a ta, astfel încât mintea ta nu va fi tot ceea ce tensionate, dar pentru ei o mare parte din seara lor a dispărut, ceea ce înseamnă că timpul de culcare va veni mai devreme. Nu există dezavantaj.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 7
    7. Dacă este permis, permiteți-i să urmărească programele lor preferate la televizor. Acest lucru ar trebui să le păstreze liniștit și fericit, care este primul. Și ați putea chiar să obțineți nostalgici peste ceea ce urmăresc. Asigurați-vă că tot ceea ce urmăresc este vârsta corespunzătoare.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind un sitter responsabil
    1. Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 8
    1. Nu uitați să le hrăniți. Indiferent cât de mult urăști copiii, trebuie să le dai ceva de mâncare. Trebuie să vă asigurați că acest lucru este pregătit în siguranță și este ceva ce se va bucura astfel încât să nu lase nimic pe plăcile lor. Unele idei bune de masă sunt prezentate mai jos. Acest lucru nu este necesar dacă au mâncat deja. Dacă vor cere o gustare, dă-i ceva sănătos de la distanță. Oferiți-le un mini-cookie dacă mănâncă un măr, de exemplu.
    • Cârnați și fasole. Ai putea servi pe o bucată de prăjitură sau chiar să faci o față cu ingredientele dacă vrei să le impresionezi.
    • Degetele de pește, chipsuri și mazăre. Este important să includeți o formă de legume și trebuie să vă asigurați că le mănâncă pe toți. Oferă un supliment de cinci minute înainte de culcare dacă mănâncă totul.
    • Salată. O opțiune viabilă sănătoasă, deși probabil că nu vă va face prea populară în cărțile lor. Încercați o salată de fructe pentru o abordare relativ sănătoasă, dar mai tastieră.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 9
    2. Le oferă băuturi în mod regulat. Copiii sunt uneori prea puțini pentru a ajunge la blaturi și pentru a se face băuturi, deci trebuie să fiți în alertă pentru semne de sete. Nu le dați sifon, deoarece acest lucru nu numai că le va face mai sete, dar îi va trimite și pe pereți pentru restul serii. Le-ai putea cere să-i ajute să le faci un milkshake sau să-i încălzim lapte și o banană înainte de culcare.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 10
    3. Asigurați-vă că medicamentul este dat dacă este necesar. Mulți tineri iau medicamente regulate în fiecare seară și nu ar trebui să neglijezi acest lucru dacă le îngrijește. Să le ofere o băutură pentru a înghiți orice comprimate, întrebați când au luat ultima dată comprimatul, asigurați-vă că sunt folosite inhalatoarele.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 11
    4. Nu-i lăsa să uite igiena lor. Cereți preferințelor părinților lor pe băi sau dușuri, cereți-i să-și spele mâinile înainte de a mânca și să supravegheze periajul și atașarea lor. Asigurați-vă că există întotdeauna schimbări de îmbrăcăminte de haine în mână și că pijamalele lor sunt proaspete.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 12
    5. Le disciplinează dacă sunt obraznici. Acest lucru se poate face în mai multe moduri, dar asigurați-vă că urmați normele părinților pentru modul în care se ocupă de modalismul greșit. Opțiunile pot include:
  • Trimite-le la culcare devreme. Aceasta este cea mai bună bijuterie. Nu le puteți forța să doarmă, dar trimiterea unui copil în camera lor este echivalentul punerii unui adult în închisoare. Ei bine, nu într-adevăr, dar seara lor va fi compromisă, și aceasta este o modalitate excelentă de a le pune în locul lor.
  • Nu lăsați-i să aibă nici o budincă. Puddingul este o modalitate excelentă de a mitui copiii, și așa poate fi, de asemenea, luat pentru a-și condiționa comportamentul.
  • Amenință să-și cheme părinții. Acest lucru ar trebui să-i închidă - ar putea să-și intensifice norocul, așa că amenință doar acest lucru dacă ar fi dispus să-l vezi. Nu este nimic mai rău ca o persoană tânără decât gândul de a avea probleme cu mama și tata, așa că folosiți acest lucru în avantajul dvs.
  • Confiscarea ecranelor. Oh, groaza - fără iPad sau telefon pentru fetițele și băieții obraznici. Să fie avertizat că acest lucru va diminua serios opinia lor despre tine.
  • Puneți-le pe pasul obraznic pentru o vreme. În timp ce sunt acolo, faceți agitația specială a celorlalți copii dacă există mai mult de unul.
  • Imagine intitulată Babysit când urăsc copiii Pasul 13
    6. Asigurați-vă că își fac restul. Nici un babysitter responsabil nu ar fi trebuit să trezească copiii trecuți în timpul zilei specificate de părinți. Urmați rutinele lor de culcare cât mai exact posibil, chiar dacă acest lucru înseamnă să le citiți o poveste sau să le ajutați să intre în PJS lor. Și gândiți-vă: Cu cât mai repede sunt răsturnați, cu atât mai repede veți pace în sfârșit!
  • sfaturi

    Întrebați-le despre ziua lor, hobby-urile, interesele lor. Nu le alienați din cauza vârstei lor.
  • Lăsați-i să asculte muzica potrivită de vârstă la radio - noaptea va merge atât de mult mai lent dacă toți stați în tăcere pietroasă.
  • Pentru a merge la acea extra mile, ați putea să vă alăturați cu jocurile lor imaginare sau să faceți o zi cu ei. Te vor iubi pentru asta.
  • Dați-le o îmbrățișare dacă vor cere unul. Înfășurați-vă brațele în jurul umerilor, în timp ce brațele lor se află în poziția neutră dacă sunteți îngrijorat de locul în care au fost mâinile lor. Cel mai bine nu este îmbrățișarea copiilor de sex opus - poate da impresia greșită părinților lor.
  • Rămâneți vesel, copiii vor putea să-ți simtă starea de spirit și să spună părinților lor despre asta care ar putea să vă facă probleme.
  • Avertizări

    Indiferent cât de mult îi urăști, nu-ți pierde interesul în siguranța lor. Asigurați-vă că sunt întotdeauna sănătoși și neinjurați.
  • Nu rupe prea multe dintre regulile stabilite de părinții lor. Este un lucru de a folosi un plus de zece minute înainte de culcare ca o modalitate de a le face să tacă, dar alta pentru a-și abandona complet regulile casei. Amintiți-vă - copiii de multe ori "iarbă-te"!
  • Dacă urăști copiii prea mult, poate ar trebui să luați în considerare renunțarea la "cariera" babysitting. Nu este corect pentru ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar