Cum să babysit un copil

Babysitting Un copil este diferit de îngrijirea copiilor de alte vârste. Ei au nevoie de o mulțime de muncă, dar, de asemenea, pot fi destul de distractive pentru babysit dacă se comportă. Fi gata să se distreze și să aibă grijă de toate nevoile sale. Acest articol vă va învăța tot ce trebuie să știți despre îngrijirea unui copil.

Pași

Partea 1 din 3:
Babysitting Basics
  1. Imagine intitulată Babysit un copil de copil 1
1. Păstrați-le pe ei tot timpul - nu știți niciodată ce ar putea încerca să încerce. Nici măcar nu părăsi camera pentru o secundă. Ați fi surprins ce fel de mizerie poate face un copil mic în momentul în care luați pentru a utiliza baia. Dacă veți obține ceva, apoi luați copilul cu dvs. Păstrați ceva periculos de la îndemâna lui. Toddlers iubesc să intre în răutate (teribil doi) și niciodată nu știți ce vor face dacă părăsiți camera.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 2
    2. Dă-i gustări între mese. Copiii trebuie să mănânce mai des decât adulții, din cauza lor, dați-le o gustare dacă au nevoie de ea. S-ar putea să le dați o băutură de suc, apă sau lapte. Unii copii ar putea mânca biscuiți de animale sau gustări de fructe. Urmăriți-le când mănâncă. Aflați cum să obțineți lucrurile din gurile mici pentru copii dacă se sufocă.
  • Nu lăsați copilul să apară pe gustări tot timpul să le urmărești. Ei încă mai trebuie să mănânce 3 mese regulate pe zi, cu 2 mese între ele. Discutați cu părinții dacă nu sunteți sigur ce sau cât de mult să le hrăniți.
  • Nu hrăniți copilul nimic la alergic la. Părinții lor ar trebui să vă spună în prealabil dacă sunt alergici la orice. Asigurați-vă că gustările nu sunt prea mari încât ar putea să se sufle. Nici prea mic încât ar putea înghiți, fără să-l taie. Dacă părinții nu menționează nimic despre alergii, întrebați-le despre asta.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 3
    3. Verificați în mod regulat scutecele: Schimba-o prompt dacă are nevoie de ea.Mirosul este, de obicei, un indicator puternic. În cazul în care copilul este recent instruit toaletă, cereți în mod regulat dacă el sau ea trebuie să folosească baie și să urmărească semne de a avea nevoie de a merge. Dacă așteptați până când copilul vă spune că trebuie să folosească baia, ar putea fi prea târziu și apoi aveți o mizerie pentru a curăța.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 4
    4. Aduceți consumabilele de prim ajutor. Obțineți propriul kit de prim ajutor și acoperiți-l cu autocolante și furnizați-l cu o bandă colorată distractivă. Dacă nu puteți obține pe aceștia, oferiți-vă de culoare pe bandă-SIDA când un copil devine rănit. Asigurați-vă că aveți toate lucrurile importante. Sunați la caseta caseta boo-boo. Nu faceți o mare afacere despre un prejudiciu, spuneți doar, "Uh-oh! Să vă aducem un ajutor de bandă!" În acest fel, ei vor râde și vor fi fericiți.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 5
    5. Pregătiți-vă pentru situații de urgență. Păstrați numere importante ca medicul copilului, centrul de control al otrăvurilor și telefoanele mobile ale părinților de către telefonul de acasă. Acestea sunt vitale în caz de urgență. Doar apelați părinții dacă este necesar sau în caz de urgență, totuși. Nu doriți să le provocați să le stresați sau să le deranjeze dacă fac ceva important.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 6
    6. Luați în considerare obținerea de antrenament. Luați o clasă de babysitting cu Crucea Roșie, un centru comunitar local sau colegiu comunitar local. Ei vă vor învăța CPR și informații utile dacă se întâmplă ceva rău. De asemenea, vă pot învăța multe despre cum să vă ocupați de copii în mod eficient și să vă jucați cu ei bine. Aceste clase sunt de obicei ieftine și vor arăta impresionante pentru orice părinții care doresc să angajeze un babysitter.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copilul 7
    7. Treceți peste regulile de bază cu părinții. Încercați să învățați cât de mult puteți despre reguli pe care părinții au stabilit atât copilul cât și pentru dvs. Nu întrerupeți nicio regulă pe care părinții au, cum ar fi momentele de pat și dacă pot sau nu pot avea mâncare junk înainte de culcare. Nu numai că este rău pentru copil, dar chiar ai putea fi prins dacă copilul știe cum să vorbească deloc. Dacă copilul revendică "Mama sau tata întotdeauna lasă-mă _________" Nu le credeți. Copiii le place să testeze limite pentru a vedea dacă pot obține calea lor.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 8
    8. Disciplina conform regulilor părinților. Dacă copilul trebuie să fie disciplinat, asigurați-vă că ați lucrat cu părinții înainte de momentul în care această disciplină ar trebui tratată. Părinții diferiți au reguli diferite. Chiar dacă credeți că este bine să spank, de exemplu, părinții ar putea să nu creadă că și tu ar trebui să-i respecte dorințele.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 9
    9. Fi politicos și respect față de casă. Nu mergeți săpat în frigider. Este mâncarea lor pe care o cumpără. Te-au invitat să-ți urmărești copilul, nu pentru cină. De asemenea, ar trebui să fiți respectuos față de restul casei lor și să nu vă sapați în sertare, dulapuri sau dulapuri. Niciodată nu știi când o familie are și un camă de nanny, așa că fii atent!
  • Partea 2 din 3:
    Distrarea copilului
    1. Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 10
    1. Faceți o listă de activități: Păstrați-le ocupați. Copiii iubesc să joace. Asigurați-vă că aveți încărcături de jucării, blocuri de construcție, aduceți meșteșuguri depind de vârstă, zgârieturi, cărți și chiar linguri. Fii creativ! Uneori, aducând unele dintre jucăriile vechi le va păstra fericiți. Jucăriile pot fi vechi pentru tine, dar copilul va fi încântat să aibă jucării care sunt noi pentru ei.
    • Fiți pregătiți să schimbați jocurile de mai multe ori. Copiii la acea vârstă au o atenție foarte scurtă.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 11
    2. Mergeți pe o plimbare sau obțineți un exercițiu. Luați-le pentru o plimbare, într-un cărucior. Subliniați lucruri diferite pe trotuar sau pe drum. Faceți un joc din traversarea străzii, amintiți-vă să spuneți copilului, "Priviți la stânga și la dreapta. Nu există mașini, putem trece!" În cele din urmă, veți avea copilul spunând cu dvs! Puteți ține mâinile și mergeți și pentru o plimbare dacă sunt capabili să meargă, dar acest lucru nu ar trebui să fie mult mai mult decât la capătul străzii și înapoi.
  • O altă opțiune este să fugiți și să fiți nebuni cu ei, dar acest lucru ar trebui făcut strategic. Trebuie să petreceți ore de lucru dacă o veți face înainte de a le pune în jos pentru pat. A face doar un pic de joc nebun înainte ca patul să le facă mai mult hiper. A face o mulțime pentru o perioadă lungă de timp îi va face hiper foarte scurt înainte de a se prăbuși de la epuizare.
  • Adu-ți partea artistică. Culoarea cu creioanele. Cereți copilului să deseneze o imagine a familiei, a animalelor de companie sau a jucăriei lor preferate. Se vor bucura să vă spună despre lucrurile pe care le place. Puteți da, de asemenea, cărămizi de construcție a copilului sau blocuri. Ajutați-i să învețe să construiască diferite tipuri de turnuri și să-i bați jos, sau el sau ea poate acționa supărat dacă cade jos, dar doar să-i ajute, puțin, să-l construiască din nou.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 12
    3. Citiți-le o carte. Copii mici, chiar și cei foarte activi, de obicei iubesc să citească cărți. Stați pe podea sau pe canapea cu o carte, o pătură și un animal umplute și citiți cu ei. Puneți copilul în poala ta pentru a citi povestea. Îl iubesc pe Buddles! Luna de noapte bună, ouă verde și șuncă, și ești mama mea? Sunt alegeri bune pentru majoritatea copiilor mici.
  • Afișați imagini într-o carte care are poze cu ferma sau animalele zoologice. Spune, "Vedeți câinele? Văd cățelul! Unde e calul? E calul!" Copiii iubesc să arate ceea ce știu și vor fi în curând îndreptate spre tine.
  • Descrieți un animal și întrebați ce sunet face. Exemple ar putea fi vaci, cai și porci. Începeți să fiți puțin prostie. Face sunete sau zgomote pentru orice cărți cu animale. Ia copilul să facă și sunetele.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 13
    4. Canta un cantec. Cântați o rimă de grădiniță clasică sau ceva ce ar ști. Poate că pot sugera chiar una! Copiii iubesc melodiile, în special melodiile cu o mulțime de batere și în mișcare. Vechiul MacDonald, Hokeke Pokey, roți pe autobuz, Incy Wincy (sau Itsy Bitsy) Spider, și orice de la colecția extinsă a lui Raffi de cântece pentru copii sunt minunate pentru copii mici.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 14
    5. Joacă jocuri de sortare. Dacă copilul este un copil puțin mai în vârstă, le puteți învăța cum să sorta jucăriile după amiază, dimensiune, culoare sau ce face. Sortați din nou printr-o regulă diferită.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 15
    6. Învățați-le culorile. Dacă există forme sau jucării de culoare solide, atunci când copilul preia unul dintre ei, spune culoarea entuziasm ca este un joc: "roșu!",... "Albastru!",... "Verde!" Când încep să o primească, spune ceva, "Poți pune toate roșii împreună? Ce jucărie este roșie? Arătați-mi." astfel încât să poată practica culorile de identificare.
  • Apelați culoarea atunci când puneți unul într-un grup și când copilul pune unul sau ia unul sau ia cu ei sau mănâncă o grămadă.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 16
    7. Joacă jocuri de numărare. Numără jucăriile de până la 5 sau 6 dacă par interesați de numere. Să le încurajeze să conțină chiar și ea este amestecată. Nu faceți o agitație despre greșeli. Dați-le o mulțime de exemple de fiecare număr, făcând mai multe grămezi de două sau trei jucării.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copil 17
    8. Nu le supraîncărcați cu opțiuni. Prezentați jucăriile câte una, când jucați cu jucării. Acest lucru ajută, pentru că dacă există multe jucării pentru a alege de la o dată, ei vor juca doar cu grămada pentru câteva momente și se plictisește și casa va fi dezordonată. Cereți copilului să vă ajute să curățați și să faceți un joc din ea. Mulțumim-le că vă ajută, acest lucru îi va face să se simtă bine și vor să vă ajute din nou.
  • Dacă există o singură jucărie, ei se vor lipi de ea până când se plictisesc și le puteți predați altul, dar mai târziu oferă 2 sau 3 jucării înrudite, deoarece uneori au tendința de a juca cu mai mult de o jucărie la un moment dat.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând corect
    1. Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 18
    1. Fii bun. Nu spuneți lucruri dure sau nu vă supărați. Nu fi sarcastic, pentru că veți confunda copilul, dacă sunt suficient de vechi pentru a înțelege câteva cuvinte. Este bine să "Pretindeți furia, jucăuș," ca și cum ar fi insultat sau prefăcut amuzament etc. Fii un actor inteligent, dar nu prea prost, fii serios și folosește pretenția de a învăța.
    • Puteți arăta sentimente rănite din acțiunile sau cuvintele unui copil, totuși. Realizați că, deși pot spune ceva, ei, de obicei, nu înseamnă asta și, de obicei, o depășesc foarte repede. Pur și simplu prefaceți șocul, giggle și chicotul la ei Smarting off sau acțiunile lor drăguțe, ar trebui să coopereze (mai bine decât dacă ați avea un război de voințe și cuvinte serioase).
    • Fericit explicați ceea ce înseamnă cu adevărat, într-un mod blând, dar nu fi surprins că fac un joc de a atinge lucrurile și să te uiți la tine să vezi cum reacționezi, doar să spui "nu Nu". Încercați să oferiți o activitate alternativă.
  • Imagine intitulată Babysit un copil Pasul 19
    2. Fii atent ce spui! Nu sună niciodată copilul un brat, rugrat, dăunători, cuvinte rele, gleznă Biter, etc. Copiii mici sunt minunați la ridicarea cuvintelor și nu știți niciodată ce se vor repeta părinților lor! De asemenea, unele familii ar putea crede că unele cuvinte sunt nepoliticoase atunci când credeți că nu sunt. De exemplu, în loc de " Prost", încerca "Prostie" in schimb.
  • Imagine intitulată Babysit un copil copilul 20
    3. Fi reconfortant la culcare. Dacă copilul se trezește și începe să țipă sau să plângă pentru mama sau tata, stai cu ei și spune încet "Shhhh" și spune-le "E în regulă - sunt aici." Dacă menționează că mama sau tata dorește, spune-le că atunci când se trezesc, mama lor va fi acolo și le va da o mulțime de sărutări. Ei trebuie să știe că totul se va întoarce la normal în curând.
  • Nu-și aduceți părintele dacă nu auzi. Care le va supăra doar.
  • Puteți încerca, de asemenea, să le cântați pe lullabies și să le stânjeniți pe un scaun balansoar.
  • sfaturi

    Fii prietenos cu copiii și tratați-le ca și cum ai fi prietenii tăi, atunci ei vor să te întorci să te întorci.
  • Păstrați copiii distrași de ceva în orice moment sau vor să-și piardă casa
  • Dacă copilul începe să-i dorească părinții, să-l distragă cu activitățile.
  • Întotdeauna aduceți o pungă cu un kit de prim ajutor, jucării suplimentare și periuța de dinți și orice altceva aveți nevoie. Dacă stați târziu, periați dinții cu copiii, astfel că va fi o experiență mai bună.
  • Aduceți jucării care sunt adecvate și etichetate vârsta corespunzătoare.
  • Când trebuie să părăsiți camera, puneți copilul într-o bouncer, pătuț sau jucați. Păstrați o ureche pentru ei, indiferent cât de sigură credeți că sunt.
  • O mulțime de activități sunt necesare pentru a-și păstra interesul.
  • Doar discutați cu ei despre ceva - ei și-au dorit să vorbească.
  • Să fie un fel necondiționat cu ei!Încercați să insuflați un sentiment de calm, fiind compasiune și calmați-vă.
  • Dacă un copil este pregătire, întrebați-i tot timpul, astfel încât ei să nu meargă în pantalonii lor.
  • Nu lasă-o niciodată singură!
  • Toddler trebuie să fie schimbat și scutece verificate.Dacă părintele nu are nicio idee, faceți scutecul să vă verifice.
  • Dacă copilul nu va înceta să plângă când le-ai pus jos pentru pat, părăsiți camera. În cele din urmă se vor plictisi și vor dormi pe cont propriu. Dacă plânsul continuă timp de peste 15 minute, ceva ar putea fi greșit. În acel moment ar trebui să le verificați.
  • Dacă copilul este adormit, curățați casa, vă face să arătați și să vă simțiți responsabili atunci când sunteți deja.
  • Nu-i dați-le emoționați sau hiper la culcare. Nu este timpul să luptați mania sau ceva de genul ăsta. Spune-le o poveste pe care ai făcut-o, nu o înfricoșătoare. Una despre g.I. Joe salvând Barbie de la dr. Doofenschmirtz sau orice altceva.
  • Dacă copilul nu poate dormi aduce o carte (cu excepția cazului în care este oferită) să citească copilului ca o poveste de culcare și să se asigure că este adecvat vârsta.
  • Urmați procedurile părintelui.
  • Dacă se tem de monștri, umpleți o sticlă de pulverizare cu apă și spuneți că va respinge monștrii.
  • Dacă copilul a făcut ceva în pantalonii lor și nu a făcut-o la toaletă în timp, nu treceți încrucișat "whoops" și să-i ajute să se schimbe în haine noi.
  • Nu deschideți ușa pentru nimeni în timp ce babysitting, cu excepția cazului în care părintele dă consimțământul.
  • Deși poate fi tentant, nu lăsați copilul să rămână târziu. De obicei părinții ți-ar fi dat timp pentru ca copilul să meargă la culcare. Dacă nu, sunați-le sau puneți copilul în pat când el / ea arată obosit.
  • Asigurați-vă că ați luat o clasă de babysitting sau o clasă de prim ajutor. În multe cazuri, acestea sunt necesare pentru a fi babysit pentru cineva.
  • Puteți cânta uneori melodii de la spectacolele ca copiii să se uite. Ridicați copilul și dansați cu ei în timp ce cântați cântecul. De obicei îi vei zâmbi.
  • Obțineți numere de urgență de la părinți, doar în caz.
  • Dați-le cuvinte pentru a spune ca genunchii, picioarele, degetele de la picioare, burtă etc. Și, în mod normal, vor încerca să vă copieze, este o modalitate distractivă de a le învăța cuvinte noi, dar așa cum sa menționat mai sus, fiți atenți la ceea ce spui!
  • Întrebați-le dacă sunt de multe ori. Copiii care sunt cu adevărat tineri au nevoie de mai multă mâncare, deci dați-le gustări sănătoase. Și, pe măsură ce pregătiți mâncarea, învățați-i numele.
  • Întotdeauna să fii bun și prietenos cu copilul.
  • Când un copil spune că părinții lui îi permit să facă ceva despre care nu știi, să verificați mai întâi părinții, sau să spuneți doar nu.
  • Asigurați-vă întotdeauna că părinții sunt în regulă cu luarea copilului în afara sau la un loc de joacă.
  • Avertizări

    Copiii doresc să știe că cineva este în control și are grijă de ei. Dacă plâng, ia-i drumul și spune lucruri cum ar fi "E în regulă" și "Esti bine." Vor să știe că cineva este acolo pentru ei. Și amintiți-vă că scena copilului este cea mai activă etapă a vieții unui copil.
  • Aflați cum să faceți lucrurile din gura copilului dacă încep să se sufle.
  • Dacă tocmai ați pus televizorul tot timpul, copilul se va plictisi. Încercați diferite activități cum ar fi ascultarea muzicii, având o gustare, jucând cu un animal de companie, mergând în curte, sau jucând un joc ca patty-tort.
  • Nu-i hrăniți nimic despre care credeți că pot fi alergici la.
  • Păstrați copilul departe de mesele pe care le pot lovi capul și lucrurile periculoase ascuțite.
  • Copiii iubesc, de asemenea, de culoare, astfel aduceți niște creioane și câteva foi de colorat care au o imagine a ceva ce se bucură (ex. Prințese, mașini, trenuri sau personaje distractive de la spectacole).
  • Cereți părinților mai întâi înainte de a aduce pe oricare dintre prietenii dvs.
  • Evitați să dați copii mici rotunjite, cum ar fi strugurii sau câinii fierbinți. Cei mai mulți copii mici nu mestecă mâncarea foarte bine. Tăiați-le în forme non-rotunjite. De asemenea, evitați nuci, carne foarte chemată (carnea ar trebui să fie foarte moale și delicată) și chipsuri / chipsuri.
  • Dacă încep să plângă, să schimbe scutecele, să se hrănească sau să le înghesuie. Dacă nu vor înceta să plângă, să înceapă să cânte, ar trebui să ajute! Dacă încep să țipă, luați-le doar pentru o plimbare în cărucior, mișcarea este calmantă.
  • Dacă nu funcționează nimic, numiți părinții lor după 2 1/2 ore de plâns.
  • Nu dați niciodată un copil o jucărie, mâncare sau ceva mai mic decât gura lor. Chiar și atunci ar trebui să știi CPR.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jucarii, cărți, cărămizi clădiri, poate un caset de casete cu toate melodiile pe care le-ai cântat când erai puțin.
    • Instrucțiuni de la părinți
    • Numerele de urgență, inclusiv părinții, unde părinții merg, controlul otrăvitorului etc.
    • Pungă de scutec
    • Servetele umede
    • Cupa Sippy
    • Gustări sănătoase părinții lor îi vor lăsa să aibă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar