Cum să distrați copiii când sunteți babysitting

Păstrarea copiilor distrați când sunteți babysitting nu este întotdeauna ușor. Din fericire, între jocurile de joc, făcând arte și meșteșuguri, și ieșiți afară, există o mulțime de activități pe care le puteți face pentru a păstra copiii pe care sunteți babysitting distrați și fericiți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Distracție pentru copii mici
  1. Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 1
1. Joacă jocuri ușor de bebeluș dacă par Calm. Stick cu jocuri care nu au foarte multe reguli. Copiii mici nu vor putea urma împreună cu jocuri complicate și pot fi frustrate repede.
  • Daca esti Babysitting un copil de 1 an, Joacă jocuri ca Cucu bau sau v-ați ascunselea cu animalul lor preferat umplute.
  • Dacă copilul este mai aproape de 2 ani, încercați să faceți modele folosind blocuri sau la rularea unei minge înainte și înapoi pe podea.
  • Dacă sunteți babysitting un copil mai mare, încercați jocuri cum ar fi Simon spune și cald și rece.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 2
    2. Luați-i să aleagă o jucărie pentru a juca dacă sunt energici. Du-te în camera lor sau oriunde jucăriile lor sunt păstrate și le cere să aleagă ceva de jucat. Dacă sunteți babysitting un copil mai mic, este posibil să aveți nevoie să alegeți o jucărie pentru ei. Odată ce au o jucărie, ajungeți pe podea și jucați cu jucăria cu ei.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 3
    3. Citiți-le când este naptime. Va fi mai ușor să-i dați să doarmă dacă vă atârnați și citiți-le o poveste rapidă. Găsiți o carte pentru copii pe care o au și o țineți astfel încât să poată vedea imaginile. Indicați diferitele caractere din imagini pe măsură ce citiți de-a lungul. În cele din urmă, copilul pe care îl babysitting ar trebui să se ducă la culcare.
  • Aflați de la părinții lor dacă au ritualuri speciale de naptime pe care ar trebui să le urmați.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 4
    4. Să le supravegheze în orice moment. Indiferent de activitatea pe care o faci, ar trebui să monitorizați în mod constant copilul pe care îl babysitting. Copiii mici pot intra cu ușurință în ceva ce nu se presupuneau sau accidental în ceva și se rănesc. Dacă apucați ceva din altă cameră sau înființați o activitate, asigurați-vă că sunt în linia dvs. de vedere.
  • Metoda 2 din 4:
    Distracție preșcolară
    1. Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 5
    1. Joacă jocuri și numere Jocuri dacă sunt în starea de spirit de învățat. Prescolari încep doar să învețe să recunoască scrisori și numere, deci căutați jocuri care se concentrează pe aceste lucruri. Asigurați-vă că jocurile sunt ușor de înțeles, astfel încât preșcolarul pe care îl puteți face pe babysitting.
    • Jucați cu ei pe un mat mare ABC.
    • Jucați cu țigle. Țineți o țiglă și le ghiciți ce scrisoare este. Dacă o primesc bine, dați-le țiglă.
    • Redați memoria cu o punte de carduri. Răspândiți toate cărțile cu fața în jos și lăsați-le să răstoarnă cărțile 2 la un moment dat. Scopul este ca ei să răstoarne peste 2 cărți care sunt același număr.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 6
    2. Jucați cu Playdough dacă vor să facă ceva. Dacă nu există nici un joc în casă, cereți preșcolarului să vă ajute face unele de la zero. Puneți playdoughul pe o tavă sau o placă, astfel încât preșcolarul pe care îl babysitting nu face o mizerie. Ajutați-i să construiască lucruri cu el și să le arate cum să-și rostogolească jocul cu mâinile.
  • Nu uitați să curățați când ați terminat.
  • Asigurați-vă că preșcolarul pe care îl babysitting nu încearcă să mănânce playdoughul!
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 7
    3. Face meșteșuguri ușoare, fără mizerie, dacă sunt într-o dispoziție creativă. Rețineți că preșcolarii pot obține lucrurile pe piele și în gura lor, așa că nu utilizați consumabile care sunt toxice sau dezordonate. Stick cu meșteșuguri care sunt simple și ușor de curățat. Să le supravegheze în orice moment, astfel încât ei nu fac o mizerie mare.
  • Ia prescolerul pe care îl joacă babysitting cu autocolante. Dați-le o foaie de hârtie și ajutați-i să se desprindă de autocolante și să le lipi pe hârtie.
  • Dați-le hârtie și creioane pentru a trage cu. Creioanele nu sunt la fel de dezordonate ca marcatorii sau vopseaua, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la o curățare mare după aceea.
  • Le trageți forme și apoi le tăiați. Apoi, lăsați-i să poziționeze formele pe o foaie de hârtie. Puteți banda sau lipiți formele pe hârtie pentru ele.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 8
    4. Obțineți permisiunea de a le duce afară și de a face activități simple, cu cheie redusă. Evitați jocurile obositoare sau prea active care ar putea duce la prescolerul pe care îl îmbolnăvești. Dacă le veți aduce afară, rămâneți cu activități în care stați sau mergeți, spre deosebire de a alerga sau arunca lucruri.
  • Du-te afară și trage cu cretă de trotuar.
  • Pregătește niște bule și lăsați preșcolarul să se joace cu ei în afară.
  • Du-le în jurul curții și le învățați despre diferitele plante și animale pe care le întâlniți.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 9
    5. Urmăriți o emisiune de televiziune educațională împreună dacă par să fie obosiți. Dacă nu găsiți un spectacol la televizor, căutați online și vizionați un episod de ceva pe computer. Aceasta este o mare activitate pentru mai târziu seara când preșcolarul pe care îl baborestezi poate fi obosit. Limitați timpul ecranului la o oră, astfel încât să nu petreceți tot timpul când le babystemați la televizor.
  • Asigurați-vă că obțineți permisiunea părinților lor înainte de a vă urmări ceva cu ei.
  • Adresați-vă preșcolarului sau părinților lor ceea ce sunt emisiunile preferate de televiziune.
  • Metoda 3 din 4:
    Distracție Gradeschoolers
    1. Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 10
    1. Joacă jocuri de bord dacă doresc ceva simplu de făcut. Când căutați un joc de bord pentru a juca, uitați-vă pe casetă pentru a vedea intervalul de vârstă recomandat. Joaca mai usor, jocuri de sprijin concentrate de învățare cu un gradschooler mai tânăr. Jucați mai multe jocuri de bord provocatoare cu un gradschooler mai vechi.
    • Încercați jocuri de bord cum ar fi Taramul dulciurilor, Chutes și scări, și Ghici cine Dacă jucați cu un gradschooler mai tânăr.
    • Dacă sunteți babysitting un gradschooler mai vechi, ați putea juca jocuri de bord cum ar fi Monopol, cărți și Yahtzee.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 11
    2. Vopsiți sau trageți cu markeri dacă se simt creativi. Ladeți ziarul în jos pe masă și înființați o stație de pictură și desen. Utilizați vopsea lavabilă, nontoxică pentru copii și markeri în cazul în care ei primesc pe hainele sau pielea lor. Când au terminat, le-au scris numele pe lucrarea lor și îi dau părinților când ajung acasă.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 12
    3. Obțineți permisiunea de a face jocuri și activități active în aer liber. Schoolerele de grad au o mulțime de energie, iar jucând afară poate fi o modalitate foarte bună pentru a obține un exercițiu și să se distreze. Asigurați-vă că nu rulează în apropierea străzii și că le țineți în permanență asupra lor în orice moment.
  • De-a prinsea. Obțineți o minge de softball sau o minge și o puteți arunca înapoi înainte și înapoi. Dacă au o lilieci care se află în jur, puteți face baze și începeți un joc de baseball.
  • Alerga în afară și joaca de-a priselea. Puteți încerca diferite variații de etichetare cum ar fi înghețarea etichetei.
  • Ia o vânătoare de comori. Ascundeți o grămadă de articole în curte și să le încercați să le găsiți pe toți cât mai repede posibil.
  • Imagine intitulată Distrajul Copii când sunteți babysitting Pasul 13
    4. Urmăriți un film adecvat în vârstă dacă doresc să se relaxeze. Adresați-vă clasei pe care o faceți babysitting ce film vor să-l urmărească și să-l urmărească cu ei. Puteți chiar să faceți Popcorn, așa că este ca și cum ați fi la un cinematograf. Înainte de a viziona filmul, verificați evaluarea pentru a vă asigura că este potrivit pentru cineva vârsta lor. Stick cu filme care sunt PG și evitați filmele care sunt evaluate PG-13 sau mai mari.
  • Metoda 4 din 4:
    Distrarea copiilor mai mari
    1. Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 14
    1. Faceți arte complexe și meșteșuguri dacă vor să facă ceva. Veniți cu o idee provocatoare de artizanat înainte de a ajunge la babysit și aduceți consumabilele necesare cu dvs. De asemenea, puteți căuta o listă de idei de artizanat de pe computer sau pe telefon și întrebați copilul mai în vârstă că sunteți babysitting pe care doriți să lucrați. Evitați proiectele care sunt prea ușor sau copiii mai mari ar putea să le găsească plictisitor.
    • Încercați să faceți cărți de flip. Dați-le un notepad sau o stivă de note lipicioase și să le tragă o imagine ușor diferită în colțul din dreapta jos al fiecărei pagini. Apoi, când se întorc prin carte, desenele lor vor arăta ca o animație scurtă.
    • Face bijuterii. Aduceți un kit de bijuterii cu tine cu fir, fire, margele și alte lucruri pe care le pot folosi pentru a face brățări sau coliere.
    • Construiți molecule folosind tampoane de bumbac, bile de bumbac și lipici.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 15
    2. Joacă jocuri de strategie provocatoare dacă doresc să facă o activitate cu cheie redusă. Copiii mai în vârstă preferă jocuri care implică strategizări și gândire. Evitați jocurile ușoare pe care copiii mai mari ar putea găsi plictisitor. Puteți chiar să învățați copii mai în vârstă un joc nou nou sau să aduceți un joc pe care nici unul dintre voi nu l-ați jucat înainte.
  • Învățați-i cum să joacă șah.
  • Joaca un joc de carte de strategie cum ar fi Inimile sau Rummy.
  • Joacă Jocuri de Jocuri de strategie cum ar fi Risc și Mastermind.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 16
    3. Face mâncare împreună dacă sunt foame. Dacă sunteți responsabil de cină, întrebați copilul mai în vârstă că sunteți babysitting dacă doresc să vă ajute să faceți ceva în loc să vă ordonați. Poti face pizza Sau ai micul dejun pentru cină. Puteți chiar să aveți un concurs mini de gătit pentru a vedea a cărui fel de mâncare se dovedește mai bine.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 17
    4. Luați-le într-un parc din apropiere dacă aveți permisiunea. Încercați să găsiți un parc care are un loc de joacă. Împachetați o pungă cu apă, gustări și o pătură, astfel încât să puteți sta pe iarbă. Aduceți niște jocuri de bord, cărți și un Frisbee sau o minge pentru a vă juca.
  • Imagine intitulată Distrajul copiilor când sunteți babysitting Pasul 18
    5. Dați-le confidențialitate dacă au nevoie de ea. Copiii mai mari nu doresc să fie în mod constant distrați de un babysitter. Dacă vor să-și petreacă timpul în camera lor sau să facă ceva singur, lăsați-i. Vizionați TV, citiți sau găsiți altceva de făcut în timp ce sunt ocupați. Asigurați-vă că nu încalcă niciun regulă părinții lor stabiliți.
  • De exemplu, dacă părinții lor ți-au spus că nu li se permite să folosească computerul de familie, verificați pentru a vă asigura că nu o folosesc.
  • 6. Nu vă fie frică să setați limitele. Copiii mai mari vă pot testa limitele și pot împinge înapoi atunci când încercați să aplicați regulile. Dacă copilul sunteți babysitting face ceva ce nu ar trebui, este bine să le spuneți că trebuie să se oprească. Nu țipă sau se înfurie, dar fii serios și persistent dacă încearcă să te ignore.
  • De exemplu, dacă copilul sunteți babysitting joacă jocuri video, chiar dacă părinții lor au spus că jocurile video sunt în afara limitelor, ați putea spune ceva de genul "Hei, părinții tăi au spus că nu ar trebui să joci jocuri video. Întoarce-le și să găsim altceva de făcut. Doriți să comandați alimente?"
  • Ajutor de conversație

    Conversații cu un Tween

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Întotdeauna obțineți permisiunea părinților copiilor înainte de a le lua în afara timpului în timp ce sunteți babysitting.
  • Curățați orice mese pe care le faceți ori de câte ori faceți arte și meșteșuguri cu copii pe care sunteți babysitting.
  • Obținerea copiilor care urmăresc televizorul sau a juca un joc îi va împiedica să se plictisească și să spargă lucrurile și să provoace probleme.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar