Cum se îmbracă pentru o slujbă de babysitting

Indiferent dacă ați aterizat prima slujbă de babysitting sau aveți doar un loc de muncă pentru o nouă familie, întotdeauna doriți să faceți o impresie bună la locul de muncă. Dressing în mod corespunzător este doar unul dintre multele pași pentru a ateriza și a păstra o slujbă de babysitting. Pentru lucrările de babysitting, veți dori să fiți confortabil, dar, de asemenea, arătați corespunzător.

Pași

Partea 1 din 3:
Dressing confortabil
  1. Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 1
1. Purtați îmbrăcăminte pe care o puteți spăla cu ușurință. Rochie în ceva ce poți să te deplasezi și nu te deranjează să fii dezordonat, cum ar fi un tricou și blugi. Copiii găsesc întotdeauna noi aventuri și probabil că veți curăța după multe mese.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 2
    2. Păstrați vremea în minte. Aduceți ochelari de soare și loțiune de soare pentru locurile de muncă pentru babysitting de vară în cazul în care vă aflați afară. Poartă o haină, pălării și mănuși cu tine în sezoanele mai reci.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 3
    3. Purtați pantofi confortabili. Alegeți o pereche de pantofi ușor de alunecat și dezactivați și asigurați-vă că încălțămintea sunt ușoare pentru a evita eventualele pagube dacă un copil decide să arunce una dintre ele. Este, de asemenea, o idee bună să aduceți pantofi de tenis dacă intenționați să mergeți afară.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 4
    4. Arata lustruit. Purtarea unui tricou modest sau a bluzei cu blugi casual vă va permite să vă deplasați confortabil, în timp ce căutați profesional casual. Îmbrăcăminte de culoare închisă arată adesea profesioniști și tinde să ascundă pete bine.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 5
    5. A aduce o schimbare de haine. Copiii se bucură adesea de activități murdare, cum ar fi arte și meșteșuguri, și au tendința de a se vărsa cu ușurință. Probabil că ați putea obține vopsea, lipici sau murdărie pe haine, astfel încât îmbrăcămintea de back-up la îndemână pentru a se schimba ar fi ideală.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de babysitting Pasul 6
    1. Evitați purtarea bijuterii agățate. Lăsându-ți cerceii, coliere și brățări la domiciliu este mai sigură pentru copii, asigurându-se că nu există nimic pentru copil sau copil să se retragă și să se sufleu. În plus, nu doriți ca colierul tău preferat să fie rupt sau copii care trag pe brățară.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 7
    2. Ascundeți tatuajele și piercing-urile. Scoateți orice piercing înainte de slujba dvs. de babysitting sau să le ascundeți cât mai bine cu tatuajele dvs. Copiii vă pot găsi incomod dacă aveți prea multe tatuaje vizibile, în timp ce bebelușii iubesc să apuce lucruri și ar putea decide să-ți facă piercing-ul.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de babysitting Pasul 8
    3. Păstrați machiajul minim. Dacă simțiți nevoia de a purta machiaj, păstrați-o simplu, ca să arătați ca și cum veți lucra și nu la o petrecere. Nu exagerați-l prin purtarea tone de căptușeală de ochi, ruj sau blush.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 9
    4. Ține-ți părul din față. Alegeți o coafură profesională care nu va intra în calea dvs. în timp ce lucrați. Cu coafuri mai lungi, purtarea parului intr-o ponei arata profesionist si asisã va fi capabil sa se deplaseze cu o distragere minima de la parul tau.
  • Dacă ați vopsit părul în culori strălucitoare, cum ar fi roșu, albastru, verde, etc., pune-l într-o coadă de cal pentru primii locuri de muncă pentru copii, astfel încât părinții și copiii se pot obișnui cu ea încet.
  • Încercați să vă fixați părul înapoi într-un barret dacă părul este prea scurt pentru a lega.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând îmbrăcămintea inadecvată
    1. Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 10
    1. Purtați haine modeste. Aceasta înseamnă nimic care dezvăluie, cum ar fi pantaloni scurți de pradă, cămăși de burtă, cămăși cu tăiat scăzut, fuste sau pantaloni cu creștere redusă. Evitați să căutați neprofesional și să treacă pe pantalonii și jambierele de yoga.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 11
    2. Păstrați-vă hainele de profanitate. Nu purtați tricouri cu comentarii rasiale sau sexuale pe ele, cuvinte sau imagini fără gust, cum ar fi îmbrăcămintea care publică alcool. Nu ați dori ca copiii pe care să-l faceți copii care să repete cuvinte sau fraze necorespunzătoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 12
    3. Evitați purtarea îmbrăcămintei rupte. Chiar dacă perechea preferată de blugi ar putea avea găuri în genunchi, este important să vă amintiți că vă îmbraciți pentru un loc de muncă. Săriți blugi rupați și alegeți un costum care nu pare rău.
  • Imagine intitulată rochie pentru o slujbă de babysitting Pasul 13
    4. Mențineți o bună igienă. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt curate, ați arătat, aveți mâini curate, unghiile tăiate și părul bine îngrijit. Fi curat, dar nu purtați parfumuri grele pe care copiii ar putea fi sensibile la.
  • Avertizări

    Părinții sunt mai puțin probabil să vă angajeze dacă purtați haine de dezvăluire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar