Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți snapchat

SnapChat este o formă distractivă de social media care vă permite să trimiteți fotografiile prietenilor dvs. care dispar după câteva secunde. Deși aplicația poate fi distractivă, uneori părinții se simt ca fiind periculoși sau că sunteți prea tineri să o utilizați. Puteți încerca să-i convingeți pe părinții dvs. să vă lăsați să aveți SnapChat, întrebându-le dacă puteți descărca polițiștii în mod politicos și să vă apropiați de compromisuri, astfel încât să se simtă mai confortabil despre tine.

Pași

Partea 1 din 2:
Întrebându-vă părinții
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 1
1. Arătați-le că sunteți responsabil. Părinții dvs. nu vă vor lăsa să aveți Snapchat dacă nu sunteți responsabil. Arătați-vă părinților că vă comportați bine și vă vor avea încredere în dvs. mai mult pentru a utiliza Snapchat. Faceți treburile, faceți temele și ajutați-vă în jurul casei. Acest lucru vă va arăta părinților că sunteți responsabili și vă puteți ocupa de Snapchat.
  • Dacă aveți deja o altă formă de social media, cum ar fi Instagram sau Facebook, nu postați nimic inadecvat sau părinții dvs. ar putea să nu credeți că sunteți suficient de responsabil pentru Snapchat.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 2
    2. Găsiți un moment bun pentru a le întreba. Asigurați-vă că aduceți subiectul SnapChat într-un moment bun. Nu întrebați când părinții dvs. sunt ocupați sau adormiți. Găsiți un moment bun pentru a le cere atunci când nu sunt distrași sau stresați.
  • Vremurile bune pentru a cere părinților dvs. ar putea fi în timpul cină sau în mașină.
  • Începe spunând: "Mamă și tată, pot să vorbesc cu tine pentru un minut?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 3
    3. Întrebați-i calm și politicos. Când întrebați părinților dvs. dacă puteți avea Snapchat, asigurați-vă că sunteți calm și politicos. Nu plânge, plânge sau cer. Părinții dvs. vor avea mai multe șanse să spună că nu cineva care are un tantrum decât cineva fiind politicos și înțeleg când întreabă.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Există vreo modalitate pe care vă pot descărca aplicația Snapchat?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 4
    4. Explicați de ce doriți. Au motive bune pentru care doriți să aveți Snapchat. Explicați-le cum vă va ajuta să socializați și să fiți inclus în grupuri de prieteni. Vorbiți despre cum îl veți folosi pentru a vă apropia de prieteni și faceți noi conexiuni la școală. Le puteți explica cum este o modalitate excelentă de a rămâne în legătură cu oamenii mai mult decât mesageria obișnuită, deoarece puteți vedea ce fac oamenii.
  • Spune ceva de genul: "Mulți oameni la școală au aplicația și mă simt lăsat din conversații și grupuri, deoarece nu o am. Dacă am aplicația, mă pot conecta cu mai mulți oameni și mă pot apropia de alți copii la școală."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 5
    5. Explicați cum îl veți folosi în mod responsabil. Părinții dvs. ar putea fi preocupați de Snapchat din cauza cât de repede dispar imaginile. Aceasta înseamnă că mulți oameni folosesc snapchat pentru a trimite reciproc fotografii inadecvate. Discutați cu părinții dvs. despre modul în care nu veți trimite nimic inadecvat și că înțelegeți riscul în care oamenii care iau screenshot-uri ale fotografiilor dvs., chiar dacă fotografiile din punct de vedere tehnic "dispărea."
  • De exemplu, ați putea spune "Promit că voi fi responsabil cu Snapchat. Nu voi posta sau nu trimit nimic inadecvat. Înțeleg că, deși fotografiile dispar, oamenii pot face totuși screenshot-uri despre ceea ce trimit. Dar voi folosi doar Snapchat cu cei mai apropiați prieteni."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 6
    6. Întreabă-i de ce sunt incomod despre tine. Dacă părinții tăi nu-ți spun, întreabă calm motivele lor. Înțelegerea de ce nu doresc să aveți aplicația să vă ajute să le convingeți să vă lași să o descărcați.
  • Partea 2 din 2:
    Sugerând compromisuri
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 7
    1. Discutați despre crearea limitelor de timp. Dacă părinții dvs. nu vor să aveți snapchat, deoarece sunt îngrijorați de faptul că sunteți prea mult, luați în considerare un compromis care include limitele de timp. Sunt de acord să fie în afara unui anumit timp pe zi, fără telefonul dvs. Promite să nu o folosești niciodată în timpul orelor de clasă sau după ce te duci la culcare.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 8
    2. Sugerează că controlează lista de prieteni. Permiteți părinților dvs. să controleze lista de prieteni Snapchat ar putea să-i facă să se simtă mai confortabil despre dvs. Având aplicația. În acest fel, ei vor ști că vorbești doar cu oamenii pe care îi cunosc și au încredere. Regulile lor ar putea fi că nu puteți avea copii de celălalt sex pe Snapchat sau poate că doresc doar prieteni pe snapchat-ul dvs. pe care l-au întâlnit. Sunt de acord să aibă "verificări ale listei de prieteni" pentru a vă asigura că urmăriți regulile.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 9
    3. Sunt de acord să modificați setările de pe aplicația privată. Explicați-le că puteți edita setările de pe aplicație, astfel încât numai oamenii din lista de prieteni vă pot trimite fotografii și mesaje. În acest fel nu veți primi mesaje aleatorii și fotografii de la străini.
  • Explicați-le că pot Blocați oamenii pe Snapchat că sunt incomode cu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți Snapchat Pasul 10
    4. Sunt de acord să nu te uiți la povestirile Snapchat Media. Motivul pentru care părinții dvs. ar putea să nu v-ar dori să aveți SnapChat este din cauza povestirilor din mass-media, cum ar fi MTV și Buzzfeed. Părinții dvs. ar putea fi îngrijorați de conținutul inadecvat care apare pe aceste povești. Promiteți să nu urmăriți aceste povestiri dacă primiți Snapchat.
  • 5. Convingeți-le că nu vă veți simți nesigur ca rezultat al filtrelor. Uneori, filtrele vă pot determina să vă simțiți nesigure și doriți să arătați perfect. Spuneți părinților că sunteți capabili să le folosiți, cu înțelegerea că nu sunt reale.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că părinții dvs. vă iubesc și încearcă doar să vă protejeze.
  • Rămâi calm și nu plângeți sau plângeți.
  • Dacă părinții tăi nu spun, respectă decizia lor. Nu-i păziți-le rău despre asta.
  • Păstrați calm și întrebați de ce ei nu vă pot lăsa să descărcați Snapchat. Ei pot avea un motiv bun, deci stați răbdător.
  • Întrebați politicos, dar nu prea mult prea mult. Ei vor deveni cel mai probabil supărați. Afișarea maturității înseamnă că veți fi tratați cu maturitate.
  • Găsiți un prieten care are aplicația și întrebați-le dacă vă puteți oferi părinților dvs. un mini tutorial despre cum să îl utilizați astfel încât să știe cum funcționează.
  • Dacă vă arătați că sunteți responsabili, atunci la timp veți obține, dar singura modalitate de a obține acest lucru este în urma regulilor lor, nu-și alcătuiesc propriile.
  • Întreabă-le dacă ar putea avea un snapchat, de asemenea, pentru a vă asigura că postarea este potrivită.
  • Spune-le toate lucrurile bune despre asta. Dacă sunteți un artist, puteți spune ceva de genul: "Pe SnapChat, au design-uri web uimitoare și animații pentru ca oamenii să exploreze."
  • Fă-i conștienți că veți adăuga doar persoane pe care le cunoașteți.
  • Spune că snapchat sa dovedit a fi cea mai înălțătoare formă de social media, deoarece oamenii nu se tem să trimită imagini imperfecte, spre deosebire de Instagram unde totul este întotdeauna "perfect".
  • Oferiți-le tranzacției pe care le pot verifica Snapchat-ul dvs. și puteți vedea ce este pe el.
  • Aflați că dacă părinții dvs. nu doresc să aveți, este pentru un motiv și doresc doar să vă protejeze
  • Dacă sunteți într-adevăr să vă angajați să vă lăsați să obțineți snapchat, să le arătați cât de responsabili și maturi puteți face obiecte de uz casnic, babysitting și arătând integritate (chiar dacă nimeni nu se uită), atunci poate că o veți obține!
  • Dați părinților dvs. o listă cu toate motivele pentru care doriți Snapchat. Dacă un frate are snapchat, puteți spune "Pot să o am pentru că _____ o are?". Amintiți-vă, în timp ce acest lucru vă poate ajuta cazul, dacă fratele dvs. este mai în vârstă, atunci nu poate ajuta atât de mult, deoarece mulți părinți au o vârstă pe care îi vor lăsa copiii să aibă chestii ca Snapchat
  • Părinții au tendința de a spune, "pentru ca asa spun eu". Dacă spun că acest lucru nu argumentează. Argumentarea poate duce la pedeapsă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar