Cum de a crea o pungă de babysitting

Când împachetați o pungă de babysitting, asigurați-vă că includeți consumabile importante, cum ar fi un kit de prim ajutor, lanternă și articole personale. În al doilea rând, obțineți informații importante de la părinți înainte de a pleca, astfel încât să știți ce ar trebui și nu ar trebui să aduci. În cele din urmă, luați în considerare aducerea de articole pentru a vă distra și a se angaja cu copiii în îngrijirea voastră. Mai ales dacă babysit în mod regulat, poate doriți să împachetați o valiză mică separat, care include jucării și activități pentru o serie de vârste. Rotiți articolele în și în afara ocazional, pentru a le menține interesant pentru copii. Nu fi surprins dacă sunt fericiți și încântați să vă vadă data viitoare când babysit!

Pași

Partea 1 din 3:
Inclusiv consumabile importante
  1. Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 1
1. Face un kit de prim ajutor. Puteți utiliza un recipient capabil, cum ar fi tupperware sau o cutie de creion pentru a aranja kitul. Includeți tifon steril, bandaje în dimensiuni multiple, pensete, știfturi de siguranță, mănuși de unică folosință neatex, pachete de unică folosință instant și diverse creme și șervețele. Dacă sunteți certificat CPR, includeți un muștiuc pentru administrarea CPR.
  • Includeți bandaje elastice cu aprovizionarea cu bandaj. De asemenea, este posibil să doriți să includeți bandaje cu caractere de culoare sau de desene animate.
  • Pack unguent triplă-antibiotic, 1% cremă de hidrocortizon și loțiune calamină. Includeți șervețele alcoolice și șervețele antiseptice.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 2
    2. Aduceți elemente personale de care aveți nevoie. Poate doriți să împachetați medicamente de cefalee într-o sticlă rezistentă la copii și / sau orice medicament pe bază de rețetă pe care îl luați. Includ produse de îngrijire feminină dacă ar putea fi necesare. Dacă aveți un telefon mobil, asigurați-vă că ați împachetat încărcătorul de perete.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 3
    3. Puneți în propriile gustări și băuturi. Includeți câteva ape îmbuteliate. Dacă nu aveți acces la cămară a familiei sau ați uitat să întrebați permisiunea, veți avea propriile băuturi și gustări ca un plan de rezervă. Arunca în unele baruri de granola sau alte gustări rapide de putere.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 4
    4. Păstrați o listă a propriilor contacte de urgență. În cazul în care trebuie să vi se întâmple ceva, doriți să aveți propriile contacte de urgență la îndemână într-un loc ușor de găsit. Puneți telefonul mobil și numele și numerele de telefon ale contactelor dvs. de urgență într-un loc rapid, ușor de găsit ca un compartiment exterior al sacului.
  • Lista dvs. ar trebui să includă numele de contact de urgență și numărul de telefon, orice alergii sau medicamente și numărul medicului dvs. de îngrijire primară.
  • Luați în considerare laminarea listei astfel încât să nu poată fi distrusă cu ușurință.
  • Poate doriți să eliminați aceste elemente din sac și să le puneți pe o masă principală odată ce ajungeți la casă în care sunteți babysitting. Faceți parte din ritualul dvs. pentru a face acest lucru, precum și a le întoarce în geantă înainte de a pleca.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 5
    5. Puneți o lanternă și baterii suplimentare în sacul dvs. Acest lucru poate veni la îndemână în mai multe scenarii. Dacă apare o întrerupere a alimentării, veți avea încă o sursă de lumină la îndemână. De asemenea, este posibil să trebuiască să luați un animal de companie să vă eliberați după întuneric.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea regulilor gospodăriei
    1. Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 6
    1. Colectați informații despre taxele dvs. Notați numele părinților, adresa, numărul de telefon de acasă și numerele de telefon mobil. De asemenea, trebuie să cereți cea mai apropiată stradă sau intersecție majoră în caz de urgență. Întrebați unde vor fi părinții și la ce oră se vor întoarce.
    • Aduceți un mic notebook pentru a scrie aceste informații în jos. De asemenea, puteți utiliza o aplicație notatking pe telefonul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 7
    2. Familiarizați-vă cu casa. Aflați unde sunt localizate telefoanele în casă și asigurați-vă că aveți permisiunea de a le folosi. Întrebați dacă ar trebui să răspundeți la telefon dacă sună și, dacă da, cum ar trebui să răspundeți. Aflați cel mai bun mod de a ieși din casă în caz de incendiu. Dacă este prima dată când sunteți babysitting la acea casă, părinții vă vor duce într-un tur al proprietății. Aflați unde sunt permise copiii și nu li se permite să fie.
  • De exemplu, există o evadare de incendiu sau o ușă exterioară care nu se deschide pe care ar trebui să o cunoașteți? De asemenea, aflați unde sunt amplasate stingătoarele de incendiu.
  • Încercați să întrebați: "Cum ar trebui să blochez ferestrele și ușile în timp ce ați plecat? Există un sistem de securitate pe care ar trebui să-l cunosc?"
  • Notă în cazul în care există zone potențial periculoase, cum ar fi iazuri sau mașini exterioare.
  • Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 8
    3. Obțineți fapte importante despre copii. Scrieți numele complete ale copiilor, vârstele și datele de naștere. Includeți greutatea, înălțimea, ochiul și culoarea părului. Este posibil să aveți nevoie de aceste informații dacă vreunul dintre copii se pierde.
  • Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 9
    4. Notați contactele de urgență. Obțineți informațiile de contact pentru cel puțin doi vecini sau rude în cazul în care există o urgență și nu puteți obține Ahold părinților. Notați numerele de telefon pentru serviciile de urgență și controlul otrăvitorului.
  • Întrebați dacă ar trebui să contactați 911 și / sau un medic de familie sau pediatru dacă există o urgență.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 10
    5. Obțineți informații privind animalele de casă, dacă este cazul. Dacă există animale de companie în gospodărie, aflați dacă ar trebui să le hrăniți. Dacă da, notați timpul de hrănire, precum și tipul și cantitatea de alimente pe care ar trebui să le dea. Dacă animalele de companie sunt câini, întrebați dacă vor trebui să fie lăsați afară și cum ar trebui să faceți acest lucru.
  • De exemplu, este curtea împrejmuită? Câinele trebuie să fie pe un guler și o leșie și, dacă da, unde sunt păstrate?
  • Asigurați-vă că scrieți cine părinții ar dori să sunați dacă există o urgență care implică un animal de companie. De exemplu, ar trebui să apelați medicul veterinar al animalului sau un veterinar de urgență specific?
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 11
    6. Întrebați despre medicamente și alergii. Aflați dacă copiii au orice alergii de alimente sau droguri cunoscute. Dacă da, scrie-le jos. Obțineți permisiunea de a folosi unguent sau loțiune de contra-contra sau loțiune în caz de tăieturi minore sau de zgârieturi. Dacă copilul a fost bolnav sau are o afecțiune cronică, cum ar fi astmul sau diabetul, obțineți programul oricăror medicamente și doze de care trebuie să ia.
  • Pentru medicamente, întrebați ce oră a fost dată ultima dată, la ce oră ar trebui să fie dată următoarea doză și suma pe care ar trebui să o dați copilului.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 12
    7. Cunoașteți non-negociabilele. Cereți părinților înainte de a pleca la ce reguli trebuie să știți. Adresați-le câteva întrebări pentru a le gândi la ceea ce vă pot cere copiii pentru că nu li se permite să aibă.
  • Încercați să întrebați: "De exemplu, copiii nu au voie să joace anumite dispozitive electronice? Există emisiuni TV care sunt în afara limitelor pe care mi le-ar putea întreba?"
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 13
    8. Aflați culdiumele, dacă este cazul. Dacă acuzațiile dvs. sunt mai mici decât vârsta școlară de gradul, pot avea naptime specifice. Dacă veți rămâne în noapte, scrieți și acele culegeri. Întrebați dacă există rutine despre care trebuie să știți înainte de culcare, cum ar fi periajul dinților și punerea într-o lumină de noapte.
  • Încercați să întrebați: "Copiii citesc sau vorbește în mod normal în camerele lor după culcare sau ar trebui să fie liniștit și luminează?"
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 14
    9. Scrieți snack-ul și timpul de masă. Întrebați ce ar trebui să fie oferite copiii pentru mâncare și băutură. Aflați dacă gustările și mesele ar trebui să apară la momente exacte și dacă copiii ar trebui să mănânce în afara acelor vremuri dacă spun că sunt foame. Observați orice instrucțiuni speciale, cum ar fi dacă legumele lor ar trebui să fie terminate înainte de a obține orice desert.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 15
    10. Cereți instrucțiuni speciale. Părinții au vreun sfat despre ceea ce ar trebui să faceți dacă un copil plânge sau colaborează? Cum ți-ar plăcea să te ocupi de orice necorespunzătoare? Există alte instrucțiuni speciale pe care ar trebui să le cunoașteți?
  • Partea 3 din 3:
    Ambalarea articolelor de divertisment
    1. Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 16
    1. Ambalaje de ambarcațiuni. Puteți obține elemente simple la un magazin de dolari, cum ar fi creioanele, autocolantele, cărțile de colorat și hârtia colorată. Dacă împachetați foarfece pentru orice meșteșuguri, asigurați-vă că sunt perechi de copil prietenos. Poate doriți să obțineți câteva dimensiuni de creioane diferite.
    • De exemplu, copiii mici ca aluatul de joacă, jucând cu apă și desenul cu creioane mari. Prescolari se bucură de colorat, puzzle-uri și suflare bule. Clasa de vârstă școlară copiii se bucură de jocuri, meșteșuguri și multe dintre lucrurile mai tinere, de asemenea.
  • Imagine intitulată Creați un sac de babysitting Pasul 17
    2. Creați un "piept de comori."Ambalați o cutie sau o pungă de cadouri de jucării mici. Acest lucru poate fi folosit ca recompense pentru un comportament bun. În funcție de vârsta copiilor, sunteți babysitting, puteți include bani de joc ca "Recompensați dolari." Copiii îl pot cheltui pentru a juca cu un element din cutie.
  • Sugarii nu vor înțelege conceptul de a satisface comportamentul bun, dar puteți include elemente pentru ei să se joace. Îi plac jucăriile culoarea luminoase pe care le pot ține și fac zgomot, și obiecte moi pentru a vă simți, cum ar fi jucăriile de pluș. De asemenea, ei le place să fie citite din cărți cu imagini colorate.
  • Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 18
    3. Pack DVD-uri. Mulți copii cum ar fi filme, deci este bine să includeți câteva filme prietenoase cu copil în geanta ta. Doar asigurați-vă că obțineți permisiunea părinților mai întâi înainte de a pune pe televizor sau apăsați un film în.
  • Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 19
    4. Luați în considerare aducerea câtorva marionete. Păpușele de mână pot fi excelente pentru copii de toate vârstele. În plus, deoarece veți avea o lanternă în geanta dvs., puteți pune un spectacol cu ​​marionete reale și umbre.
  • Imagine intitulată Creați o pungă de babysitting Pasul 20
    5. Aduceți jocuri. Jocurile de cărți pentru copii sunt ideale pentru că nu iau prea multă cameră în geanta dvs. și pot fi distractive pentru multe vârste. De asemenea, puteți împacheta puzzle-uri cu bucăți mari. Faceți și aduceți o listă de idei de joc care pot fi jucate cu mici sau fără recuzită, cum ar fi Charade de imagine.
  • sfaturi

    Dacă copiii sunt de gradul de vârstă școlară și școala este în sezon, întrebați dacă ar trebui să supravegheați temele și cum părinții ar dori să faceți asta.
  • Dacă veți rămâne în urma zilei de culcare a copiilor, este posibil să doriți să includeți o carte, la domiciliu sau o revistă pentru dvs.
  • Dacă urmăriți în mod regulat aceiași copii, puteți colecta informațiile de verificare pentru acea familie o dată, iar la vizite ulterioare se întreabă numai dacă au fost modificări la informațiile de contact de urgență de la ultima dată când vă babysat.
  • Întrebați părinților ceea ce copiii le place să mănânce pentru gustări sau mese dacă sunteți acolo în timpul unuia, dacă copilul este foarte tânăr, asigurați-vă că tăiați mâncarea în mușcături mici. Fă-le mai mici decât credeți că este necesar dacă nu sunteți sigur cât de mic pentru a vă tăia mâncarea.
  • Cereți copiilor câteva lucruri pe care le-ați putea aduce pentru ei să aibă mai multă distracție și mai divertisment.
  • Lăsați copiii să se familiarizeze cu dvs. Ei vă vor spune ce lucruri doresc dacă vă cunosc. De asemenea, întrebați-le dacă doresc să urmărească un spectacol pe care îl consideră că părinții au aprobat. Funcționează excelent pe copii mici.
  • Avertizări

    Nu aduceți jucării atât de mici încât ar putea să pună un pericol de sufocare pentru copiii mici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar