Cum să babysit

Dacă sunteți în căutarea de a face niște bani în plus, babysitting ar putea fi concert pentru tine. Este nevoie de o mulțime de răbdare și maturitate, dar poate fi, de asemenea, foarte distractiv! Dacă sunteți nou la babysitting, s-ar putea să vă întrebați cum să găsiți clienți, ce să vă taxați și cum să fiți un babysitter bun. Nu vă faceți griji - cu un pic de pregătire și dedicare, babysittingul poate fi o slujbă plăcută, plină de satisfacții pe care o puteți face în propriul program.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Care sunt câteva sfaturi pentru un babysitter pentru prima dată?
  1. Imagine intitulată Babysit Pasul 1
1. Aflați regulile și programul pentru copilul pe care îl vizionați. Luați notă de ceea ce și când mănâncă, ce treburi sau temele trebuie să facă și la ce oră ar trebui să se culce. Încercați să rămâneți la acest program cât mai mult posibil pentru a păstra copilul pe care îl vizionați fericit și sănătos.
  • 2. Aflați ce activități sunt permise și care nu sunt. Fiecare gospodărie lucrați va fi puțin diferită și este important să aflați ce activități sunt permise în fiecare. Întrebați despre timpul ecranului, jucând afară și orice zone ale casei care ar putea fi în afara limitelor. Dacă vizionați mai mulți copii, verificați regulile pentru fiecare dintre ele, deoarece acestea ar putea fi diferite.
  • Întrebarea 2 din 9:
    Care sunt principalele responsabilități ale unui babysitter?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 3
    1. Păstrați copiii în siguranță și confortabil atunci când îl urmăriți. Cea mai importantă regulă a babysitting este de a urmări copiii și de a se asigura că sunt în regulă. Luați-i să-și mănânce mesele, să-și facă temele sau să curețe dacă au nevoie. După aceea, vă puteți concentra pe distracție!
  • 2. Să distreze copiii și să se distreze. Nu trebuie întotdeauna să fie despre reguli! Simțiți-vă liber să jucați jocuri, să urmăriți un film sau să citiți împreună cu copiii pe care îl urmăriți. Dacă au un timp distractiv cu tine, probabil vor aștepta la următoarea dată când vii.
  • Întrebarea 3 din 9:
    Cum păstrez copiii în siguranță?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 5
    1. Notați orice informații de contact de urgență. Începeți prin obținerea numerelor părintelui, unde vor fi și cum să le contacteze în caz de urgență. Obțineți o listă cu orice informație medicală pentru copiii pe care îi vizionați, inclusiv medicamente și ce să le dea în cazul în care se îmbolnăvesc sau răniți (cum ar fi Tylenol sau Ibuprofen).
  • 2. Rețineți toate alergiile pe care le au copiii. Dacă există alimente sau băuturi pe care nu trebuie să le dați copiilor, scrieți-l astfel încât să vă amintiți. Nu dați niciodată copiilor nimic încât nu li se permite să aibă, chiar dacă se pare bine pentru tine.
  • 3. Luați un curs de siguranță pentru babysitter. Nu este necesar, dar vă poate oferi abilitățile de care aveți nevoie în cazul în care există o urgență. Căutați o clasă ca aceasta la centrul comunitar local pentru a învăța primul ajutor de bază și CPR.
  • Întrebarea 4 din 9:
    Cum pot face babysitting mai distractiv?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 8
    1. Planificați unele activități sau jocuri pentru a juca. Puzzle, jocuri de bord și cărți de colorat sunt toate activitățile distractive pe care copiii mici și copiii mai mari s-ar putea bucura. Redarea jocurilor cu copiii pe care o vizionați va face babysitting mai distractiv pentru dvs. (și pentru copii, de asemenea). Nu trebuie să vă bazați pe televizor și puteți face doar jocuri distractive în schimb!
  • 2. Luați copiii într-un parc sau la o bibliotecă locală. Cereți părinților permisiunea înainte de a lua copiii din casă. Dacă este la câțiva pași, vedeți dacă vă puteți îndrepta spre parc, a bibliotecii sau a unui centru comunitar, atâta timp cât este în timpul zilei. Asigurați-vă că păstrați un ochi pe tot timpul, și nu-i lăsați niciodată din vedere.
  • 3. Comanda o pizza. Dacă părinții vă dau permisiunea, vedeți dacă puteți să comandați unii distractivi pentru a oferi copiilor un tratament special. Sau, dacă Takeout nu este o opțiune, vedeți dacă puteți coace o pizza înghețată pentru o masă distractivă pentru a le oferi copiilor.
  • Întrebarea 5 din 9:
    Ce ar trebui să nu faceți în timp ce babysitting?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 11
    1. Nu lăsați niciodată copilul singur. Copiii pot intra în situații periculoase destul de repede. Când sunteți babysitting, păstrați copilul în vizualizare în orice moment, mai ales dacă mănâncă sau ia o baie. Simțiți-vă liber să utilizați toaleta sau să pop în bucătărie pentru a face cina, dar verificați repede pentru a vă asigura că toată lumea este în regulă.
  • 2. Nu invitați pe oameni în timp ce sunteți babysitting. Cu excepția cazului în care părinții vă dau permisiunea, invităm un prieten peste tot în timp ce vă uitați la copii nu este în regulă. Unii părinți ar putea să vă lase să aveți un prieten după ce copiii merg la culcare, dar nu toată lumea este în regulă cu asta.
  • 3. Nu răspundeți niciodată la ușă decât dacă știți cine este acolo. Este probabil un vecin sau un prieten de familie, dar nu trebuie să luați șansa. Cu excepția cazului în care părinții ți-au spus să vă așteptați pe cineva, să țineți ușa închisă și să blocați întreaga dată când sunteți babysitting.
  • Întrebarea 6 din 9:
    Ce ar trebui să aduc atunci când babysitting?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 14
    1. Aduceți câteva activități distractive pentru copii. Cei mai mulți copii au o mulțime de jucării pentru a se distra, dar este întotdeauna distractiv să obțineți ceva nou. Dacă aveți un puzzle distractiv sau o nouă carte de colorare, luați-o și luați-o împreună! Vă va face să parcă foarte răcoros în ochii copiilor, și probabil că vă vor plăcea și mai mult.
  • 2. Luați telefonul mobil în caz de urgență. Dacă aveți un telefon mobil, asigurați-vă că este complet încărcat și că aveți servicii în casă pe care sunteți babysitting. Dacă nu, verificați cu părinții și asigurați-vă că au o linie fixă ​​în cazul în care trebuie să sunați pe oricine.
  • Întrebarea 7 din 9:
    Cum babysit noaptea noaptea?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 16
    1. Hrăniți cina copiilor. Cereți părinților ce ar trebui să faceți și la ce oră ar trebui să mănânce copiii. De obicei, puteți bate ceva ușor, cum ar fi paste sau sandwich-uri de brânză la grătar.
  • 2. Scăldați copiii și schimbați-i în pijamale. Consultați-vă cu părinții pentru a vedea dacă doresc să dați copiilor o baie (de obicei, veți face acest lucru pentru copii și copii mici). După aceea, puteți ajuta copiii să se schimbe în pijamale și să le aducă în pat. Dacă sunt puțin mai în vârstă, ar putea dori să le citiți o poveste de culcare până când adorm.
  • 3. Rămâi treaz până când părinții vin acasă. Copiii ar putea fi adormiți, dar trebuie să rămâi treaz! Copiii se trezesc uneori când sunt sete sau au un coșmar. Simțiți-vă liber să citiți o carte sau să vizionați TV, dar ascultați îndeaproape în cazul în care copiii vă cheamă.
  • Întrebarea 8 din 9:
    Cum pot găsi o familie la babysit?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 19
    1. Verificați cu vecinii sau prietenii părintelui. S-ar putea să știți câteva familii deja cu copii mai tineri. Să vă oferiți serviciile și să le informați când sunteți disponibil. Oamenii sunt mai probabil să vă angajeze dacă vă cunosc deja, deci este o modalitate excelentă de a începe să obțineți locuri de muncă.
    • Odată ce obțineți mai multă experiență, vă puteți înscrie pentru un site web de babysitting, cum ar fi Helpr sau Sittercity pentru a ajunge la o audiență mai largă.
    Întrebarea 9 din 9:
    Cât de mult ar trebui să perceapă pentru babysitting?
    1. Imagine intitulată Babysit Pasul 20
    1. Rata de babysitting variază de obicei de la 10 până la 19 dolari pe oră. Ceea ce taxați depinde foarte mult de locul în care locuiți (dacă locuiți într-un oraș mai mare, puteți percepe mai mult), cât de multă experiență aveți (dacă sunteți un babysitter experimentat, puteți până la tarifele dvs.) și câți copii) Vizionați (majoritatea babysitterilor au adăugat 5 dolari pe oră pentru fiecare copil).
    • Încercați să nu mergeți mult mai puțin de 10 USD pe oră, chiar și atunci când începeți mai întâi. Este o rată competitivă care ar trebui să vă aducă locuri de muncă indiferent unde vă aflați.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă un copil pare să fie bolnav sau în durere, rămâneți în cameră și sunați părinții dacă simptomele continuă.
  • Dacă copilul se ridică, ia-i înapoi la culcare imediat. De obicei, puteți spune dacă un copil este cu adevărat supărat sau doar împiedicați.
  • Avertizări

    Dacă îmbăiați un copil, nu le lăsați în pace pentru câteva secunde. Asigurați-vă că aveți toate echipamentele necesare pentru scăldat în baie înainte de a pune copilul în cadă.
  • Nu uitați să nu acceptați niciodată locuri de muncă pe care nu vă simțiți confortabil, indiferent dacă este din cauza locației, vârstei sau a numărului de copii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar