Cum să găsiți o dietă care se potrivește stilului tău de viață

Pierderea în greutate și industria dietă este imensă și oferă consumatorilor o mare varietate de programe și produse dietă.Dacă sunteți interesat să pierdeți în greutate sau să urmați o nouă dietă, există multe, multe opțiuni pentru a încerca.În timp ce o varietate de diete pare a fi o idee grozavă, poate fi dificil de sortare prin fiecare tip de dietă pentru a găsi unul care se va potrivi cel mai bine în stilul tău de viață.Dacă urmați un program prea dificil, prea scump sau nu plăcut, probabil că nu veți rămâne cu el pe termen lung, ceea ce vă va face să obțineți greutatea înapoi (yo-yo dieting).Găsiți un program pe care îl veți bucura cu adevărat și puteți să vă lăsați pe termen lung, astfel încât să puteți satisface pierderea în greutate și obiectivele de sănătate.

Pași

Partea 1 din 3:
Pornirea unei diete
  1. Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 4
1. Discutați cu medicul dumneavoastră.Înainte de a începe o dietă, este întotdeauna cel mai bine să discutați cu medicul dumneavoastră, mai ales dacă aveți o afecțiune medicală ca diabetul zaharat. Medicul dvs. este o sursă excelentă de informații pentru pierderea în greutate. Vorbiți cu ei despre obiectivele și dorința de a pierde în greutate și de a cere un sfat.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră despre orice diete specifice pe care le-ați gândit și dacă acestea vor fi sau nu sunt în siguranță pentru dvs.
  • Mulți medici și birourile lor oferă, de asemenea, programe de scădere în greutate în greutate.Acestea sunt, de obicei, completate cu planuri de masă și vizite regulate la birou pentru urmărire.
  • Luați în considerare, de asemenea, întâlnirea cu un dietetician înregistrat.Aceste profesioniști nutriționali și pierdere în greutate pot proiecta un plan de dietă și masă personalizată pentru dvs. sau vă pot ajuta în urma unui program comercial.
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 1
    2. Definiți-vă poartă.Înainte de a putea decide ce tip de dietă este cel mai bun pentru stilul dvs. de viață, veți dori să vă definiți pierderea în greutate și obiectivele de sănătate.Acest lucru vă va ajuta să decideți ce tip de dietă va fi sau nu va funcționa.
  • Să fie specific în scopul dvs. de a face.Aceste tipuri de goluri sunt cele mai bune pentru că vă oferiți o mulțime de informații.Includeți ce, când, unde și cum de obiectivul dvs.
  • De asemenea, realist cu obiectivul dvs.De exemplu, nu este realist să pierzi 10 de lire sterline într-o săptămână - cu toate acestea, este realist (și sănătos) de a urmări o pierdere de greutate de 1 - 2 lire pe săptămână.
  • Un bun exemplu de scop va fi: "Vreau să pierd 10 kilograme în total până la sfârșitul a două luni.Voi putea pierde 1 - 2 kilograme pe săptămână prin dietă și exerciții fizice."
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 2
    3. Începe o Alimentație Journal.Un jurnal alimentar este un lucru minunat pentru a începe înainte de a urmări o dietă.Vă va ajuta vizual să vedeți unde puteți face schimbări în obiceiurile alimentare și unde nu doriți să faceți schimbări.
  • Păstrați un jurnal de alimente pentru câteva zile (includeți zilele săptămânii și zilele de weekend).Rețineți tot ce consumați și beți pe tot parcursul zilei.De asemenea, fiți specifici cu porțiunile și mărcile.
  • O modalitate ușoară de a păstra un jurnal de alimente este de a descărca o aplicație ca mifitnesspal pe telefonul smartphone. Multe aplicații au o bază de date cu informații nutriționale pentru alimente comune, făcându-l ușor de numărarea caloriilor.
  • Luați ceva timp pentru a vă revizui jurnalul de alimente.Cercul, steaua sau zonele de evidențiere în care credeți că ați putea face schimbări sau îmbunătățiri.Observați dacă părăsiți orice grupuri de alimente. Dieta dvs. a inclus fructe, legume, produse lactate, proteine ​​slabe și carbohidrați complexi? Aceste elemente pot fi transformate în obiective și vă pot oferi o perspectivă asupra tipului de dietă pe care ar trebui să o urmați.
  • Când listați lucrurile pe care ar trebui să le schimbați, fiți cinstiți cu voi în legătură cu cât de probabil sunteți să le schimbați.De exemplu, dacă vă gândiți că ar trebui să tăiați carbohidrați ca pâinea, orezul sau pastele, dar aceste alimente sunt o mare parte a culturii dvs. sau sunt alimente preferate, evitându-le complet, poate să nu fie realiste pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 3
    4. Discutați cu prietenii și membrii familiei.Deoarece pierderea în greutate și dieta este atât de răspândită în societate, puteți obține o mulțime de informații de la alții cu privire la diferitele programe de dietă și ratele lor de succes.
  • Discutați cu membrii familiei sau cu prietenii despre diferite diete pe care le-au încercat în trecut.Îți vor da scoul interior pe diete pe care le-au încercat.
  • Întrebați: Care a fost partea ușoară a dietei?Ce ați considerat că este cea mai grea parte?A fost un program scump?Ați nevoie să cumpărați alimente speciale?Vă cere să luați suplimente suplimentare?
  • Aflați răspunsurile la aceste întrebări înainte de începerea sau achiziționarea unei diete poate fi extrem de utilă.
  • Cereți acestor oameni pentru sprijinul lor. Cereți-i să vă scrieți la întâmplare și să vă înregistrați progresul. Având un iubit vă păstrați răspunderea poate fi sprijinul de care aveți nevoie pentru succes.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea dietei potrivite pentru tine
    1. Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 5
    1. Începeți simplu cu o dietă cu conținut scăzut de calorii.Unul dintre cele mai frecvente și simple tipuri de diete de urmat este o dietă cu conținut scăzut de calorii. Este important să fii conștient de a obține încă o nutriție adecvată în timp ce într-o dietă cu conținut scăzut de calorii și mănâncă mese echilibrate. Concentrați-vă pe proteinele slabe, legumele și fructele, carbohidrații complexi și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
    • O dietă scăzută de calorii este simplă și necesită echipamente sau produse minime.În plus, este flexibil cu privire la tipurile de alimente pe care le puteți include și tipul de model de masă pe care îl alegeți.
    • Dietele cu conținut scăzut de calorii sunt minunați pentru cei care doresc ceva ușor de urmărit și nu vă deranjează să păstrați un jurnal alimentar pe o bază zilnică - cu toate acestea, dacă nu doriți să numărați calorii sau să le urmăriți în mod regulat, acest lucru nu poate fi programul pentru tine.
    • Un exemplu de acest tip de dietă ar fi observatori de greutate, care utilizează un sistem punct pentru a vă ajuta să vă urmăriți caloriile și să vă asigurați că nu mâncați prea mult într-o singură zi.
    • Începeți o dietă cu conținut scăzut de calorii prin tăierea a aproximativ 500 de calorii zilnic de la aportul dvs. tipic.Acest lucru are ca rezultat o pierdere de 1 - 2 kilograme pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 6
    2. Încercați o dietă cu conținut scăzut de carburi.Un tip foarte comun de dietă este o dietă cu conținut scăzut de carburi (Atkins, South Beach, Paleo).Există numeroase programe comerciale și orientări generale care limitează carbohidrații pentru a ajuta la inducerea pierderii în greutate.
  • O dietă cu conținut scăzut de carbohidrați limitează alimentele cum ar fi cerealele, fructele, legumele de amidon și alimentele lactate.Cantitatea de restricție depinde de dieta exactă pe care o urmați.
  • Dietele cu conținut scăzut de carburi sunt populare, deoarece acestea duc în general la scăderea inițială mai rapidă și pot duce la îmbunătățirea zaharurilor de sânge din cele cu diabet zaharat.De asemenea, ei nu se bazează pe un jurnal de alimente sau pe numărarea zilnică pentru a urma.Doar restricționați sau limitați anumite alimente și asta este.
  • Dietele cu conținut scăzut de carburi vin cu unele dezavantaje - în principal efectele secundare ale limitării carbohidraților inițial.S-ar putea să vă simțiți o mică lumină, să obțineți o durere de cap sau să vă simțiți obosiți.În plus, după o dietă scăzută a carbohidratului pe termen lung poate duce la deficiențe nutritive dacă eviți un întreg grup de produse alimentare.
  • Dacă vă bucurați de o mulțime de bucurie din consumul de carbohidrați, nu doriți să vă ocupați de efecte secundare sau nu sunt interesați de pierderea în greutate mai rapidă, o dietă cu conținut scăzut de carburi nu poate fi pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 7
    3. Urmează Stilul de viață mediteranean.Un alt plan de mâncare care a câștigat o popularitate este dieta mediteraneană.Această dietă este de fapt mai mult un stil de viață decât o dietă tradițională de pierdere în greutate, motiv pentru care are rezultate mai bune decât alte diete. Dieta mediteraneană înseamnă a face schimbări pentru viață.
  • Dieta mediteraneană accentuează fructele, legumele și leguminoasele (fasole, nuci și semințe).Principala sursă de proteină este fructele de mare și leguminoasele.Alimentele cum ar fi carnea roșie și lapte nu sunt consumate în mod regulat.
  • Mulți oameni se bucură de acest tip de dietă, deoarece se pot bucura de un pahar de vin roșu, includ o varietate de grăsimi sănătoase și satisfăcătoare (cum ar fi uleiul de măsline, măsline, piulițe și avocado) și pot include încă boabe delicioase integrale.
  • Această dietă se concentrează asupra multor alimente pe bază de plante în loc de proteine.Dacă vă place să mâncați proteine ​​sau să vă simțiți mai mulțumiți de consumul mai mare de proteine, dieta mediteraneană vă poate lăsa să vă simțiți puțin nesatisfăcuți.
  • Această dietă este minunată pentru cei care nu numai că doresc să piardă în greutate, dar doresc, de asemenea, să îmbunătățească sănătatea inimii și să-și reducă riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral.
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 9
    4. Utilizați un plan de dietă de înlocuire a mesei.Un alt tip de plan de dietă de urmat este un program de înlocuire a mesei.Le puteți găsi în magazinul dvs. local de bacanie, online și chiar prin cabinetul medicului dumneavoastră.
  • Dietele de înlocuire a mesei se concentrează pe utilizarea barelor de proteine ​​ridicate, shake-uri și ocazional alte produse pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.În funcție de program, ați putea înlocui fiecare masă și gustare sau doar una sau două mese.
  • Multe planuri vor permite doar shake-uri timp de câteva săptămâni, apoi vor începe încet să pornească pentru a permite alimente reale din nou. Acest lucru ajută o persoană să-și spargă obiceiurile alimentare și să înceapă de la zero.
  • Înlocuirea meselor duc în mod obișnuit la pierderea mai rapidă în greutate (deși atunci când vă opriți, este mai probabil să câștigați greutatea înapoi), necesită o planificare fără masă, numărați sau urmăriți și nu vă cereți să pregătiți sau să faceți alimente sănătoase.
  • Planurile de înlocuire a mesei sunt incredibil de simple și ușor de urmărit, dacă vă bucurați de gătit sau de a mânca o mare varietate de alimente, aceste programe nu pot funcționa pentru dvs.Este ușor să vă plictisiți sau să vă bucurați de lipsa de varietate și "Alimente reale" cu aceste programe.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând dietele nesigure
    1. Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 10
    1. Fi în căutarea cuiva "FAD DITETS." În mijlocul celor mai bune tipuri de diete, există unele programe de dietă care nu sunt considerate sigure sau eficiente pentru pierderea în greutate.Evitați aceste costuri.
    • Dietele sau dietele de crash sunt cele care sunt la modă și promite cantități mari de pierdere în greutate în perioade scurte de timp.Ele adesea sună mult prea bine pentru a fi adevărate.
    • Dietele FAD utilizează în general cercetări nesigure și pretinde că consumatorii interesați de planurile sau produsele lor.
    • Aceste tipuri de diete sunt de obicei dezechilibrate, nu vă cer să participați la activitatea fizică și nu sunt durabile pe termen lung (și, în general, să ducă la re-câștigul în greutate).
    • Exemple de diete FAD includ rapid sucul sau bulionul, maestrul de curățare, dieta de supă de varză, dieta alcalină etc.
  • Imagine intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 11
    2. Evitați dietele care vă cer să luați suplimente.niste "Programe de dietă" sunt doar suplimente, pastile sau pulberi.Ei nu implică nicio dietă sau stil de viață.
  • Deși poate suna ca o idee minunată de a putea să piardă în greutate fără a face nici o dietă sau stil de viață, aceste tipuri de suplimente de dietă sunt considerate nesigure și pot chiar vă răniți.
  • În plus, aceste suplimente pot interfera cu medicamentele sau condițiile actuale de sănătate.
  • Din păcate, nu puteți pierde în greutate în siguranță sau în mod eficient fără a vă schimba dieta, adăugând activitatea fizică și schimbați-vă stilul de viață.
  • Imaginea intitulată Găsiți o dietă care se potrivește stilului dvs. de viață Pasul 12
    3. Skip suc curăță sau repede.Unele diete care au devenit mai populare recent sunt dietele de suc, sucul de suc sau rapid.Acestea sunt considerate, de asemenea, nesigure și nu sunt recomandate.
  • Aceste tipuri de dietă se bazează exclusiv pe lichid - fără alimente solide - pentru a promova pierderea în greutate.Ele sunt, de asemenea, foarte scăzute calorii, grăsimi foarte scăzute și sunt scăzute într-o varietate de substanțe nutritive esențiale.
  • Multe efecte secundare includ amețeli, oboseală și reducerea pierderii în greutate.Dacă o dietă sugerează numai fluide de băut pentru pierderea în greutate, evitați planul.
  • sfaturi

    Indiferent de ce tip de dietă alegeți să urmați, întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să vă asigurați că pierderea în greutate este sigură și adecvată pentru dvs.
  • Poate doriți să încercați câteva diete înainte de a se stabili pe un anumit program.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar