Cum să urmați planul de alimentație a volumetricelor

Dr. Barbara Rolls a proiectat dieta de volumetrie bazată pe mulți ani de cercetare în știința sațietății. În centrul său, Volumetricul învață dieterii pentru a alege mai multe tipuri de alimente pe care le pot mânca în cantități mai mari. Atunci când dieterii sunt capabili să mănânce porțiuni mai mari de alimente, se simt mai saturate și sunt mai puțin susceptibile de a se culca sau de a se abate de la planurile lor de alimentație. Acest articol vă va îndruma spre informații despre fundamentele volumetricelor, inclusiv un plan de pierdere în greutate de 12 săptămâni, proiectat de DR. Rolls.

Pași

  1. Imaginea intitulată Urmați planul de alimentație de volumetrics Pasul 1
1
Pierde în greutate pe dieta de volumetrie. Dr. Planul de pierdere în greutate de 12 săptămâni de 12 săptămâni vă va învăța cum să vă adaptați dieta la principiile volumetrice, orientatându-vă prin schimbări treptate care vă vor ajuta să pierdeți aproximativ 5 până la 10% din greutatea corporală. Nici un fel de alimente nu sunt interzise sau clasificate drept "bune" sau "rele."Pur și simplu învățați să alegeți mai multe tipuri de alimente pe care le puteți bucura în cantități mai mari. Având libertatea de a mânca mai mult, va contribui la atenuarea sentimentelor de deprivare.
  • Imaginea intitulată Urmați planul de măsurare a volumetricilor Pasul 2
    2
    Să înțeleagă densitatea calorii asupra dietei de volumetrie. Volitetrics împarte alimentele în 4 categorii în funcție de densitatea lor de calorii sau numărul de calorii pe gram de alimente. Veți învăța să mâncați mai mari porțiuni de alimente în categoriile de densitate inferioară, cum ar fi fructele și legumele, cerealele integrale, lapte cu conținut scăzut de grăsimi și carne slabă și să limiteze porțiunile de alimente care au o densitate mai mare de calorii.
  • Imagine intitulată Urmați planul de alimentație a volumetricilor Pasul 3
    3
    Utilizați rețetele de volumetrie. Dr. Rolls include multe rețete sănătoase în cărțile ei de volumetrie. Ea prezintă rețeta sănătoasă și explică modul în care rețeta a fost modificată de la versiunea inițială de înaltă calitate a densității calorii. Nu veți avea numai rețete pentru a utiliza - veți afla, de asemenea, cum să vă adaptați propriile favorite la stilul de viață al volumetrică prin înlocuirea ingredientelor de densitate ridicată a calorii pentru ingrediente cu o densitate mai mică de calorii.
  • Imaginea intitulată Urmați planul de alimentație a volumetricilor Pasul 4
    4
    Alegeți cărțile de bucate de volumetrie. Nu trebuie să vă limitați la DR. Cărțile Rolls pentru a vă bucura de rețete care sunt prietenoase cu volumetrici. Alegerea cărților de bucate care se potrivesc planului de volumetrie înseamnă alegerea cărților de bucate care accentuează ingredientele proaspete și alimentele de plante, sunt scăzute în grăsimi și zahăr și conțin informații detaliate despre nutrienți. Cartea de bucate bun includ, de asemenea, rețete plus o explicație ușor de înțeles a tehnicilor. În plus, asigurați-vă că rețetele arată apetisant.
  • Imagine intitulată Urmați planul de măsurare a volumetricilor Pasul 5
    5
    Citiți lista de produse alimentare de volumetrie. Cărțile de volumetrie oferă liste de alimente și organizează alimentele în categorii. Categoriile variază de la o densitate foarte scăzută de calorii la alimentele cu densitate ridicată de calorii. În plus, listele alimentare vă ajută să măsurați porțiunile corespunzătoare de alimente. Din nou, veți vedea că puteți mânca o porțiuni mult mai mari de alimente cu densitate scăzută de calorii.
  • Imaginea intitulată Urmați planul de alimentație de volumetrics Pasul 6
    6
    Mănâncă mai mult cu dieta volumetrics. Consumul de alimente care sunt bogate în apă, cum ar fi supele, salatele și fructele și legumele se vor asigura că vă puteți bucura de dimensiuni mai mari de porțiuni fără a fi ambalate într-o mulțime de calorii. Pentru a mânca mai mult, alegeți alimente cu densitate scăzută a calorii și veți limita porțiuni de alimente de înaltă calorii cu calorii. Fără tipuri de alimente nu sunt interzise pe această dietă, dar uneori puteți să vă dublați și să vă triplați porțiunile prin alegerea alimentelor cu densitate scăzută a calorii.
  • Imagine intitulată Urmați planul de alimentație de volumetrics Pasul 7
    7
    Mănâncă pe dieta de volumetrie. Mâncarea pe volumetrics implică tehnici de control al porțiunii, precum și trucuri pentru sentimentul plin. De exemplu, dr. Rolls recomandă începerea mesei de restaurant cu supa sau o salată, astfel încât să vă mai puțin foame când sosește principalul ENTRÉE. Veți învăța, de asemenea, sfaturi pentru modul de a vizualiza dimensiunile adecvate ale porțiunilor, astfel încât să puteți mânca o singură servire la restaurant și să împachetați restul pentru a salva mai târziu.
  • Imaginea intitulată Urmați planul de alimentație a volumetricilor Pasul 8
    8
    Simțiți-vă complet pe dieta volumetrics. Satitatea este inima volumetricelor. În loc să vă umpleți cu alimente și băuturi încărcate de grăsimi sau de zahăr care vă vor face să pierdeți în greutate, veți afla că vă puteți bucura în continuare de mari porțiuni atâta timp cât mâncați alimentele potrivite. Veți învăța, de asemenea, să ascultați și să respectați semnalele de foame ale corpului, astfel încât să nu vă suprasolicitați pe orice alimente.
  • Imagine intitulată Urmați planul de alimentație de volumetrics Pasul 9
    9
    Mențineți greutatea dvs. pe dieta de volumetrie. Menținerea greutății dvs. asupra volumetricii este o combinație de continuare a principiilor de alimentație a volumetricelor, precum și efectuarea exercițiului în mod regulat. Dr. Rolls sugerează strategii pentru creșterea numărului de pași pe care îl luați în fiecare zi, inclusiv utilizarea unui pedometru. Veți continua păstrarea unui jurnal pentru a vă înregistra dieta și exercitarea. În plus, veți învăța pași pentru a vărsa kilograme dacă greutatea dvs. începe să se strecoare înapoi.
  • Imagine intitulată Urmați planul de alimentație de volumetrics Pasul 10
    10
    Sprijiniți pe cineva pe dieta de volumetrie. În plus față de oferirea de sprijin unei persoane care ar putea încerca dieta de volumetrics, trebuie să educați pe alții, astfel încât să știe cum să vă sprijine dacă încercați singur. Dietingul este o provocare, în special atunci când oamenii au o relație tulbure cu alimentele. Prietenii, familia și colegii ar trebui să respecte ceea ce încercați să realizați și să evitați sabotând succesul dvs.
  • sfaturi

    Volumetrici se adresează nu doar tehnicilor de dietare, ci și provocărilor emoționale ale dietei. De exemplu, dr. Rolls sugerează păstrarea unui jurnal alimentar și înregistrarea nu numai ceea ce mâncați, dar și emoțiile și circumstanțele din jurul mesei. Acest lucru vă va ajuta să identificați circumstanțele care declanșează consumul emoțional.

    Avertizări

    Fiți atenți la semnalele dvs. de foame. Chiar dacă conțin mai puține calorii, încă nu puteți mânca alimentele de volumetrie în cantități nelimitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar