Keto dieta și postul: sfaturi pe bază de știință despre ce să mănânce și când

Postul oferă o mulțime de beneficii potențiale, mai ales dacă doriți să luați dieta ceto la nivelul următor. Postul Keto nu implică săptămâni de lucru fără alimente - în schimb, vă restructurează obiceiurile alimentare, ceea ce vă ajută să ajungeți la cetoză, o stare în care corpul dvs. se transformă în energie în energie. Dacă sunteți nou la post, urmați un program intermitent în care mâncați și rapid pentru perioade separate de timp în timpul zilei. Dacă vă aflați la sarcină, puteți încerca și variații de posturi diferite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea unui program de post
  1. Imaginea intitulată Faceți un pas cu următorul pas 1
1. Încercați un program zilnic de posturi intermitente pe tot parcursul zilei. Alegeți o "fereastră de mâncare" pentru dvs. sau o bucată din ziua în care veți mânca toate caloriile pentru această zi. Pentru restul zilei, rapid până când ajungeți din nou la începutul ferestrei de mâncare. Mulți oameni sunt rapid timp de 16 ore și mănâncă alimente timp de 8 ore, dar puteți face perioada de post mai lungă sau mai scurtă dacă doriți.
  • Pentru un program mai ușor, puteți fi rapid timp de 14 ore și mâncați timp de 10 ore.
  • Puteți menține un stil de viață intermitent pe termen nelimitat.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu următorul pas 2
    2. Urmați programul de 5: 2 dacă nu doriți să faceți rapid în fiecare zi. Mănâncă ca în mod normal, pentru 5 zile din săptămână, bucurându-se de alimente prietenoase de-a lungul drumului. După 5 zile de mâncare în mod normal, reduceți consumul de calorii mult timp de 2 zile. Odată ce perioada de repaus sa încheiat, continuați să mâncați din nou din nou sau încă 5 zile.
  • Acest rapid este destul de intens și nu poate fi potrivit pentru toată lumea. Discutați cu medicul înainte de a încerca orice posturi lungi.
  • În "zilele postului", veți mânca sau bea doar un total de 500-600 de calorii.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu următorul pas 3
    3. Încercați postul de post alternativ pe tot parcursul săptămânii. Mâncați în mod normal timp de o zi, apoi faceți o zi întreagă pentru a fi rapid. Reveniți din nou la programul dvs. de alimentație normal, apoi treceți la post pentru o altă zi. În mod ideal, nu faceți mai mult de 2 posturi în timpul săptămânii în timp ce într-un program de postare alternativ.
  • De exemplu, dacă ați mâncat în mod normal luni, puteți fi rapid complet în ziua următoare. Mănâncă în mod normal din nou miercuri, apoi luați la post joi.
  • Încercați să vă mențineți obiceiurile obișnuite de alimentație scăzută în timpul săptămânii.
  • Dacă nu doriți să vă angajați la un total rapid, vă puteți limita caloriile în zilele dvs. de post.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu pasul următor
    4. Oferiți rost de grăsime o încercare de a accelera ketoza. Umpleți mesele și gustările cu alimente care sunt bogate în grăsimi, cum ar fi avocado, ulei de nucă de cocos, brânză cremă și piulițe macadamia. Mănâncă numai alimente bogate în grăsimi timp de 3 zile dacă aveți probleme cu pierderea unei greutăți și încercați să accelerați procesul de cetoză. Utilizați această metodă de postare ca o soluție pe termen scurt pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de pierdere în greutate.
  • Nu încercați Fast Fasts Super frecvent. Sunt o opțiune bună dacă nu ați pierdut mai multă greutate timp de cel puțin 2 săptămâni.
  • Alimentele care sunt bogate în grăsimi sănătoase pot fi, de asemenea, o gustare excelentă în timpul ferestrei de masă dacă vă luptați cu poftele de zahăr sau de carb.
  • Metoda 2 din 2:
    În urma dietei Keto zilnic
    1. Imaginea intitulată Faceți un pas cu următorul pas 5
    1. Mănâncă alimente prietenoase cu Keto pe tot parcursul perioadei de mâncare. Ajutați-vă să vă îndrumați corpul la ketoză, consumând o varietate de alimente aprobate pentru dieta ceto. Concentrați-vă pe alimentele bogate în proteine, cum ar fi fructele de mare, carnea și ouăle, împreună cu brânzeturile, legumele deasupra mării și nuci. Includeți aceste alimente în fereastra dvs. de mâncare, ceea ce vă va ajuta să mențineți o stare de ketoză.
    • Deoarece aceasta este o dietă scăzută, încercați să evitați cele mai multe carbohidrați, fructe, amidonuri și zaharuri.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu următorul pas 6
    2. Beți băuturi fără băutură sau fără calorii în timpul rapid. Ajungeți la un pahar de apă sau orice altă băutură care nu are calorii, cum ar fi ceaiul sau cafeaua neagră. Încercați să beți dieta, deoarece sunt plini plini de îndulcitori artificiali.
  • Dacă sunteți pe programul de postare de 5: 2, aveți o cameră mai mică de wiggle.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas rapid de ceto
    3. Nu mâncați nimic în timpul perioadei de post. Încercați să vă împotriviți oricăror dureri de foame care apar, indiferent cât de puternice sunt. Amintiți-vă că veți putea mânca în curând și că perioada de repaus vă va ajuta să mențineți o stare de ketoză. Pe măsură ce ajungeți la ketoză, aceste perioade de post vor deveni mai ușor de rezolvat.
  • Singura excepție de la aceasta este dieta de 5: 2, unde mâncați doar 500-600 de calorii în zilele dvs. de post.
  • Imaginea intitulată face un pas cu pas 8
    4. Testați-vă pentru a vedea dacă sunteți într-o stare de ketoză. Verificați sângele, urina sau respirația cu un kit de testare sau un dispozitiv pentru a vedea nivelurile cetonei din sângele dvs., care vă informează dacă sunteți în cetoză sau nu. Dacă citirile dvs. de testare sunt oriunde între 1.5 milimolar (mm) și 3.0 mm, atunci sunteți într-o stare de ketoză.
  • Puteți găsi aceste kituri de testare sau dispozitive online sau la orice magazin care vinde consumabile de sănătate.
  • sfaturi

    Dacă nu doriți să vă angajați într-un program strict de postare, săriți mesele ocazional în schimb.

    Avertizări

    Este posibil să aveți unele efecte secundare icky atunci când începeți primul post intermitent, cum ar fi nivelurile scăzute de energie, durerile de cap sau greața. Acestea sunt perfect normale.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe rapid un ceto. Dacă aveți anumite afecțiuni medicale, postul poate să nu fie o opțiune viabilă pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar